לתלות את העזיבה של ז'וס על רוני לוי זה להתנתק מהמציאות.
אהבתי את ז'וס מאד, אבל בוא לא נשכח שהוא נמשך לפרובוקציות כמו פרפר לאש. כדאי לחשב כמה באמת נהנינו ממנו בעונה שעברה, עם כל ההרחקות שספג.
ולקינוח קומקום ומלחיה.
לתלות את העזיבה של ז'וס על רוני לוי זה להתנתק מהמציאות.
תשמע אחי,ForeverRed כתב: ↑16 ינואר 2022, 11:18הבנתי שהופעל מכבש על רוני לוי לשתף את חאתם, כולל מצד אלונה ואליה. אם הוא ממשיך לשים את האגו מעל הקבוצה הוא יורה לעצמו ברגל.
בגלל גישה כמו שלך - שחקנים כאן מרשים לעצמם להתנהג כמו שמתנהגים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 ינואר 2022, 11:511. חאתם חמום מוח עם המון אגו וכן זה גם יכול לגרום לו לשים את עצמו מעל לקבוצה.
היו לי חברים שטסו לאלבניה והיו עם הקבוצה באותו מלון והיו עם השחקנים באותם ימים. חאתם הודיע לברק שהוא לא משחק אחרי שיחת טלפון מדודו דהן. האכזבה של ברק הייתה גדולה בגלל שלפני הטיסה הוא דיבר עם חאתם אחד על אחד ואמר לו שהוא צריך לדעת את האמת כי אם חאתם ישחק הוא לא מביא איתו עוד בלם לסגל שטס וחאתם נתן לו מילה ואחרי זה הפר אותה אחרי ההוראה מדהאן וברק נשאר בלי בלם מחליף בסגל.
לכולנו גם זכור הסירוב שלו לשחק כמגן וההליכה הביתה במחצית בשנה שעברה.
גם אתמול חאתם טעה בהתנהגות שלו אבל בשורה התחתונה זה חאתם לטוב ולרע.
2. האכזבה הגדולה שלי היא מרוני לוי. אני מבין שהוא דוגל בגישה של רסר משמעת עם דיסטנס מהשחקנים. אבל הכדורגל השתנה בשנים האחרונות וגם דור השחקנים היום הוא לא מה שהיה לפני 15 ו-20 שנה. יש היום שחקנים שצריכים שיבינו אותם, שילטפו אותם, שישחררו להם לפעמים את החבל.
טוני נואקמה הוא דוגמא מצוינת. גם הוא היה מחסיר אימונים, גם הוא כשביקשנו הרבה כסף מהסינים נטש את האימון על דעת עצמו, גם הוא כשהיה מרגיש רגישות לא היה משחק לפעמים גם שבועות. אבל ברק ידע להבין אותו, ידע לוותר לו כשצריך, לא לשמוע כשצריך, ולמנוע את הפיצוץ לפני שהוא קורה.
אין לי ספק שההתנצלות של חאתם הגיעה אחרי לחץ מאליה ואלונה עליו, אבל אני גם מקווה שיש לחץ דומה על רוני לוי לא רק לגבי שיתוף של חאתם בשני אלא לגבי זה שיהיה לפעמים חכם ולא צודק, שיתקדם קצת עם הגישה שלו לכדורגל המודרני וידע שלא כל השחקנים דומים ויש כאלה שצריך להבין אותם.
יש לך הוכחה לגבי הסעיף שציינת על מיכה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 ינואר 2022, 13:02אני בעד להעיף את כולם ולא להבין שהדור הנוכחי של השחקנים הוא שונה מהדור של לפני עשרים או שלושים שנה.
להעיף את חאתם שעזב אימון על דעת עצמו.
להעיף את דור מיכה שבבלומפילד היה אמור להיכנס מוקדם יותר ואמר שלא יכול להיכנס מנטלית.
להעיף את ספורי שבבלומפילד השתולל בספסל אחרי שהוחלף.
להעיף את דנילו וחטואל שיצאו למסיבות יום לפני אימון בזמן מגיפה.
להעיף את כולם.
להתנהל כמו מוריניו, תראו איזה יופי הוא מצליח בכל מקום שדרך בו בשנים האחרונות כי לא מבין שדור השחקנים של היום הוא שונה וצריך גישה שונה...
מה שערורייה? שגם שחקנים הם בני אדם? למה אופיר דוידזאדה לא ביקש לצאת מולנו במחצית בפעם הראשונה ששיחק מולנו? שחקני כדורגל הם בני אדם, אני קורא כאן תגובות כאילו מדובר ברובוטים ולא באנשים כמוני וכמוך שיש להם רגשות, לחצים, משברים מנטליים, בטח במקצוע שהוא מבחינת עוצמות פי אלף בגלל התחום שהוא.
למה זה שערוריה?
לא ליציע, הייתי שולח הביתה (משחרר/מוכר) את אותו שחקן/שחקנים שהדליפו לתקשורת את הנושא וגרם לזה להפוך לסיפור גדול אחרת היו סוגרים את זה בתוך המועדון ואף אחד לא היה יודע מזה.