בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: סלח לי כן? אתה זה שמתקשה.
אולי ההימצאות שלך עמוק בעניינים קצת הופכת אותך למעורב רגשית עם חוסר יכולת להפריד.
העניין המקצועי בצד והניהולי בצד אחר,ברור שיש בינהם קשר אבל ההשפעה השלילית של הצוות הניהולי על העניין המקצועי יכולה להתבטא בעיקר אם ההנהלה מתנהגת לצורך העניין כמו זו של הפועל תא או הפועל חיפה וחוסכת בדברים הבסיסיים,מלינה משכורות או לצורך העניין פוגעת בהכנות המקצועיות.
זה לא מה שקורה היום בהפועל בש.
אפשר להתווכח על אם אלונה כן או לא רעבה,אם אסי הוא מנכל שמתאים לקבוצה עם שאיפות ותקציב כמו שלנו,אם הכישלון במחלקות הנוער מעיד על חוסר שימת לב.
אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח והוא שבסגל הקיים הפועל בש צריכה להראות אחרת לגמרי מקצועית ולשם כך הדיון ואם כך פני הדברים יש להם כתובת אחת.
זה מה שאני מסביר לך ואתה לא מבין. ההנהלה כן מונעת וחוסכת בדברים בסיסיים שהצוות המקצועי צריך.
פירטתי את זה בנגיעה באחת ההודעות הקודמות שלי, תקרא ותבין מזה, מעבר לזה לא יכול לפרט.
אין שום רגש במה שאני כותב, כואב לי על הקבוצה בדיוק כמוך, מה שאני אומר אבל לא קשור לרגש, אני נותן עובדות מהשכונה שקיימת בתוך המועדון.
אם אתה חושב שהצד המקצועי יכול להצליח בלי שיש הצלחה בצד הניהולי אז אתה קצת מנותק ולא מבין איך כדורגל מתנהל.
על מה בעצם אתה מתווכח איתי? אני לא מוריד שום אחריות מבכר, להיפך אני מהראשונים כאן שהעז לגעת בפרה הקדושה הזאת. הקבוצה צריכה להיראות אחרת, אבל גם היא לא תוכל להיראות יותר מדי שונה כי זה סגל חלש! אם עוד לא הבנת שזה סגל חלש אז אתה בעצם תקוע עם עצמך כי שאר האוהדים כבר התחילו להבין, ואוי ואבוי אם כבר עכשיו יש אנשים שלא מבינים את מה שהבנתי עוד בקיץ. אתם מחליפים כל שבוע שחקנים שלא משחקים בכאלה שכן ולא מבינים שזאת לא הבעיה של הקבוצה, כל השחקנים בסגל באותה רמה ירודה. זה לא קשור לשחקן כזה או אחר, המועדון נגוע מבפנים, ההנהלה חוסכת בהרבה דברים, צוות האימון מנותק לגמריי ולא מוצא פתרונות, הסגל חלש מאוד (!) זה שאתה חושב שלא זאת כבר בעיה.
אז אתמול קבהא לא שיחק, היום נהפוך אותו לאליל שחייב לפתוח משחק הבא? זה לא מה שיעזור כדאי שתפתחו עיניים ותבינו כבר שהקבוצה כולה בינונית ואין קסמים.
חסכו בסגל, חוסכים בכלים שיכולים לעזור לצוות המקצועי, הצוות המקצועי בעצמו איבד דברים בסיסיים שהיה עושה, בכר איבד את הדרך שלו, לא קולע בכלום, לא מצליח לשנות תוך כדי משחק.
כמה אפשר לחזור על מילים? עייפת אותי גבר. בהצלחה לך עם ההבנה. מאמין שגם אתה תבין מתישהו, רק חבל שמאוחר מדי.

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

ran כתב:
זה מה שאני מסביר לך ואתה לא מבין. ההנהלה כן מונעת וחוסכת בדברים בסיסיים שהצוות המקצועי צריך.
פירטתי את זה בנגיעה באחת ההודעות הקודמות שלי, תקרא ותבין מזה, מעבר לזה לא יכול לפרט.
אין שום רגש במה שאני כותב, כואב לי על הקבוצה בדיוק כמוך, מה שאני אומר אבל לא קשור לרגש, אני נותן עובדות מהשכונה שקיימת בתוך המועדון.
אם אתה חושב שהצד המקצועי יכול להצליח בלי שיש הצלחה בצד הניהולי אז אתה קצת מנותק ולא מבין איך כדורגל מתנהל.
על מה בעצם אתה מתווכח איתי? אני לא מוריד שום אחריות מבכר, להיפך אני מהראשונים כאן שהעז לגעת בפרה הקדושה הזאת. הקבוצה צריכה להיראות אחרת, אבל גם היא לא תוכל להיראות יותר מדי שונה כי זה סגל חלש! אם עוד לא הבנת שזה סגל חלש אז אתה בעצם תקוע עם עצמך כי שאר האוהדים כבר התחילו להבין, ואוי ואבוי אם כבר עכשיו יש אנשים שלא מבינים את מה שהבנתי עוד בקיץ. אתם מחליפים כל שבוע שחקנים שלא משחקים בכאלה שכן ולא מבינים שזאת לא הבעיה של הקבוצה, כל השחקנים בסגל באותה רמה ירודה. זה לא קשור לשחקן כזה או אחר, המועדון נגוע מבפנים, ההנהלה חוסכת בהרבה דברים, צוות האימון מנותק לגמריי ולא מוצא פתרונות, הסגל חלש מאוד (!) זה שאתה חושב שלא זאת כבר בעיה.
אז אתמול קבהא לא שיחק, היום נהפוך אותו לאליל שחייב לפתוח משחק הבא? זה לא מה שיעזור כדאי שתפתחו עיניים ותבינו כבר שהקבוצה כולה בינונית ואין קסמים.
חסכו בסגל, חוסכים בכלים שיכולים לעזור לצוות המקצועי, הצוות המקצועי בעצמו איבד דברים בסיסיים שהיה עושה, בכר איבד את הדרך שלו, לא קולע בכלום, לא מצליח לשנות תוך כדי משחק.
כמה אפשר לחזור על מילים? עייפת אותי גבר. בהצלחה לך עם ההבנה. מאמין שגם אתה תבין מתישהו, רק חבל שמאוחר מדי.
אתה טוען שתי טענות - אחת על ההנהלה ואחרת על הצוות המיקצועי, אבל משום מה מתעקש לערבב ביניהן.
גם אם נניח שאתה צודק בכל הטענות להנהלה, הסגל הזה מספיק כדי להיראות כמו קבוצה מאומנת גם עם המגבלות שההנהלה מציבה.
כיוון שהתיאום בקבוצה נראה פחות טוב מאשר בכמה וכמה קבוצות דלות תקציב בליגה, אפשר בהחלט להתמקד בבעייה המקצועית.
ההתנהלות של ההנהלה היא פחות שקופה לנו, והיא בעייה מסדר שני כעת.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

gooner כתב: אתה טוען שתי טענות - אחת על ההנהלה ואחרת על הצוות המיקצועי, אבל משום מה מתעקש לערבב ביניהן.
גם אם נניח שאתה צודק בכל הטענות להנהלה, הסגל הזה מספיק כדי להיראות כמו קבוצה מאומנת גם עם המגבלות שההנהלה מציבה.
כיוון שהתיאום בקבוצה נראה פחות טוב מאשר בכמה וכמה קבוצות דלות תקציב בליגה, אפשר בהחלט להתמקד בבעייה המקצועית.
ההתנהלות של ההנהלה היא פחות שקופה לנו, והיא בעייה מסדר שני כעת.

ואוו זה לא יאמן אני מגיב לבנאדם כמה דק׳ לפני בדיוק על אותו סגנון של הודעה ועדיין חוזרים לקטע של הסגל.
ברור שיש בעיה מקצועית ברור! אמרתי שלא? לא! אפשר להוציא יותר מהסגל הזה כן, אבל לא הרבה יותר ממה שקורה כיום.
יש קריסת מערכות, גם בתחילת העונה שהיו תוצאות סבבה זה היה ידוע שזה יתפרק מתישהו וגם אז לא הקשבתם וטמנתם את הראש בחול בלי לראות את הבעיה הגדולה יותר.
מה לא ברור שהבעיה המקצועית בהפועל ב״ש של היום נובעת מהחלטות של ההנהלה וההתנהלות שלה?
הצלחתם להתיש יום טוב :roll:

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

הבעיה של בכר היא שמקריית שמונה הוא הצליח להוציא הרבה יותר מהפועל באר שבע של היום.
יש לו את היכולות להצליח ואי אפשר לטעון אחרת. אי אפשר שלא לחשוב על כמה רע לו במערכת וכמה הוא מרגיש חסר אונים. בסוף זה בני אדם שעובדים במקום עבודה כמו כולנו, ברגע שתרגיש שהגיבוי מראש המערכת הוא כבר לא אותו גיבוי ומחסירים ממך הרבה כלים שפעם קיבלת אז גם העבודה הבסיסית שאתה אמור לעשות נראית כמו תאונת עבודה.

אין מאמן יותר טוב מברק בכר שיכול להגיע לקבוצה. נקודה סוף פסוק.
הפתרון אם יגיע יבוא רק דרך אלונה, לצערי כולנו מצפים ממנה שתהיה הרוביק של הפועל באר שבע, שזו תהיה משימת חייה וכל הזמן היא תרצה ללמוד איך להשתפר ובמה להשקיע כדי לקצור את הפירות העתידיים - השנתיים האחרונות מוכיחות שזה לא המצב. הניסיון שלה לרוץ לפוליטיקה מסמן שהפועל באר שבע היא תחנת מעבר בשבילה (זכותה המלאה!!!). הפתרון יכול להגיע משני כיוונים, או למנות מנהל מקצועי שיתווה את הדרך לכלל המועדון והוא יהיה הרוביק של הפועל באר שבע ואלונה תקח לג אחורה, תתפנה לעיסוקיה ותשמש רק כבעלים מרחוק בדומה לגולדהר.
הכיוון השני הוא כמובן למצוא רוכש (שהוא כנראה יהיה הרבה יותר מוגבל כלכלית בדומה לסגל של נתניה) ולהתרגל לכך שנרד כמה מדרגות בשרשרת המזון של הכדורגל הישראלי.

אני לא מצליח לזהות את הפירות העתידיים בהפועל באר שבע. שנים קשות מקצועית אפשר לקבל, אבל שנים בלי ציפייה לתוצרת מהשקעה נכונה (כבר חפרנו על זה מספיק - סקאוטינג, נוער, מערך כושר גופני וכו') זה כבר יותר מדי. בכל זאת יש פה 12 אלף מנויים במחיר הכי גבוה בארץ. מגיע לנו יותר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

רן, אני מודה שהייתי מאלה שהיו אופטימיים ורצו להאמין שחוזרים לדרך הנכונה במאי. אתה מתאר מערכת שלמה חולה. הנהלה שלא נותנת תנאים להצליח, צוות מקצועי שנכשל בהבאת שחקנים ובנה קבוצה ללא דרך. שחקנים בינוניים שככל הנראה זה המקסימום שהם יכולים להוציא מעצמם. בהנחה שהתמונה די נכונה, לא מבין איך ויתור על נכס צאן ברזל כמו בכר יכול להועיל? האם מאמן אחר יבריא את המערכת?? יקבל יותר מהשחקנים ללונג ראן?? ידע חהביא שחקנים חדשים טובים יותר?
לדעתי לא!!! המערכת חייבת למצא אצת הדרך לחזור למה שהייתה עד כה: משפחתית, יצירתית, צנועה ומחושבת. להביא אנשי מעטפת טובים שיכניסו משב רוח רענן, להפטר משחקנים שמביאים בעיקר משב רוח פחות רענן ולראות איך מוציאים את העגלה מהבוץ. כל זה יקרה כמובן רק עם הבעלים בעיניין מה שלפי מה שאתה אומר לא כל כך בטוח.....

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני חושב שהסיכוי הכי גדול שלנו לחזור להיות קבוצה שנלחמת על תארים זה ברדה. לתת לו כמה שיותר סמכויות, שיהיה ה"ווציץ" שלנו שאחראי על כל הסגל.

הוא שינה את הקבוצה מקצה לקצה בתור שחקן, יש לי אמונה שיעשה אותו דבר בתור אחד מהצד.

אבל כנראה שזה לא יקרה ומה שראינו עונה וחצי ימשיך להיות אותו דבר...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שנת 2019 ואנשים עדיין לא מבינים את ההשפעה של לחץ וציפיות על קבוצת כדורגל.
בני יהודה יכולה להסריח את הדשא במשך 89 דקות, לעשות מהלך אחד ראוי שיביא את השער והמאמן יצא גאון. לשחקנים אף אחד לא יזכור את היכולת.
בהפועל באר שבע עדן שמיר מחזיר כדור לבלם בדקה 5 וכל האיצטדיון שורק בוז ומתנפל על הקבוצה.
תבינו, זה לא יכול לעבוד בקבוצה גדולה.
אין טעם לתת קבוצות קטנות כרפרנס ליעילות והפקת תועלת מקסימלית מהשחקנים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אתמול לראשונה מאז תחילת עידן בכר הרגשתי שהקבוצה שלנו פשוט לא מאומנת.
זה זעק לשמיים, הקבוצה פשוט לא עבדה יחד כיחידה אחת והתחושה הייתה שבכר פשוט איבד את זה.

אחרי שזה נאמר, בכר כנראה מיצה את עצמו כאן ואנחנו מיצינו אותו.
אבל, לא מגיע לבכר שיזרקו אותו באמצע העונה,
לא מגיע לבכר שזה יגיע לכדי רתיחה, קללות שריקות בוז או שירה מיציע ליציע.
בכר צריך לסיים את העונה ובסופה ללכת הביתה. עד אז, למצוא את המועמד המתאים ביותר לעונה הבאה.

אין שום מחליף שיכול לבוא עכשיו במקום בכר, שום שינוי שנעשה עכשיו לא יוביל לשינוי משמעותי בקבוצה.

לא מקורב להנהלה ולא מתיימר לדעת מה קורה בתוך המועדון, אבל אין קשר בין זה לבין המצב על הדשא.
גם אם ההנהלה לא משקיעה שקל (וברור לכולם שזה לא המצב) אנחנו לא צריכים להיראות ככה.
יש מספיק קבוצות בליגה שמשקיעות משמעותית פחות מאיתנו ונראות טוב מאיתנו.

את העונה הזאת פתחנו כעונת בנייה, וכזאת היא צריכה להישאר.
למרות היכולת הלא מספיקה צריך להריץ את עמית ביטון, מרין, סבג, שמיר, יוספי וקלטינס.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

רן אומר שההנהלה אשמה ומקצצת אז למה הצוות המקצועי אשם. אם אין תנאים בסיסיים ככה זה נראה.
האכזבה מברק זה שהוא לא עומד כץעל הרגליים האחריות כדי לקבל מה שהוא צריך( או חושב שהוא צריך) שיגיד מה צריך ואם לא מקבל שיתפטר כי הוא הורס לעצמו את השם הטוב שיצר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
אני מבין מצויין גבר וסליחה שאני מעייף אותך לא התכוונתי.
שורה תחתונה,אין קשר למה שקורה למעלה בחלונות הגבוהים לתצוגת הנפל,ההשפלה,הרפיסות,חוסר הסדר,חוסר האונים וגועל הנפש שראינו אתמול,שום קשר!
הדיון כאן הוא על בכר ותיפקודו ולא על אלונה ומצב הרוח שלה,אין סדר,אין שליטה יש בעיקר מאמן שלא מבין את מצבו,מצב קבוצתו והעובדה שיותר מ12,000 איש אתמול הלכו הביתה לא רק מאוכזבים אלה בתחושה רעה מאוד שכדור השלג רק התחיל להערם.
קודם כל לפני אלונה ואלי ברק צריך להניח את המפתחות וללכת,מכאן זה יעשה רק רע יותר.
גורלו כבר נחרץ וכמו שרשמתי לאחר נסציונה כבר אז התחילו ההירהורים שהפכו להחלטה.
עכשיו אם הוא גבר הוא שם את המפתחות והולך ואם הוא נאחז בקרנות המזבח אז בסוף העונה תמורת פיצוי.
קודם כל הוא ואחריו כל אלה שהסריחו,ביישו,השפילו את המותג הזה שנקרא הפועל ב"ש.
אני אישית כבר לא מסוגל לראות את זה אפילו בטלויזיה זה גועל נפש מהול בעצב על איך כל כך מהר הפכנו מאימת הליגה לבדיחת הליגה.
הדבר היחיד שאני כרגע בא לאלונה בטענות זה העובדה שהוא עדיין לא סיים את תפקידו.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 17 דצמבר 2019, 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ברק בכר נכשל כבר שנה וחצי. אבל גם אם יוחלף, הבעיה גדולה מבכר. אין מדיניות למועדון, יש צמצום בהשקעה הכספית ובשאיפות אבל מצד שני כלפי חוץ עדין מצהירים הצהרות שמתאימות לקבוצות משנים קודמות ולא לקבוצה הנוכחית מה שמייצר לחץ ענק על הקבוצה.
זה לא שחס ושלום הייתי רוצה שאלונה תעזוב, אבל רן צודק שברק חוטף הרבה מהאש שאלונה אמורה לקבל.
גם במצב הנוכחי הקבוצה לא אמורה להראות ככה, אבל הכישלון של אלונה לא פחות גדול משל ברק, והבעיה היא שהניהול הזה יקשה על כל מאמן שיבוא להצליח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dh2311

שליחה על ידי dh2311 »

Sir Alex Ferguson כתב:ברק בכר נכשל כבר שנה וחצי. אבל גם אם יוחלף, הבעיה גדולה מבכר. אין מדיניות למועדון, יש צמצום בהשקעה הכספית ובשאיפות אבל מצד שני כלפי חוץ עדין מצהירים הצהרות שמתאימות לקבוצות משנים קודמות ולא לקבוצה הנוכחית מה שמייצר לחץ ענק על הקבוצה.
זה לא שחס ושלום הייתי רוצה שאלונה תעזוב, אבל רן צודק שברק חוטף הרבה מהאש שאלונה אמורה לקבל.
גם במצב הנוכחי הקבוצה לא אמורה להראות ככה, אבל הכישלון של אלונה לא פחות גדול משל ברק, והבעיה היא שהניהול הזה יקשה על כל מאמן שיבוא להצליח.
1+

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:ברק בכר נכשל כבר שנה וחצי. אבל גם אם יוחלף, הבעיה גדולה מבכר. אין מדיניות למועדון, יש צמצום בהשקעה הכספית ובשאיפות אבל מצד שני כלפי חוץ עדין מצהירים הצהרות שמתאימות לקבוצות משנים קודמות ולא לקבוצה הנוכחית מה שמייצר לחץ ענק על הקבוצה.
אתה צודק אבל יש הבדל קטן.
בכר עובד אצל אלונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: אתה צודק אבל יש הבדל קטן.
בכר עובד אצל אלונה.
ברור, אבל רק שיהיה ברור שהחלפת ברק זה לא פיתרון קסם, בלי שינוי של אלונה גם למחליף יהיה קשה להצליח כאן ולכן הבעיה היא קשה ועמוקה יותר, בניגוד למקומות אחרים שהחלפת המאמן יכולה לפתור את כל הבעיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Sir Alex Ferguson כתב: ברור, אבל רק שיהיה ברור שהחלפת ברק זה לא פיתרון קסם, בלי שינוי של אלונה גם למחליף יהיה קשה להצליח כאן ולכן הבעיה היא קשה ועמוקה יותר, בניגוד למקומות אחרים שהחלפת המאמן יכולה לפתור את כל הבעיות.
מי שישמע אותכם יחשוב שאלונה חתכה את התקציב לעשרים מיליון. הדיבורים על קפה, סוכר ושאר תופינים (על אף שהם נכונים לכאורה) היו גם בתקופת האליפויות.
הפכנו לבדיחה הגדולה של הכדורגל הישראלי לא בגלל שאלונה קיצצה בקפה ולא בגלל השיחרור של עזריה.
אני די בטוח שהמעטפת שלנו יותר מרופדת משל ביתר.

שלח תגובה