אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 15:52
1.אף אחד לא כתב שאליניב הוא הבעיה. אבל בחלק שהוא אחראי עליו הוא נכשל. ולא בזה שלא הביא אליפות, אלא בזה שהציג כדורגל זוועה לאורך רוב המוחלט של העונה, התבזה מול היריבות לצמרת, ואיבד גביע מול יריבה עם חצי תקציב ומעל 20000 תומכים ביציע.
אגב, ביקרתי אותו לא מעט לאורך העונה, אבל מעולם לא טענתי שהוא צריך ללכת. ההחלטה הקשה והמקצועית להיפרד מובנת לי לגמרי.
2. אף אחד לא עשה הנחות לקוז'וך ואף אחד לא השווה בינו לבין אליניב.
אתה יושר זורק משפטים כמו “הוא חייב לנצח בסמי ובלומפילד אחרת הוא נכשל". התנהגות של ילד קטן סלח לי.
3. הצורה שנפרדו מאליה לא ראוי על זה כולם מסכימים.
אפשר להתקדם בנושא הזה ואין לזה שום קשר לדיון המקצועי.

1. להגיד שמישהו נכשל זה אומר שאותו אחד הוא הבעיה או חלק מהבעיה או לכל הפחות לא חלק מהפיתרון, כי אחרת היית אומר שהוא הצליח או לחילופין לא הצליח שזה שונה מאוד מ"נכשל".
אי אפשר להגיד שמישהו נכשל, לבקר אותו על העבודה המקצועית שלו לאורך העונה, ואז להגיד לא התכוונתי שהוא נכשל וצריך להביא מישהו במקומו שכן שיצליח.
ומציע לך גם לא להכליל, כי היו כאן מספיק אנשים שרצו שהוא יפוטר עוד בתחילת העונה ובטח אחרי גמר הגביע.

2. לא הבנתי מה הבעיה? ידידאל כתב כאן את הנתונים על ברדה והוא לא כתב אותם כדי להחמיא לו אלא כדי להגיד שהם כישלון שלו. לכן זה הגיוני לצפות שהאיש שהגיע במקום אליניב יראה שיפור באותם נתונים.
כשאתה מעביר ביקורת על מישהו, זה כי אתה מאמין שניתן לעשות עבודה טובה יותר באותם מקומות.
זה לא שידידאל כתב אני מאוכזב שברדה לא זכה בקונפרנס או לקח טראבל, אלא הוא העביר ביקורת בגלל שהוא מאמין שמאמן אחר שאולי פחות יתאים את ההרכב שלנו ליריבה או מכל סיבה אחרת כן יצליח להשיג יותר מול חיפה ומכבי ולכן זה בדיוק הציפיות שלי מקוז'וק.
כמו שכתבתי, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אי אפשר להעביר ביקורת על ברדה על המאזן שלו מול חיפה/מכבי או על העובדה שלא היה צמוד לחיפה ומכבי או על העובדה שלא היה דומיננטי בהרבה משחקים ואז להגיד שהציפיות שאני כותב הם לא מציאותיות.
כמו שכתבתי, צביעות לא בבית ספרי.

3. תקרא שוב מה שכתבתי, עצם העובדה שאליניב עף כי דרש קבוצה תחרותית היא מבחינתי תמרור אזהרה גדול לעתיד.
אבל שוב, מכיוון שאליניב "נכשל", אני מצפה לראות את המחליף שלו "מצליח" בכל אותם נקודות שאליניב נכשל.

כמו שכתבתי, הלוואי ונקבל ברק בכר 2 ויצא שטעיתי בניתוח שלי לגבי ההתנהלות שלו כמועדון והכיוון שאליו אנחנו הולכים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedDedic
Title: CrazyRed

שליחה על ידי RedDedic »

רצות כל מיני שמועות בעיקר בטלגרם שסיכם במכבי תל אביב.
לא אשקר,למרות הדרך העלובה שבה נפרדנו,יאכזב אותי מאוד אם ילך.
חוץ מזה שאין לי ספק שיצליח שם

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

סתם שמועות של ליצן, יכול להיות שיסגור ויכול להיות שלא אבל אין מה להתרגש מהפרסומים כאלו.
אם אתה רוצה מידע אמין בנושא של ת"א תעקוב אחרי רז אמיר. הלוואי עלינו.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

הפועלעולה כתב:
09 יוני 2024, 17:00
אחרי רז אמיר. הלוואי עלינו.
לא אתפלא אם מקבל שכר מהצד ממיץ' גולדהאר

ובנושא ברדה
אם במכבי עדיין מתייעצים עם ג'ורדי קרוייף, בהחלט יש סיכוי שברדה יהיה במכבי.

מגיע לו.
כמו טיפשים נתנו לחיפה את ברק בכר במתנה.
מתאים לנו לתת גם את ברדה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שום סיכוי. בוודאי לא בשלב הזה.
הם ינסו למצות את אופציית המאמן הזר עד כמה שאפשר. זה עשוי לקחת זמן.

מה שכן הם יצאו חומוס עם בכר. פספסו אותו שוב.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שמעון א כתב:
09 יוני 2024, 17:05
לא אתפלא אם מקבל שכר מהצד ממיץ' גולדהאר
לפעמים הוא שופר רציני אבל יודע להיכנס במועדון כשצריך.
בכללי, מדובר בבחור איכותי. להקשיב לפודקאסט של ת"א לעומת הפודקאסט של כלפי זה שמיים וארץ.
כמו שאמרתי, הלוואי עלינו. כתבים כמו פשכצקי, תומר לוי וכלפי שמסקרים אותנו בשנים האחרונות זה התחתית של התחתית.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 15:52
1.אף אחד לא כתב שאליניב הוא הבעיה. אבל בחלק שהוא אחראי עליו הוא נכשל. ולא בזה שלא הביא אליפות, אלא בזה שהציג כדורגל זוועה לאורך רוב המוחלט של העונה, התבזה מול היריבות לצמרת, ואיבד גביע מול יריבה עם חצי תקציב ומעל 20000 תומכים ביציע.
אגב, ביקרתי אותו לא מעט לאורך העונה, אבל מעולם לא טענתי שהוא צריך ללכת. ההחלטה הקשה והמקצועית להיפרד מובנת לי לגמרי.
2. אף אחד לא עשה הנחות לקוז'וך ואף אחד לא השווה בינו לבין אליניב.
אתה יושר זורק משפטים כמו “הוא חייב לנצח בסמי ובלומפילד אחרת הוא נכשל". התנהגות של ילד קטן סלח לי.
3. הצורה שנפרדו מאליה לא ראוי על זה כולם מסכימים.
אפשר להתקדם בנושא הזה ואין לזה שום קשר לדיון המקצועי.
+1
אין לך מה לנסות לשכנע .
העובדות פה מתבלבלות הרבה פעמים עם הרגש
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ReDo כתב:
09 יוני 2024, 10:23
הוא לא קרא לו לוזר, הוא הביא סטטיסטיקה ועובדות.
קוזוך הוא סימן שאלה ענק, אבל ברדה נכשל (בעיניי) בלי קשר אליו. לא מבין מה עניין ההשוואות המיותרות האלה.
"ואולי הבעיה זה שיותר מדי הושקע בלהתכונן אליהם במקום בלנצח"
זאת מחשבה של לוזר, זה ציטוט של ידידאל. במילים אחרות הוא רמז שברדה בא בגישה לוזרית למשחקים האלה.

קוזוך לא מעניין אותי, אני מבין מראש שאין לו שום סיכוי להצליח פה והיא שולחת אותו להתרסק כאשר מלכתחילה הסיכויים לא לטובתו.
רק נתתי אותו כדוגמא של מאמן שבחר "לנצח" ולא "להתכונן אליהם" והתוצאה היתה שהוא בא בגישה שגרמה לו לחטוף 4 ובנס לא נגמר דו ספרתי.

כתבתי ספציפית לידידאל כי הוא יורד על ברדה במשך שנה אז אני מניח שהוא מחפש משהו שונה, הראיתי לו דוגמא של משהו שונה.

לכל המקטרגים, אני לא נעלב בשמו של ברדה, נעלב בשם הפועל ב"ש.
הביאו לנו צ'וקומוקו במקום האיש הכי גדול שהיה במועדון אי פעם. וכן, כואב לי לראות שאנשים מעבירים את זה באהלן אהלן כאילו הלך מאמן רגיל ובא מאמן רגיל אחר.
אני כבר לא נכנס אפילו לצורה שבה זה נעשה.

אה כן, גם אני אשמח כשקוזוך יביא לנו ארבע אליפויות ושלושה גביעים ("בזכות הרוח הבאר-שבעית"), אל תדאגו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 יוני 2024, 15:28
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה ביקרת את אליניב לאורך כל התקופה שלו כאן והתעלמות לחלוטין מהניהול וכל מה שקורה ברקע.
הגישה שלך תמיד הייתה הוא המאמן הוא האחראי, הוא אחראי על רכש (פטרסון וכאלה), הוא אחראי על הסגל הקצר/חוסר האיכות בסגל אם יש כזאת, הוא אחראי למאזן מול חיפה/מכבי, הוא אחראי על המגבלות לעיתים בהתקפה, הוא האחראי לתוצאות שלנו.
אז אם הוא אחראי, ברגע שהוא לא כאן, אנחנו אמורים לראות ניצחונות, אמורים לראות שיפור בכל האספקטים שדיברת עליהם, בטח כשהבעלים של המועדון שלך הכריזה שהציפיות לא השתנו בכלום וגם ההשקעה שלה לא השתנתה.
אי אפשר שנתיים וחצי להתלונן ולבקר, ואז כשאותו גורם עוזב להגיד לא התכוונתי להוריד מערכו או להגיד שהוא הבעיה, ולא התכוונתי להגיד שהמחליף שלו הוא הפיתרון, זה לא עובד ככה, כמו שכתבתי, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...
אנחנו מקוים לראות נצחונות ושיפור אם לא יש עוד אחראי.....
בחיי שלא הבנתי את השורה האחרונה שלך, אי אפשר לבקר מבלי להוריד בערכו? אולי הביקורת באה ממקום של ציפייה ? הבנה שאותו גורם יכול הרבה יותר ?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedRock כתב:
09 יוני 2024, 18:20
"ואולי הבעיה זה שיותר מדי הושקע בלהתכונן אליהם במקום בלנצח"
זאת מחשבה של לוזר, זה ציטוט של ידידאל. במילים אחרות הוא רמז שברדה בא בגישה לוזרית למשחקים האלה.

קוזוך לא מעניין אותי, אני מבין מראש שאין לו שום סיכוי להצליח פה והיא שולחת אותו להתרסק כאשר מלכתחילה הסיכויים לא לטובתו.
רק נתתי אותו כדוגמא של מאמן שבחר "לנצח" ולא "להתכונן אליהם" והתוצאה היתה שהוא בא בגישה שגרמה לו לחטוף 4 ובנס לא נגמר דו ספרתי.

כתבתי ספציפית לידידאל כי הוא יורד על ברדה במשך שנה אז אני מניח שהוא מחפש משהו שונה, הראיתי לו דוגמא של משהו שונה.

לכל המקטרגים, אני לא נעלב בשמו של ברדה, נעלב בשם הפועל ב"ש.
הביאו לנו צ'וקומוקו במקום האיש הכי גדול שהיה במועדון אי פעם. וכן, כואב לי לראות שאנשים מעבירים את זה באהלן אהלן כאילו הלך מאמן רגיל ובא מאמן רגיל אחר.
אני כבר לא נכנס אפילו לצורה שבה זה נעשה.

אה כן, גם אני אשמח כשקוזוך יביא לנו ארבע אליפויות ושלושה גביעים ("בזכות הרוח הבאר-שבעית"), אל תדאגו.
הגישה של ברדה במשחקים האלה הייתה לוזרית חד משמעית ואותי זה איכזב בטירוף כי הוא הגיע למשחקים דומים בצורה אחרת לחלוטין ונראנו טוב
הרגיש בעונה האחרונה שהוא הלך יותר לכיוון של רוני לוי וזה היה מבאס ועדיין אני חושב שהגיע לו עוד עונה לתקן

מהמאמן שהגיע אני מצפה לבוא בגישה התקפית אבל לא מופקרת ולבוא לנצח בכל מגרש סטייל ברק בכר של קרית שמונה אחרת לא עשינו כלום

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שיש כתב:
09 יוני 2024, 20:11
הגישה של ברדה במשחקים האלה הייתה לוזרית חד משמעית ואותי זה איכזב בטירוף כי הוא הגיע למשחקים דומים בצורה אחרת לחלוטין ונראנו טוב
הרגיש בעונה האחרונה שהוא הלך יותר לכיוון של רוני לוי וזה היה מבאס ועדיין אני חושב שהגיע לו עוד עונה לתקן

מהמאמן שהגיע אני מצפה לבוא בגישה התקפית אבל לא מופקרת ולבוא לנצח בכל מגרש סטייל ברק בכר של קרית שמונה אחרת לא עשינו כלום
גם לי יש ביקורת על איך שנראינו בחלק מהמשחקים, אני חושב שלקרוא לו לוזר זה מגוחך כי עוד לא נולד באר שבעי יותר ווינר ממנו. כל תקרת זכוכית הוא שבר לאורך כל הדרך וגם בקריירת האימון שלו לא פעם.

יש לי מחשבות למה נראינו כל כך רע בחלק מהמשחקים וחלק גם עליו.

אני גם בטוח שבחלק מהמקרים הגישה נבעה מהבנה של פערי הכוחות ואיכות השחקנים שיש בצד השני.

בנוגע לטיעון שמיד יעלה על כך שקבוצות עם עשירית תקציב נראו נגדן יותר טוב בחלק מהמשחקים יש לי שתי תשובות מרכזיות-

1. אין להן מה להפסיד. אין על מה לשחק/אף אחד לא מצפה גם ככה שיוציאו משהו.
2. רמת הדריכות והמוכנות של חיפה/ת״א שונה כשהם משחקים נגד סכנין או כשמשחקים נגד ב״ש.

לא מתרץ, לא אומר שרק בגלל זה אבל אלה דברים מאוד משמעותיים.
וגם אם יש ביקורת, בעיני להגיד עליו לוזר זאת טפשות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedDedic כתב:
09 יוני 2024, 16:57
רצות כל מיני שמועות בעיקר בטלגרם שסיכם במכבי תל אביב.
לא אשקר,למרות הדרך העלובה שבה נפרדנו,יאכזב אותי מאוד אם ילך.
חוץ מזה שאין לי ספק שיצליח שם
שם בצד שמועות שהקשר בינן למציאות מקרי בהחלט.
באיזה סרט אתה חי? מה אתה חושב שהאיש הזה חייב לנו אחרי מה שעשו לו?

הלוואי ילך לשם ויקח שלוש ברצף על הפרצוף שלה ושל כל אלה שהקטינו אותו.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שיילך לאן שהוא רק רוצה ורק יצליח,הוא בשר מבשרנו איש הפועל ב״ש אמיתי שאני בספק בכלל אם יהיה עוד אחד כזה.
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה לוזר,האיש שהביא רוח חדשה לקבוצה ולמועדון שהרבה בזכותו הפועל ב״ש הפכה להיות מועדון גדול בכדורגל הישראלי.
אני כועס עליו מאוד כי הוא התנהל בצורה לא נכונה ולא חכמה,הוא כבר 11 שנה עובד עם הגברת,מכיר אותה,יודע כל נק׳ חולשה שלה ומבין מצויין מה ההשלכות של כל משפט שיוצא לו מהפה לכיוונה.
אני בכלל לא נכנס לרמת הכדורגל ושם הייתה לי ביקורת עליו ועדיין חשבתי שעם הזמן הוא יסגל לעצמו שיטה וסגנון וילמד כי הוא בן אדם חכם.
ולכן אני לא משתחרר מהתחושה שגם הוא לא רצה להמשיך כאן ופשוט לא ידע איך לסיים את העניין מבלי לפגוע באנשים,בסוף לחץ ״קצת״ יותר מדי בנק׳ רגישות וקיבל בעיטה שלא מגיעה לו.
בהנחה שהוא לא איש טיפש התובנה שלי היא שזה הגיע גם ממנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מכבי לא יקחו אותו בחיים אפשר להתקדם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Red Tiger כתב:
09 יוני 2024, 21:45
שיילך לאן שהוא רק רוצה ורק יצליח,הוא בשר מבשרנו איש הפועל ב״ש אמיתי שאני בספק בכלל אם יהיה עוד אחד כזה.
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה לוזר,האיש שהביא רוח חדשה לקבוצה ולמועדון שהרבה בזכותו הפועל ב״ש הפכה להיות מועדון גדול בכדורגל הישראלי.
אני כועס עליו מאוד כי הוא התנהל בצורה לא נכונה ולא חכמה,הוא כבר 11 שנה עובד עם הגברת,מכיר אותה,יודע כל נק׳ חולשה שלה ומבין מצויין מה ההשלכות של כל משפט שיוצא לו מהפה לכיוונה.
אני בכלל לא נכנס לרמת הכדורגל ושם הייתה לי ביקורת עליו ועדיין חשבתי שעם הזמן הוא יסגל לעצמו שיטה וסגנון וילמד כי הוא בן אדם חכם.
ולכן אני לא משתחרר מהתחושה שגם הוא לא רצה להמשיך כאן ופשוט לא ידע איך לסיים את העניין מבלי לפגוע באנשים,בסוף לחץ ״קצת״ יותר מדי בנק׳ רגישות וקיבל בעיטה שלא מגיעה לו.
בהנחה שהוא לא איש טיפש התובנה שלי היא שזה הגיע גם ממנו.
יש קטע אצל אנשים לחשוב שלך זה לא יקרה. שאם הקשר שלך ארוך או קרוב או טוב אז הדברים יהיו אחרת מאחרים.
הרבה אנשים אצלנו נפלו בזה, ובגלל זה גם נפגעו כל כך מהדרך שנפרדה מהם.
ברדה לא שונה ולא טיפש, אלא פשוט אנושי, כמו בכר שגם הוא נפגע ממנה וגם ממנו נפרדה לא יפה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה