yedidel כתב:
אפשר די עם ההגזמות האלה?
רק לפני סיבוב, אותו סגל נתן משחק מצוין מול אותה רעננה שהיה צריך להסתיים ב4-0
היו לי פה בפורום הזה לפחות 10 הודעות שכתבתי שרעננה היה המשחק היחיד בסיבוב ה-1 שבאמת שיחקנו טוב והיה חייב להיגמר בתוצאה גבוהה יותר.
כל שאר המשחקים כולל אירופה היכולת הייתה חלשה והתוצאות נתנו לכם אקמולי והרגיעו אתכם. זה היה ברור שזה יתפוצץ, עניין של זמן וצעקתי את זה כאן לא אחת.
"הגזמות", "אינטרסים", "יש לך משהו עם אלונה", "גיז'דורים", הכל רק לא להגיד את האמת. הסגל הזה גרוע ולא מתאים למועדון, בטח לא בתקופה שאחרי 3 אליפויות, אם זה היה בהדרגה זה עוד היה מתקבל איכשהו בהבנה. כישלון טוטאלי! קשה לחלק פה להגיד את זה, תפסיקו לייפות ולהגן על כל העולם. לא משנה מה יעשו הקבוצה הזאת תיראה זוועה. לא יהיה שום קסם, אבל תמשיכו להתעסק בשחקן כזה או אחר.
עד שהשינוי לא יהיה בראש של הקהל ולא תבינו שאם לא יעמידו כאן קבוצה טובה עם שחקנים טובים באמת זה לא ישתנה!
תמשיכו להתרפק על הסיבוב ה-1 המשקר הזה, אתם זוכרים נטו את התוצאות ולא מה באמת היה בכל משחק ומשחק.
מזל שלקחנו נקודות בשיניים בסיבוב ה-1 אחרת היינו עכשיו במצב שלא חלמתם עליו.
ואדום זקן (לא נעים, תרשום שם כבר), ברור שנסתכל על מה השחקנים עושים ביום יום שלהם, למה לי צריך להידפק כל השבוע אחרי הפסד והם הולכים יום אחרי (במקרה הטוב) לברים/מסעדות/בתי קפה, לתעד את עצמם בסטורי ולפזר חיוכים מפה לאוזן. למה שחקן בסגל מקדים אותי ומגיע לפניי אחרי משחק חוץ לבארכה בגדרה? למה רמזי ספורי ומרואן קבהא פותחים על המועדון ומה שקורה בפנים כל יומיים בקפה קפה בוואן?
ברור שיפריעו הדברים האלה, כשמצליחים זה נסלח, כשלא מצליחים צריך להצניע! כשיש לך שחקנים עם אופי כזה בסגל, שלא מבינים מה זה אומר להסתובב כל היום בעיר הזאת שאחד בתוך התחת של השני, לא מבינים שכל חגיגה שלהם נראית לא טוב בטח אחרי הפסדים, אני מצפה מהם שיבינו שלאוהדים קשה אחרי הפסדים ושהם בעצמם צריכים לשבת קצת בבית ולחשוב למה הם נראים ככה, ולא לתכנן לי יציאה או ארוחה שעתיים אחרי הפסד כשאוהדים עוד במצב שהם מתוסכלים מאיך שהקבוצה נראית. אם אתם לא רואים את זה גם כעוד חלק קטן מתוך הפאזל של הבעיות שיש במועדון אז חבל.
יש פה כל כך הרבה בעיות שמתחברות לבעיה אחת גדולה, באמת שזה מזכיר לי את הימים של פעם. מזל שיש את אלונה שעוד יכולה לקבל סיבוב לטובה ברגע ולהחזיר את הכל לקדמותו, אחרת לא היה לכם על מה להישען.