הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, רביעי, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, רביעי, 20:30, טרנר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מתפרצת מטורפת.
ספורי :בהלם:

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חבל גלזר....
איזה באסה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מת מהחילופים שלו.
איך גורדנה לפני מיכה איךךךך.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי אחלה משחק שלנו
אני מאוד נהנתי
הגנה, התקפה, מלחמה, אגרסביות... רק שנמשיך ככה ואפילו נשתפר, בע"ה🙏🏼
תענוג❤

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ספורי עם משחק לפנתיאון,כוכב כדורגל ואני לא מאמין שאני אומר את זה,ענק.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

לא פופולרי לומר את זה וגם אני לא תמכתי אבל מתחילים לראות חיבור . כל משחק , מספר הדקות הטובות שלנו עולה . 20 דק' ראשונות רצחניות שלנו כמו שלא ראינו מתחילת עונה . יפה מאוד . קורצקי יהיה הרבה יותר מאתגר . ספורי רק היה חסר לו גול וזה ציון 10 . בלי הגול 9 .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
david21

שליחה על ידי david21 »

איזה כדורים וטאץ יש לניקיטה. קלאס באפס מאמץ

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

משחק מהנה מאוד, ספורי ורוקאביצה חוויה לעיניים. חבל על ההורדת קצב אחרי הגול אך זו שיטתיות אצל לוי. הדבר שהכי מפריע לי- איך לכל הרוחות פטרוצ'י וגורדנה עולים לפני מיכה?!
איך שחקן כמו מיכה מקבל בקושי 10 דקות?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

טרנר חוזר להיות מבצר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מבאס שרוני לא מנסה לשלב את מיכה, הוא ה-תשובה להתקפה שרוצים שתהיה יעילה יותר. עם היכולת הרעה של החלוצים שמתופקדים ליד ניקיטה מתבקש להציב שם את ספורי ואת מיכה מאחוריהם

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:
22 דצמבר 2021, 23:19
מבאס שרוני לא מנסה לשלב את מיכה, הוא ה-תשובה להתקפה שרוצים שתהיה יעילה יותר. עם היכולת הרעה של החלוצים שמתופקדים ליד ניקיטה מתבקש להציב שם את ספורי ואת מיכה מאחוריהם
בחיי שאני לא מבין אותך.
ספורי פורח בעמדה הנוכחית, נותן משחקים נהדרים מתחילת העונה. מה ייתן להזיז אותו קדימה? בשביל שמיכה אולי יתרום מעט יותר מה(כמעט) כלום שתורם עכשיו?
אותו דבר אספריה - מצא את מקומו, נותן יופי של משחקים ושוב כל מיני הצעות להזיז אותו.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

משחק הגנה-גברים, קשוחים, טקטיים וכו'
משחק התקפה- בועטים כמו כוסיות, למלמים,
הכל על ספורי בנייחים, ופעולה אישית.
משחק הבא קורצקי שם עליו שומר ראש וניטרל אותנו.
רוני לוי חייב להביא פתרונות התקפיים נוספים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

delta7 כתב:
23 דצמבר 2021, 00:07
בחיי שאני לא מבין אותך.
ספורי פורח בעמדה הנוכחית, נותן משחקים נהדרים מתחילת העונה. מה ייתן להזיז אותו קדימה? בשביל שמיכה אולי יתרום מעט יותר מה(כמעט) כלום שתורם עכשיו?
אותו דבר אספריה - מצא את מקומו, נותן יופי של משחקים ושוב כל מיני הצעות להזיז אותו.
אתה בגדול צודק ועדיין, מיכה זה שחקן בכיר שחשוב להכניס לעניינים. להכניס אותו דקה 87 אחרי משחק סבבה לגמרי בגביע זה קצת בעייתי. לא היה צריך לפתוח אבל נכון היה יותר להכניס אותו קודם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב:
23 דצמבר 2021, 00:07
בחיי שאני לא מבין אותך.
הכל על מנת לשפר את הקבוצה. ממילא החלוץ ליד ניקיטה זו עמדה שלא תרמה לנו מי יודע מה עד כה וחסר לנו גיוון בין החלוצים (טענתי לא פעם ששני חלוצים מהירים שלא מובילים כדור זה פחות עובד). יש שני פתרונות אפשריים בתוך הסגל לסוגיה הזו:
האופציה הראשונה היא ספורי. לדעתי יכול להיות הרבה יותר מסוכן לשער כשהוא משחק קרוב אליו והבישולים פחות אמורים להיפגע כי כאמור הם בעיקר מנייחים, דור מיכה בנוסף זה חתיכת מכפיל כוח מול בונקרים (רוב הליגה) וצריך לדעתי למצוא את הדרך לאפשר להם לעבוד יחד. אני לא אומר שצריך ללכת ראש בקיר במידה וזה לא עולה יפה אבל אפשר לנסות את זה משחק-שניים כדי להרוויח את מיכה בגדול במידה וזה עובד. אפשר גם לשחק את זה בצורה שמיכה וספורי משחקים אחד ליד השני כעמדת מוצא אבל ספורי בפועל נכנס לעומק.
האופציה השנייה בעמדה הזו זה אספרייה. עם כל הכבוד למשחקים הבאמת מעולים שלו כמגן ימני לא בשביל זה הבאת אותו, זה שחקן בסגנון ועם סט יכולות שאמורים לייצר לך פעולות של קלאץ׳ ובכמויות. חבל לי לראות שעד שיש שוב דריבליסט באמת מחונן תוקעים אותו לעשות פעולות על החצי וגם שם לא משחקים על היתרון הזה שלו באופן מלא

עריכה: עוד דבר לגבי מיכה. אני לא מבין איך מתלוננים פה כל כך הרבה על זה שלא תרם כלום בליגה ומתעלמים מהעובדה שהאיש לא עשה שני משחקים ברצף בעמדה שלו מאז אירופה (שם אגב הוא כבש ובישל כמו גדול). זה גם הגיע מאותם אנשים שביקשו סבלנות עם יחזקאל שחוזר מפציעה, הוא אגב למרות הבישול מחמיץ משחק שני ברצף מול שוער כי הוא אגואיסט מתחכם ולא מרים את הראש אבל אצלו זו ״סטיגמה״

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:
23 דצמבר 2021, 00:28
הכל על מנת לשפר את הקבוצה. ממילא החלוץ ליד ניקיטה זו עמדה שלא תרמה לנו מי יודע מה עד כה וחסר לנו גיוון בין החלוצים (טענתי לא פעם ששני חלוצים מהירים שלא מובילים כדור זה פחות עובד). יש שני פתרונות אפשריים בתוך הסגל לסוגיה הזו:
האופציה הראשונה היא ספורי. לדעתי יכול להיות הרבה יותר מסוכן לשער כשהוא משחק קרוב אליו והבישולים פחות אמורים להיפגע כי כאמור הם בעיקר מנייחים, דור מיכה בנוסף זה חתיכת מכפיל כוח מול בונקרים (רוב הליגה) וצריך לדעתי למצוא את הדרך לאפשר להם לעבוד יחד. אני לא אומר שצריך ללכת ראש בקיר במידה וזה לא עולה יפה אבל אפשר לנסות את זה משחק-שניים כדי להרוויח את מיכה בגדול במידה וזה עובד. אפשר גם לשחק את זה בצורה שמיכה וספורי משחקים אחד ליד השני כעמדת מוצא אבל ספורי בפועל נכנס לעומק.
האופציה השנייה בעמדה הזו זה אספרייה. עם כל הכבוד למשחקים הבאמת מעולים שלו כמגן ימני לא בשביל זה הבאת אותו, זה שחקן בסגנון ועם סט יכולות שאמורים לייצר לך פעולות של קלאץ׳ ובכמויות. חבל לי לראות שעד שיש שוב דריבליסט באמת מחונן תוקעים אותו לעשות פעולות על החצי וגם שם לא משחקים על היתרון הזה שלו באופן מלא

עריכה: עוד דבר לגבי מיכה. אני לא מבין איך מתלוננים פה כל כך הרבה על זה שלא תרם כלום בליגה ומתעלמים מהעובדה שהאיש לא עשה שני משחקים ברצף בעמדה שלו מאז אירופה (שם אגב הוא כבש ובישל כמו גדול). זה גם הגיע מאותם אנשים שביקשו סבלנות עם יחזקאל שחוזר מפציעה, הוא אגב למרות הבישול מחמיץ משחק שני ברצף מול שוער כי הוא אגואיסט מתחכם ולא מרים את הראש אבל אצלו זו ״סטיגמה״
כשיש במערכת נקודות בולטות לחיוב לצד מספר בעיות הפתרון לבעיות לדעתי צריך לבוא שלא ע"ח הנקודות הבולטות.
ובעברית: מה שעובד אל תיגע, אני תמיד חושש ששכרנו יצא בהפסדנו. נסה לפתור את הבעיות בדרכים אחרות.

שלח תגובה