ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי ForeverRed »

כשאני מדבר על התאמות אני מתכוון בעיקר לסגנון.
פחות ציפים וכדורים ארוכים, יותר משחק מאורגן.
עושה רושם שהוא בכיוון הנכון ומצליח להתאים את עצמו. אתמול ברחה לו מסירה מהסוג הישן שהקימה עליו את האצטדיון.

סימן שאלה נוסף שמתחיל להפוך לסימן קריאה זה עניין המחויבות. זה חשוב מאוד לשחקן בתפקידו ונראה שיש לו את זה.

המספרים הם החלק האחרון בפאזל.
אם יצליח לייצר לתת תפוקה קבועה נרוויח שובר שיוויון לעמדה שנותרה מיותמת מאז שראדי עזב.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני יודע שאני אקבל פה הרבה חיצים, אבל חייב לעלות את הסוגיה.

שחקן טוב, יש לו כדורגל וכו' וכו' הכל נכון. אבל גם אם ננטרל את זה שאין שחקנים טובים סביבו, אותי הוא מאכזב גם ביכולת האישית.
הוא לקח את הנייחים מאורן ביטון מה שצימצם את השערים שלנו מנייחים כמעט לאפס, זאת למרות שאחוזי ההצלחה שלו שם נמוכים מאוד.
גם במשחק השוטף הוא מאוד לא יציב, יש לו מהלכים מבריקים כמו הבישול לשהר או העקב אתמול לקבהא, אבל זה קורה מעט מדי.

קשה לי להתחבר לטענה ש"יהיו סביבו שחקנים טובים אז הוא יבריק", מהסיבה הפשוטה שהוא צריך מסביבו שחקנים ממש טובים, מהסוג שכמעט ואין בישראל. לא סתם שחקנים מסוגו אף פעם לא מצליחים פה. הוא מזכיר פה את ריקרדו פרננדש שקלינגר הביא בזמנו, שכולנו התלהבנו מהראיית משחק והמסירות המתוחכמות שלו, אבל בפועל קיבלנו כמעט 0 ת'כלס. מכבי תל אביב "סבלה" מאותו דבר עם מדוניאנין ורובן מיקאל שגם היו שחקנים טובים אבל פרווה מאוד.

אני חושב שההבאה שלו היתה טעות מהסיבה הפשוטה שזה לא מה שהיינו צריכים, שלא לדבר על כל המבנה הקבוצתי שנשבר מאז (כמובן לא אשמתו, אבל בכר נסחף לזה בשביל לדחוף אותו להרכב).השאלה מה עכשיו שהוא כבר כאן. אתמול על פניו הוא שיחק במיקום האידיאלי, שקבהא ושמיר מאחוריו, וזה עדיין היה רחוק מלהיראות מרשים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מעניין אם אותו אחד שמתלונן שז'וסוואה תוקע את המשחק זה אותו אחד שקרא לו סטטי.
אי אפשר לבקש מז'וסוואה יותר. הוא עושה את העבודה של הבלמים, קשרים וחלוצים. הוא לא יכול להביא מספרים כל עוד הוא 90 מטר מהשער. ברגע שיהיה פה קישור מתפקד אז ז'וסוואה יתפנה לעשות התקפה באזורים מסוכנים. עד אז הוא ימשיך לתפקד על תקן ערן לוי שמעיף כדורים כמו קוורטבק. מי שחושב שבלעדיו זה יראה יותר טוב פשוט טועה. זה יהיה אותו בלי מישהו שאשכרה מסוגל להעביר את הכדור מנקודה A ל-B.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:אני יודע שאני אקבל פה הרבה חיצים, אבל חייב לעלות את הסוגיה.

שחקן טוב, יש לו כדורגל וכו' וכו' הכל נכון. אבל גם אם ננטרל את זה שאין שחקנים טובים סביבו, אותי הוא מאכזב גם ביכולת האישית.
הוא לקח את הנייחים מאורן ביטון מה שצימצם את השערים שלנו מנייחים כמעט לאפס, זאת למרות שאחוזי ההצלחה שלו שם נמוכים מאוד.
גם במשחק השוטף הוא מאוד לא יציב, יש לו מהלכים מבריקים כמו הבישול לשהר או העקב אתמול לקבהא, אבל זה קורה מעט מדי.

קשה לי להתחבר לטענה ש"יהיו סביבו שחקנים טובים אז הוא יבריק", מהסיבה הפשוטה שהוא צריך מסביבו שחקנים ממש טובים, מהסוג שכמעט ואין בישראל. לא סתם שחקנים מסוגו אף פעם לא מצליחים פה. הוא מזכיר פה את ריקרדו פרננדש שקלינגר הביא בזמנו, שכולנו התלהבנו מהראיית משחק והמסירות המתוחכמות שלו, אבל בפועל קיבלנו כמעט 0 ת'כלס. מכבי תל אביב "סבלה" מאותו דבר עם מדוניאנין ורובן מיקאל שגם היו שחקנים טובים אבל פרווה מאוד.

אני חושב שההבאה שלו היתה טעות מהסיבה הפשוטה שזה לא מה שהיינו צריכים, שלא לדבר על כל המבנה הקבוצתי שנשבר מאז (כמובן לא אשמתו, אבל בכר נסחף לזה בשביל לדחוף אותו להרכב).השאלה מה עכשיו שהוא כבר כאן. אתמול על פניו הוא שיחק במיקום האידיאלי, שקבהא ושמיר מאחוריו, וזה עדיין היה רחוק מלהיראות מרשים.
צריך עוד לתת לו זמן אבל בגדול אני איתך.

סמל אישי של משתמש
AG77

שליחה על ידי AG77 »

הפועלעולה כתב:מעניין אם אותו אחד שמתלונן שז'וסוואה תוקע את המשחק זה אותו אחד שקרא לו סטטי.
אי אפשר לבקש מז'וסוואה יותר. הוא עושה את העבודה של הבלמים, קשרים וחלוצים. הוא לא יכול להביא מספרים כל עוד הוא 90 מטר מהשער. ברגע שיהיה פה קישור מתפקד אז ז'וסוואה יתפנה לעשות התקפה באזורים מסוכנים. עד אז הוא ימשיך לתפקד על תקן ערן לוי שמעיף כדורים כמו קוורטבק. מי שחושב שבלעדיו זה יראה יותר טוב פשוט טועה. זה יהיה אותו בלי מישהו שאשכרה מסוגל להעביר את הכדור מנקודה A ל-B.
מעניין אם אותו אחד הוא סטטי בעצמו, ו/או משקיע כמוהו. היה די צפוי שאחרי המשחק הראשון שלו מחוץ להרכב זה יגיע.
אפשר לדון על התרומה שלו, אבל דבר אחד ברור - הבן אדם בא לעבוד, ומראה את זה בכל דקה שהוא נמצא על המגרש.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הנקודה העיקרית היא ששינו הרבה ןזנחו הכל בשבילו, עם כמה הוא איכותי יותר ממה שיש בסגל בדיעבדזו הייתה טעות
אבל לבנות עכשיו מחדש לידו יכול להתאים כי הוא כבר פה וכדורגל יש לו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

איך אפשר להאשים במשהו את השחקן היחידי שמנסה אצלנו לשחק כדורגל?
אשמים כל הלוויטה/עמית ביטון/האסלביינק/ספורי/כל אלה שהציגו משחק נפל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:איך אפשר להאשים במשהו את השחקן היחידי שמנסה אצלנו לשחק כדורגל?
אשמים כל הלוויטה/עמית ביטון/האסלביינק/ספורי/כל אלה שהציגו משחק נפל.
בשני המשחקים האחרונים הוא לא נראה כשה טוב.
משחקן כזה אני מצפה ליותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גם אתמול שם להאלסביינק על הראש כדור גדול לגול ובישל לממן בעוד כדור גדול את השער שנפסל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע מה רוצים ממנו.
מעבר לזה שהוא שחקן נהדר בכל התקפת יריב הוא מגיע עד ה16 שלנו כדי לעשות הגנה.
הוא לא יכול לבד.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

RedHell כתב:לא יודע מה רוצים ממנו.
מעבר לזה שהוא שחקן נהדר בכל התקפת יריב הוא מגיע עד ה16 שלנו כדי לעשות הגנה.
הוא לא יכול לבד.
הוא איכותי מאוד, לא פחות משרי של חיפה,
ומבחינה רעיונית? אם כמה שאני חושב שההגעה שלו הרסה את העונה, הייתי מוכן לסבול עד שמסננים את כל הבררה מהסגל כדי למצוא איכות שתתאים לו.
מה שאני כן תוהה עליו זה שלמרות האיכויות המעולות שלו
אפשר לראות קצת ״שדים באישיות״(צהובים כל משחק, ביקורתי בצורה לא נעימה על סף הפוגע בקבוצתיות, אתמול ראו שהוא צעק על ילד שלא הביא לו את הכדור ועוד כל מל מיני ניואנסים קטנים ומרמזים)

אם הייתי יותר בוטח באישיות שלו אז כמטרה ראשונה הייתי בונה את שאר הקבוצה סביבו.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

מומלץ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7&sfnsn=mo" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

Tal_Hbs כתב:מומלץ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7&sfnsn=mo" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד כשראיתי את הכותרת של הכתבה צחקתי בקול רם

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בחיי שהקבוצה הזאת מזכירה לי את מכבי של לוני.
כל היום לכלוכים אחד על השני שדווקא מי שמשחק הכי טוב מקבל את הביקורת.
וואלה צריך להביא דייסון 10 דחוף לנקות את כל החרא שהצטבר כאן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:בחיי שהקבוצה הזאת מזכירה לי את מכבי של לוני.
כל היום לכלוכים אחד על השני שדווקא מי שמשחק הכי טוב מקבל את הביקורת.
וואלה צריך להביא דייסון 10 דחוף לנקות את כל החרא שהצטבר כאן.
יש כבר 11

שלח תגובה