ReDo כתב: ↑09 יוני 2024, 15:521.אף אחד לא כתב שאליניב הוא הבעיה. אבל בחלק שהוא אחראי עליו הוא נכשל. ולא בזה שלא הביא אליפות, אלא בזה שהציג כדורגל זוועה לאורך רוב המוחלט של העונה, התבזה מול היריבות לצמרת, ואיבד גביע מול יריבה עם חצי תקציב ומעל 20000 תומכים ביציע.
אגב, ביקרתי אותו לא מעט לאורך העונה, אבל מעולם לא טענתי שהוא צריך ללכת. ההחלטה הקשה והמקצועית להיפרד מובנת לי לגמרי.
2. אף אחד לא עשה הנחות לקוז'וך ואף אחד לא השווה בינו לבין אליניב.
אתה יושר זורק משפטים כמו “הוא חייב לנצח בסמי ובלומפילד אחרת הוא נכשל". התנהגות של ילד קטן סלח לי.
3. הצורה שנפרדו מאליה לא ראוי על זה כולם מסכימים.
אפשר להתקדם בנושא הזה ואין לזה שום קשר לדיון המקצועי.
1. להגיד שמישהו נכשל זה אומר שאותו אחד הוא הבעיה או חלק מהבעיה או לכל הפחות לא חלק מהפיתרון, כי אחרת היית אומר שהוא הצליח או לחילופין לא הצליח שזה שונה מאוד מ"נכשל".
אי אפשר להגיד שמישהו נכשל, לבקר אותו על העבודה המקצועית שלו לאורך העונה, ואז להגיד לא התכוונתי שהוא נכשל וצריך להביא מישהו במקומו שכן שיצליח.
ומציע לך גם לא להכליל, כי היו כאן מספיק אנשים שרצו שהוא יפוטר עוד בתחילת העונה ובטח אחרי גמר הגביע.
2. לא הבנתי מה הבעיה? ידידאל כתב כאן את הנתונים על ברדה והוא לא כתב אותם כדי להחמיא לו אלא כדי להגיד שהם כישלון שלו. לכן זה הגיוני לצפות שהאיש שהגיע במקום אליניב יראה שיפור באותם נתונים.
כשאתה מעביר ביקורת על מישהו, זה כי אתה מאמין שניתן לעשות עבודה טובה יותר באותם מקומות.
זה לא שידידאל כתב אני מאוכזב שברדה לא זכה בקונפרנס או לקח טראבל, אלא הוא העביר ביקורת בגלל שהוא מאמין שמאמן אחר שאולי פחות יתאים את ההרכב שלנו ליריבה או מכל סיבה אחרת כן יצליח להשיג יותר מול חיפה ומכבי ולכן זה בדיוק הציפיות שלי מקוז'וק.
כמו שכתבתי, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אי אפשר להעביר ביקורת על ברדה על המאזן שלו מול חיפה/מכבי או על העובדה שלא היה צמוד לחיפה ומכבי או על העובדה שלא היה דומיננטי בהרבה משחקים ואז להגיד שהציפיות שאני כותב הם לא מציאותיות.
כמו שכתבתי, צביעות לא בבית ספרי.
3. תקרא שוב מה שכתבתי, עצם העובדה שאליניב עף כי דרש קבוצה תחרותית היא מבחינתי תמרור אזהרה גדול לעתיד.
אבל שוב, מכיוון שאליניב "נכשל", אני מצפה לראות את המחליף שלו "מצליח" בכל אותם נקודות שאליניב נכשל.
כמו שכתבתי, הלוואי ונקבל ברק בכר 2 ויצא שטעיתי בניתוח שלי לגבי ההתנהלות שלו כמועדון והכיוון שאליו אנחנו הולכים...