ספורי

בחיי שאני לא מבין אותך.
אתה בגדול צודק ועדיין, מיכה זה שחקן בכיר שחשוב להכניס לעניינים. להכניס אותו דקה 87 אחרי משחק סבבה לגמרי בגביע זה קצת בעייתי. לא היה צריך לפתוח אבל נכון היה יותר להכניס אותו קודם.
הכל על מנת לשפר את הקבוצה. ממילא החלוץ ליד ניקיטה זו עמדה שלא תרמה לנו מי יודע מה עד כה וחסר לנו גיוון בין החלוצים (טענתי לא פעם ששני חלוצים מהירים שלא מובילים כדור זה פחות עובד). יש שני פתרונות אפשריים בתוך הסגל לסוגיה הזו:
כשיש במערכת נקודות בולטות לחיוב לצד מספר בעיות הפתרון לבעיות לדעתי צריך לבוא שלא ע"ח הנקודות הבולטות.dor69 כתב: ↑23 דצמבר 2021, 00:28הכל על מנת לשפר את הקבוצה. ממילא החלוץ ליד ניקיטה זו עמדה שלא תרמה לנו מי יודע מה עד כה וחסר לנו גיוון בין החלוצים (טענתי לא פעם ששני חלוצים מהירים שלא מובילים כדור זה פחות עובד). יש שני פתרונות אפשריים בתוך הסגל לסוגיה הזו:
האופציה הראשונה היא ספורי. לדעתי יכול להיות הרבה יותר מסוכן לשער כשהוא משחק קרוב אליו והבישולים פחות אמורים להיפגע כי כאמור הם בעיקר מנייחים, דור מיכה בנוסף זה חתיכת מכפיל כוח מול בונקרים (רוב הליגה) וצריך לדעתי למצוא את הדרך לאפשר להם לעבוד יחד. אני לא אומר שצריך ללכת ראש בקיר במידה וזה לא עולה יפה אבל אפשר לנסות את זה משחק-שניים כדי להרוויח את מיכה בגדול במידה וזה עובד. אפשר גם לשחק את זה בצורה שמיכה וספורי משחקים אחד ליד השני כעמדת מוצא אבל ספורי בפועל נכנס לעומק.
האופציה השנייה בעמדה הזו זה אספרייה. עם כל הכבוד למשחקים הבאמת מעולים שלו כמגן ימני לא בשביל זה הבאת אותו, זה שחקן בסגנון ועם סט יכולות שאמורים לייצר לך פעולות של קלאץ׳ ובכמויות. חבל לי לראות שעד שיש שוב דריבליסט באמת מחונן תוקעים אותו לעשות פעולות על החצי וגם שם לא משחקים על היתרון הזה שלו באופן מלא
עריכה: עוד דבר לגבי מיכה. אני לא מבין איך מתלוננים פה כל כך הרבה על זה שלא תרם כלום בליגה ומתעלמים מהעובדה שהאיש לא עשה שני משחקים ברצף בעמדה שלו מאז אירופה (שם אגב הוא כבש ובישל כמו גדול). זה גם הגיע מאותם אנשים שביקשו סבלנות עם יחזקאל שחוזר מפציעה, הוא אגב למרות הבישול מחמיץ משחק שני ברצף מול שוער כי הוא אגואיסט מתחכם ולא מרים את הראש אבל אצלו זו ״סטיגמה״