עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'

שליחה על ידי ForeverRed »

אלברמן עושה שם יופי של עבודה.
אם זה זמני או קבוע נגלה בהמשך.

אין קשר לסלחנות. השוק הישראלי מת.
היחיד שיכול לעזור להם זה אולי כנאען והוא עולה הון.
חוץ ממנו אין ישראלים טובים בעמדות שהם צריכים.
זה נכון גם לגבינו ולכן חופרים פה בעיקר על זרים כל הקיץ.

אפרופו שאפתנות, כנראה שזה מושג מאוד נזיל בכדורגל הישראלי. אלונה הייתה שאפתנית בתקופה הגדולה ההיא. היום תורו של שחר. מחר זה יהיה מישהו אחר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:35
אני מזכיר לך שהביקורת על באר שבע ברכש היא בשלושה נושאים עיקריים:
1. חלוקת משאבים לא נכונה, במיוחד לאור הטענות (הנכונות) על נחיתות כלכלית מהיריבות
2. נושא הבאת זרים
3. נושא תכנון רכש

אין רלוונטיות למכבי חיפה באף אחת מהטענות הללו
למה אין רלוונטיות?
1. חלוקת משאבים לא נכונה - הזניחו את הסגל הישראלי, פספסו ישראלים בכירים וכעת הם רבים עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל לפה או לשם על גוני נאור.
3. כנל מה שכתבתי בסעיף 1. ההזנחה הזאת לא תקפה רק לעונה הנוכחית. הם יסבלו ממנה גם בעונה הבאה לכל הפחות.

היה להם גם המון מזל(וקומבינה) עם האזרוח של מוחמד אחרת גם בעמדת הבלם יש להם חור.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:40
אלברמן עושה שם יופי של עבודה.
אם זה זמני או קבוע נגלה בהמשך.

אין קשר לסלחנות. השוק הישראלי מת.
היחיד שיכול לעזור להם זה אולי כנאען והוא עולה הון.
חוץ ממנו אין ישראלים טובים בעמדות שהם צריכים.
זה נכון גם לגבינו ולכן חופרים פה בעיקר על זרים כל הקיץ.

אפרופו שאפתנות, כנראה שזה מושג מאוד נזיל בכדורגל הישראלי. אלונה הייתה שאפתנית בתקופה הגדולה ההיא. היום תורו של שחר. מחר זה יהיה מישהו אחר.
זאת בדיוק הנקודה.
כשהיו שחקנים על המדף הם לא עשו שום צעד. היום מן הסתם זה מאוחר מדי וכנעאן משחק על עמדה שהם לא ממש צריכים.
אתה מזלזל בשמיר כי חתם אצלנו אבל מה יש להם בעמדה שלו?מוחמד?הם לא יכולים לתת לו לנוח אחרת הם נראים כמו היום ואם הוא נפצע לתקופה ארוכה העונה שלהם נגמרה.
עכשיו הם הולכים לשלם 2 מיליון שקל על גוני נאור.

תחשוב שלסגל הנוכחי אתה מצרף את ניר ביטון, תומר חמד ושמיר ויש להם סגל ישראלי רחב וטוב פי כמה.
לגבי השאפתנות של שחר - אוהדי חיפה יגידו לך אחרת. אתה לא אובייקטיבי לכן אתה לא מסתכל על המציאות כפי שהיא. בינתיים הוא ממשיך לריב עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

בשורה התחתונה הם תלוים 100% בבכר, כל השאר שטויות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:42
למה אין רלוונטיות?
1. חלוקת משאבים לא נכונה - הזניחו את הסגל הישראלי, פספסו ישראלים בכירים וכעת הם רבים עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל לפה או לשם על גוני נאור.
3. כנל מה שכתבתי בסעיף 1. ההזנחה הזאת לא תקפה רק לעונה הנוכחית. הם יסבלו ממנה גם בעונה הבאה לכל הפחות.

היה להם גם המון מזל(וקומבינה) עם האזרוח של מוחמד אחרת גם בעמדת הבלם יש להם חור.
זרים ותכנון רכש: סימנו שלוש עמדות לחיזוק וסגרו אותן לפני יציאה למחנה, לקחו להם את הבלם בסוף אוגוסט ותוך שבוע הם עם שניים חדשים. אז הם עם 4/4 בינתיים ואתה עם 2/5, תגיד לי אתה מה ההבדל

לגבי הסגל הישראלי- לא היה מה להביא אחי חוץ מניר ביטון שרצה מכבי, יש פה בדיוק שחקן אחד שרלוונטי לרמה שהם רוצים והוא יעלה 3 מיליון צפונה (קארצב). זו אחת מהסיבות שבגללן הייתי הקטגור הכי גדול של החתמת אליאס ב800 אלף יורו - בזבוז משאבים על עמדה שלא סומנה לחיזוק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:46
זאת בדיוק הנקודה.
כשהיו שחקנים על המדף הם לא עשו שום צעד. היום מן הסתם זה מאוחר מדי וכנעאן משחק על עמדה שהם לא ממש צריכים.
אתה מזלזל בשמיר כי חתם אצלנו אבל מה יש להם בעמדה שלו?מוחמד?הם לא יכולים לתת לו לנוח אחרת הם נראים כמו היום ואם הוא נפצע לתקופה ארוכה העונה שלהם נגמרה.

תחשוב שלסגל הנוכחי אתה מצרף את ניר ביטון, תומר חמד ושמיר ויש להם סגל ישראלי רחב וטוב פי כמה.
לגבי השאפתנות של שחר - אוהדי חיפה יגידו לך אחרת. אתה לא אובייקטיבי לכן אתה לא מסתכל על המציאות כפי שהיא. בינתיים הוא ממשיך לריב עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל.
בצדק הוא רב, לא בצדק הם בכלל רוצים אותו. גוני נאור מלבד השם הלא הכי שגרתי לא שונה בכלום מאף גנרי אחר, מה יש בו?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אתה קצת סותר את עצמך.

מצד אחד אומר לא היה מה להביא מצד שני הם רודפים ולא מצליחים להביא את גוני פאקינג נאור.
ולמה?כי התעקשו על חוזה לעונה אחת לשמיר.

תסכים איתי ששמיר 4 רמות מעל גוני נאור?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

איזה אדום הזוי… אמנם יש דריכה אבל נטע לביא גולש לנתיב של הריצה שלו, איך אפשר להימנע במהלך ריצה מלהניח את הרגל?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:52
אתה קצת סותר את עצמך.

מצד אחד אומר לא היה מה להביא מצד שני הם רודפים ולא מצליחים להביא את גוני פאקינג נאור.
ולמה?כי התעקשו על חוזה לעונה אחת לשמיר.

תסכים איתי ששמיר 4 רמות מעל גוני נאור?
גם עם שמיר אין להם מה לעשות. בעמדה הזאת יש להם על הרול את מוחמד ואחריו את אבו פאני וג׳אבר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:46
זאת בדיוק הנקודה.

אבל לא באמת היו שחקנים על המדף. הסברתי כבר למה.
אני רק מזכיר שחמד הגיע עם המון סימני שאלה, בשלב שהיו לחיפה 4 חלוצים חתומים, כשאף אחד לא חלם על בתים באלופות.

יש שחקנים שאתה לא רוצה לראות אצל היריבות שלך.
כששמיר היה מיועד להגיע אליהם אמרתי יאללה, בכיף.
רמה מתחת לכל מה שיש להם. לפחות.

הפספוס היחידי שלהם זה ביטון, ושוב, הוא אמר מראש שהוא רוצה מכבי ולשם זה גם הלך. יכול להיות שהיו צריכים לנסות יותר.

בגדול לא רואה מה אפשר לעשות טוב יותר בשוק פח שכזה.
הם היו צריכים להתמקד בזרים ושם הפיקו את המקסימום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חחחח פנדל ברור

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:54
גם עם שמיר אין להם מה לעשות. בעמדה הזאת יש להם על הרול את מוחמד ואחריו את אבו פאני וג׳אבר
אבו פאני ובטח גאבר שחקנים הרבה יותר התקפיים. יותר לכיוון של הקשר השלישי. הם פחות יעילים ב8 לטעמי.
שמיר זה בול הבלטה של מוחמד ויכול לחלטר כ6 במקום לביא. אין להם שום כלום בעמדות האלה. עובדה שהם הולכים על גוני נאור ב2 מיליון שקל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 18:58
אבו פאני ובטח גאבר שחקנים הרבה יותר התקפיים. יותר לכיוון של הקשר השלישי. הם פחות יעילים ב8 לטעמי.
שמיר זה בול הבלטה של מוחמד ויכול לחלטר כ6 במקום לביא. אין להם שום כלום בעמדות האלה. עובדה שהם הולכים על גוני נאור ב2 מיליון שקל.
הם משחקים בליגה עם רביעייה התקפית, בדרך כלל שרי פותח על תקן ה10. אני גם לא מסכים איתך לגבי אבו פאני וג׳אבר, הם שיחקו עד עכשיו הרבה יותר 8 מ10, בעונה שעברה כל פעם שאבו פאני פתח זה היה ע״ח מוחמד.
אגב, ממה שאני שמעתי חיפה דווקא כן הלכו על שמיר וברגע שנכנסנו לתמונה הוא פשוט העדיף מקום קבוע בהרכב והצעה כלכלית טובה יותר. עושים נכון לטעמי שלא מתפזרים עם המשכורות לישראלים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני חושב שהם עושים טעות קשה. כבר היום הם בנחיתות מול מכבי תל אביב כשכהן עוד לא הגיע.
זה גם בראייה קדימה. כשיש לך בסיס ישראלי טוב יש לך גם מרווח ביטחון בכל הקשור לזרים.

אני מציע לחכות גם עם ההכתרה של הזרים שלהם. פיירו לא מקבל את הספייס והשטחים שקיבל באירופה והוא קצת מתקשה מול הישראליות. יובאנוביץ' טוב ממנו לטעמי.
גם על קורנו וסק אני לא סגור. צריך לחכות ולראות יותר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
10 ספטמבר 2022, 19:07
אני חושב שהם עושים טעות קשה. כבר היום הם בנחיתות מול מכבי תל אביב כשכהן עוד לא הגיע.
זה גם בראייה קדימה. כשיש לך בסיס ישראלי טוב יש לך גם מרווח ביטחון בכל הקשור לזרים.

אני מציע לחכות גם עם ההכתרה של הזרים שלהם. פיירו לא מקבל את הספייס והשטחים שקיבל באירופה והוא קצת מתקשה מול הישראליות. יובאנוביץ' טוב ממנו לטעמי.
גם על קורנו וסק אני לא סגור. צריך לחכות ולראות יותר.
יובאנוביץ׳ מדהים ויותר מדרגה מעליו, זה לא אומר שפיירו לא הצדיק את הרכישה הזאת בגולים סופר מכריעים באירופה

שלח תגובה