בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי eitam »

אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

eitam כתב:אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר
ומי מחדש את מלאי השחקנים הז-בלות כל חלון מחדש?

אמרנו בקיץ שחייב להיפטר מהרוש, עזרא ובן בסט כי הם רעל והורסים חדר הלבשה. נפטרנו.
עכשיו זה ספורי, ממן והאסלבינק.
בינואר 2021 זה יהיה בטח איזה טב"ז, אזולאי ודגני.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

תביא דמות מקצועית שתהיה אחראית על הבאת שחקנים, תקרא לזה ג'נראל מנג'ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

eitam כתב:אין ספק שזה נראה שבכר איבד את חדר ההלבשה. במצבת שחקנים כמו שיש לנו, בדגש על שחקנים כמו ספורי, ממן, האסלבנק ואחרים, הייתי מחליף חצי קבוצה לפני שמחליף את בכר
אני חושב וזאת דעתי שלמקד את האש עכשיו על שחקן כזה או אחר תהיה טעות ובור שאנחנו נופלים אליו בכל משחק נפל כזה.
אם היה מדובר בשחקן,שניים שהם לא טובים אז הצדק עימך אבל אנחנו כל שנה מביאים שחקנים שבלטו בקבוצות שלהם ונכשלים כאן אחרי השני.
לי האסימון כבר נפל יש כאן בעיה גדולה יותר משחקן כזה או אחר ולתת לבכר שוב הזדמנות לבנות מחדש תהיה טעות קשה כי הסרט יחזור על עצמו רק עם שמות אחרים.
נכון,זה מאוד קשה להגיד את זה על מאמן שבאמת הפך אותנו לקבוצה זוללת תארים אבל בסוף המועדון הוא מעל הכל.
הפועל בש של היום במטרות שלה ובשאיפות שלה היא לא המועדון שבכר קיבל לפני 5 שנים,חשבנו שהוא זה שראוי ויכול לעשות את חילופי הדורות אבל כבר שנתיים רצוף הוא נכשל כישלון חרוץ.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

השאלה היא לאן הולכים מכאן?
אם בכר נשאר,
צריך להיות פה חריש עמוק לעונה.
אני לא מדבר בכלל על רכש אלא על קיצוץ שחקנים ומשכורות מיותרות.

להתחיל להשקיע סוף סוף במחלקת הסקאוטינג, להביא צוות של דאטא אנליסטים צוות של סקאוטרים(זרים, לא זרים זה לא משנה),
ולהפסיק עם הג'אנק הזה של סוכני שחקנים חופשיים.

להתחיל לחזק את הנקודות החלשות שלנו. מתחיל מעמדת הבלם, אחד ששמאלי ברגל שיהיה ליד ויטור/טאהא(יש כמובן עוד הרבה עמדות לאייש).
אם הוא עוזב,
כאוס.
עונת 20/21 צריכה להתחיל מבחינתנו מעכשיו.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אדום זקן כתב: אני חושב וזאת דעתי שלמקד את האש עכשיו על שחקן כזה או אחר תהיה טעות ובור שאנחנו נופלים אליו בכל משחק נפל כזה.
אם היה מדובר בשחקן,שניים שהם לא טובים אז הצדק עימך אבל אנחנו כל שנה מביאים שחקנים שבלטו בקבוצות שלהם ונכשלים כאן אחרי השני.
לי האסימון כבר נפל יש כאן בעיה גדולה יותר משחקן כזה או אחר ולתת לבכר שוב הזדמנות לבנות מחדש תהיה טעות קשה כי הסרט יחזור על עצמו רק עם שמות אחרים.
נכון,זה מאוד קשה להגיד את זה על מאמן שבאמת הפך אותנו לקבוצה זוללת תארים אבל בסוף המועדון הוא מעל הכל.
הפועל בש של היום במטרות שלה ובשאיפות שלה היא לא המועדון שבכר קיבל לפני 5 שנים,חשבנו שהוא זה שראוי ויכול לעשות את חילופי הדורות אבל כבר שנתיים רצוף הוא נכשל כישלון חרוץ.
מסכים איתך שבכר נכשל בבניית הקבוצה. תביא דמות שתעזור לו בבנייה, סטייל בניון בביתר. מצטער, לא רואה מאמן שיכנס לנעליו. תן לי אפצייה אחת נורמלית שלא תגרום לי לרפלקס

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גם צוות מקצןעי כולל מאמני כושר צריך לרענן
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לא יגיע לפה אף מנהל מקצועי או משהו בסגנון מהסיבה הפשוטה שאלונה היא בעלים דומיננטי.
כבר מספיק אנשי מקצוע יצאו ואמרו את אותם הדברים. היא לא תקבע לעולם סגל או הרכב, אבל שותפה בבניית הסגל.
היא עצמה הביאה לא מעט שחקנים. גם טוני וצדק לצורך העניין זה רכש שלה ולא של מאמן כזה או אחר. ברור שהיו גם המון כישלונות.

לא רואה את אלונה לוקחת צעד לאחור בקטע הזה. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות, בסופו של דבר אותם אנשי מקצוע גם אמרו שההחלטה הסופית היא של ברק ולכן אני גם לא מנקה אותו מאשמה כמו אחרים פה כל כך מהר

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

eitam כתב: מסכים איתך שבכר נכשל בבניית הקבוצה. תביא דמות שתעזור לו בבנייה, סטייל בניון בביתר. מצטער, לא רואה מאמן שיכנס לנעליו. תן לי אפצייה אחת נורמלית שלא תגרום לי לרפלקס
בכר לא הגיע אלינו לאחר זכיה בליגת האלופות, סה"כ גביע המדינה עם קרית שמונה.
לקחנו צאנס עם מאמן צעיר וזה הצליח מעל למצופה. זה יכול להצליח גם עם מאמן אחר
אם אלונה תיתן לו את הכלים להצליח.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

שלא תבינו שאנמ חושב שבכר חף מטעויות. הרבה מהכישלון עליו, אבל....
המערכת חולה!!! אין את חדוות המשחק שהייתה לנו, שחקנים סובלים על הדשא ילא מחוייבים בשיט. אין מאמן אחר שיוציא תוצאות טובות יותר במערכת כזו, וכשכל המערכת לא עובדת לא הייתי מתחיל בלהוציא את גלגל השיניים שעבד לנו שנים מצויין והוכיח את עצמו. תתחילו בהסתכלות פנימה בניסיון אמיתי להבין מה לא עובד.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: בחייאת רבאק מה ביקשנו? קצת כדורגל,קצת.
תמצית העניין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Guevara כתב: השחקנים הזרים משתעממים בעיר ולא מבינים מה זו השכונה הזו. חדר כושר רק על דעת עצמך ללא מאמנים צמודים.
בסוף הם עובדים של המועדון, מקבלים תשכר שלהם בכל מקרה - מה אכפת להם להמשיך עם הבית זונות הזה בתכלס?
מי שאחראי על אימון הכושר הוא ברק בכר והצוות המקצועי.
לא ההנהלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

xboy כתב: בכר לא הגיע אלינו לאחר זכיה בליגת האלופות, סה"כ גביע המדינה עם קרית שמונה.
לקחנו צאנס עם מאמן צעיר וזה הצליח מעל למצופה. זה יכול להצליח גם עם מאמן אחר
אם אלונה תיתן לו את הכלים להצליח.
שמע קריית שמונה של בכר הייתה קבוצה מצוינת. כבר אז ראו שמדובר במאמן מצוין.
אני לא רואה שום מאמן שמראה ניצוצות כאלה כיום. שוק המאמנים יותר גרוע משוק השחקנים.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

nitsande כתב:רק בסוף השנה להיפרד ממנו, ויפה.
עד אז, מנהל מקצועי על הראש! שלא יקבל יותר החלטות ארוכות טווח.
היחידי שנותר שפוי כאן.
נכון ברק מיצה, זה נראה שאין לו באמת עוד רעיונות חדשים להביא למערכת ועדיין אכבד אותו עד הרגע האחרון כאן(מאמין שבסוף השנה הוא יעזוב).

גם לא רואה מה ייתן פיטורים שלו עכשיו והבאה של מאמן פלסטר שלא ישנה יותר מידי ורק יכניס עוד בלאגן.
שאלונה מעכשיו תיסגר על מי היא רוצה כאן ושילמד את הקבוצה מעכשיו בינואר לשנה הבאה, לא לחכות ולהתחיל באוגוסט.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

ספורט 5 אם ב"ש תפסיד בגביע יהיה זעזוע

שלח תגובה