בושה וחרפה שרק 90% למה לא 100 קהל של הצלחות
מנויים לעונת 22/23
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מנויים לעונת 22/23
ForeverRed כתב: ↑13 יולי 2022, 18:33מסתבר שאנחנו לא פחי אשפה וכפויי טובה. כצפוי.
הקהל יקיים את החלק שלו. עכשיו תורו של המועדון.
המועדון לא חייב מדי עונה להעמיד פה גלאקטיקוס.
אז אולי לא פחי אשפה וכו', אבל חיים בסרט ועוד איך!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
התחלתי לכתוב תגובה שמדברת על יחסי הגומלין שבין מועדון וקהל, על מעגל הקסמים של אטרקטיביות וציפיות גדולות אל מול הכנסות, ועל האיזון העדין שבין כל אלה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑15 יולי 2022, 09:20המועדון לא חייב מדי עונה להעמיד פה גלאקטיקוס.
אז אולי לא פחי אשפה וכו', אבל חיים בסרט ועוד איך!!
ואז נזכרתי שאתה עדיין חי בימי אלי זינו.
עזוב, הויכוח מיותר.
רק מקווה שלא תתעורר בעוד 3 שנים ותגלה שכמות המנויים נחתכה בחצי. מעניין את מי תאשים אז, בטח את אוהדי ההצלחות.
ועשה טובה, אל תכניס מילים לפה.
אף אחד לא מצפה לגלקטיקוס.
כמות המנויים תיחתך בחצי ביום שאלונה תעזוב ויחזור לפה אלי זינו סטייל.ForeverRed כתב: ↑15 יולי 2022, 10:36התחלתי לכתוב תגובה שמדברת על יחסי הגומלין שבין מועדון וקהל, על מעגל הקסמים של אטרקטיביות וציפיות גדולות אל מול הכנסות, ועל האיזון העדין שבין כל אלה.
עזוב, הויכוח מיותר.
רק מקווה שלא תתעורר בעוד 3 שנים ותגלה שכמות המנויים נחתכה בחצי. מעניין את מי תאשים אז, בטח את אוהדי ההצלחות.
כשזה יקרה אפשר להגיד מעכשיו כבר שאלה שהלכו הם אוהדי הצלחות.
הכל בסדר, אפשר לשאוף כל הזמן למצויינות ועדיין להבין שאלונה זה לא גולד הר.
במסגרת התקציב והאפשרויות צריך לעשות הכי טוב שאפשר, גם אם זה לוקח יותר זמן ממה שאנחנו מקווים.
אני אגב בטוח שאני אהנה השנה מהקבוצה, גם אם הרכש שיגיע לא יענה על הציפיות.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑15 יולי 2022, 10:36התחלתי לכתוב תגובה שמדברת על יחסי הגומלין שבין מועדון וקהל, על מעגל הקסמים של אטרקטיביות וציפיות גדולות אל מול הכנסות, ועל האיזון העדין שבין כל אלה.
עזוב, הויכוח מיותר.
יחסי הגומלין הללו, ברובם המכריע, קיימים רק בלקסיקון של אוהדי טרנר קלאסיים. מי שלפני עידן אלונה ליווה את הקבוצה באש ובמים (ולא מהכורסא בבית...) לא מתנה חידוש מנוי ברכש זה או אחר, בטח ובטח כאשר נבנית קבוצת סו קולד צמרת בתקציב די גבוה.
וכן, אני אאשים אך ורק את אוהדי ההצלחות אם כמות המנויים תרד דרסטית, בטח ובטח כאשר מועמד פה תקציב גבוה מדי עונה. אתה כמובן תרים גבה, כי הגישות שלנו בנידון מקבילות לחלוטין.
עזוב אחשלי,
הפורום פה, להבדיל ממה שהולך ברשתות החברתיות, מכיל את הקולות היותר אינטליגנטיים וצלולים של אוהדי הקבוצה, ואני אומר לך באחריות מלאה שאני ממש לא היחיד פה שאומר שאתה קצת חי בסרט בעניין הזה. אנחנו לא מכבי ת''א כדורסל. תפנים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש אוהדי הצלחות בכל קבוצה , השאלה איך המועדון ממסמר אותם להיות אוהדים שיבואו גם ברע. איך בעצם מגדילים את הגרעיןאורי אדום בנשמה כתב: ↑15 יולי 2022, 11:13יחסי הגומלין הללו, ברובם המכריע, קיימים רק בלקסיקון של אוהדי טרנר קלאסיים. מי שלפני עידן אלונה ליווה את הקבוצה באש ובמים (ולא מהכורסא בבית...) לא מתנה חידוש מנוי ברכש זה או אחר, בטח ובטח כאשר נבנית קבוצת סו קולד צמרת בתקציב די גבוה.
וכן, אני אאשים אך ורק את אוהדי ההצלחות אם כמות המנויים תרד דרסטית, בטח ובטח כאשר מועמד פה תקציב גבוה מדי עונה. אתה כמובן תרים גבה, כי הגישות שלנו בנידון מקבילות לחלוטין.
עזוב אחשלי,
הפורום פה, להבדיל ממה שהולך ברשתות החברתיות, מכיל את הקולות היותר אינטליגנטיים וצלולים של אוהדי הקבוצה, ואני אומר לך באחריות מלאה שאני ממש לא היחיד פה שאומר שאתה קצת חי בסרט בעניין הזה. אנחנו לא מכבי ת''א כדורסל. תפנים.
לא חושב שהתפזרות ברכש ותקציבים מנופחים זה בהכרח הפתרון
- ForeverRed
אנחנו מאוד מכבי תל אביב כדורסל, וזאת בדיוק הבעיה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑15 יולי 2022, 11:13יחסי הגומלין הללו, ברובם המכריע, קיימים רק בלקסיקון של אוהדי טרנר קלאסיים. מי שלפני עידן אלונה ליווה את הקבוצה באש ובמים (ולא מהכורסא בבית...) לא מתנה חידוש מנוי ברכש זה או אחר, בטח ובטח כאשר נבנית קבוצת סו קולד צמרת בתקציב די גבוה.
עזוב אחשלי,
מועדון שחי על גחמות ומהלכים פופוליסטים ללא תשתית מערכתית ומדיניות סדורה.
תנסה להכניס מילים לפה עד מחר. לא אוותר לך.
אני לא מצפה לתקציבי עתק. לא לגלקטיקוס ולא לערן זהבים כרכש נוצץ.
רק לניהול נכון.
אפשר להוציא הרבה יותר גם מהתקציב הקיים, שהוא לא נמוך בכלל.
יבוא יום ולאוהדי ההצלחות שלך ימאס, ואז כל מעגל הקסמים שדיברנו עליו יקרוס. תרצה או לא, אתה תלוי בהם. התקציב שלך תלוי בהם. והבעלים שלך תלויה בהם.
במקום לבטל אותם בהתנשאות תחשוב טוב איך לקרב אותם אחרת באמת תחזור לימי האולמות.
לא כולם חיים ונושמים מהבוקר עד הערב הפועל באר שבע.
אני מנוי כבר 15 שנה בערך רצוף ולא קיבלתי מייל שהתחיל חידוש המנויים ומזמין אותי לחדש.
מספיק להתחיל עם הבסיס של הבסיס
מספיק להתחיל עם הבסיס של הבסיס
הייתי ציני...התנהלות המועדון מתחת לכל ביקורות אפילו את המינימום לא עושים,והיו צריכים לשלוח גם מייל וגם sms וגם תזכורת לפני שמסתיים המועד,החלפת מיקום זה בכלל סיפור,יום חמישי יש משחק והקהל הרחב בכלל לא יודע,במקום להתחיל בשיווק אגרסיבי של כרטיס למשחק ואפשרות לקנית מנוי לאותו מקום אפילו לא סיימו פה עם החידוש מנויים,הכול זז פה באיזי ולא רק הרכש
אני צפיתי שיחדשו 6 7 לפי מסע הרכש הדל
אבל יפה 9 אלף בלי שום רכש מסיבי
זה אומר שהקהל שלנו גדל במעט אומנם אבל גדל
אם לשם דוגמא היה מגיע שחקן זווסואה היה סולד אווט
שחקן אחד יכול לשנות בין סולד אווט ל3 אלף פחות
זה שי !
אבל יפה 9 אלף בלי שום רכש מסיבי
זה אומר שהקהל שלנו גדל במעט אומנם אבל גדל
אם לשם דוגמא היה מגיע שחקן זווסואה היה סולד אווט
שחקן אחד יכול לשנות בין סולד אווט ל3 אלף פחות
זה שי !

פותחים מכירה, מנהלים לראשונה מערכת לניהול תורים, אתה חושב שהנה התקדמנו ובסוף האתר בתחזוקה ולא ערוך. אני תקוע כבר רבע שעה על מנוי לאחי הקטן אחרי שמילאתי פרטי אשראי והוא לא משלים את הרכישה.
נמאס כבר מהליצנים האלה באמת שנמאס, העיקר נשלם להם עמלה אחר כך
נמאס כבר מהליצנים האלה באמת שנמאס, העיקר נשלם להם עמלה אחר כך