זה מה שאני מסביר לך ואתה לא מבין. ההנהלה כן מונעת וחוסכת בדברים בסיסיים שהצוות המקצועי צריך.אדום זקן כתב: סלח לי כן? אתה זה שמתקשה.
אולי ההימצאות שלך עמוק בעניינים קצת הופכת אותך למעורב רגשית עם חוסר יכולת להפריד.
העניין המקצועי בצד והניהולי בצד אחר,ברור שיש בינהם קשר אבל ההשפעה השלילית של הצוות הניהולי על העניין המקצועי יכולה להתבטא בעיקר אם ההנהלה מתנהגת לצורך העניין כמו זו של הפועל תא או הפועל חיפה וחוסכת בדברים הבסיסיים,מלינה משכורות או לצורך העניין פוגעת בהכנות המקצועיות.
זה לא מה שקורה היום בהפועל בש.
אפשר להתווכח על אם אלונה כן או לא רעבה,אם אסי הוא מנכל שמתאים לקבוצה עם שאיפות ותקציב כמו שלנו,אם הכישלון במחלקות הנוער מעיד על חוסר שימת לב.
אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח והוא שבסגל הקיים הפועל בש צריכה להראות אחרת לגמרי מקצועית ולשם כך הדיון ואם כך פני הדברים יש להם כתובת אחת.
פירטתי את זה בנגיעה באחת ההודעות הקודמות שלי, תקרא ותבין מזה, מעבר לזה לא יכול לפרט.
אין שום רגש במה שאני כותב, כואב לי על הקבוצה בדיוק כמוך, מה שאני אומר אבל לא קשור לרגש, אני נותן עובדות מהשכונה שקיימת בתוך המועדון.
אם אתה חושב שהצד המקצועי יכול להצליח בלי שיש הצלחה בצד הניהולי אז אתה קצת מנותק ולא מבין איך כדורגל מתנהל.
על מה בעצם אתה מתווכח איתי? אני לא מוריד שום אחריות מבכר, להיפך אני מהראשונים כאן שהעז לגעת בפרה הקדושה הזאת. הקבוצה צריכה להיראות אחרת, אבל גם היא לא תוכל להיראות יותר מדי שונה כי זה סגל חלש! אם עוד לא הבנת שזה סגל חלש אז אתה בעצם תקוע עם עצמך כי שאר האוהדים כבר התחילו להבין, ואוי ואבוי אם כבר עכשיו יש אנשים שלא מבינים את מה שהבנתי עוד בקיץ. אתם מחליפים כל שבוע שחקנים שלא משחקים בכאלה שכן ולא מבינים שזאת לא הבעיה של הקבוצה, כל השחקנים בסגל באותה רמה ירודה. זה לא קשור לשחקן כזה או אחר, המועדון נגוע מבפנים, ההנהלה חוסכת בהרבה דברים, צוות האימון מנותק לגמריי ולא מוצא פתרונות, הסגל חלש מאוד (!) זה שאתה חושב שלא זאת כבר בעיה.
אז אתמול קבהא לא שיחק, היום נהפוך אותו לאליל שחייב לפתוח משחק הבא? זה לא מה שיעזור כדאי שתפתחו עיניים ותבינו כבר שהקבוצה כולה בינונית ואין קסמים.
חסכו בסגל, חוסכים בכלים שיכולים לעזור לצוות המקצועי, הצוות המקצועי בעצמו איבד דברים בסיסיים שהיה עושה, בכר איבד את הדרך שלו, לא קולע בכלום, לא מצליח לשנות תוך כדי משחק.
כמה אפשר לחזור על מילים? עייפת אותי גבר. בהצלחה לך עם ההבנה. מאמין שגם אתה תבין מתישהו, רק חבל שמאוחר מדי.