טפי ערוץ הספורט
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
קצת הגזמתם כאן כולם עם כל המילים המפוצצות כמו "כישלון" ו-"לא מוכנים לעונה" ו-"2 זרים לאירופה" ...
אני שואל כאן את כולכם - ברדה לא רוצה להצליח ?
מליקסון לא רוצה להצליח ? פרימור , אלונה , השחקנים ?
למישהו יש כאן ספק שלא עובדים מסביב לשעון כדי להצליח ?
תפסיקו להשוות למה שקורה בחיפה או במכבי תל אביב כי זו לא אותה סיטואציה . חיפה נבנתה במשך שנתיים-שלוש עד שלקחה אליפות וגם היום היא עושה תיקונים נקודתיים על שלד שרץ כבר כמה שנים וגם זה במימון נדיב של יעקב שחר . המערכת שם הרבה יותר מתוחזקת ומאויישת והמשאבים שם גדולים יותר . זה כמובן לא מבטיח הצלחה אבל זה מקרב אותם לשם . ההצלחה גם יכולה לא להגיע - ראה ערך 10 השנים השחונות שהם עברו וכמעט יעקב שחר עזב שם .
על מכבי תל אביב אין מה לדבר כי הכסף שהם שופכים זה הרבה מעבר למה שכל הליגה ביחד מוכנה לשפוך .
אחרי הסיטואציה הרעה שהיינו בה בקורונה עם אלונה ויונגר שהתבררה כתקופת הניתוח חירום , עברנו להשגחה במחלקת טיפול נמרץ . אבוקסיס עם כדורגל רע וממוקד מטרה בעיקר שמר על הגחלת בוערת בסיועו הבלעדי של ג'וסואה וגם אקולטסה שהבריק באירופה . הביא את גביע המדינה בתקופה בלתי אפשרית וגם עלה לבתים תוך כדי ניצול סיטואציות שונות ( הגרלות בבית , משחק אחד בפלייאוף ) לטובתנו . בעלת הבית הבינה שעם הסגל הקיים , הכדורגל חייב להיות טוב יותר וזה לא יכול להיות עם יוסי אז היא החליטה לעבור מחלקה , למחלקה הפנימית , והביאה את רוני לוי שגם איתו היה ברור לכל אוהד שלא נראה כדורגל טוב יותר . בוצעה רביזיה רצינית בסגל , הקבוצה הוליכה את הטבלה והביאה תוצאות אבל הקהל , אט אט , בתהליך שארך כמחצית עונה , הדיר את רגליו מהמגרשים לאור הכדורגל המשעמם והרע .
הקבוצה חזרה לטיפול נמרץ לאור ההתדרדרות המהירה במצבה .
היו 2 נק' מפנה באותה עונה -
1. בקשת הארכת החוזה של רוני לוי כ-3 שבועות לפני הפלייאוף שהתקבלה בשלילה
2. משחק הגומלין ברבע גמר הגביע מול פ"ת בטרנר כשבאר שבע בפיגור 1:0
אחרי נק' המפנה הראשונה - גם התוצאות הפסיקו להגיע "משום מה"
למשחק הגומלין הקריטי נמכרו 1200 כרטיסים !
אני הייתי אחד מאלה שהכריז שאם רוני נשאר - אני לא מגיע למגרש כי אני סובל . מסתבר שהיו המונים כמוני . אלונה ראתה את זה והחליטה לפטר את רוני 24 שעות לפני המשחק . מהלך אמיץ מאוד . אליניב ברדה מונה כמאמן זמני ותוך 24 שעות נמכרו כ-5000 כרטיסים נוספים . בלתי נתפס !
הקהל הגיע ותמך וסייע לקבוצה לעבור את המותחן עם כדורגל טוב יותר . זו בעצם הייתה ההחייאה במכת חשמל שעשה אליניב בטיפול הנמרץ לקבוצה . הכדורגל השתפר למרות שלא היה מבריק אך סיימנו את העונה עם מקום 2 וגביע . מצבנו בטיפול נמרץ התייצב .
הקיץ התחיל וכולם הבינו שנדרשת עבודה מהירה וכירורגית כדי לחזור למחלקה הפנימית .
אני לא מסכים שנכשלנו עם הרכש הקיץ .
נכשל מי שלא מנסה . ונעשו מאמצים רבים להנחית פה שחקנים בקליבר רציני שלא היינו רגילים אליו בשנים האחרונות ( כל מי שמדבר על רק שחקנים שבאים בחינם ) . אנחנו צריכים להבין שבאר שבע היא לא השחקן היחיד בשוק ההעברות . יש המון אינטרסים וסוכנים . אנחנו לא הליגה הכי אטרקטיבית ולא הכל סובב רק סביב כסף . וגם בכסף - מה לעשות אנחנו לא גולדהאר ואין לנו איצטדיון עם 30,000 מקומות ( וטוב שכך ) שמכניס כמעט כפול מאיתנו . אליניב לקח את כל הפרמטרים האלה , חיזק את הצוות העוטף אותו עם אנליסטים ומליקסון ואני בטוח שיהיו עוד , הכניס עזרים טכנולוגיים והתמודד .
בשלב ראשון הוא מנע ממכבי חיפה 2 תארים נוספים עם ניצחון באלוף האלופים והדחה מגביע הטוטו ושלח 27,000 צופים בסמי עופר הביתה והוא המשיך עם עליה לשלב הבתים בקונפרנס מה שמכניס הרבה כסף , כבוד , גאווה וניקוד למועדון . הבן אדם מספק קבלות עם הכלים שיש לו . לטעמי - חזרנו למחלקה הפנימית . מקווה שנעשה את השידרוג ונשתחרר סוף סוף מהפנימית הביתה ונוכל סוף סוף להתפוצץ על הליגה . זה לא יקרה מהר . יש פה המון כוחות שילחמו בזה - הבכיינות בחיפה , הכסף במכבי תל אביב , התקשורת , ואני מקווה מאוד שלא יהיה נדבך נוסף שהוא האוהדים שלנו בעצמם שיאבדו סבלנות .
המצב עכשיו מזכיר לי את העונה השנייה של אלישע .
אנחנו שם - אבל זה עוד לא זה . ואני לא מתכוון שנצטרך להחליף את ברדה עוד שנתיים .
מבחינתי - שברדה לא ייגמר לעולם .
נצטרך לעזור לו ולגבות אותו .
אני שואל כאן את כולכם - ברדה לא רוצה להצליח ?
מליקסון לא רוצה להצליח ? פרימור , אלונה , השחקנים ?
למישהו יש כאן ספק שלא עובדים מסביב לשעון כדי להצליח ?
תפסיקו להשוות למה שקורה בחיפה או במכבי תל אביב כי זו לא אותה סיטואציה . חיפה נבנתה במשך שנתיים-שלוש עד שלקחה אליפות וגם היום היא עושה תיקונים נקודתיים על שלד שרץ כבר כמה שנים וגם זה במימון נדיב של יעקב שחר . המערכת שם הרבה יותר מתוחזקת ומאויישת והמשאבים שם גדולים יותר . זה כמובן לא מבטיח הצלחה אבל זה מקרב אותם לשם . ההצלחה גם יכולה לא להגיע - ראה ערך 10 השנים השחונות שהם עברו וכמעט יעקב שחר עזב שם .
על מכבי תל אביב אין מה לדבר כי הכסף שהם שופכים זה הרבה מעבר למה שכל הליגה ביחד מוכנה לשפוך .
אחרי הסיטואציה הרעה שהיינו בה בקורונה עם אלונה ויונגר שהתבררה כתקופת הניתוח חירום , עברנו להשגחה במחלקת טיפול נמרץ . אבוקסיס עם כדורגל רע וממוקד מטרה בעיקר שמר על הגחלת בוערת בסיועו הבלעדי של ג'וסואה וגם אקולטסה שהבריק באירופה . הביא את גביע המדינה בתקופה בלתי אפשרית וגם עלה לבתים תוך כדי ניצול סיטואציות שונות ( הגרלות בבית , משחק אחד בפלייאוף ) לטובתנו . בעלת הבית הבינה שעם הסגל הקיים , הכדורגל חייב להיות טוב יותר וזה לא יכול להיות עם יוסי אז היא החליטה לעבור מחלקה , למחלקה הפנימית , והביאה את רוני לוי שגם איתו היה ברור לכל אוהד שלא נראה כדורגל טוב יותר . בוצעה רביזיה רצינית בסגל , הקבוצה הוליכה את הטבלה והביאה תוצאות אבל הקהל , אט אט , בתהליך שארך כמחצית עונה , הדיר את רגליו מהמגרשים לאור הכדורגל המשעמם והרע .
הקבוצה חזרה לטיפול נמרץ לאור ההתדרדרות המהירה במצבה .
היו 2 נק' מפנה באותה עונה -
1. בקשת הארכת החוזה של רוני לוי כ-3 שבועות לפני הפלייאוף שהתקבלה בשלילה
2. משחק הגומלין ברבע גמר הגביע מול פ"ת בטרנר כשבאר שבע בפיגור 1:0
אחרי נק' המפנה הראשונה - גם התוצאות הפסיקו להגיע "משום מה"
למשחק הגומלין הקריטי נמכרו 1200 כרטיסים !
אני הייתי אחד מאלה שהכריז שאם רוני נשאר - אני לא מגיע למגרש כי אני סובל . מסתבר שהיו המונים כמוני . אלונה ראתה את זה והחליטה לפטר את רוני 24 שעות לפני המשחק . מהלך אמיץ מאוד . אליניב ברדה מונה כמאמן זמני ותוך 24 שעות נמכרו כ-5000 כרטיסים נוספים . בלתי נתפס !
הקהל הגיע ותמך וסייע לקבוצה לעבור את המותחן עם כדורגל טוב יותר . זו בעצם הייתה ההחייאה במכת חשמל שעשה אליניב בטיפול הנמרץ לקבוצה . הכדורגל השתפר למרות שלא היה מבריק אך סיימנו את העונה עם מקום 2 וגביע . מצבנו בטיפול נמרץ התייצב .
הקיץ התחיל וכולם הבינו שנדרשת עבודה מהירה וכירורגית כדי לחזור למחלקה הפנימית .
אני לא מסכים שנכשלנו עם הרכש הקיץ .
נכשל מי שלא מנסה . ונעשו מאמצים רבים להנחית פה שחקנים בקליבר רציני שלא היינו רגילים אליו בשנים האחרונות ( כל מי שמדבר על רק שחקנים שבאים בחינם ) . אנחנו צריכים להבין שבאר שבע היא לא השחקן היחיד בשוק ההעברות . יש המון אינטרסים וסוכנים . אנחנו לא הליגה הכי אטרקטיבית ולא הכל סובב רק סביב כסף . וגם בכסף - מה לעשות אנחנו לא גולדהאר ואין לנו איצטדיון עם 30,000 מקומות ( וטוב שכך ) שמכניס כמעט כפול מאיתנו . אליניב לקח את כל הפרמטרים האלה , חיזק את הצוות העוטף אותו עם אנליסטים ומליקסון ואני בטוח שיהיו עוד , הכניס עזרים טכנולוגיים והתמודד .
בשלב ראשון הוא מנע ממכבי חיפה 2 תארים נוספים עם ניצחון באלוף האלופים והדחה מגביע הטוטו ושלח 27,000 צופים בסמי עופר הביתה והוא המשיך עם עליה לשלב הבתים בקונפרנס מה שמכניס הרבה כסף , כבוד , גאווה וניקוד למועדון . הבן אדם מספק קבלות עם הכלים שיש לו . לטעמי - חזרנו למחלקה הפנימית . מקווה שנעשה את השידרוג ונשתחרר סוף סוף מהפנימית הביתה ונוכל סוף סוף להתפוצץ על הליגה . זה לא יקרה מהר . יש פה המון כוחות שילחמו בזה - הבכיינות בחיפה , הכסף במכבי תל אביב , התקשורת , ואני מקווה מאוד שלא יהיה נדבך נוסף שהוא האוהדים שלנו בעצמם שיאבדו סבלנות .
המצב עכשיו מזכיר לי את העונה השנייה של אלישע .
אנחנו שם - אבל זה עוד לא זה . ואני לא מתכוון שנצטרך להחליף את ברדה עוד שנתיים .
מבחינתי - שברדה לא ייגמר לעולם .
נצטרך לעזור לו ולגבות אותו .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
"זו למעשה באר שבע של השנים האחרונות, היא לא יכולה לקחת אליפויות גם כשיש לה בעלות חזקה אבל היא בהחלט עושה דברים יפים באירופה וזוכה בגביעים".
אני לא חושב שאלונה תשמח לקרוא את זה.
ברדה לא מונה באמצע העונה… נכנס לתפקיד באפריל בהפתעה מוחלטת וגם הוא מונה רשמית רק ביוני/יולי. היינו בתקופה כל כך גרועה שמה שעניין זה רק להחזיר את החיים לקבוצה.
אל תצאו מפרופורציות ואל תשכחו מאיפה באנו ומה גודלנו האמיתות. יש לנו אחלה בעלים, אחלה מנהל, מאמן מספר 1 לטעמי (טופ 3 בטוח, כי אני משוחד), עוזר מאמן מס 1.
התקציב שלישי בגודלו וזה משמעותי בעיקר כשחוזרים כל כך הרבה ליגיונרים. ועדיין משהו בי מאוד אופטימי, אם נפגע בשני זרים לליגה יהיה ממש טוב
התקציב שלישי בגודלו וזה משמעותי בעיקר כשחוזרים כל כך הרבה ליגיונרים. ועדיין משהו בי מאוד אופטימי, אם נפגע בשני זרים לליגה יהיה ממש טוב
eitam כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 12:59אל תצאו מפרופורציות ואל תשכחו מאיפה באנו ומה גודלנו האמיתות. יש לנו אחלה בעלים, אחלה מנהל, מאמן מספר 1 לטעמי (טופ 3 בטוח, כי אני משוחד), עוזר מאמן מס 1.

- dardasmiley
אוהב אותו. כמעט קראתי לבכורה שלי על שמו.
אבל עד עכשיו קריירת האימון שלו מסתמנת כיותר קרובה למימרים מאשר לבכר.
פחדניסט ללא שום שיטה בהתקפה או בהנעת הכדור.
היתרון שלן זה האינטליגנציה הגבוהה ולכן הוא מספיק להגיב ולתקן.
הוא עוד צעיר ויש לו עוד זמן ובמה להשתפר, אבל חייבים ךהיות כנים, אם רוני לוי על הקוים או אבוקסיסן או רחמנא ליצלן איזה בלבול יש בוז מיציע ליציע.
לא מבין מה קרה למאמן של שנה שעברה ולשחקן הענק שאנחנו מעריצים שהיה בא לנצח כל משחק ועכשיו מגיע כדי לא להפסיד.
אבל עד עכשיו קריירת האימון שלו מסתמנת כיותר קרובה למימרים מאשר לבכר.
פחדניסט ללא שום שיטה בהתקפה או בהנעת הכדור.
היתרון שלן זה האינטליגנציה הגבוהה ולכן הוא מספיק להגיב ולתקן.
הוא עוד צעיר ויש לו עוד זמן ובמה להשתפר, אבל חייבים ךהיות כנים, אם רוני לוי על הקוים או אבוקסיסן או רחמנא ליצלן איזה בלבול יש בוז מיציע ליציע.
לא מבין מה קרה למאמן של שנה שעברה ולשחקן הענק שאנחנו מעריצים שהיה בא לנצח כל משחק ועכשיו מגיע כדי לא להפסיד.
- ForeverRed
הקבוצה בחוסר ביטחון מטורף.
אל תצפו ליכולת.
אל תצפו ליכולת.
איך קריירת האימון של בכר נראתה כשלא היה לו סגל ראוי?
מאמן לא יכול בלי השחקנים הנכונים וכרגע אין לנו כאלה.
מאמן לא יכול בלי השחקנים הנכונים וכרגע אין לנו כאלה.
- dardasmiley
יקירי אין קשר לסגל.
הוא מעמיד אותם רע מאוד.
אין לנו תבניות התקפה.
ובכללי נראים כמו קבוצה שבאה לגנוב תיקו ולא כמו מוליכה.
ברדה השחקן היה סובל אצל מאמן כזה. וזה אומר הכל.
בוודאי שזה קשור לסגל.
שוב שואל, איזה כדורגל קיבלת מבכר בעונה האחרונה שלו?תבניות התקפה?
עם החטואלים האלה אתה תלוי ביכולת האישית שלהם וטו לא.
הוא צריך למצוא פתרונות פנימיים ורכש של 2 שחקנים.
שוב שואל, איזה כדורגל קיבלת מבכר בעונה האחרונה שלו?תבניות התקפה?
עם החטואלים האלה אתה תלוי ביכולת האישית שלהם וטו לא.
הוא צריך למצוא פתרונות פנימיים ורכש של 2 שחקנים.
- red ultras
חסרה לנו איכות כדי לסיים מהלכים.
חסר לנו שחקן באגף שמאל טם סלמאני צריך ללכת שמאלה ולהוציא משם רוחב (למי?) מה שלא ברור לי זה למה לא לפתוח מראש בלחץ גבוהה ולייצר מכבש. למה לחכות לגול כדי להתחיל לתקוף? המשחקים שלנו הם יותר מדיי פיבטי פיבטי וכשזה ככה אז פעם אתה מבקיע ראשון והדברים מסתדרים ופעם אתה סופג ואז לך תרדוף.
חסר לנו שחקן באגף שמאל טם סלמאני צריך ללכת שמאלה ולהוציא משם רוחב (למי?) מה שלא ברור לי זה למה לא לפתוח מראש בלחץ גבוהה ולייצר מכבש. למה לחכות לגול כדי להתחיל לתקוף? המשחקים שלנו הם יותר מדיי פיבטי פיבטי וכשזה ככה אז פעם אתה מבקיע ראשון והדברים מסתדרים ופעם אתה סופג ואז לך תרדוף.
שיתחיל בלשחק עם כל אחד בעמדה שלו.
אתה אחרי 3 משחקים ללא ניצחון, למה כל הניסויים האלו?
היום משחקים בסדר גמור.
איזה מאמן בליגה היה יכול להוציא יותר? איך בכר נראה ב-19/20 כשהייתה בינוניות דומה בסגל שלו אז?
וזה מבלי לדבר על הלו"ז הרצחני הזה שכל העולם ואשתו ואחותו ידעו עליו ורק אצלנו לא התארגנו כמו שצריך לסיטואציה.
פשוט בלתי נתפס לחשוב שעדיין לא הגיע זר שישי ושיש שני זרים שלא מתלבשים במשחקים כמו היום ובחמישי שצועקים רוטציה וחלוקת כוחות.
לא יודע את מי להאשים והאמת שזה כבר לא מעניין, בעיקר הוציא את האוויר לגמרי מהעונה הזאת. מבחינתי שיצאו לפגרת מונדיאל כבר מעכשיו.
איזה מאמן בליגה היה יכול להוציא יותר? איך בכר נראה ב-19/20 כשהייתה בינוניות דומה בסגל שלו אז?
וזה מבלי לדבר על הלו"ז הרצחני הזה שכל העולם ואשתו ואחותו ידעו עליו ורק אצלנו לא התארגנו כמו שצריך לסיטואציה.
פשוט בלתי נתפס לחשוב שעדיין לא הגיע זר שישי ושיש שני זרים שלא מתלבשים במשחקים כמו היום ובחמישי שצועקים רוטציה וחלוקת כוחות.
לא יודע את מי להאשים והאמת שזה כבר לא מעניין, בעיקר הוציא את האוויר לגמרי מהעונה הזאת. מבחינתי שיצאו לפגרת מונדיאל כבר מעכשיו.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 11 ספטמבר 2022, 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ברור. ברדה במשחקים הראשונים לחץ בלי להתבייש. לא מבין מה קרה בדרך שמאז לחץ זאת מילה גסה.red ultras כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 20:11חסרה לנו איכות כדי לסיים מהלכים.