הודעה מיוחדת!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הודעה מיוחדת!!!!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

הגיע הזמן שיורידו מולכם ת'כפפות ויקראו אתכם לסדר כי אתם מ-ז-י-ק-י-ם!!
תורידו, חופשי תורידו. זה גורם לשיח להתפתח, זה תורם לפורום, רק תנסו לא להעליב באופן אישי, ותנסו להיצמד לדברים שאנשים באמת אמרו ולא להמציא דברים.
למרות שוב שאני חושב שאם להמשיך בקו של אביב, נושא הביקורת בעד/נגד מיצה את עצמו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sharon26

שליחה על ידי sharon26 »

ניצן,אני נשבע לך שיום יבוא ותקבל שכל (זה יקרה כמו שסיימת את הכתבה שלך,אין קשר בין הכתוב למציאות,אבל תקווה תמיד טוב שתהיה)..יש דברים שלא כותבים בפורומים,בעיתון או בכלל..יש דברים שפשוט לא אומרים..
תרחישי עתיד או עבר לא מעניינים כאן או ביציעים אף אחד..!!!
יש קבוצה שעד עכשיו די עומדת בציפיות עם אפשרות לנקודות מול מכבי ת"א ולמקום טוב בצמרת עם משחקים לא קלים מול עכו,הפ' חיפה,סכנין,בני יהודה ועוד..הכתבה שלך היא די הפוכה מאיך שאתה,מהפרספקטיבה שלך,ואני אומר את זה כאחד שיושב לידך במשחקים..איפה ניצן של:"די לקלל ולהתלונן,תנו להם לשחק,מה חשוב שבוע שעבר או שבוע הבא.."..זה ניצן שאני מכיר,חי את המשחק,את הרגע...
אז לפי השיר הידוע בוא ניתן לעצמנו להינות ממה שיש..
"מה שהיה נשכח מזה,מה שיהיה לא משנה,מה שאבקש בעולם כזה תן לי את היום הזה.."..ובוא נהיה אמיתיים,"עולם כזה" זה הפועל..סוג של עוף מוזר..כמונו..

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אורי אדום בנשמה כתב:

אף אחד לא אמר שלא נעשו טעויות, אבי. העברת ביקורת זה דבר שאחיך בעצמו עשה לא פעם לא פעמיים.
איך הטבת בעצמך לומר? כל עוד הביקורת עניינית וברמה סבירה..זה בדיוק העניין שאתה רחוק מאוד מלעמוד בקריטריונים הללו אותו הצבת בעצמך. בכלל, מי שקורה אותך בזמן האחרון יותר ויותר מקבל הרושם שכל מבול הביקורות שלך לאחרונה נובע ממניעים מסויימים.......
אתה צודק אורי ראיתי דברים והבנתי שהבעיה היא לא ממש באלונה אלה ביועציה הדפוקים.לא להאמין שאתה יורד לרמה הזאת.תרגיע זה לא ניב.לי אין ולא היה משהו אישי נגד אלונה.אני מעריץ שלה וכמו שאתה באמת יודע מעולם לא קיללתי או התנהגתי בצורה לא נאותה.נכון ראיתי דברים שהלוואי ולא הייתי רואה וכך גם לא הייתה לי ביקורת.אלונה מתקנת חלק מהדברים.זה הולך לאט לאט וחבל.את נושא המנכ"ל גם אתה ראית...את האין שיווק כולנו רואים.2000 מנויים לא אלונה מכרה אלה המנכ"ל והשיווק המדהים.את העברת הביתיות לנתניה לא אנחנו העברנו וגם בתקופה הארורה של זינו לא היה מקרה מדהים שכזה.צאו מהסרט שאסור לבקר שאסור לומר מילה שלא תברח.הפועל באר שבע חזקה היא זאת שיודעת להתמודד עם ביקורת ולא הודפת בלי שום סיבה!!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדומתוק כתב:אתה צודק אורי ראיתי דברים והבנתי שהבעיה היא לא ממש באלונה אלה ביועציה הדפוקים.לא להאמין שאתה יורד לרמה הזאת.תרגיע זה לא ניב.לי אין ולא היה משהו אישי נגד אלונה.אני מעריץ שלה וכמו שאתה באמת יודע מעולם לא קיללתי או התנהגתי בצורה לא נאותה.נכון ראיתי דברים שהלוואי ולא הייתי רואה וכך גם לא הייתה לי ביקורת.אלונה מתקנת חלק מהדברים.זה הולך לאט לאט וחבל.את נושא המנכ"ל גם אתה ראית...את האין שיווק כולנו רואים.2000 מנויים לא אלונה מכרה אלה המנכ"ל והשיווק המדהים.את העברת הביתיות לנתניה לא אנחנו העברנו וגם בתקופה הארורה של זינו לא היה מקרה מדהים שכזה.צאו מהסרט שאסור לבקר שאסור לומר מילה שלא תברח.הפועל באר שבע חזקה היא זאת שיודעת להתמודד עם ביקורת ולא הודפת בלי שום סיבה!!!

1. מצטער עם פגעתי.

2. זה ממש לא משנה למי אתה מכוון, אם לעומדת בראש הפרמידה או לבאים אחריה. בשורה התחתונה, כאשר ללא יוצא מן הכלל כל תגובה שלך היא ביקורת בפול ווליום על ההנהלה, זה מעורר תהיות. בפרט כאשר חלקן, איך שלא נהפוך אותן - לא מוצדקות בעליל. כמו לדוג' עניין בונפלד בו הגדרת סירוב לשלם לו ככה על פאדי את מלוא חוזהו כהתנהגות חייתית. אפשר ומותר להחזיק בגישה שעל המועדון לנהוג עימו לפנים משורת הדין, אבל מפה ועד להציג הדברים כאילו נגזל ונעשק כבימי ז'ינו&טראגן העליזים, המרחק גדול מאוד!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אורי אדום בנשמה כתב:

1. מצטער עם פגעתי.

2. זה ממש לא משנה למי אתה מכוון, אם לעומדת בראש הפרמידה או לבאים אחריה. בשורה התחתונה, כאשר ללא יוצא מן הכלל כל תגובה שלך היא ביקורת בפול ווליום על ההנהלה, זה מעורר תהיות. בפרט כאשר חלקן, איך שלא נהפוך אותן - לא מוצדקות בעליל. כמו לדוג' עניין בונפלד בו הגדרת סירוב לשלם לו ככה על פאדי את מלוא חוזהו כהתנהגות חייתית. אפשר ומותר להחזיק בגישה שעל המועדון לנהוג עימו לפנים משורת הדין, אבל מפה ועד להציג הדברים כאילו נגזל ונעשק כבימי ז'ינו&טראגן העליזים, המרחק גדול מאוד!
1 סתם מיותר.
2לגבי בונפלד.אתה מסכים איתי שעם הפציעה שיש לו אמור לקבל את שכרו עד סוף העונה.בא הבחור ואומר שכנראה לא יכול להמשיך מה הבעיה לסיים יפה??
הרי הם בהנהלה חשבו בכלל שבונפלד מתחזה ולא רוצה להתאמן ותאמין לי שזה נכון..

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

ניצן אני אוהב אותך

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומתוק כתב:
1 סתם מיותר.
2לגבי בונפלד.אתה מסכים איתי שעם הפציעה שיש לו אמור לקבל את שכרו עד סוף העונה.בא הבחור ואומר שכנראה לא יכול להמשיך מה הבעיה לסיים יפה??
הרי הם בהנהלה חשבו בכלל שבונפלד מתחזה ולא רוצה להתאמן ותאמין לי שזה נכון..
אבי, אני קורא כבר המון זמן את התגובות שלך באתר ואני חייב להתייחס למספר דברים:

1. אין ספק שהתגובות מגיעות ממקום של כאב אבל קשה שלא לשים לב לנגיעות בפן האישי, נשמח מאוד
אם תשתף אותנו בתקופה הקצרה ששימשת כ-"קבלן משנה" של המועדון בנושא שיווק מנויי כבוד, מה היה שם
ומה גרם לך להוציא את הזעם על יועצי האחיתופל של אלונה.

2. לגבי אלעד בונפלד, מדובר כאן בענייני דיני עבודה ובסוגיית יחסי עובד-מעביד שהופכים מסובכים יותר שמדובר
בשחקן כדורגל. אני לא מסכים איתך שאם אלעד היה רוצה הוא היה מחכה עד סוף העונה ובינתיים מקבל משכורת.
זה לא מדוייק כי יש כאן מעורבות של חברות ביטוח ולאורך התקופה חלק מהתשלום נופל על המועדון וחלק על חברת
הביטוח. אלעד הגיע לצומת דרכים שבה היה חייב להחליט אם הוא עושה ניתוח ומנסה להשתקם או מוותר על הכדורגל
ופורש. לכל אחת מההחלטות יש השפעות משפטיות וכלכליות ששנינו לא מתמחים בהם. הטעות הקשה ביותר שעשה
אלעד היא שהוא לא סגר את הנושאים הכספיים עם המועדון לפני שהודיע על פרישה, יכול להיות שההחלטה שלו היתה
שונה ויכול להיות גם שלא. מעבר לכך, אני שמח שהרבה אנשים אוהבים להיות לארג'ים על גבה של אלונה ואני אשמח
לפגוש את בעל העסק שימשיך לשלם 50,000$ לעובד שהפסיק פעילות לצמיתות. מצד שני גם המועדון לא חף מטעויות בנושא
והיה ראוי שאלונה או אבי שכטר יעלו בתקשורת ויסבירו את הסיטואציה מבחינה משפטית, מה הוצע לאלעד, מה אלעד
רצה ולמה זה התפוצץ, אני בטוח שזה היה מפחית את העליהום שהיה על המועדון.

3. סוגיית אלונה ברקת. אתה נוהג באופן שוטף לירות חיצים כלפי צוות הניהול במועדון ובמקביל להבהיר שאלונה
היא מלכה ואתה לא כועס עליה אלא על יועציה. אקדים ואומר שגם אני סוגד לאישה שבאה מציונות נטו ושמה מכיסה
10 מיליון ש"ח בעונה שלא יועילו לה בעסקיה הפרטיים בשום צורה, פשוט תרומה לקהילה. אמשיך ואצטט את
שלמה שרף שאמר: "אוהדי ב"ש צריכים לחכות לאלונה כל יום בכניסה לעיר ולנשק לה את הרגליים" וזה באמת נכון
כי בלעדיה אלוהים יודע איפה היינו היום. יחד עם זאת, אלונה היא הבעלים, היא נושאת באחריות כוללת על המועדון
לטוב ולרע, היא אחראית למינויים ניהוליים ומקצועיים והיא נושאת בהשלכות של כל צעד ניהולי שקיים במערכת.
אלונה היא אישה סופר אינטלגנטית ולא בובה שמפעילים אותה בלחיצה לכן עם האהבה וההערצה שיש טענות כלפי
צורת הניהול וההתנהלות היא לא חפה מביקורת ולא צריך לסייג אותה מהביקורת, היא חלק ממנה לטוב ולרע
ואם נסתכל על הדברים בפורפורציות הנכונות הדברים הרעים הם מינוריים לעומת הדברים הטובים שהיא הביאה
איתה ובעיקר עם הכוונות האמיתיות של הגברת היקרה.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אלעד בונפלד יכול לקבל כסף או מהקבוצה או מהביטוח לא משניהם במקביל.
לפי התרומה שלו אז הוא חייב כסף לקבוצה.
שתהיה לו החלמה מהירה והצלחה בעבודתו החדשה.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אריק כתב:
אבי, אני קורא כבר המון זמן את התגובות שלך באתר ואני חייב להתייחס למספר דברים:

1. אין ספק שהתגובות מגיעות ממקום של כאב אבל קשה שלא לשים לב לנגיעות בפן האישי, נשמח מאוד
אם תשתף אותנו בתקופה הקצרה ששימשת כ-"קבלן משנה" של המועדון בנושא שיווק מנויי כבוד, מה היה שם
ומה גרם לך להוציא את הזעם על יועצי האחיתופל של אלונה.

2. לגבי אלעד בונפלד, מדובר כאן בענייני דיני עבודה ובסוגיית יחסי עובד-מעביד שהופכים מסובכים יותר שמדובר
בשחקן כדורגל. אני לא מסכים איתך שאם אלעד היה רוצה הוא היה מחכה עד סוף העונה ובינתיים מקבל משכורת.
זה לא מדוייק כי יש כאן מעורבות של חברות ביטוח ולאורך התקופה חלק מהתשלום נופל על המועדון וחלק על חברת
הביטוח. אלעד הגיע לצומת דרכים שבה היה חייב להחליט אם הוא עושה ניתוח ומנסה להשתקם או מוותר על הכדורגל
ופורש. לכל אחת מההחלטות יש השפעות משפטיות וכלכליות ששנינו לא מתמחים בהם. הטעות הקשה ביותר שעשה
אלעד היא שהוא לא סגר את הנושאים הכספיים עם המועדון לפני שהודיע על פרישה, יכול להיות שההחלטה שלו היתה
שונה ויכול להיות גם שלא. מעבר לכך, אני שמח שהרבה אנשים אוהבים להיות לארג'ים על גבה של אלונה ואני אשמח
לפגוש את בעל העסק שימשיך לשלם 50,000$ לעובד שהפסיק פעילות לצמיתות. מצד שני גם המועדון לא חף מטעויות בנושא
והיה ראוי שאלונה או אבי שכטר יעלו בתקשורת ויסבירו את הסיטואציה מבחינה משפטית, מה הוצע לאלעד, מה אלעד
רצה ולמה זה התפוצץ, אני בטוח שזה היה מפחית את העליהום שהיה על המועדון.

3. סוגיית אלונה ברקת. אתה נוהג באופן שוטף לירות חיצים כלפי צוות הניהול במועדון ובמקביל להבהיר שאלונה
היא מלכה ואתה לא כועס עליה אלא על יועציה. אקדים ואומר שגם אני סוגד לאישה שבאה מציונות נטו ושמה מכיסה
10 מיליון ש"ח בעונה שלא יועילו לה בעסקיה הפרטיים בשום צורה, פשוט תרומה לקהילה. אמשיך ואצטט את
שלמה שרף שאמר: "אוהדי ב"ש צריכים לחכות לאלונה כל יום בכניסה לעיר ולנשק לה את הרגליים" וזה באמת נכון
כי בלעדיה אלוהים יודע איפה היינו היום. יחד עם זאת, אלונה היא הבעלים, היא נושאת באחריות כוללת על המועדון
לטוב ולרע, היא אחראית למינויים ניהוליים ומקצועיים והיא נושאת בהשלכות של כל צעד ניהולי שקיים במערכת.
אלונה היא אישה סופר אינטלגנטית ולא בובה שמפעילים אותה בלחיצה לכן עם האהבה וההערצה שיש טענות כלפי
צורת הניהול וההתנהלות היא לא חפה מביקורת ולא צריך לסייג אותה מהביקורת, היא חלק ממנה לטוב ולרע
ואם נסתכל על הדברים בפורפורציות הנכונות הדברים הרעים הם מינוריים לעומת הדברים הטובים שהיא הביאה
איתה ובעיקר עם הכוונות האמיתיות של הגברת היקרה.
אני מניח שהמנכ"ל החדש יבטיח עתיד טוב יותר למועדון .לכן בסוגיה האישית לא אגיב.ברור לכולם למה הגיע מנ"כל חדש.טענות לגבי איך מתנהל העברתי לפני שעזבתי.
לי אין ספק בכלל שמאלונה כולנו מרוויחים.לי לך וגם לה ברור שאף אחד לא חס מטעויות והיא המשלמת העיקרית.חבל לי רק שהיא מפסידה המון בדרך.הריי לכולנו ברור שכל איש עסקים קשה להפסיד ולי מאוד חשוב כאוהד שלא תגיע למצב שכזה.
לי חשוב שהקבוצה תכניס כסף בכדיי שאלונה תישאר המון זמן ובגלל זה אני מתרגז שמכרנו 2000 מנויים.
לי חשוב שהקהילה בבאר שבע תהיה הרבה יותר מחוברת לקבוצה בכדיי שכל ילד בבית ספר בעיר יבין את חשיבות הקבוצה.וכל מפרסם יקבל חשיפה מרבית בכדיי שבשנה הבאה יהיה הרבה יותר קל לקבוצה בהבאת מפרסמים.
לי היה חשוב להבהיר גם לראש העיר את חשיבותה של אלונה לקבוצה גם ברגעי משבר מול העיריה.
לדעתי האישית-תדמיתית חשוב לסיים עם כל שחקן בחיבוק אהבה ופרידה נכונה ולא תיקשורתית.יכלו לסיים מול אלעד ולצאת בהודעה של פרידה מכובדת.כמו גם עם אופיר חיים.או עם זוהר חוגג.זה חשוב הרבה יותר מכל נושא כספי.זוהר לא נופה מיקצועית ולא על ידי המאמן וחבל!!!(ואני לא נמנה על מעריצי הילד)
לבקר מותר ואסור לנו לומר אמן לכל דבר כי גם שם יושבים בני אדם והם לא חסינים מטעויות!!!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זוכרים אותי מלפני ארבעה חודשים? אל תגידו שלא הזהרתי אתכם!!!!!
(מה אומרים עכשיו כל אלה שזילזלו במה שאמרתי, אה משה?)
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

תזכיר לי אחרי מה זה נאמר?

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

מבין את הרעיון שניסית להמחיש דרך הכותרת הדרמטית אבל בחייאת,אתם חייבים להפסיק עם הדברים האלה,במיוחד בתקופה הזאת.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

messiah כתב:מבין את הרעיון שניסית להמחיש דרך הכותרת הדרמטית אבל בחייאת,אתם חייבים להפסיק עם הדברים האלה,במיוחד בתקופה הזאת.
זה מלפני 4 חודשים בנאדם, רק הקפצתי את זה...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

nitsande כתב: זה מלפני 4 חודשים בנאדם, רק הקפצתי את זה...

ולמה זה טוב בדיוק? בשביל לזרות עוד יותר מלח על הפצעים? :roll:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dudi2002 כתב:

ולמה זה טוב בדיוק? בשביל לזרות עוד יותר מלח על הפצעים? :roll:
כן כדי להמחיש לאותם יפי נפש שלפעולות שהם עושים יש השלכות.
ואם כל הסיפור הזה איכשהו ייגמר בטוב ובטח ובטח אם הוא ייגמר ברע, שלהבא האנשים האלה יישקלו טוב טוב את המעשים שלהם.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה