בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר
ומי מחדש את מלאי השחקנים הז-בלות כל חלון מחדש?eitam כתב:אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר
אמרנו בקיץ שחייב להיפטר מהרוש, עזרא ובן בסט כי הם רעל והורסים חדר הלבשה. נפטרנו.
עכשיו זה ספורי, ממן והאסלבינק.
בינואר 2021 זה יהיה בטח איזה טב"ז, אזולאי ודגני.
תביא דמות מקצועית שתהיה אחראית על הבאת שחקנים, תקרא לזה ג'נראל מנג'ר
אני חושב וזאת דעתי שלמקד את האש עכשיו על שחקן כזה או אחר תהיה טעות ובור שאנחנו נופלים אליו בכל משחק נפל כזה.eitam כתב:אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר
אם היה מדובר בשחקן,שניים שהם לא טובים אז הצדק עימך אבל אנחנו כל שנה מביאים שחקנים שבלטו בקבוצות שלהם ונכשלים כאן אחרי השני.
לי האסימון כבר נפל יש כאן בעיה גדולה יותר משחקן כזה או אחר ולתת לבכר שוב הזדמנות לבנות מחדש תהיה טעות קשה כי הסרט יחזור על עצמו רק עם שמות אחרים.
נכון,זה מאוד קשה להגיד את זה על מאמן שבאמת הפך אותנו לקבוצה זוללת תארים אבל בסוף המועדון הוא מעל הכל.
הפועל בש של היום במטרות שלה ובשאיפות שלה היא לא המועדון שבכר קיבל לפני 5 שנים,חשבנו שהוא זה שראוי ויכול לעשות את חילופי הדורות אבל כבר שנתיים רצוף הוא נכשל כישלון חרוץ.
השאלה היא לאן הולכים מכאן?
אם בכר נשאר,
צריך להיות פה חריש עמוק לעונה.
אני לא מדבר בכלל על רכש אלא על קיצוץ שחקנים ומשכורות מיותרות.
להתחיל להשקיע סוף סוף במחלקת הסקאוטינג, להביא צוות של דאטא אנליסטים צוות של סקאוטרים(זרים, לא זרים זה לא משנה),
ולהפסיק עם הג'אנק הזה של סוכני שחקנים חופשיים.
להתחיל לחזק את הנקודות החלשות שלנו. מתחיל מעמדת הבלם, אחד ששמאלי ברגל שיהיה ליד ויטור/טאהא(יש כמובן עוד הרבה עמדות לאייש).
אם הוא עוזב,
כאוס.
עונת 20/21 צריכה להתחיל מבחינתנו מעכשיו.
אם בכר נשאר,
צריך להיות פה חריש עמוק לעונה.
אני לא מדבר בכלל על רכש אלא על קיצוץ שחקנים ומשכורות מיותרות.
להתחיל להשקיע סוף סוף במחלקת הסקאוטינג, להביא צוות של דאטא אנליסטים צוות של סקאוטרים(זרים, לא זרים זה לא משנה),
ולהפסיק עם הג'אנק הזה של סוכני שחקנים חופשיים.
להתחיל לחזק את הנקודות החלשות שלנו. מתחיל מעמדת הבלם, אחד ששמאלי ברגל שיהיה ליד ויטור/טאהא(יש כמובן עוד הרבה עמדות לאייש).
אם הוא עוזב,
כאוס.
עונת 20/21 צריכה להתחיל מבחינתנו מעכשיו.
מסכים איתך שבכר נכשל בבניית הקבוצה. תביא דמות שתעזור לו בבנייה, סטייל בניון בביתר. מצטער, לא רואה מאמן שיכנס לנעליו. תן לי אפצייה אחת נורמלית שלא תגרום לי לרפלקסאדום זקן כתב: אני חושב וזאת דעתי שלמקד את האש עכשיו על שחקן כזה או אחר תהיה טעות ובור שאנחנו נופלים אליו בכל משחק נפל כזה.
אם היה מדובר בשחקן,שניים שהם לא טובים אז הצדק עימך אבל אנחנו כל שנה מביאים שחקנים שבלטו בקבוצות שלהם ונכשלים כאן אחרי השני.
לי האסימון כבר נפל יש כאן בעיה גדולה יותר משחקן כזה או אחר ולתת לבכר שוב הזדמנות לבנות מחדש תהיה טעות קשה כי הסרט יחזור על עצמו רק עם שמות אחרים.
נכון,זה מאוד קשה להגיד את זה על מאמן שבאמת הפך אותנו לקבוצה זוללת תארים אבל בסוף המועדון הוא מעל הכל.
הפועל בש של היום במטרות שלה ובשאיפות שלה היא לא המועדון שבכר קיבל לפני 5 שנים,חשבנו שהוא זה שראוי ויכול לעשות את חילופי הדורות אבל כבר שנתיים רצוף הוא נכשל כישלון חרוץ.
לא יגיע לפה אף מנהל מקצועי או משהו בסגנון מהסיבה הפשוטה שאלונה היא בעלים דומיננטי.
כבר מספיק אנשי מקצוע יצאו ואמרו את אותם הדברים. היא לא תקבע לעולם סגל או הרכב, אבל שותפה בבניית הסגל.
היא עצמה הביאה לא מעט שחקנים. גם טוני וצדק לצורך העניין זה רכש שלה ולא של מאמן כזה או אחר. ברור שהיו גם המון כישלונות.
לא רואה את אלונה לוקחת צעד לאחור בקטע הזה. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות, בסופו של דבר אותם אנשי מקצוע גם אמרו שההחלטה הסופית היא של ברק ולכן אני גם לא מנקה אותו מאשמה כמו אחרים פה כל כך מהר
כבר מספיק אנשי מקצוע יצאו ואמרו את אותם הדברים. היא לא תקבע לעולם סגל או הרכב, אבל שותפה בבניית הסגל.
היא עצמה הביאה לא מעט שחקנים. גם טוני וצדק לצורך העניין זה רכש שלה ולא של מאמן כזה או אחר. ברור שהיו גם המון כישלונות.
לא רואה את אלונה לוקחת צעד לאחור בקטע הזה. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות, בסופו של דבר אותם אנשי מקצוע גם אמרו שההחלטה הסופית היא של ברק ולכן אני גם לא מנקה אותו מאשמה כמו אחרים פה כל כך מהר
בכר לא הגיע אלינו לאחר זכיה בליגת האלופות, סה"כ גביע המדינה עם קרית שמונה.eitam כתב: מסכים איתך שבכר נכשל בבניית הקבוצה. תביא דמות שתעזור לו בבנייה, סטייל בניון בביתר. מצטער, לא רואה מאמן שיכנס לנעליו. תן לי אפצייה אחת נורמלית שלא תגרום לי לרפלקס
לקחנו צאנס עם מאמן צעיר וזה הצליח מעל למצופה. זה יכול להצליח גם עם מאמן אחר
אם אלונה תיתן לו את הכלים להצליח.
שלא תבינו שאנמ חושב שבכר חף מטעויות. הרבה מהכישלון עליו, אבל....
המערכת חולה!!! אין את חדוות המשחק שהייתה לנו, שחקנים סובלים על הדשא ילא מחוייבים בשיט. אין מאמן אחר שיוציא תוצאות טובות יותר במערכת כזו, וכשכל המערכת לא עובדת לא הייתי מתחיל בלהוציא את גלגל השיניים שעבד לנו שנים מצויין והוכיח את עצמו. תתחילו בהסתכלות פנימה בניסיון אמיתי להבין מה לא עובד.
המערכת חולה!!! אין את חדוות המשחק שהייתה לנו, שחקנים סובלים על הדשא ילא מחוייבים בשיט. אין מאמן אחר שיוציא תוצאות טובות יותר במערכת כזו, וכשכל המערכת לא עובדת לא הייתי מתחיל בלהוציא את גלגל השיניים שעבד לנו שנים מצויין והוכיח את עצמו. תתחילו בהסתכלות פנימה בניסיון אמיתי להבין מה לא עובד.
תמצית העניין.אדום זקן כתב: בחייאת רבאק מה ביקשנו? קצת כדורגל,קצת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מי שאחראי על אימון הכושר הוא ברק בכר והצוות המקצועי.Guevara כתב: השחקנים הזרים משתעממים בעיר ולא מבינים מה זו השכונה הזו. חדר כושר רק על דעת עצמך ללא מאמנים צמודים.
בסוף הם עובדים של המועדון, מקבלים תשכר שלהם בכל מקרה - מה אכפת להם להמשיך עם הבית זונות הזה בתכלס?
לא ההנהלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שמע קריית שמונה של בכר הייתה קבוצה מצוינת. כבר אז ראו שמדובר במאמן מצוין.xboy כתב: בכר לא הגיע אלינו לאחר זכיה בליגת האלופות, סה"כ גביע המדינה עם קרית שמונה.
לקחנו צאנס עם מאמן צעיר וזה הצליח מעל למצופה. זה יכול להצליח גם עם מאמן אחר
אם אלונה תיתן לו את הכלים להצליח.
אני לא רואה שום מאמן שמראה ניצוצות כאלה כיום. שוק המאמנים יותר גרוע משוק השחקנים.
היחידי שנותר שפוי כאן.nitsande כתב:רק בסוף השנה להיפרד ממנו, ויפה.
עד אז, מנהל מקצועי על הראש! שלא יקבל יותר החלטות ארוכות טווח.
נכון ברק מיצה, זה נראה שאין לו באמת עוד רעיונות חדשים להביא למערכת ועדיין אכבד אותו עד הרגע האחרון כאן(מאמין שבסוף השנה הוא יעזוב).
גם לא רואה מה ייתן פיטורים שלו עכשיו והבאה של מאמן פלסטר שלא ישנה יותר מידי ורק יכניס עוד בלאגן.
שאלונה מעכשיו תיסגר על מי היא רוצה כאן ושילמד את הקבוצה מעכשיו בינואר לשנה הבאה, לא לחכות ולהתחיל באוגוסט.
ספורט 5 אם ב"ש תפסיד בגביע יהיה זעזוע