הסוכן של אנסה טען שהיה לו ביקוש בקיץ. היית מוצא לו קבוצה שתקח את החוזה, אבל אז שוב אלונה הייתה מרגישה ״פראיירית״ כי הייתה משחררת בחינם שחקן שרכשה בכסף רק קיץ אחד לפני…
אקסים 22/23
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אקסים 22/23
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פעם שמעתי על סוכן שטען שאין ביקוש לשחקן שהוא מייצג...Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 נובמבר 2022, 15:17הסוכן של אנסה טען שהיה לו ביקוש בקיץ. היית מוצא לו קבוצה שתקח את החוזה, אבל אז שוב אלונה הייתה מרגישה ״פראיירית״ כי הייתה משחררת בחינם שחקן שרכשה בכסף רק קיץ אחד לפני…
יש הבדל בין לטעון את זה כתשובה לשאלה על מעבר ללטעון את זה בהקשר של ויתור על ההצעות (למרות שהיה ברור שהוא לא הרכב בשום תרחיש סביר) מתוך רצון לתרום להפועל באר שבע.
אני גם חוזר לטעון בהקשר שלו את מה שאני טוען לגבי יוספי, במשקפיים של מועדון שלא רואה רק אליפות בעיניים הם שחקנים לגיטימיים ואפילו מעלים את הרמה. הדיון שיש עכשיו על אספרייה ושבירו לא חדש, הוא חזר עשרות פעמים בעשור האחרון כשהתשובה הפשוטה היא שמה שמתאים לקטנות לא מתאים לנו
- ForeverRed
אני לא מסכים שאספריה לא מתאים נגד צפיפות.
מי שאומר את זה עושה לו עוול, גם אם באופן טבעי יותר נוח לו מול שטח.
בביתר הוא עשה כמה גולים ובישולים מול הגנות צפופות.
מי שאומר את זה עושה לו עוול, גם אם באופן טבעי יותר נוח לו מול שטח.
בביתר הוא עשה כמה גולים ובישולים מול הגנות צפופות.
הובאן מתאמן עם הנוער
די נו להחתים אותו אתמול
שישאר בארץ כבר
די נו להחתים אותו אתמול
שישאר בארץ כבר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מת לראות אותו חוזר לאיזשהו תפקיד במועדון.
גם את ויטור בבוא העת.
אפרופו ויטור, בראיון השבוע לא שלל אפשרות להישאר בארץ לאחר הפרישה. נראה לי שמרים להנחתה, מישהו צריך לטפל בזה. תארו לכם צוות מקצועי עתידי שיכלול את ברדה, מליקסון, הובאן וויטור. חלום.
- red and white
- Title: Almog
אמר שדחינו הצעות למכירה בלמעלה ממיליון יורו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 נובמבר 2022, 15:17הסוכן של אנסה טען שהיה לו ביקוש בקיץ. היית מוצא לו קבוצה שתקח את החוזה, אבל אז שוב אלונה הייתה מרגישה ״פראיירית״ כי הייתה משחררת בחינם שחקן שרכשה בכסף רק קיץ אחד לפני…
אם אני זוכר נכון, זה אותו סוכן של אקולטסה שגם עליו הוא עד היום מספר סיפורי שיווק.
לא מאמין לו בקיצור.
הסוכן שלו זה אוהד כהן והוא החרטטן הכי גדול בעולם. אל תאמינו למילה שלו.
בכלל טוב אם לא נעשה איתו עסקים בעתיד הרחוק. הסחורה שלו חרא.
בכלל טוב אם לא נעשה איתו עסקים בעתיד הרחוק. הסחורה שלו חרא.
התראיין במפגש של הנבחרת כמדומני.
ברגע שנבנה פה מאגר איכותי לעצמנו (פרימור אמר שהתחילו לבנות כזה וזה ממש בחיתולים כרגע) לא נהיה תלויים במילה של סוכן ונוכל להגיע לעסקאות בלי יותר מדי בעלי עניין שמייעצים בדרך
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש לך ספק שאחרי אותו קמפיין באירופה כולל הצגה מול לברקוזן היו לאלטון הצעות?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
התכוונתי לאנסה בקיץ האחרוןSir Alex Ferguson כתב: ↑16 נובמבר 2022, 00:40יש לך ספק שאחרי אותו קמפיין באירופה כולל הצגה מול לברקוזן היו לאלטון הצעות?
לי יש ספק. הבנאדם לא פגע למעט שני משחקים באירופה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 נובמבר 2022, 00:40יש לך ספק שאחרי אותו קמפיין באירופה כולל הצגה מול לברקוזן היו לאלטון הצעות?
לא חושב שהסקאוטרים באירופה מטומטמים כדי לשים ארגז על דבר כזה.