אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
ברדה מאכזב מאוד ופתיחות עונה פחדנית מאוד שלו,ממש מבאס
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 11 ספטמבר 2022, 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
חטואל מחרב כל הזדמנות לייצר התקפה ראויה.
ועדיין, הגישה, הסגנון, השיטה הם הבעיה.
סגל יותר איכותי עוזר לך לייצר כדורגל דומיננטי, אבל הוא לא תנאי מתלה.
לם משחק כדורגל יוזם והתקפי עם סגל משמעותית חלש משלנו,
אז לא, אני לא רוצה את הכדורגל של לם, אבל אי אפשר לתלות באיכות הסגל את כל הכשלים בסגנון המשחק.
אז לא, אני לא רוצה את הכדורגל של לם, אבל אי אפשר לתלות באיכות הסגל את כל הכשלים בסגנון המשחק.
רק אהבה תנצח...
בכל אופן, נראה לי שברור לכולנו שאנחנו רחוקים משחק-שניים מלצאת לים. אולי כבר עכשיו.
גם אם יעשו עכשיו שינוי מטורף בקבוצה סטייל עונת 18/19 שבשבוע הפכו הכל - יש רק עוד חודשיים לשחק כדורגל. אי אפשר לבנות סגל בספטמבר.
גם אם ברדה מפשל כרגע עדיין צריך לתת לו זמן. שוב אומר, זה או הוא או רב"ש ודראפיץ'. אפשר להעביר ביקורת אבל צריך להתחשב בנסיבות
גם אם יעשו עכשיו שינוי מטורף בקבוצה סטייל עונת 18/19 שבשבוע הפכו הכל - יש רק עוד חודשיים לשחק כדורגל. אי אפשר לבנות סגל בספטמבר.
גם אם ברדה מפשל כרגע עדיין צריך לתת לו זמן. שוב אומר, זה או הוא או רב"ש ודראפיץ'. אפשר להעביר ביקורת אבל צריך להתחשב בנסיבות
סלח לי מראש אבל זאת חתיכת הודעה מטומטמת. מתאים לשישים ולדרים למיניהם.הפועלעולה כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 20:17בכל אופן, נראה לי שברור לכולנו שאנחנו רחוקים משחק-שניים מלצאת לים. אולי כבר עכשיו.
מה זה או אליפות הוא שתזדיין העונה?מה נסגר איתכם?
- ForeverRed
- red ultras
ועדיין אפשר וצריך לעשות חצי שני טוב יותר ולהפוך את התוצאה.
אנחנו כרגע משלמים את השכר לימוד של ברדה. נקווה שזה לא יעלה לו ולנו ביוקר.
אנחנו כרגע משלמים את השכר לימוד של ברדה. נקווה שזה לא יעלה לו ולנו ביוקר.
פתח זוועה
הגיב מצוין ומשנה ומשנה ומשנה
היום הניצחון שלו
הגיב מצוין ומשנה ומשנה ומשנה
היום הניצחון שלו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הריצה שלו לקהל בסיום שיחרר מלא לחץ, אין כאלה באף קבוצה.
הוא חי את המשחק.
הוא חי את המשחק.
- ForeverRed
תניחו את הסכינים בצד.
זה ניצחון חשוב מאוד שאני מקווה שיוציא את הקבוצה לדרך חדשה. בימים כאלה קשה להיראות טוב על הדשא.
זה ניצחון חשוב מאוד שאני מקווה שיוציא את הקבוצה לדרך חדשה. בימים כאלה קשה להיראות טוב על הדשא.
- dardasmiley
כמו שההפסד היה עליו ככה הניצחון לגמרי שלו. כיף לשמוח בשמחתו (שמחתינו)
הוא מגיב טוב ומחליף ומשנה תוך כדי משחק, חייב לשפר את ההגעה למשחק (ההרכב, הגישה, השיטה) כדי להיות גדול באמת.
הוא מגיב טוב ומחליף ומשנה תוך כדי משחק, חייב לשפר את ההגעה למשחק (ההרכב, הגישה, השיטה) כדי להיות גדול באמת.
+1ForeverRed כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 21:21תניחו את הסכינים בצד.
ויש הרבה דברים טובים גם לקחת, הרבה יותר קל לבנות קבוצה וסגל בריא דרך נצחונות ולא דרך הפסדים.
תיקן.nitsande כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 20:15חטואל מחרב כל הזדמנות לייצר התקפה ראויה.
הוצאות את חטואל המחלה.
שינה גישה. יופי ברדה.
רק מתי הוא יעלה ככה מהתחלה
רק אהבה תנצח...