ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- ForeverRed
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
כשאני מדבר על התאמות אני מתכוון בעיקר לסגנון.
פחות ציפים וכדורים ארוכים, יותר משחק מאורגן.
עושה רושם שהוא בכיוון הנכון ומצליח להתאים את עצמו. אתמול ברחה לו מסירה מהסוג הישן שהקימה עליו את האצטדיון.
סימן שאלה נוסף שמתחיל להפוך לסימן קריאה זה עניין המחויבות. זה חשוב מאוד לשחקן בתפקידו ונראה שיש לו את זה.
המספרים הם החלק האחרון בפאזל.
אם יצליח לייצר לתת תפוקה קבועה נרוויח שובר שיוויון לעמדה שנותרה מיותמת מאז שראדי עזב.
פחות ציפים וכדורים ארוכים, יותר משחק מאורגן.
עושה רושם שהוא בכיוון הנכון ומצליח להתאים את עצמו. אתמול ברחה לו מסירה מהסוג הישן שהקימה עליו את האצטדיון.
סימן שאלה נוסף שמתחיל להפוך לסימן קריאה זה עניין המחויבות. זה חשוב מאוד לשחקן בתפקידו ונראה שיש לו את זה.
המספרים הם החלק האחרון בפאזל.
אם יצליח לייצר לתת תפוקה קבועה נרוויח שובר שיוויון לעמדה שנותרה מיותמת מאז שראדי עזב.
אני יודע שאני אקבל פה הרבה חיצים, אבל חייב לעלות את הסוגיה.
שחקן טוב, יש לו כדורגל וכו' וכו' הכל נכון. אבל גם אם ננטרל את זה שאין שחקנים טובים סביבו, אותי הוא מאכזב גם ביכולת האישית.
הוא לקח את הנייחים מאורן ביטון מה שצימצם את השערים שלנו מנייחים כמעט לאפס, זאת למרות שאחוזי ההצלחה שלו שם נמוכים מאוד.
גם במשחק השוטף הוא מאוד לא יציב, יש לו מהלכים מבריקים כמו הבישול לשהר או העקב אתמול לקבהא, אבל זה קורה מעט מדי.
קשה לי להתחבר לטענה ש"יהיו סביבו שחקנים טובים אז הוא יבריק", מהסיבה הפשוטה שהוא צריך מסביבו שחקנים ממש טובים, מהסוג שכמעט ואין בישראל. לא סתם שחקנים מסוגו אף פעם לא מצליחים פה. הוא מזכיר פה את ריקרדו פרננדש שקלינגר הביא בזמנו, שכולנו התלהבנו מהראיית משחק והמסירות המתוחכמות שלו, אבל בפועל קיבלנו כמעט 0 ת'כלס. מכבי תל אביב "סבלה" מאותו דבר עם מדוניאנין ורובן מיקאל שגם היו שחקנים טובים אבל פרווה מאוד.
אני חושב שההבאה שלו היתה טעות מהסיבה הפשוטה שזה לא מה שהיינו צריכים, שלא לדבר על כל המבנה הקבוצתי שנשבר מאז (כמובן לא אשמתו, אבל בכר נסחף לזה בשביל לדחוף אותו להרכב).השאלה מה עכשיו שהוא כבר כאן. אתמול על פניו הוא שיחק במיקום האידיאלי, שקבהא ושמיר מאחוריו, וזה עדיין היה רחוק מלהיראות מרשים.
שחקן טוב, יש לו כדורגל וכו' וכו' הכל נכון. אבל גם אם ננטרל את זה שאין שחקנים טובים סביבו, אותי הוא מאכזב גם ביכולת האישית.
הוא לקח את הנייחים מאורן ביטון מה שצימצם את השערים שלנו מנייחים כמעט לאפס, זאת למרות שאחוזי ההצלחה שלו שם נמוכים מאוד.
גם במשחק השוטף הוא מאוד לא יציב, יש לו מהלכים מבריקים כמו הבישול לשהר או העקב אתמול לקבהא, אבל זה קורה מעט מדי.
קשה לי להתחבר לטענה ש"יהיו סביבו שחקנים טובים אז הוא יבריק", מהסיבה הפשוטה שהוא צריך מסביבו שחקנים ממש טובים, מהסוג שכמעט ואין בישראל. לא סתם שחקנים מסוגו אף פעם לא מצליחים פה. הוא מזכיר פה את ריקרדו פרננדש שקלינגר הביא בזמנו, שכולנו התלהבנו מהראיית משחק והמסירות המתוחכמות שלו, אבל בפועל קיבלנו כמעט 0 ת'כלס. מכבי תל אביב "סבלה" מאותו דבר עם מדוניאנין ורובן מיקאל שגם היו שחקנים טובים אבל פרווה מאוד.
אני חושב שההבאה שלו היתה טעות מהסיבה הפשוטה שזה לא מה שהיינו צריכים, שלא לדבר על כל המבנה הקבוצתי שנשבר מאז (כמובן לא אשמתו, אבל בכר נסחף לזה בשביל לדחוף אותו להרכב).השאלה מה עכשיו שהוא כבר כאן. אתמול על פניו הוא שיחק במיקום האידיאלי, שקבהא ושמיר מאחוריו, וזה עדיין היה רחוק מלהיראות מרשים.
מעניין אם אותו אחד שמתלונן שז'וסוואה תוקע את המשחק זה אותו אחד שקרא לו סטטי.
אי אפשר לבקש מז'וסוואה יותר. הוא עושה את העבודה של הבלמים, קשרים וחלוצים. הוא לא יכול להביא מספרים כל עוד הוא 90 מטר מהשער. ברגע שיהיה פה קישור מתפקד אז ז'וסוואה יתפנה לעשות התקפה באזורים מסוכנים. עד אז הוא ימשיך לתפקד על תקן ערן לוי שמעיף כדורים כמו קוורטבק. מי שחושב שבלעדיו זה יראה יותר טוב פשוט טועה. זה יהיה אותו בלי מישהו שאשכרה מסוגל להעביר את הכדור מנקודה A ל-B.
אי אפשר לבקש מז'וסוואה יותר. הוא עושה את העבודה של הבלמים, קשרים וחלוצים. הוא לא יכול להביא מספרים כל עוד הוא 90 מטר מהשער. ברגע שיהיה פה קישור מתפקד אז ז'וסוואה יתפנה לעשות התקפה באזורים מסוכנים. עד אז הוא ימשיך לתפקד על תקן ערן לוי שמעיף כדורים כמו קוורטבק. מי שחושב שבלעדיו זה יראה יותר טוב פשוט טועה. זה יהיה אותו בלי מישהו שאשכרה מסוגל להעביר את הכדור מנקודה A ל-B.
- ForeverRed
צריך עוד לתת לו זמן אבל בגדול אני איתך.yedidel כתב:אני יודע שאני אקבל פה הרבה חיצים, אבל חייב לעלות את הסוגיה.
מעניין אם אותו אחד הוא סטטי בעצמו, ו/או משקיע כמוהו. היה די צפוי שאחרי המשחק הראשון שלו מחוץ להרכב זה יגיע.הפועלעולה כתב:מעניין אם אותו אחד שמתלונן שז'וסוואה תוקע את המשחק זה אותו אחד שקרא לו סטטי.
אפשר לדון על התרומה שלו, אבל דבר אחד ברור - הבן אדם בא לעבוד, ומראה את זה בכל דקה שהוא נמצא על המגרש.
הנקודה העיקרית היא ששינו הרבה ןזנחו הכל בשבילו, עם כמה הוא איכותי יותר ממה שיש בסגל בדיעבדזו הייתה טעות
אבל לבנות עכשיו מחדש לידו יכול להתאים כי הוא כבר פה וכדורגל יש לו
אבל לבנות עכשיו מחדש לידו יכול להתאים כי הוא כבר פה וכדורגל יש לו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איך אפשר להאשים במשהו את השחקן היחידי שמנסה אצלנו לשחק כדורגל?
אשמים כל הלוויטה/עמית ביטון/האסלביינק/ספורי/כל אלה שהציגו משחק נפל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בשני המשחקים האחרונים הוא לא נראה כשה טוב.Sir Alex Ferguson כתב:איך אפשר להאשים במשהו את השחקן היחידי שמנסה אצלנו לשחק כדורגל?
משחקן כזה אני מצפה ליותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אתמול שם להאלסביינק על הראש כדור גדול לגול ובישל לממן בעוד כדור גדול את השער שנפסל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא יודע מה רוצים ממנו.
מעבר לזה שהוא שחקן נהדר בכל התקפת יריב הוא מגיע עד ה16 שלנו כדי לעשות הגנה.
הוא לא יכול לבד.
הוא לא יכול לבד.
הוא איכותי מאוד, לא פחות משרי של חיפה,RedHell כתב:לא יודע מה רוצים ממנו.
הוא לא יכול לבד.
ומבחינה רעיונית? אם כמה שאני חושב שההגעה שלו הרסה את העונה, הייתי מוכן לסבול עד שמסננים את כל הבררה מהסגל כדי למצוא איכות שתתאים לו.
מה שאני כן תוהה עליו זה שלמרות האיכויות המעולות שלו
אפשר לראות קצת ״שדים באישיות״(צהובים כל משחק, ביקורתי בצורה לא נעימה על סף הפוגע בקבוצתיות, אתמול ראו שהוא צעק על ילד שלא הביא לו את הכדור ועוד כל מל מיני ניואנסים קטנים ומרמזים)
אם הייתי יותר בוטח באישיות שלו אז כמטרה ראשונה הייתי בונה את שאר הקבוצה סביבו.
מומלץ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7&sfnsn=mo" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7&sfnsn=mo" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד כשראיתי את הכותרת של הכתבה צחקתי בקול רםTal_Hbs כתב:מומלץ:
בחיי שהקבוצה הזאת מזכירה לי את מכבי של לוני.
כל היום לכלוכים אחד על השני שדווקא מי שמשחק הכי טוב מקבל את הביקורת.
וואלה צריך להביא דייסון 10 דחוף לנקות את כל החרא שהצטבר כאן.
יש כבר 11אדום זקן כתב:בחיי שהקבוצה הזאת מזכירה לי את מכבי של לוני.