אדומתוק כתב:
1 סתם מיותר.
2לגבי בונפלד.אתה מסכים איתי שעם הפציעה שיש לו אמור לקבל את שכרו עד סוף העונה.בא הבחור ואומר שכנראה לא יכול להמשיך מה הבעיה לסיים יפה??
הרי הם בהנהלה חשבו בכלל שבונפלד מתחזה ולא רוצה להתאמן ותאמין לי שזה נכון..
אבי, אני קורא כבר המון זמן את התגובות שלך באתר ואני חייב להתייחס למספר דברים:
1. אין ספק שהתגובות מגיעות ממקום של כאב אבל קשה שלא לשים לב לנגיעות בפן האישי, נשמח מאוד
אם תשתף אותנו בתקופה הקצרה ששימשת כ-"קבלן משנה" של המועדון בנושא שיווק מנויי כבוד, מה היה שם
ומה גרם לך להוציא את הזעם על יועצי האחיתופל של אלונה.
2. לגבי אלעד בונפלד, מדובר כאן בענייני דיני עבודה ובסוגיית יחסי עובד-מעביד שהופכים מסובכים יותר שמדובר
בשחקן כדורגל. אני לא מסכים איתך שאם אלעד היה רוצה הוא היה מחכה עד סוף העונה ובינתיים מקבל משכורת.
זה לא מדוייק כי יש כאן מעורבות של חברות ביטוח ולאורך התקופה חלק מהתשלום נופל על המועדון וחלק על חברת
הביטוח. אלעד הגיע לצומת דרכים שבה היה חייב להחליט אם הוא עושה ניתוח ומנסה להשתקם או מוותר על הכדורגל
ופורש. לכל אחת מההחלטות יש השפעות משפטיות וכלכליות ששנינו לא מתמחים בהם. הטעות הקשה ביותר שעשה
אלעד היא שהוא לא סגר את הנושאים הכספיים עם המועדון לפני שהודיע על פרישה, יכול להיות שההחלטה שלו היתה
שונה ויכול להיות גם שלא. מעבר לכך, אני שמח שהרבה אנשים אוהבים להיות לארג'ים על גבה של אלונה ואני אשמח
לפגוש את בעל העסק שימשיך לשלם 50,000$ לעובד שהפסיק פעילות לצמיתות. מצד שני גם המועדון לא חף מטעויות בנושא
והיה ראוי שאלונה או אבי שכטר יעלו בתקשורת ויסבירו את הסיטואציה מבחינה משפטית, מה הוצע לאלעד, מה אלעד
רצה ולמה זה התפוצץ, אני בטוח שזה היה מפחית את העליהום שהיה על המועדון.
3. סוגיית אלונה ברקת. אתה נוהג באופן שוטף לירות חיצים כלפי צוות הניהול במועדון ובמקביל להבהיר שאלונה
היא מלכה ואתה לא כועס עליה אלא על יועציה. אקדים ואומר שגם אני סוגד לאישה שבאה מציונות נטו ושמה מכיסה
10 מיליון ש"ח בעונה שלא יועילו לה בעסקיה הפרטיים בשום צורה, פשוט תרומה לקהילה. אמשיך ואצטט את
שלמה שרף שאמר: "אוהדי ב"ש צריכים לחכות לאלונה כל יום בכניסה לעיר ולנשק לה את הרגליים" וזה באמת נכון
כי בלעדיה אלוהים יודע איפה היינו היום. יחד עם זאת, אלונה היא הבעלים, היא נושאת באחריות כוללת על המועדון
לטוב ולרע, היא אחראית למינויים ניהוליים ומקצועיים והיא נושאת בהשלכות של כל צעד ניהולי שקיים במערכת.
אלונה היא אישה סופר אינטלגנטית ולא בובה שמפעילים אותה בלחיצה לכן עם האהבה וההערצה שיש טענות כלפי
צורת הניהול וההתנהלות היא לא חפה מביקורת ולא צריך לסייג אותה מהביקורת, היא חלק ממנה לטוב ולרע
ואם נסתכל על הדברים בפורפורציות הנכונות הדברים הרעים הם מינוריים לעומת הדברים הטובים שהיא הביאה
איתה ובעיקר עם הכוונות האמיתיות של הגברת היקרה.