אם הוא לא שם כסף ולא קונה אין לו זכות להגיד שהיא מנהלת כושלת?
ככה זה עובד?
אפשר רק להגיד שהיא האלוהים ולסגוד לה?
שנדע מה החוקים
תקשיב אחי אין לי רצון להיכנס לויכוחים שיורדים סתם לפסים אישיים.
מכירים אותה מספיק שנים, להודות בטעות ולהוריד מהאגו אלה לא דברים שמאפיינים אותה.Itay כתב: ↑31 מאי 2024, 19:20מסקרן מה היא מכינה לנו הלאה, האם הולכים לנחות פה חיילים כמו מימר או קוזוק או שיגיעו מאמנים כמו דגו/חיים שיקבלו את אותם תנאים שברדה קיבל וסביר להניח שהם פחות יהיו יס מנים מאשר השניים הראשונים.
בכל אופן ממש מקווה שהיא תבין את גודל הטעות ותנסה לתקן עוד השבת את המגה פיגוע שהיא הוציאה היום כנגד המועדון, אם נותרה לה עוד טיפת כבוד לאליניב ולקהל היא חייבת להוריד מהאגו ולראות איך ניתן לתקן, להכיר ולהודות בטעות זו גדולה לא חולשה.
כנ"ל אחי.Red Tiger כתב: ↑31 מאי 2024, 19:20תקשיב אחי אין לי רצון להיכנס לויכוחים שיורדים סתם לפסים אישיים.
אני אומר נגמרה הרומנטיקה בכדורגל,אין מה לעשות וצריך לדעת לקבל את זה.
מה אתם רוצים? קבוצה שמתמודדת קבועה בצמרת או אחת כזאת שנעה בין הליגות.
אלונה לא טובה? אחלה שיגיע מישהו במקומה ועד אז כדאי מאוד שנרגיע את השיח אני לא מוכן לחזור לימים שלפני 20 שנה שהסתובבתי חפוי ראש כאוהד בש.
גם
גבר, בוא.
נכון ועדיין קרה היום אירוע בסדר גודל שלא ידענו.
יפה אמרתSir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 19:32לא משנה מה, חשוב שהביקורת תעשה בצורה מכובדת, שלא נקבל שוב ספין על הגב שלנו שעוזבת בגלל ה״אוהדים האלימים״ כמו אז עם עזורי.
צריך להעביר ביקורת על המהלך אבל בצורה חכמה ולא מתלהמת ובטח שלא אלימה כי אז כולנו נפסיד.