יוסי אבוקסיס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: יוסי אבוקסיס

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:
אפשר די עם ההגזמות האלה?
רק לפני סיבוב, אותו סגל נתן משחק מצוין מול אותה רעננה שהיה צריך להסתיים ב4-0
+1

יש פה שני קווים: שחקנים מצד אחד, צוות מקצועי והנהלה מצד שני.
להפיל את האשמה על אחד הצדדים זו בהחלט טעות.
הסגל הזה לא מספיק טוב, אבל הוא גם לא אמור להתבזות כפי שהוא מתבזה בחודשיים האחרונים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
אפשר די עם ההגזמות האלה?
יציבות היא אחד הפרמטרים החשובים ביותר אצל שחקני כדורגל וקבוצות כדורגל.
זה בדיוק ההבדל בין שחקן נחמד שנהנה ממומנטומים רגעיים לבין שחקן טוב שיודע לנצח לאורך זמן.
הפועל באר שבע מלאה בשחקנים מהזן הראשון, לכן לא ברורה לי הפליאה בנוגע לקוטביות ביכולת.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

יש ליוסי עבודה קשה מאוד
מאמין בו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לפני 10 משחקים היינו במקום הראשון.
לפני שערן לוי הפורטוגלי הצטרף ולדעתי הרס את הקישור האפור אבל יעיל שלנו. היינו הקבוצה עם ההגנה מס' 2 בליגה אחרי מכבי.
הקיצוניים שלנו אמנם לא עשו הגנה(פרט למארין כששיחק), אבל שלישיית הקישור האפור הצליחו לעצור את היריב לפחות.

במקום להביא קשר לאגף ולשפר את הקבוצה ההיא, הבאנו עוד קשר על הראש של ממן וספורי וחירבנו את העונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איך אמר ידידיאל? אותו סגל נתן כמעט 4 סיבוב שעבר לאותה רעננה שהייתה טובה יותר מהיום.
אין לסגל הזה בטחון בשיט וצדק אבוקסיס שאמר מה שאמר.
ככה זה שאין יציבות בהרכב,במערכים הכל מתחרבן ונוצר כדור שלג שכבר אחרי ביתר אמרתי כאן שיהיה.
"שחקנים אוכלים,מבלים" למה מה רציתם? שישבו כפויי ראש בשבעה?
כרגע הוא צריך לייצב הרכב,מערך ולתת לו זמן יותר גרוע מזה כבר לא יהיה,לא סתם אמרתי שהשאירו לו כאוס מקצועי.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אדום זקן כתב: "שחקנים אוכלים,מבלים" למה מה רציתם? שישבו כפויי ראש בשבעה?
.
כן!!! ראבאק, אם הייתי במצב שלהם מהבושה הייתי מזמין אוכל הביתה.
רוצים לבלות, לכו לוסרמיל 4 ותנו עוד 200 בעיטות לשער.
לכו לרוץ עוד 5 קמ אחרי האימון.
תעשו משהו עם היכולת שלכם

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

clark kent כתב: כן!!! ראבאק, אם הייתי במצב שלהם מהבושה הייתי מזמין אוכל הביתה.
רוצים לבלות, לכו לוסרמיל 4 ותנו עוד 200 בעיטות לשער.
לכו לרוץ עוד 5 קמ אחרי האימון.
תעשו משהו עם היכולת שלכם
אתה מדבר שטויות סלח לי כן.
באנגליה שחקנים דופקים אורגיות ומעשנים גוינטים,את מי זה מעניין בכלל מה קורה איתם בשעות הפנאי,זו רכילות טהורה.
מתים על זה אצלנו בעיר להתעסק עם השטויות האלה.
כאילו הם לא רוצים לנצח,לא רוצים להצליח התעסקות בטפל אחושרמוטה.
הביקורת צריכה לבוא קודם כל לצוות המקצועי,אנחנו מדברים על זה לא מהיום.
רמת הסגל היום ככל שתמשיכו להנמיך אותה אני אמשיך ואומר שזה לא רלוונטי ברגע שאתה מפסיד לרעננה,נס ציונה,הפועל תא זה הרבה הרבה הרבה יותר ממקצועי אלה שחקנים שלא ממצים אפילו 30% מהיכולת שלהם והאשמה היא רק בצוות המקצועי.
בוא נקווה שאבוקסיס יפיק יותר מהסגל הזה ובקיץ כבר יעשו מה שצריך.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אדום זקן כתב: אתה מדבר שטויות סלח לי כן.
באנגליה שחקנים דופקים אורגיות ומעשנים גוינטים,את מי זה מעניין בכלל מה קורה איתם בשעות הפנאי,זו רכילות טהורה.
מתים על זה אצלנו בעיר להתעסק עם השטויות האלה.
כאילו הם לא רוצים לנצח,לא רוצים להצליח התעסקות בטפל אחושרמוטה.
הביקורת צריכה לבוא קודם כל לצוות המקצועי,אנחנו מדברים על זה לא מהיום.
רמת הסגל היום ככל שתמשיכו להנמיך אותה אני אמשיך ואומר שזה לא רלוונטי ברגע שאתה מפסיד לרעננה,נס ציונה,הפועל תא זה הרבה הרבה הרבה יותר ממקצועי אלה שחקנים שלא ממצים אפילו 30% מהיכולת שלהם והאשמה היא רק בצוות המקצועי.
בוא נקווה שאבוקסיס יפיק יותר מהסגל הזה ובקיץ כבר יעשו מה שצריך.
אתה מדבר שטויות. נקודה.
אם אתה חושב שאפשר להפריד בין החיים האישיים למקצועיים אתה טועה ובגדול.
אם אני אעשה סמים ואלך לישון כל יום ב2 בלילה אחרי עוד בילוי ולא אנסה להשתפר במקום העבודה שלי יבעטו אותי תוך שניה.
הכל קשור!

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

ואיך נשכח המודל הבסיסי לניצחונות - 2 שחקני התקפה יצירתיים, חלוץ
כל השאר שחקנים הגנה, שחקנים עובדים, רעבים, אגרסיביים..
הבנתם אותי.(כמו שהיה עד המשחק הארור בבלומפילד, כמו שהיה באליפויות שלקחנו)

היום עוד פעם חזר ניגון הבלאגן - ספורי, נייג’ל,סהר,זוסוא.
אחד נגר, אחד חמור, זוסוא וספורי משוטטים במגרש בלי משמעות..

שאבוקסיס יביא את האוטובוס עדיף כבר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

clark kent כתב: אתה מדבר שטויות. נקודה.
אם אתה חושב שאפשר להפריד בין החיים האישיים למקצועיים אתה טועה ובגדול.
אם אני אעשה סמים ואלך לישון כל יום ב2 בלילה אחרי עוד בילוי ולא אנסה להשתפר במקום העבודה שלי יבעטו אותי תוך שניה.
הכל קשור!
אתם מתעסקים ברכילות נקודה.
ואם יש עניינים לא ספורטיביים בהפועל בש שנעשים ע"י השחקנים אש שההנהלה והצוות המקצועי יטפלו בזה נקודה.
לא כך המצב,אתם פשוט אוהבים להקצין ולהתעסק בשטויות ואם ראיתם את פאוליניו אוכל בספריה אז החלטתם שאין חיים ספורטיביים וזה קשקוש.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yedidel כתב:
אפשר די עם ההגזמות האלה?
היו לי פה בפורום הזה לפחות 10 הודעות שכתבתי שרעננה היה המשחק היחיד בסיבוב ה-1 שבאמת שיחקנו טוב והיה חייב להיגמר בתוצאה גבוהה יותר.
כל שאר המשחקים כולל אירופה היכולת הייתה חלשה והתוצאות נתנו לכם אקמולי והרגיעו אתכם. זה היה ברור שזה יתפוצץ, עניין של זמן וצעקתי את זה כאן לא אחת.
"הגזמות", "אינטרסים", "יש לך משהו עם אלונה", "גיז'דורים", הכל רק לא להגיד את האמת. הסגל הזה גרוע ולא מתאים למועדון, בטח לא בתקופה שאחרי 3 אליפויות, אם זה היה בהדרגה זה עוד היה מתקבל איכשהו בהבנה. כישלון טוטאלי! קשה לחלק פה להגיד את זה, תפסיקו לייפות ולהגן על כל העולם. לא משנה מה יעשו הקבוצה הזאת תיראה זוועה. לא יהיה שום קסם, אבל תמשיכו להתעסק בשחקן כזה או אחר.
עד שהשינוי לא יהיה בראש של הקהל ולא תבינו שאם לא יעמידו כאן קבוצה טובה עם שחקנים טובים באמת זה לא ישתנה!
תמשיכו להתרפק על הסיבוב ה-1 המשקר הזה, אתם זוכרים נטו את התוצאות ולא מה באמת היה בכל משחק ומשחק.
מזל שלקחנו נקודות בשיניים בסיבוב ה-1 אחרת היינו עכשיו במצב שלא חלמתם עליו.
ואדום זקן (לא נעים, תרשום שם כבר), ברור שנסתכל על מה השחקנים עושים ביום יום שלהם, למה לי צריך להידפק כל השבוע אחרי הפסד והם הולכים יום אחרי (במקרה הטוב) לברים/מסעדות/בתי קפה, לתעד את עצמם בסטורי ולפזר חיוכים מפה לאוזן. למה שחקן בסגל מקדים אותי ומגיע לפניי אחרי משחק חוץ לבארכה בגדרה? למה רמזי ספורי ומרואן קבהא פותחים על המועדון ומה שקורה בפנים כל יומיים בקפה קפה בוואן?
ברור שיפריעו הדברים האלה, כשמצליחים זה נסלח, כשלא מצליחים צריך להצניע! כשיש לך שחקנים עם אופי כזה בסגל, שלא מבינים מה זה אומר להסתובב כל היום בעיר הזאת שאחד בתוך התחת של השני, לא מבינים שכל חגיגה שלהם נראית לא טוב בטח אחרי הפסדים, אני מצפה מהם שיבינו שלאוהדים קשה אחרי הפסדים ושהם בעצמם צריכים לשבת קצת בבית ולחשוב למה הם נראים ככה, ולא לתכנן לי יציאה או ארוחה שעתיים אחרי הפסד כשאוהדים עוד במצב שהם מתוסכלים מאיך שהקבוצה נראית. אם אתם לא רואים את זה גם כעוד חלק קטן מתוך הפאזל של הבעיות שיש במועדון אז חבל.
יש פה כל כך הרבה בעיות שמתחברות לבעיה אחת גדולה, באמת שזה מזכיר לי את הימים של פעם. מזל שיש את אלונה שעוד יכולה לקבל סיבוב לטובה ברגע ולהחזיר את הכל לקדמותו, אחרת לא היה לכם על מה להישען.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא מסכים שהיכולת לא הייתה טובה.
עד למשחק בבלומפילד היכולת הייתה סבבה לגמרי. לא כדורגל מבריק אבל היינו *קבוצה*.
הדיבורים על אליפות והנוקאאוט בבלומפילד הרגו אותנו. גם את בכר שהתחיל להתפזר ובעיקר השחקנים שאיבדו כל טיפת משמעת וסדר על המגרש.

אוקיי, הסגל הזה לא מספיק טוב ומלא בחורים, אבל הוא עדיין לא שווה כדורגל חלש וכל כך לא קבוצתי.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

רן אתה צודק במיליון ואלף אחוז שהסגל שנבנה הוא בינוני מאוד (במקרה הטוב), אבל לא הגיוני שקבוצות עם סגל הרבה יותר בינוני מאיתנו עושות לנו בית ספר.
כן, הסגל הזה לא יכול לקחת אליפות או להתחרות על תארים באופן כללי בשום מצב, אבל הסגל הזה יכול וצריך להראות כדורגל הרבה יותר טוב ממה שהוא מראה כרגע.
צריך לתת לאבוקסיס זמן, כרגע מה שראינו על המגרש זה קבוצה מבולבלת ולא מאומנת, שחקנים שעומדים במקום ולא יודעים מה לעשות עם עצמם, קישור שמפחד מהכדור ועוד מלא טעויות של כדורגל בסיסי.
אני מניח שאבוקסיס ראה בדיוק את מה שראינו, והוא צריך למצוא קודם כל את ה-11 שאיתם הוא ייצא למלחמה, ואז להפוך אותם לחיילים ממושמעים שיעמדו כמו שצריך על המגרש, ואז אולי נראה קבוצה קצת יותר סבירה. כרגע פשוט אי אפשר לקרוא לאוסף שחקנים הזה קבוצה.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

קשה לצאת למלחמה שאתה מבקש מנייגל-ספורי-זוסואה-סהר להיות מחויבים כשמאחוריהם קבהא-שמיר

ראבק, זה מקומםםם
בכר פוטר בגלל שלא ידע מתי לחזור למוטב הזה..
זה אשכרה מוכח שמאז המשחק מול בבלומפילד אנחנו עולים כל משחק עם 4 שחקנים התקפיים וזה פשוט כדור שלג שיכל להיעצר בהחלטה פשוטה של להוציא שחקן התקפי אחד מתוך הארבע ובמקומו לשים מישהו בעל אופי הגנתי יותר.. עונה שלמה נהרסה בגלל זה.
ואני לא מסתכל על כמה הסגל הזה בינוני או פוטנציאלי

הכול זה נטו עובדות
הראש נאבד הלך נשרףףףף
דברים יכלו להיות פשוטיםםםם
זה פאקינגרעננהנפאקינגנסציונהפאקינגהפועלפאקינגבניהודה
תפסיקו להתבכיין על הסגל
יש פה מאמן שאיבד שליטה על החשיבה שלו ואני מאוד מקווה שהחדש לא הולך בעקבותיו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ברגע שזווסוואה משחק כקשר 50:50 יש מקום לעוד 3 שחקני התקפה לידו. 2 שחקני אגף וחלוץ.

שלח תגובה