אלונה
Re: אלונה
לא מיצינו את תקופת ה"מופלא"?
יהיה לה ממש קשה להשתיק את כולם, החזירה אותנו כמה שנים טובות אחורה וזה יקחכמה שנים עד שנחזור להיות רלוונטיים ושהיא תשתיק מישהו
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הודעה ראשונה מאז העזיבה?
אלונה קיבלה הרבה חום ואהבה (לדעתי אף בעלים בכדורגל הישראלי לא קיבל או יקבל כזה חום ואהבה),
אבל אם היא תתחיל לזרוק ז׳, היא תכיר צדדים גם פחות יפים.
אבל אם היא תתחיל לזרוק ז׳, היא תכיר צדדים גם פחות יפים.

בחודשים הקרובים(מרגע זה, מינוי המאמן והרכש ועד הקיץ הקרוב) נדע באמת לאן פניה של אלונה מועדת.
מקווה שהיא בדרך חזרה עם כוחות מחודשים. אין לנו אופציה טובה יותר.
מקווה שהיא בדרך חזרה עם כוחות מחודשים. אין לנו אופציה טובה יותר.
- dardasmiley
סלחו לי על חוסר הירידה לפרטים, עקיצה??
"...וכולנו תקווה שהמועדון יחזור להציג כדורגל שמח.
שלכם,
אלונה."
שמח שאבוקסיס עזב, שמח על הדרך שבה אלונה הגיבה, מספיק דורכים עלינו בתשקורת הזו.
מפה והלאה, המאמן שיגיע, החוזים לעונה הבאה, ורכש נוסף יחליט אם נעלה מפה או שנרד מפה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מספיק עם ה״בדרך חזרה״. כתבתי כאן דברים לפני כמה שבועות על העזיבה של בן זאב והעזיבה בקיץ של אסי בגלל אלונה והסתכלו עלי כאילו נפלתי מדהים. מאיפה אתה מביא את הדברים האלה שנשמעו קיצוניים שאלו אותי.
היום שמענו הכל גם מאבוקסיס ממקור ראשון. היא לא הלכה לשום מקום. היא במקום קלאסי מבחינתה. לא צריכה להשקיע כספים כי התקציב הוא הכנסות=הוצאות. עדין מקבלת את כל ההחלטות אבל ״עזבה״ אז לא מקבלת ביקורת. אין טוב מזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הרבה זמן לא הרגשתי כמו שהוצג היום בשער השבת. דיברו על הפועל כאילו שוב מדובר בקבוצה קטנה. עצוב לי שאף דובר של הפועל לא עלה, השתיק והציג עמדה.
למרות שיש שמחה קטנה בלב, עדין יום אפור/שחור
למרות שיש שמחה קטנה בלב, עדין יום אפור/שחור
בדרך חזרה=חוזרת להשקיע סכומים רציניים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑30 ינואר 2021, 23:13מספיק עם ה״בדרך חזרה״. כתבתי כאן דברים לפני כמה שבועות על העזיבה של בן זאב והעזיבה בקיץ של אסי בגלל אלונה והסתכלו עלי כאילו נפלתי מדהים. מאיפה אתה מביא את הדברים האלה שנשמעו קיצוניים שאלו אותי.
היום שמענו הכל גם מאבוקסיס ממקור ראשון. היא לא הלכה לשום מקום. היא במקום קלאסי מבחינתה. לא צריכה להשקיע כספים כי התקציב הוא הכנסות=הוצאות. עדין מקבלת את כל ההחלטות אבל ״עזבה״ אז לא מקבלת ביקורת. אין טוב מזה.