אלונה ראתה והגיבה בלייב עם פוסט ואבי לוזון שעלה לסנגר.
אלונה
Re: אלונה
זה לא מספיק. לאלונה אחריות גדולה מאבוקסיס, היא בישלה את הדייסה
נראה שהיא רוצה בכוח להרוס את מה שהיא בנתה פה מקווה שאני טועה מה שבטוח הדבועות הקרובים יהיו קריטים ומכריעים לגבי איזה כיוון הקבוצה הולכת
- ForeverRed
לא חושב שהיא רוצה להרוס ובטח שלא עושה בכוונה.
כן מאמין שהיא מיצתה פה ולמען האמת גם אני מיציתי אותה.
אם היא תצליח למצוא בתוך תוכה את הדרייב והחשק שהיו פעם בכפוף להשקעה כספית ניכרת אז וולקאם. בכל סנריו אחר היא תעשה יותר נזק מתועלת.
אם היא תצליח למצוא בתוך תוכה את הדרייב והחשק שהיו פעם בכפוף להשקעה כספית ניכרת אז וולקאם. בכל סנריו אחר היא תעשה יותר נזק מתועלת.
נזק אמיתי יקרה פה אם אנשים חושבים שמה שעומד ביננו לבין אליפות זאת אלונה. אבל כנראה שאנשים פה לא ירגעו עד שלא יקבלו מושיקו במקרה הטוב או ניסנובים במקרה הרע.
תמשיכו לפמפם ולהאמין לאנשים שברגע שאלונה עוזבת ישר מישהו יקפוץ על המועדון. כמו שקפצו על הפועל תל אביב (פוטנציאלית יותר הכנסה מבאר שבע) או על נתניה (הכנסה נמוכה יותר אבל עדיין מועדון עם פוטנציאל).
אני מעדיף אלונה בחצי קלאץ (אני קורא לזה אלונה ריאלית כי חיפה ותל אביב בספרה אחרת לגמרי מאיתנו) על מה שמחכה לנו ביום שאחרי. מאמין שאני לא לבד פה.
תמשיכו לפמפם ולהאמין לאנשים שברגע שאלונה עוזבת ישר מישהו יקפוץ על המועדון. כמו שקפצו על הפועל תל אביב (פוטנציאלית יותר הכנסה מבאר שבע) או על נתניה (הכנסה נמוכה יותר אבל עדיין מועדון עם פוטנציאל).
אני מעדיף אלונה בחצי קלאץ (אני קורא לזה אלונה ריאלית כי חיפה ותל אביב בספרה אחרת לגמרי מאיתנו) על מה שמחכה לנו ביום שאחרי. מאמין שאני לא לבד פה.
בהחלטoren2792 כתב: ↑31 ינואר 2021, 00:28נזק אמיתי יקרה פה אם אנשים חושבים שמה שעומד ביננו לבין אליפות זאת אלונה. אבל כנראה שאנשים פה לא ירגעו עד שלא יקבלו מושיקו במקרה הטוב או ניסנובים במקרה הרע.
לוזון טען בשער השבת שהוא הציע לאלונה לקנות את כיאל ואבוקסיס סירב. אם זה נכון זו טעות קשה של אבוקסיס עד שיכולנו לזרוק את מלי לספסל.
לוזון לא מינה את אבוקסיס אצלנו?
הוא גם מביא לנו שחקנים עכשיו?
הוא גם מביא לנו שחקנים עכשיו?
אני חושב שזאת חוצפה.ForeverRed כתב: ↑31 ינואר 2021, 00:16לא חושב שהיא רוצה להרוס ובטח שלא עושה בכוונה.
להגיד אם את רוצה לחזור זה רק בכפוף להשקעה כספית ניכרת זאת עזות מצח.
זכותה להשקיע גם "רק" 5 מיליון.
מה שחשוב זה סדר העדיפויות, שתשקיע נכון.
קודם כל להחיות מחדש את מחלקת הנוער,
אחכ להשקיע בסקאוטינג טוב.
כל השאר יסתדר לבד.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבאל'ה.
אם אין לה כוונה להשקיע היא מוזמנת לפנות את הבמה. את הניהול הקלוקל שלה ואת התככים והמזימות אני מיציתי.
לפנות למי???????ForeverRed כתב: ↑31 ינואר 2021, 09:38אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבאל'ה.
אם אין לה כוונה להשקיע היא מוזמנת לפנות את הבמה. את הניהול הקלוקל שלה ואת התככים והמזימות אני מיציתי.
שיבוא הגבר (או האישה) שיגיד בתקשורת שהוא רוצה לקנות והיא לא רוצה למכור.
ואם הוא יהיה כזה שיכול להחזיק קבוצה, הקהל יעשה לה את המוות עד שתלך.
אפשר להתמרמר עד מחר, אין מישהו שישים את הכסף שהיא שמה פה.
- ForeverRed
במודל של הכנסות מול הוצאות או השקעה מינימלית אין לה שום ערך מוסף. יש תחליפים טובים ממנה.
אם היא תחזור להשקיע זה סיפור אחר.
ברור שיש טובים ממנה. תגיד, השם משפחה שלך במקרה ניסנוב?