הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שני, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שני, 20:30, טרנר

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

שיש כתב:
16 ינואר 2022, 10:09
תשמע אין ספק שרוני לוי לא מצטיין ברגישות מול שחקנים מסויימים עם אופי מסויים ולא יודע להכיל ולחבק ( לדעתי עם מאמן אחר זוסוואה נשאר פה)
לתלות את העזיבה של ז'וס על רוני לוי זה להתנתק מהמציאות.
אהבתי את ז'וס מאד, אבל בוא לא נשכח שהוא נמשך לפרובוקציות כמו פרפר לאש. כדאי לחשב כמה באמת נהנינו ממנו בעונה שעברה, עם כל ההרחקות שספג.
ולקינוח קומקום ומלחיה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מודה ועוזב ירוחם. הוא אימפולסיבי ויותר מדי פעמים פועל ורק אז חושב אבל אי אפשר לערער על המחויבות של אלחמיד.
צריך להחזיק אותו יותר קצר כמו שבכר הצליח להעביר 3 שנים עם אוגו בלי יותר מדי משברים עד החודשים האחרונים.

כמו שאמרתי כבר לא חושב שהיעדרות שלו תהיה כזאת משמעותית אבל אחרי ההתנצלות הפומבית+בחדר הלבשה+קנס אין סיבה לא לשחק אתו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הבנתי שהופעל מכבש על רוני לוי לשתף את חאתם, כולל מצד אלונה ואליה. אם הוא ממשיך לשים את האגו מעל הקבוצה הוא יורה לעצמו ברגל.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אבל זו לא התנצלות ראשונה שלו .
אני לא רואה את זה משתנה בעתיד , הוא עושה מה שרוצה ואז מוציא הודעת התנצלות .
תמונה

סמל אישי של משתמש
El_Medico
Title: CrazyRed

שליחה על ידי El_Medico »

ForeverRed כתב:
16 ינואר 2022, 11:18
הבנתי שהופעל מכבש על רוני לוי לשתף את חאתם, כולל מצד אלונה ואליה. אם הוא ממשיך לשים את האגו מעל הקבוצה הוא יורה לעצמו ברגל.
תשמע אחי,
אתה יודע יש סיכוי גבוה יותר לקבל זעזוע מוח מאשר שהקיר ישבר.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

ליציע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. חאתם חמום מוח עם המון אגו וכן זה גם יכול לגרום לו לשים את עצמו מעל לקבוצה.
היו לי חברים שטסו לאלבניה והיו עם הקבוצה באותו מלון והיו עם השחקנים באותם ימים. חאתם הודיע לברק שהוא לא משחק אחרי שיחת טלפון מדודו דהן. האכזבה של ברק הייתה גדולה בגלל שלפני הטיסה הוא דיבר עם חאתם אחד על אחד ואמר לו שהוא צריך לדעת את האמת כי אם חאתם ישחק הוא לא מביא איתו עוד בלם לסגל שטס וחאתם נתן לו מילה ואחרי זה הפר אותה אחרי ההוראה מדהאן וברק נשאר בלי בלם מחליף בסגל.
לכולנו גם זכור הסירוב שלו לשחק כמגן וההליכה הביתה במחצית בשנה שעברה.
גם אתמול חאתם טעה בהתנהגות שלו אבל בשורה התחתונה זה חאתם לטוב ולרע.

2. האכזבה הגדולה שלי היא מרוני לוי. אני מבין שהוא דוגל בגישה של רסר משמעת עם דיסטנס מהשחקנים. אבל הכדורגל השתנה בשנים האחרונות וגם דור השחקנים היום הוא לא מה שהיה לפני 15 ו-20 שנה. יש היום שחקנים שצריכים שיבינו אותם, שילטפו אותם, שישחררו להם לפעמים את החבל.
טוני נואקמה הוא דוגמא מצוינת. גם הוא היה מחסיר אימונים, גם הוא כשביקשנו הרבה כסף מהסינים נטש את האימון על דעת עצמו, גם הוא כשהיה מרגיש רגישות לא היה משחק לפעמים גם שבועות. אבל ברק ידע להבין אותו, ידע לוותר לו כשצריך, לא לשמוע כשצריך, ולמנוע את הפיצוץ לפני שהוא קורה.
אין לי ספק שההתנצלות של חאתם הגיעה אחרי לחץ מאליה ואלונה עליו, אבל אני גם מקווה שיש לחץ דומה על רוני לוי לא רק לגבי שיתוף של חאתם בשני אלא לגבי זה שיהיה לפעמים חכם ולא צודק, שיתקדם קצת עם הגישה שלו לכדורגל המודרני וידע שלא כל השחקנים דומים ויש כאלה שצריך להבין אותם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
david21
Title: CrazyRed

שליחה על ידי david21 »

: גול :
Sir Alex Ferguson כתב:
16 ינואר 2022, 11:51
1. חאתם חמום מוח עם המון אגו וכן זה גם יכול לגרום לו לשים את עצמו מעל לקבוצה.
היו לי חברים שטסו לאלבניה והיו עם הקבוצה באותו מלון והיו עם השחקנים באותם ימים. חאתם הודיע לברק שהוא לא משחק אחרי שיחת טלפון מדודו דהן. האכזבה של ברק הייתה גדולה בגלל שלפני הטיסה הוא דיבר עם חאתם אחד על אחד ואמר לו שהוא צריך לדעת את האמת כי אם חאתם ישחק הוא לא מביא איתו עוד בלם לסגל שטס וחאתם נתן לו מילה ואחרי זה הפר אותה אחרי ההוראה מדהאן וברק נשאר בלי בלם מחליף בסגל.
לכולנו גם זכור הסירוב שלו לשחק כמגן וההליכה הביתה במחצית בשנה שעברה.
גם אתמול חאתם טעה בהתנהגות שלו אבל בשורה התחתונה זה חאתם לטוב ולרע.

2. האכזבה הגדולה שלי היא מרוני לוי. אני מבין שהוא דוגל בגישה של רסר משמעת עם דיסטנס מהשחקנים. אבל הכדורגל השתנה בשנים האחרונות וגם דור השחקנים היום הוא לא מה שהיה לפני 15 ו-20 שנה. יש היום שחקנים שצריכים שיבינו אותם, שילטפו אותם, שישחררו להם לפעמים את החבל.
טוני נואקמה הוא דוגמא מצוינת. גם הוא היה מחסיר אימונים, גם הוא כשביקשנו הרבה כסף מהסינים נטש את האימון על דעת עצמו, גם הוא כשהיה מרגיש רגישות לא היה משחק לפעמים גם שבועות. אבל ברק ידע להבין אותו, ידע לוותר לו כשצריך, לא לשמוע כשצריך, ולמנוע את הפיצוץ לפני שהוא קורה.
אין לי ספק שההתנצלות של חאתם הגיעה אחרי לחץ מאליה ואלונה עליו, אבל אני גם מקווה שיש לחץ דומה על רוני לוי לא רק לגבי שיתוף של חאתם בשני אלא לגבי זה שיהיה לפעמים חכם ולא צודק, שיתקדם קצת עם הגישה שלו לכדורגל המודרני וידע שלא כל השחקנים דומים ויש כאלה שצריך להבין אותם.
בגלל גישה כמו שלך - שחקנים כאן מרשים לעצמם להתנהג כמו שמתנהגים.
איביץ במכבי בזכות האופי שלו והעקשנות שלו והמשמעת - הצליח לחנך שחקנים ישראלים ולקחת איתם תארים.
אלחמיד מרגיש פה בנוח, בדיוק כמו גוס. כאן כולם מרשים להתנהג איך שהם רוצים
בחיפה ובמכבי תל אביב דברים כאלו לא היו קורים רק בגלל המשמעת של השחקנים
אני חושב שאלחמיד מבין שבונים עליו בתור מגן שמאלי במשחק מחר ומבין שיהיה לו הרבה אחראיות רבה יותר (אצילי, חזיזה)
יש שחקנים שמחכים למשחק כזה עונה שלמה, ואנחנו זכינו להיות במשחק הזה שיקבע את עתידנו. ועדין שחקנים פה מתעסקים והורסים הכל.
אגב שילמד מקלטינס, הבנאדם מעונה שעברה עובר סבל שלם פעם בסגל פעם לא ומשתמשים בו בתור ברירת מחדל, ועדין שהוא משחק הוא נותן הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אני בעד להעיף את כולם ולא להבין שהדור הנוכחי של השחקנים הוא שונה מהדור של לפני עשרים או שלושים שנה.
להעיף את חאתם שעזב אימון על דעת עצמו.
להעיף את דור מיכה שבבלומפילד היה אמור להיכנס מוקדם יותר ואמר שלא יכול להיכנס מנטלית.
להעיף את ספורי שבבלומפילד השתולל בספסל אחרי שהוחלף.
להעיף את דנילו וחטואל שיצאו למסיבות יום לפני אימון בזמן מגיפה.
להעיף את כולם.
להתנהל כמו מוריניו, תראו איזה יופי הוא מצליח בכל מקום שדרך בו בשנים האחרונות כי לא מבין שדור השחקנים של היום הוא שונה וצריך גישה שונה...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

Sir Alex Ferguson כתב:
16 ינואר 2022, 13:02
אני בעד להעיף את כולם ולא להבין שהדור הנוכחי של השחקנים הוא שונה מהדור של לפני עשרים או שלושים שנה.
להעיף את חאתם שעזב אימון על דעת עצמו.
להעיף את דור מיכה שבבלומפילד היה אמור להיכנס מוקדם יותר ואמר שלא יכול להיכנס מנטלית.
להעיף את ספורי שבבלומפילד השתולל בספסל אחרי שהוחלף.
להעיף את דנילו וחטואל שיצאו למסיבות יום לפני אימון בזמן מגיפה.
להעיף את כולם.
להתנהל כמו מוריניו, תראו איזה יופי הוא מצליח בכל מקום שדרך בו בשנים האחרונות כי לא מבין שדור השחקנים של היום הוא שונה וצריך גישה שונה...
יש לך הוכחה לגבי הסעיף שציינת על מיכה?
אם כן, זו שערוריה שאין כדוגמתה בעיניי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

messiah כתב:
16 ינואר 2022, 13:08
מה שערורייה? שגם שחקנים הם בני אדם? למה אופיר דוידזאדה לא ביקש לצאת מולנו במחצית בפעם הראשונה ששיחק מולנו? שחקני כדורגל הם בני אדם, אני קורא כאן תגובות כאילו מדובר ברובוטים ולא באנשים כמוני וכמוך שיש להם רגשות, לחצים, משברים מנטליים, בטח במקצוע שהוא מבחינת עוצמות פי אלף בגלל התחום שהוא.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

messiah כתב:
16 ינואר 2022, 13:08
למה זה שערוריה?
זה מראה על אופי חלש ביותר אבל מה עדיף שהשחקן יכנס וישלשל במגרש?

צריך שלא מרגיש מוכן ויכול לעשות נזק לקבוצה - עדיף שיאמר את זה מאשר נשחק עם שחקן פחות.
אחר כך תעשה את השיקולים שלך אם אתה רוצה שחקן כזה או לא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ואם שחקן צריך עוד כמה דקות של עבודה מנטלית עם עצמו כדי להיכנס למשחק מול הקבוצה שגדל בה ושזכה בה בהכל ושנזרק ממנה אחרי כל כך הרבה שנים זה הופך אותו לאפס? לא שחקן?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אני חושב שכולנו צריכים להתקדם.
מה שחשוב זה שעברנו את התקרית (שדרך אגב הייתה בעיקר עם בנאדו שפשוט לא מאמין שחאתם באמת סובל מבעיות בברך), ולהתרכז במשחק מחר שהוא באמת משחק עונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

hb7 כתב:
16 ינואר 2022, 11:31
ליציע
לא ליציע, הייתי שולח הביתה (משחרר/מוכר) את אותו שחקן/שחקנים שהדליפו לתקשורת את הנושא וגרם לזה להפוך לסיפור גדול אחרת היו סוגרים את זה בתוך המועדון ואף אחד לא היה יודע מזה.

שלח תגובה