גמר גביע המדינה :: הפועל באר שבע-מכבי פתח תקווה, חמישי, 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: גמר גביע המדינה :: הפועל באר שבע-מכבי פתח תקווה, חמישי, 20:30

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ברגע שאתה עולה במערך מסוים כדי לעצור את ירדן כהן (עם כל הכבוד לו) אתה בבעיה ובגישה לא נכונה.
יש לו כלים מוגבלים ואין לו שחקני אלפא ולכן כשמיגל נפצע אמרתי לכל מי שמסביבי שהמשחק הגמר, אבל שיחקנו מול קבוצה עם סגל יותר מוגבל משלנו ולכן זה לא יכול להיות תירוץ.
מאכזב גם שלא הצליח להרגיע את השחקנים, מכבי פתח תקווה היו משוחררים כי היה להם רק מה להרוויח ואצלנו השחקנים היו עם משקלות על הרגליים וזה מאכזב כי בעבר אליה הביא אותם להתעלות במשחקים חשובים מבחינה מנטלית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Itay כתב:
31 מאי 2024, 00:36
תמונות בעייתיות מאוד...
https://t.me/Kaduregeland/10311

ברדה יכול להמשיך להכחיש משבר אי אמון בין הקהל לשחקנים אבל זה פשוט לשקר על עצמנו, המועדון צריך לראות מה הוא עושה מול הקהל שלא נראה שוב את התמונות המאוד אפלות האלו.

אוי ואבוי איזה תמונות נוראיות..
דוגמה נוספת לניהול הגרוע של המועדון בתקופה האחרונה, ובנוסף אופוריה של קהל ששכח את עברו.
אנחנו יכולים להגיד שאנחנו מועדון על בכדורגל הישראלי, אבל בסוף התרבות פה תשאיר אותנו נמוכים כל הזמן, ביחוד שהבעלים נרדמה שנת דובים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 07:44
ברגע שאתה עולה במערך מסוים כדי לעצור את ירדן כהן (עם כל הכבוד לו) אתה בבעיה ובגישה לא נכונה.
יש לו כלים מוגבלים ואין לו שחקני אלפא ולכן כשמיגל נפצע אמרתי לכל מי שמסביבי שהמשחק הגמר, אבל שיחקנו מול קבוצה עם סגל יותר מוגבל משלנו ולכן זה לא יכול להיות תירוץ.
מאכזב גם שלא הצליח להרגיע את השחקנים, מכבי פתח תקווה היו משוחררים כי היה להם רק מה להרוויח ואצלנו השחקנים היו עם משקלות על הרגליים וזה מאכזב כי בעבר אליה הביא אותם להתעלות במשחקים חשובים מבחינה מנטלית.
אליניב ברגרסיה משלו בלי קשר לרגרסיה של המועדון

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 07:44
דל״פ, אני לא חושב שמערך 3 הבלמים הוא מערך רע בטח בסיטואציה שכל מה שיש לפתח תקווה למכור זה מהירות של שחקני ההתקפה שלהם וראינו בדיוק שזה מה שניסו לעשות, ומכות שהשופט לא עצר בהחלטות כל כך תמוהות.
עם זאת, אפשר להאשים הכנה מקצועית עד הסוף אבל אי אפשר להתכחש לזה שהשחקנים שלנו פשוט גרועים בקישור מול כל קישור בליגה (כן כן גורדנה ושמיר), גרועים בחלק ההתקפי (עומאר שנמצא ברמאדן כל משחק - 5 דק משחק כל השאר צם, סטויאנוב וכו׳), וההגנה שלנו כל כך איטית בהנעת הכדור שבתקופה טובה יותר אפילו לא התרגשה משחקני ההתקפה של פתח תקווה (הדוגמה הכי טובה זה פוקו, שלדתי בכושרו הנוכחי כל שחקן בליגה מפרפר). אז מצטער אלונה יקרה, דרושה השקעה - כי הסגל הזה שנבנה לפני 4-5 עונות דורש רענון מקיף.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם קבוצה עם תקציב של PSG לא תצליח לשחק כמו שצריך באנטי כדורגל של ברדה ברוב העונה. אין בלוף.
להגיע לגמר גביע מול קבוצה צעירה ומבוהלת, עם 20 אלף אוהדים ביציע, ועדיין רק להעיף כדורים... לא חשבתי שברדה יגיע לשפל כזה, מודה.

לאורך העונה כמות הטעויות שלו היא אסטרונומית. שם את כל הז'יטונים על האנשים הלא נכונים, אינספור התאמות שלא מחמיאות לקבוצה, איכשהו אצל כל שחקן מובלטים רק הצדדים הרעים.
מקווה בשבילו שהוא לא יהיר ומנותק כמו שזה נשמע מהראיונות שלו אחרת אין לו עתיד כמאמן. יש לו עוד הרבה ללמוד, העונה כמעט כל המאמנים בליגה עשו לו בית ספר.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

שכר לימוד של מאמן שלא סגור על עצמו, מה הסגנון?
העונה הוא הלך לכיוון רוני לוי ואת זה הקהל לא יכול לקבל

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב:
31 מאי 2024, 07:23
ראשונים לכל כדור וכדור

שמעון א כתב:
31 מאי 2024, 07:20
נראתה הרבה יותר טוב מאתנו.
בדריכות, במוכנות, בהתלהבות, באיכות המצבים וגם ביציע העידוד.

לגמרי.
עוד בשלב הגישושים אמרתי למי שהיה לידי ביציע שהם באו נחושים יותר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

חיים זלקאי , כתב באר שבעי ותיק בספורט5 היום :

לרן קוז'וק יש כדורגל שמח .

:מתגלגל מצחוק:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

באסה של החיים. בעיקר בגלל שהגביע + הכרטיס לאירופית הוא בדיוק הבוסט שהמועדון היה צריך אחרי העונה המגעילה הזאת. במקום שנקרא כתבות על חיזוקים וחגיגות אנחנו קוראים רק על עזיבות פוטנציאליות והתחושה שהכל מתפרק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לילה בלי שינה אמיתית. שונא להפסיד כשאתה מרגיש שלא היית הכי טוב שאתה יכול. לתת הכל ולהפסיד זה משהו אחד, להציג יכולת כל כך חלשה זה משאיר אותך בהרגשת פספוס עצומה.
עם זאת, אסור לשרוף את כל הקבוצה והשחקנים. אי אפשר להחליף את כל הקבוצה/הזרים בקיץ, וצריך לזכור שיש כאלה שלא יודעים ויכולים להוביל וליד שחקני אלפא הם כן יכולים להראות טוב יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedDedic כתב:
31 מאי 2024, 02:09
לא שההתנהגות המסריחה של האנשים האלה מוצדקת,אבל הקהל צובר תסכול כבר כמה שנים ברצף ואם מישהו במועדון לא ישכיל לתקשר איתו ולגרום לו להרגיש אחרת זה עלול להגיע לפיצוץ גדול כמו שהיה אז עם רוני לוי.
נקודה נכונה.
יש פער עצום בין הציפיות של הקהל למה שקורה בפועל.
הגיע הזמן להתחיל לטפל בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לא יודע אם זה אני בתחושה הזו, אבל אם יש משהו שהגמר לימד אותי שבסיס הקהל שלנו הרבה יותר גדול מההערכות הקבועות שלנו. אני מסוגלים במשחקים גדולים למלא את בלומפילד בקלות ומדובר על בלומפילד.

חייבים להרחיב לפחות ל24000 את טרנר, אם לא ליותר מזה כשמסתכלים קדימה. וכן אני כותב את זה בתקופת שחור אבל זה ישתפר, אנחנו מועדון של אוהדים וזה חזק מהכל. בש לא תרד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

shovalb9 כתב:
31 מאי 2024, 23:49
לא יודע אם זה אני בתחושה הזו, אבל אם יש משהו שהגמר לימד אותי שבסיס הקהל שלנו הרבה יותר גדול מההערכות הקבועות שלנו. אני מסוגלים במשחקים גדולים למלא את בלומפילד בקלות ומדובר על בלומפילד.

חייבים להרחיב לפחות ל24000 את טרנר, אם לא ליותר מזה כשמסתכלים קדימה. וכן אני כותב את זה בתקופת שחור אבל זה ישתפר, אנחנו מועדון של אוהדים וזה חזק מהכל. בש לא תרד.
זה הבסיס לעתיד.
מדברים על תקציבים בחיפה ותל אביב אבל שכחו שהם מגלים יציבות כלכלית מפלצתית שכזאת מאז נכנסו לאצטדיונים גדולים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Melikson24 כתב:
31 מאי 2024, 23:54
זה הבסיס לעתיד.
מדברים על תקציבים בחיפה ותל אביב אבל שכחו שהם מגלים יציבות כלכלית מפלצתית שכזאת מאז נכנסו לאצטדיונים גדולים.
כן אבל יש לנו גם קהל מטורף
ויש בסיס לא קטן גם במרכז.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

להסתכל על משחק בודד כמדד למשהו זה לא רציני, רק באופן אישי אני מכיר לפחות 10-15 אוהדים שהגיעו שהם אינם מנויים וגם לא יהיו.

להפועל ב״ש יש גרעין של 7000-8000 שתמיד יעשו מנויים וגם יגיעו ב-99.9% מהמשחקים ויש עוד בסביבות ה-3000 שעושים מנוי בכפוף לרכש ולבאז סביב הקבוצה, הם גם אותם אלו שמספיק חצי משבר או איזה מימונה והם אוטומטית נשארים בספה בבית.

בלי קבוצה אטרקטיבית הגרעין יישאר כפי שהוא ואף יקטן.
ואם לומר בכנות, קשה לי לדמיין ולדבר על הלונג ראן אחרי ה-48 שעות האחרונות, החוסר וודאות וכמות השאלות מוציאה מהכלים, מישהו מהמועדון צריך לקום ולומר לנו- הפועל ב״ש לאן? ,כרגע זה נראה שאנחנו בדרך לשנים מאוד לא פשוטות וכמות המנויים תהיה בהתאם, הלוואי ואתבדה.

שלח תגובה