בחיי שלא ציפיתי לשום דבר אחר. אני מבואס פצצות אבל לא מרוסק, זה היה צפוי
כנ"ל. אולי בגלל זה אני לא בדאון של החיים.
בעיקר מטריף אותי עניינים מקצועיים. איך מכבי פתח תקווה מניעה כדור מרגל לרגל ואנחנו לא מסוגלים לחבר 2 פסים לפני שמעיפים כדור קדימה ללא כתובת.
איך קבוצה עם עומק כמו שלנו(לעומת היריבה לפחות) מגיעה למצב שיש לה חבורת נגרים חסרי מושג אחרי החילופים והיריבה לא.
הפלייאוף + הגמר הוכיחו מעבר לכל ספק שמהסגל הזה ברדה לא מסוגל להפיק יותר. ספק אם יש בנמצא מאמן שכן.
תתכבד הגברת ותבחר - להחליף מאמן או להחליף סגל.
כן צריכים לשחק כדורגל לכל הפחות סביר, פה התלונות לברדה חד משמעית. מעבר לזה? אין פה מועדון כדורגל כך שאני גם לא מצפה לכלום מהקיץ הזה, מהעונה הבאה או מהשנים הבאות.
לא בנינו נוער, לא מערכת מקצועית חזקה ולא תרבות ארגונית בריאה. עכשיו כשגם המשאבים מצטמצמים משנה לשנה הכיוון הוא אחד, יחיד וברור - למטה.
באמת שלא הצלחתי להבין את המערך היום .
קיניוניס וסטויאנוב כמעט דרכו אחד על השני באגף ימין , חטואל באמצע ולופז שיחק מגן וקשר בצד שמאל .
ושזה לא הלך גם עד שהגיע השינוי היה מאוחר יחסית.
ועוד משהו, איך שויטור יצא מדעתי שזה לא יגמר ב90 דקות, עצוב שבלעדיו ההגנה נראית אחרת לגמרי.
הם לא באו לשחק כדורגל הם באו לעצבן,להציק ולהוציא אותנו מריכוז ולעקוץ וזה הצליח להם .
נערך לאחרונה על ידי הראל ב 31 מאי 2024, 00:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
"המערך" היה קניונס וחטואל חלוצים, עומאר מאחורה, לופס וסטויאנוב מגנים. פוקו בלם שלישי.
הכל קרס כשתוכנית המשחק הגאונית הייתה להעיף כדורים לקניונס וחטואל מול 3 בלמים גבוהים.
נכון שהם לא באו לשחק כדורגל אבל גם אנחנו לא. ברדה כרגיל התכונן יותר מדי ליריבה ושכח להכין את הקבוצה שלו לעבור את קו החצי.
כמה משחקים כאלו ראינו העונה? איך אפשר להגיע למשחק עם יתרון כזה ביציעים ועדיין להתבנקר בצורה כ"כ מבישה? איך לא נעשה חילוף בדקה 20 כשהיה ברור לאן הרוח נושבת? איך עומאר הראשון לצאת? איך גנאח נכנס רק בדקה 80? איך סטויאנוב מקבל כזה קרדיט? ואני יכול להמשיך עם השאלות עד פסח.
עוד ערב מביך של ברדה. לא זוכר מאמן שהצליח לטעות כ"כ הרבה בעונה אחת, ממש שבוע אחרי שבוע, משחק אחרי משחק.
ואחרי המשחק הוא אמר שהוא עמד בציפיות כי השיג מקום שלישי. מה כבר יש להגיד.
זה אולי היה נראה כמו מערך 3 בלמים אבל לא באמת היה .
פוקו נצמד לקו ימין שהתגוננו ולא סטויאנוב , קניוניס שיחק באמצע וגנב לצד מדי פעם .
ברדה כנראה פחד ממשחק הלחץ הגבוה שלהם ואמר להעיף כדורים , כנראה שהוא לא סומך על הנעת הכדור של השחקנים וזו בעיה ענקית.
"המערך" היה קניונס וחטואל חלוצים, עומאר מאחורה, לופס וסטויאנוב מגנים. פוקו בלם שלישי.
הכל קרס כשתוכנית המשחק הגאונית הייתה להעיף כדורים לקניונס וחטואל מול 3 בלמים גבוהים.
נכון שהם לא באו לשחק כדורגל אבל גם אנחנו לא. ברדה כרגיל התכונן יותר מדי ליריבה ושכח להכין את הקבוצה שלו לעבור את קו החצי.
כמה משחקים כאלו ראינו העונה? איך אפשר להגיע למשחק עם יתרון כזה ביציעים ועדיין להתבנקר בצורה כ"כ מבישה? איך לא נעשה חילוף בדקה 20 כשהיה ברור לאן הרוח נושבת? איך עומאר הראשון לצאת? איך גנאח נכנס רק בדקה 80? איך סטויאנוב מקבל כזה קרדיט? ואני יכול להמשיך עם השאלות עד פסח.
עוד ערב מביך של ברדה. לא זוכר מאמן שהצליח לטעות כ"כ הרבה בעונה אחת, ממש שבוע אחרי שבוע, משחק אחרי משחק. ואחרי המשחק הוא אמר שהוא עמד בציפיות כי השיג מקום שלישי. מה כבר יש להגיד.
מבלי להצית ויכוחים מיותרים על סיבה ותוצאה וכפי שכתבתי בנושא אחר, האמירה הזו לא מפתיעה אותי. זה אומר הרבה על מה שברדה חושב על סגל השחקנים שלו.
ברדה יכול להמשיך להכחיש משבר אי אמון בין הקהל לשחקנים אבל זה פשוט לשקר על עצמנו, המועדון צריך לראות מה הוא עושה מול הקהל שלא נראה שוב את התמונות המאוד אפלות האלו.