אתה לא טועה. צריך לראות לאן זה יתפתח.Melikson24 כתב: ↑31 מאי 2024, 20:31זעזוע היה צריך.
לא כזה. זה הרבה מעבר. כולם מרגישים שהאחר בגד בהם.
אלונה
Re: אלונה
איזה בנאדם טוב אתה, באמת!שמעון א כתב: ↑31 מאי 2024, 18:12לאחר שיחה עם כמה אנשים יקרים
השערה שלי
היא מאוד רצתה שימשיך, גם אם נפסיד בגמר גביע.
היא נעלבה מאוד מהדברים שלו אתמול אחרי המשחק
בצדק
לדעתי היה צריך להתאפק
"הייתה לנו שיחה ונשארנו לנו כמה דברים לסגור"
ידעת מה התקציב. מה זה כמה דברים לסגור? היא הבעלים, אחי.
"השגנו את המטרה העיקרית שלנו"
כשאתה יודע שבדיוק על דיבורים כאלה היא פיטרה את רוני לוי.
והיא אמרה לך את זה לפני שנתיים וחצי כשפיטרה אותו.
אני חושב שאליניב עשתה טעות במקרה הזה.
ועדיין, היא עשתה טעות גדולה.
אליניב זה לא רוני לוי, והיא יודעת את זה.
גורמת לנו לבחור. הפועל ב"ש או אליניב. לדעתי אי אפשר. אליניב זה הפועל ב"ש, ולהפך.
עכשיו הכעס והאגו בשמיים
במיוחד כשהיא רואה וקוראת מה הולך ברשתות
הכל רותח
עוד כמה ימים, כשהכל טיפה התקרר, אני אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי
לכתוב מכתב
הודעה קולית
סרטון
משהו
לא יודע
אני לא טוב בדברים האלה
אני רוצה לנסות לקרב בניהם, שיפגשו שוב
רוצה שלום בית
הזין שלך לא מעניין.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 18:47על הזין שלי התינוק והמים.
אני סיימתי איתה.
שתשים את הקבוצה על המדף.
הקבוצה שלנו כן . התינוק עם המים זו הקבוצה.
תשפוך על עצמך קצת מים קרים ותרגיע.
הפכת את אלונה לאויב העם.
היא לא.
אם עבודה מהראש ורוגע גם בזמן משבר זו התרפסות בעיניך, אז תמשיך לקרוא קדיש על הפועל באר שבע.
- ForeverRed
עבודה מהראש. רוגע.
שמות קוד לרפיסות ופחדנות.
בדיוק כמו בפוליטיקה.
תבין, אני לא ילד ולא פועל מתוך כעס.
איבדתי אמונה בה ובדרך שלה, אם אי פעם הייתה לה כזאת.
היא כבר מזמן לא איתנו.
בהינתן שזה המצב, מעדיף להתחיל לחשוב על היום שאחרי.
אחרת היא תמשיך לדרדר אותנו וזה יסתיים הרבה יותר מכוער.
דווקא מבחינתה, הצעד הקל היה להמשיך איתו ואליניב היה סופג את כל האש. בצעד הזה, היא לוקחת על עצמה הרבה תשומת לב, ותצטרך לפתוח את הכיס כדי שזה יקרה.
אולי זה רק אני אבל צר לי, לא קם הרואה חשבון אוהד ב"ש שהצליח להסביר לי את הדוחות (המפורטים, הקבצי pdf) ואיך אלונה משקיעה, בכלל עם איך שהמועדון מדווח על הכנסות ויציאות, הנושא הזה תמוה בעיניי עד היום. מבחינתי הכל בגדר ערובות, והמועדון עצמו בגירעון שנמשך כל שנה. ההכנסות היו ונשמרו - על קהל ואירופה.
את המסמך שהודלף שהנוער מקיים את עצמו, זה כן נשאר זהה ובתור אשת פיתוח הנגב הייתי מצפה ממנה ליצור מועדון שיותר דומה להייטק של בעלה ופחות לסגל בוגרים.
היא תצטרך לעבוד כדי שהקהל יהיה איתה ויבין את המהלך הזה, שבמבט ראשוני מרגיש מכה איומה.
על האופן שהפרידה הזו התנהלה צריך גם לדבר, איום ונורא. אותי זה לא מפתיע, כי גם עם אלישע, ,בכר ,אבוקסיס ורוני לוי זה נגמר מכוער. העניין מתישהו יירגע וברדה יוזמן לפרידה בטרנר.
הצוות המקצועי צריך להתרחב, אני מדבר על מערך הפיזיולוגי והסקאוטינג. הנוער חייב לקבל עוד אנשי מקצוע נורמלים. ההתנהלות המקצועית חייבת להיות אדוקה, לא יכול כבר לראות שחקני בש מסתובבים לי ברוטשילד בתא מעשנים ב4 לפנות בוקר. צריך שהקבוצה הזו תעבוד מ8-17 כמו מועדון ששואף להיות מועדון אירופי, וחוץ מלהגדיר לשחקנים שזה מה שיקרה ושיתמודדו כי הם מקבלים ארגזים של כסף ולאכוף את זה עם קנסות ולהעיף את מי שלא ראוי אז לא יודע מה עוד.
לא שזה יקרה, פשוט מזכיר מה צריך לקרות עונה אחר עונה מאז 2019.
אולי זה רק אני אבל צר לי, לא קם הרואה חשבון אוהד ב"ש שהצליח להסביר לי את הדוחות (המפורטים, הקבצי pdf) ואיך אלונה משקיעה, בכלל עם איך שהמועדון מדווח על הכנסות ויציאות, הנושא הזה תמוה בעיניי עד היום. מבחינתי הכל בגדר ערובות, והמועדון עצמו בגירעון שנמשך כל שנה. ההכנסות היו ונשמרו - על קהל ואירופה.
את המסמך שהודלף שהנוער מקיים את עצמו, זה כן נשאר זהה ובתור אשת פיתוח הנגב הייתי מצפה ממנה ליצור מועדון שיותר דומה להייטק של בעלה ופחות לסגל בוגרים.
היא תצטרך לעבוד כדי שהקהל יהיה איתה ויבין את המהלך הזה, שבמבט ראשוני מרגיש מכה איומה.
על האופן שהפרידה הזו התנהלה צריך גם לדבר, איום ונורא. אותי זה לא מפתיע, כי גם עם אלישע, ,בכר ,אבוקסיס ורוני לוי זה נגמר מכוער. העניין מתישהו יירגע וברדה יוזמן לפרידה בטרנר.
הצוות המקצועי צריך להתרחב, אני מדבר על מערך הפיזיולוגי והסקאוטינג. הנוער חייב לקבל עוד אנשי מקצוע נורמלים. ההתנהלות המקצועית חייבת להיות אדוקה, לא יכול כבר לראות שחקני בש מסתובבים לי ברוטשילד בתא מעשנים ב4 לפנות בוקר. צריך שהקבוצה הזו תעבוד מ8-17 כמו מועדון ששואף להיות מועדון אירופי, וחוץ מלהגדיר לשחקנים שזה מה שיקרה ושיתמודדו כי הם מקבלים ארגזים של כסף ולאכוף את זה עם קנסות ולהעיף את מי שלא ראוי אז לא יודע מה עוד.
לא שזה יקרה, פשוט מזכיר מה צריך לקרות עונה אחר עונה מאז 2019.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
רואה בכל מיני מקומות שאלונה תכנס מסיבת עיתונאים ביום ראשון.
מישהו שמע על זה משהו?
מישהו שמע על זה משהו?
יופי אז תתמודד,ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 23:34עבודה מהראש. רוגע.
שמות קוד לרפיסות ופחדנות.
בדיוק כמו בפוליטיקה.
תבין, אני לא ילד ולא פועל מתוך כעס.
איבדתי אמונה בה ובדרך שלה, אם אי פעם הייתה לה כזאת.
היא כבר מזמן לא איתנו.
בהינתן שזה המצב, מעדיף להתחיל לחשוב על היום שאחרי.
אחרת היא תמשיך לדרדר אותנו וזה יסתיים הרבה יותר מכוער.
את הדעות שלך אנחנו מכירים וגם של אדון משה אתם לא קובעים מה לעשות.
אין מצב שאנחנו חוזרים לימים של לפני 20 שנה זה לא הולך לקרות בשביל שום סיסמא.
תתחילו להתבגר וכדאי מאוד שכולם יתאפסו,הפועל בש זה הדבר החשוב ביותר ולא שחקן או בעלים כזה או אחר.
דעו לכם שאם ימשיכו אוהדים בקו הזה יהיה כאן מה שהיה במכבי תא עם נימני,קרע בגזרת האוהדים.
זה מה שאתם רוצים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כי משה מעודד לקרע וקורא לקרע...Red Tiger כתב: ↑01 יוני 2024, 07:44יופי אז תתמודד,
תתחילו להתבגר וכדאי מאוד שכולם יתאפסו,הפועל בש זה הדבר החשוב ביותר ולא שחקן או בעלים כזה או אחר.
דעו לכם שאם ימשיכו אוהדים בקו הזה יהיה כאן מה שהיה במכבי תא עם נימני,קרע בגזרת האוהדים.
זה מה שאתם רוצים?
העובדה מאוד ברורה אלונה יוצרת את הקרע, עצם העובדה שככה מעזיבים את שחקן הבית הכי טוב ששיחק אצלנו, שנתן את כולו ומוציאים הודעה כאילו מדובר ברוני לוי זה מחדל וקריאה ברורה נגד הקהל
אם זה היה נעשה בצורה מכובדת ואלונה הייתה כותבת על זה משהו אף אחד לא היה מתקומם היו עדיין קולות נגד אלונה אבל לא ברמה הנוכחית.
ותרצה או לא אנחנו לא השתפרנו בנוער, ואם אלונה עוזבת אנחנו עדיין תלוים בשחקנים מבחוץ
לכן גם יש תחושה שאנחנו נחזור אחורה
יש תחושה שאלונה מיצתה כאן כבר מאז עונת הקורונה.
הלוואי ואני טועה ומחר היא תחתים כאן צוות זר ותשתיק את כולם אבל התחושות קשות מאוד כרגע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תשתו מים קרים ואל תבלבלו במוח,פרידות מסריחות קורות זה הכדורגל.דר אדום בנשמה כתב: ↑01 יוני 2024, 07:58כי משה מעודד לקרע וקורא לקרע...
העובדה מאוד ברורה אלונה יוצרת את הקרע, עצם העובדה שככה מעזיבים את שחקן הבית הכי טוב ששיחק אצלנו, שנתן את כולו ומוציאים הודעה כאילו מדובר ברוני לוי זה מחדל וקריאה ברורה נגד הקהל
אם זה היה נעשה בצורה מכובדת ואלונה הייתה כותבת על זה משהו אף אחד לא היה מתקומם היו עדיין קולות נגד אלונה אבל לא ברמה הנוכחית.
ותרצה או לא אנחנו לא השתפרנו בנוער, ואם אלונה עוזבת אנחנו עדיין תלוים בשחקנים מבחוץ
לכן גם יש תחושה שאנחנו נחזור אחורה
יש תחושה שאלונה מיצתה כאן כבר מאז עונת הקורונה.
הלוואי ואני טועה ומחר היא תחתים כאן צוות זר ותשתיק את כולם אבל התחושות קשות מאוד כרגע
אלונה תדבר ביום ראשון נשמע את הגרסא שלה ונבין ממנה לאן פני המועדון.
צודק לגמרי.Red Tiger כתב: ↑01 יוני 2024, 07:44יופי אז תתמודד,
זה מה שאתם רוצים?
רק זה חסר לנו עכשיו שכמה חמומי מח ילכו אליה הביתה.
לפי שמועות בטוויטר מארגנת מסעת בראשון.
מה היא כבר תגיד .
שהקבוצה לא נראתה טוב והיה חייב שינוי וכל זה , אני לא מאמין שהיא תגיד מה מטרות המועדון.
שהקבוצה לא נראתה טוב והיה חייב שינוי וכל זה , אני לא מאמין שהיא תגיד מה מטרות המועדון.
- ForeverRed
״הגרסה שלה״.
כאילו שמשהו יכול להצדיק את ההתנהלות הזאת.
את הספינים שלה אנחנו כבר מכירים. תחרטט איזה חרטוט שאליניב הציב תנאים, שהוא לא רצה להוציא הודעה משותפת ושלא הייתה ברירה אלא להיפרד בצורה קרה.
אתם תשתו את זה בשקיקה כיאה לחברי הכת הסוגדים והמונעים מפחד שאתם.
בשביל לחזור 20 שנה אחורה לא צריך אותי, את משה או אף אחד אחר. היא תיקח אותנו לשם בעצמה. אנחנו כבר בחצי הדרך.
את הספינים שלה אנחנו כבר מכירים. תחרטט איזה חרטוט שאליניב הציב תנאים, שהוא לא רצה להוציא הודעה משותפת ושלא הייתה ברירה אלא להיפרד בצורה קרה.
בשביל לחזור 20 שנה אחורה לא צריך אותי, את משה או אף אחד אחר. היא תיקח אותנו לשם בעצמה. אנחנו כבר בחצי הדרך.
נשמה אתה כבר הרבה זמן לא איתנו,התרגלנו.ForeverRed כתב: ↑01 יוני 2024, 10:11״הגרסה שלה״.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!