עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
- ForeverRed
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
אלברמן עושה שם יופי של עבודה.
אם זה זמני או קבוע נגלה בהמשך.
אין קשר לסלחנות. השוק הישראלי מת.
היחיד שיכול לעזור להם זה אולי כנאען והוא עולה הון.
חוץ ממנו אין ישראלים טובים בעמדות שהם צריכים.
זה נכון גם לגבינו ולכן חופרים פה בעיקר על זרים כל הקיץ.
אפרופו שאפתנות, כנראה שזה מושג מאוד נזיל בכדורגל הישראלי. אלונה הייתה שאפתנית בתקופה הגדולה ההיא. היום תורו של שחר. מחר זה יהיה מישהו אחר.
אפרופו שאפתנות, כנראה שזה מושג מאוד נזיל בכדורגל הישראלי. אלונה הייתה שאפתנית בתקופה הגדולה ההיא. היום תורו של שחר. מחר זה יהיה מישהו אחר.
למה אין רלוונטיות?
1. חלוקת משאבים לא נכונה - הזניחו את הסגל הישראלי, פספסו ישראלים בכירים וכעת הם רבים עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל לפה או לשם על גוני נאור.
3. כנל מה שכתבתי בסעיף 1. ההזנחה הזאת לא תקפה רק לעונה הנוכחית. הם יסבלו ממנה גם בעונה הבאה לכל הפחות.
היה להם גם המון מזל(וקומבינה) עם האזרוח של מוחמד אחרת גם בעמדת הבלם יש להם חור.
זאת בדיוק הנקודה.ForeverRed כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 18:40אלברמן עושה שם יופי של עבודה.
כשהיו שחקנים על המדף הם לא עשו שום צעד. היום מן הסתם זה מאוחר מדי וכנעאן משחק על עמדה שהם לא ממש צריכים.
אתה מזלזל בשמיר כי חתם אצלנו אבל מה יש להם בעמדה שלו?מוחמד?הם לא יכולים לתת לו לנוח אחרת הם נראים כמו היום ואם הוא נפצע לתקופה ארוכה העונה שלהם נגמרה.
עכשיו הם הולכים לשלם 2 מיליון שקל על גוני נאור.
תחשוב שלסגל הנוכחי אתה מצרף את ניר ביטון, תומר חמד ושמיר ויש להם סגל ישראלי רחב וטוב פי כמה.
לגבי השאפתנות של שחר - אוהדי חיפה יגידו לך אחרת. אתה לא אובייקטיבי לכן אתה לא מסתכל על המציאות כפי שהיא. בינתיים הוא ממשיך לריב עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל.
בשורה התחתונה הם תלוים 100% בבכר, כל השאר שטויות.
זרים ותכנון רכש: סימנו שלוש עמדות לחיזוק וסגרו אותן לפני יציאה למחנה, לקחו להם את הבלם בסוף אוגוסט ותוך שבוע הם עם שניים חדשים. אז הם עם 4/4 בינתיים ואתה עם 2/5, תגיד לי אתה מה ההבדלCrazyRed7 כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 18:42למה אין רלוונטיות?
1. חלוקת משאבים לא נכונה - הזניחו את הסגל הישראלי, פספסו ישראלים בכירים וכעת הם רבים עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל לפה או לשם על גוני נאור.
3. כנל מה שכתבתי בסעיף 1. ההזנחה הזאת לא תקפה רק לעונה הנוכחית. הם יסבלו ממנה גם בעונה הבאה לכל הפחות.
היה להם גם המון מזל(וקומבינה) עם האזרוח של מוחמד אחרת גם בעמדת הבלם יש להם חור.
לגבי הסגל הישראלי- לא היה מה להביא אחי חוץ מניר ביטון שרצה מכבי, יש פה בדיוק שחקן אחד שרלוונטי לרמה שהם רוצים והוא יעלה 3 מיליון צפונה (קארצב). זו אחת מהסיבות שבגללן הייתי הקטגור הכי גדול של החתמת אליאס ב800 אלף יורו - בזבוז משאבים על עמדה שלא סומנה לחיזוק.
בצדק הוא רב, לא בצדק הם בכלל רוצים אותו. גוני נאור מלבד השם הלא הכי שגרתי לא שונה בכלום מאף גנרי אחר, מה יש בו?CrazyRed7 כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 18:46זאת בדיוק הנקודה.
כשהיו שחקנים על המדף הם לא עשו שום צעד. היום מן הסתם זה מאוחר מדי וכנעאן משחק על עמדה שהם לא ממש צריכים.
אתה מזלזל בשמיר כי חתם אצלנו אבל מה יש להם בעמדה שלו?מוחמד?הם לא יכולים לתת לו לנוח אחרת הם נראים כמו היום ואם הוא נפצע לתקופה ארוכה העונה שלהם נגמרה.
תחשוב שלסגל הנוכחי אתה מצרף את ניר ביטון, תומר חמד ושמיר ויש להם סגל ישראלי רחב וטוב פי כמה.
לגבי השאפתנות של שחר - אוהדי חיפה יגידו לך אחרת. אתה לא אובייקטיבי לכן אתה לא מסתכל על המציאות כפי שהיא. בינתיים הוא ממשיך לריב עם הפועל ירושלים על 200 אלף שקל.
אתה קצת סותר את עצמך.
מצד אחד אומר לא היה מה להביא מצד שני הם רודפים ולא מצליחים להביא את גוני פאקינג נאור.
ולמה?כי התעקשו על חוזה לעונה אחת לשמיר.
תסכים איתי ששמיר 4 רמות מעל גוני נאור?
מצד אחד אומר לא היה מה להביא מצד שני הם רודפים ולא מצליחים להביא את גוני פאקינג נאור.
ולמה?כי התעקשו על חוזה לעונה אחת לשמיר.
תסכים איתי ששמיר 4 רמות מעל גוני נאור?
איזה אדום הזוי… אמנם יש דריכה אבל נטע לביא גולש לנתיב של הריצה שלו, איך אפשר להימנע במהלך ריצה מלהניח את הרגל?
גם עם שמיר אין להם מה לעשות. בעמדה הזאת יש להם על הרול את מוחמד ואחריו את אבו פאני וג׳אבר
- ForeverRed
אבל לא באמת היו שחקנים על המדף. הסברתי כבר למה.CrazyRed7 כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 18:46זאת בדיוק הנקודה.
אני רק מזכיר שחמד הגיע עם המון סימני שאלה, בשלב שהיו לחיפה 4 חלוצים חתומים, כשאף אחד לא חלם על בתים באלופות.
יש שחקנים שאתה לא רוצה לראות אצל היריבות שלך.
כששמיר היה מיועד להגיע אליהם אמרתי יאללה, בכיף.
רמה מתחת לכל מה שיש להם. לפחות.
הפספוס היחידי שלהם זה ביטון, ושוב, הוא אמר מראש שהוא רוצה מכבי ולשם זה גם הלך. יכול להיות שהיו צריכים לנסות יותר.
בגדול לא רואה מה אפשר לעשות טוב יותר בשוק פח שכזה.
הם היו צריכים להתמקד בזרים ושם הפיקו את המקסימום.
חחחח פנדל ברור
אבו פאני ובטח גאבר שחקנים הרבה יותר התקפיים. יותר לכיוון של הקשר השלישי. הם פחות יעילים ב8 לטעמי.
שמיר זה בול הבלטה של מוחמד ויכול לחלטר כ6 במקום לביא. אין להם שום כלום בעמדות האלה. עובדה שהם הולכים על גוני נאור ב2 מיליון שקל.
הם משחקים בליגה עם רביעייה התקפית, בדרך כלל שרי פותח על תקן ה10. אני גם לא מסכים איתך לגבי אבו פאני וג׳אבר, הם שיחקו עד עכשיו הרבה יותר 8 מ10, בעונה שעברה כל פעם שאבו פאני פתח זה היה ע״ח מוחמד.
אגב, ממה שאני שמעתי חיפה דווקא כן הלכו על שמיר וברגע שנכנסנו לתמונה הוא פשוט העדיף מקום קבוע בהרכב והצעה כלכלית טובה יותר. עושים נכון לטעמי שלא מתפזרים עם המשכורות לישראלים
אני חושב שהם עושים טעות קשה. כבר היום הם בנחיתות מול מכבי תל אביב כשכהן עוד לא הגיע.
זה גם בראייה קדימה. כשיש לך בסיס ישראלי טוב יש לך גם מרווח ביטחון בכל הקשור לזרים.
אני מציע לחכות גם עם ההכתרה של הזרים שלהם. פיירו לא מקבל את הספייס והשטחים שקיבל באירופה והוא קצת מתקשה מול הישראליות. יובאנוביץ' טוב ממנו לטעמי.
גם על קורנו וסק אני לא סגור. צריך לחכות ולראות יותר.
זה גם בראייה קדימה. כשיש לך בסיס ישראלי טוב יש לך גם מרווח ביטחון בכל הקשור לזרים.
אני מציע לחכות גם עם ההכתרה של הזרים שלהם. פיירו לא מקבל את הספייס והשטחים שקיבל באירופה והוא קצת מתקשה מול הישראליות. יובאנוביץ' טוב ממנו לטעמי.
יובאנוביץ׳ מדהים ויותר מדרגה מעליו, זה לא אומר שפיירו לא הצדיק את הרכישה הזאת בגולים סופר מכריעים באירופהCrazyRed7 כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 19:07אני חושב שהם עושים טעות קשה. כבר היום הם בנחיתות מול מכבי תל אביב כשכהן עוד לא הגיע.