בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:חלאס עם השקר הזה של אלישע בנה לו את הקבוצה.
זה גניבת הדעת הכי גדולה שהייתה פה מאז שגיא לוי עלה ממקום 5 לליגת העל.
אלישע מקסימום לא הפריע, רוב השחקנים בכלל הובאו ע'י אלונה או הקהל. ולא אלישע (וואקמה, צדק, ראדי, ברדה, בוזגלו, מליקסון). את האחרים הוא כמעט פספס או הציב בעמדות שגרמו לנו לרצות לשחרר אותם (הובאן ואוגו)

כל אבל כל מאמן בליגה שעולה לגמר ההוא לא חוזר עם 6 חתיכות וידיים משולבות כאילו אומר 'נה נה בננה'.

חלאס פשוט חלאס, זה נרטיב של אדם אחד שכשל בכל מקום מאז ולא מפסיק להלל את עצמו 'בנחמדות' על איזה חלק ענק היה לו בשושלת שלנו. אז לא, לא היה לו אפילו גרם של אחריות לזכותו, אם כבר הוא עשה יותר נזק כי השאיר קבוצה חבולה שחטפה 14 גולים בשבוע ובטוחה שמקום שני זה הכי הרבה שהיא תשיג בחייה העלובים, עם מאמן על הקווים שעושה שביתה איטלקית.
+1

ורק אוסיף שבכר לקח אליפות מול זהבי בשיאו, בלומפילד ובוס שהוא ללא ספק מאמן מצוין. לא עושים את כל זה, בנוסף להופעות אדירות באירופה, רק כי יש לך שחקנים מצוינים.
מי שמנסה להוציא את בכר כטרמפיסט וכאחד שנהנה ממזל גונב דעת ברמת פרימו וזהבי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בדיוק, עלאק אלישע בנה לו את הקבוצה. אלישע השאיר כאן אדמה חרוכה ומועדון עלוב ומושפל. אתם עושים מעצמכם צחוק.
להגן על בכר אחרי אתמול זה לא פופולרי אבל היו לו 3 שנים מדהימות (+שנתיים לפני כן נהדרות). קורה שמאמן מיצה וצריך להתרענן, זה לא סוף העולם. מישהו יכול לערער על האיכויות של פוצ'טינו או קלופ בעונה האחרונה בדורטמונד? רק ליצנים עם זיכרון קצר יעשו את זה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

תרגיעו עם בכר...
חשבון סופי עושים בסוף השנה, כשבדרך יש פעמיים "תעודות שליש".
אני מגלה כאן סימנים קשים של מניה/ דיפרסיה...
הפסימיים חושבים שנגמרה העונה. אני ממליץ לחכות לתעודות השליש קודם, ולתעודה הסופית, ואז לקבל החלטה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קשה לראות את הקבוצה הזאת.
גם שהיא הביאה תוצאות טובות בפתיחת העונה היה קשה,עכשיו פי כמה.
זה לא רציני לדבר על אלונה ושהכל מתחיל מהראש וכו וכו,שורה תחתונה מקצועית אנחנו נראים רע מאוד והכל על בכר,אלונה זה נושא אחר בזמן אחר.
אתמול בפעם הראשונה בהיסטוריה שלי כאוהד דקה 80 ברחתי,היה נורא לראות מה נהיה מאיתנו,איך מקבוצה שעשתה שמות במגרש הפכנו לחדלי אישים כאלה? זה הכל מאמן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: אני לא חושב שבכר צריך לעזוב, אבל לא מכובד לקרוא למאמנים כמו בלבול או במיוחד רוני לוי "פח חסרי מושג".
במיוחד כשהקבוצות שלהם נראות יותר טוב מאיתנו (ובמקרה של בלבול כבר שנה)

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב: אני לא חושב שבכר צריך לעזוב, אבל לא מכובד לקרוא למאמנים כמו בלבול או במיוחד רוני לוי "פח חסרי מושג".
אוקיי זה לא מכובד אבל זה נטו כדי להעביר את המסר. אם מועדונים עם יכולת כלכלית לא פחות ואף יותר גדולה לא מצליחים להנחית מאמן בעל שיעור קומה, אז כנראה שגם אנחנו נכנס למשחק הכיסאות של המאמנים הישראלים. במקרה הטוב זה אבוקסיס עם שלל סימני שאלה ובמקרה הפחות טוב זה איזה ניסו אביטן.

אגב מוכן להתערב שאם בכר עוזב העונה או בסוף העונה, הוא נוחת בחיפה או בית״ר ואנחנו בוכים על זה 40 שנה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:חלאס עם השקר הזה של אלישע בנה לו את הקבוצה.
זה גניבת הדעת הכי גדולה שהייתה פה מאז שגיא לוי עלה ממקום 5 לליגת העל.
אלישע מקסימום לא הפריע, רוב השחקנים בכלל הובאו ע'י אלונה או הקהל. ולא אלישע (וואקמה, צדק, ראדי, ברדה, בוזגלו, מליקסון). את האחרים הוא כמעט פספס או הציב בעמדות שגרמו לנו לרצות לשחרר אותם (הובאן ואוגו)

כל אבל כל מאמן בליגה שעולה לגמר ההוא לא חוזר עם 6 חתיכות וידיים משולבות כאילו אומר 'נה נה בננה'.

חלאס פשוט חלאס, זה נרטיב של אדם אחד שכשל בכל מקום מאז ולא מפסיק להלל את עצמו 'בנחמדות' על איזה חלק ענק היה לו בשושלת שלנו. אז לא, לא היה לו אפילו גרם של אחריות לזכותו, אם כבר הוא עשה יותר נזק כי השאיר קבוצה חבולה שחטפה 14 גולים בשבוע ובטוחה שמקום שני זה הכי הרבה שהיא תשיג בחייה העלובים, עם מאמן על הקווים שעושה שביתה איטלקית.
מעולם לא טענתי שאלישע לוי מאמן.
אבל הוא כן בנה את הבסיס לסגל של השושלת.
הוא וברדה.
אם ברדה לא היה מגיע היינו עוד קבוצה.
אבל הוא הביא גם עם במזל את אוגו והובאן, הוא ידע להבין את הטעויות שלו ולהביא שני קשרי אמצע בזמן שברק בכר מתעקש על שחקנים בעמדות שלא מתאימות לנו כמו יהושוע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

+1.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Guevara כתב:כותרת הפוסט היא בכר והחבר'ה - אבל הבעיה הכי חמורה של המועדון היא קודם כל ראש המערכת. זאת שאיגדה את החבר'ה האלה ומכתיבה כיצד המועדון יראה. היא מלכת המדבר וזו שהרגילה אותנו לחלום בגבוה, רק טבעי שנשאף להכי גבוה שאפשר, היא חינכה אותנו לזה.
מרגיש שמשהו כבה אצלה (למרות שהייתה מרשימה בתחילת העונה בשיחה עם האוהדים הבולטים) וזה מקרין על כל המערכת. שיווק ורשתות חברתיות אנחנו נחותים מהפועל רעננה, כושר גופני - הפולני עזב ואין מחליף, כושר מנטלי - עזריה עזב ואין מחליף, סקאוטינג - עושים את כל מאמציהם עזריה וברדה, באמת באים מהלב אבל לקבוצה כמו הפועל באר שבע עם הציפיות החדשות ומחירי המנויים זה פשוט לא מספיק. אנליסטים איפה? ומעל הכל - פרויקט הנוער, עד כה כישלון חרוץ, הכישלון הכי מהדהד של המערכת והעומדת בראשה.

סימן רע מאד היה הניסיון שלה להכנס לפוליטיקה, סימן שמסמן מיצוי והחלטה להתקדם לפרק הבא. זה שהיא לא נבחרה לא אומר שהאש חזרה לבעור בה.

אלא אם כן ינקטו צעדים כמו מינוי של מנגר מקצועי ברמה, שידע להתוות דרך מקצועית לכלל המועדון.
יגדילו את המערכת שאחראית על מציאת שחקנים ויתחילו להשתמש באנליסטים רציניים. יביאו אנשים שחושבים מחוץ לקופסא בכל הקשור לשיווק ומדיה חברתית (יש לנו את האוהדים הכי שנונים בארץ, חצי מהדרומי עובר בקופירייטינג, למה לא פותחים את הראש ומשתמשים בהם ?!).
ינתחו את השנים הטובות - יראו מה עבד וישמרו ומה פחות ויתקנו, ומעל הכל יפסיקו עם היהירות המזדיינת שמאפיינת אותנו שנתיים. אם לא נראה פעולות כאלה בקרוב, אנחנו בדרך למטה הרבה יותר מהר ממה שמישהו ציפה לו. באר שבע בלי אירופה ובלי שחקנים שנמכרים זה קבוצה עם הכנסה מאד מוגבלת. מהר מאד הגדולות יעקפו אותנו בסיבוב ונחזור למידות הבינוניות שלנו.

אלונה כפרה עלייך, תקחי כבר החלטה. אם את איתנו אז תגידי לנו ותוכיחי, אם נמאס לך, תגידי לנו ונמצא פיתרון. לרמוס את כל מה שנבנה כאן לאט לאט אבל בטוח זה להיות ביבי. אל תיהי ביבי.
למה להכניס פוליטיקה לנושא שמתעסק בספורט?
למה להיות מאוס ובלתי נסבל ולכפות את הדעה הפוליטית הלא רלוונטית שלך לדיון הזה?
למה אתה לא יודע לכבד את חברי הפורום ואת החוקים בו?
למה ארגון אוהדים שמורכב מרוב ימני וממנהיגים סופר ימניים יודע להגיד שפוליטיקה מחוץ למשחק למרות שהיו יכולים לעצב את הארגון והקהל כימני ולא עשו זאת?
למה אתה מפר את האחדות ואת הדבר היחידי שמחבר כאן בין כולם - האהבה להפועל באר שבע?
למה אחרי זה אתה מתקרבן ומתמסכן?
למה אתה לא יודע להתנהל באופן שבו אתה מצפה מאחרים להתנהג ולשים את הפוליטיקה בצד?

ועכשיו בתגובה למה שכתבת מרות משפט הסיום הכה מיותר שלך:
לצערי, יש משהו בדבריך.
הכל מתחיל מהראש ומשם מחלחל למטה, אני חושב שהרעב והתשוקה שהיו באלונה לנצח ולהתקדם ולבסס את המעמד של המועדון ירדו, אני חושב שגם אצלה ואצל אלי יש שובע מסוים לאחר הפיק המטורף שהגענו אליו.

הייתי רוצה לראות את הרעב הזה חוזר, הייתי רוצה לראות מהלכים לטווח הארוך -
בניית מחלקת סקאוטינג, חיבור המועדון לקהל, תגמול אוהדים נאמנים (שיטת ניקוד וחברי מועדון), בניית מחלקת נוער עם מנהל מקצועי נפרד שמשריש את הדי אנ איי של המועדון בילדים כבר מגיל 12, בניית מודל עסקי ברור עם x כסף שמביאים מהבית והשאר מהכנסות טבעיות.

לצערי כל אלו לא קורים, אנשים שהביאו אותנו לאבני דרך מטורפות כמועדון עוזבים והמחליפים שלהם לא ברמה, גם מקצועית על הדשא, מחוצה לו וגם בשדרה הניהולית.

צוות העובדים הצטמצם, איכות העובדים והניסיון שלהם בירידה, אין מחליף ליועץ המנטלי, לפיזיולוג ומנתח נתוני האיצה, לא מחליפים דובר קליבר שעשה פה שינוי תדמיתי אדיר במישהי (מוכשרת ככל שתהיה) חסרת ניסיון בתפקידים במעמד כזה עם כל הכבוד והאהבה לתואר והניסיון הקודם שהוא לא באותו לבל, אולי אולי אחרי חפיפה של שנתיים כצמודה אליו וכיד ימינו 24/7.

מאיך שזה נראה מהצד אנחנו חוזרים אחורה, תקציב צוות העובדים וההנהלה יורד וגם כך יורדת הרמה של המועדון כולו, זה מתחיל מלמעלה ומחלחל לכל חלק וחלק במועדון.

מקווה שבמשפחת ברקת יקבלו החלטה הקיץ לאן פניהם מועדות, להמשיך עם הפועל בש כפרויקט חיים ב 200% או לא.
אם הם יהיו איתנו ב 200% אין לי ספק שנראה מהפך עם בנייה לטווח ארוך, תכנית מסודרת, מהפכה ניהולית, הסקת מסקנות והרמת הארגון כלפי מעלה.
אלי יודע לעשות את זה מצוין בחברות וארגונים טיפ טיפה יותר גדולים וקשים לניהול, אלונה כבר הוכיחה את היכולות שלה והרצון הבלתי מתפשר שלה להגיע ליעדים שהיא מציבה לעצמה, השאלה היא עד כמה אלי ואלונה רוצים ומהם היעדים שהגדירו לעצמם.

אני מאמין שבמהלך השנה הקרובות אנחנו נדע לאיזה כיוון זה הולך, אני לא כזה אופטימי אבל הלוואי ואני טועה.
לדעתי הרעב כבר לא יהיה אותו רעב ולכל היותר יהיה לנו בעלים נהדרים עם תנאים מצוינים ותקציבים יפים אבל לא כאלה שנמצאים ברבאק שהיו בו וזה יתבטא על הדשא, עד כאשר יגיע רוכש ראוי באמת.

מה שבטוח זה שמשפחת ברקת אם וכאשר תחליט, לא תשאיר את הפועל באר שבע בידיים של אדם חסר ניסיון או יכולות.
אני מקווה מאוד שהניצוץ ישוב אליהם אבל גם אם לא אני סומך עליהם בעיניים עצומות שכל עוד הם פה אנחנו נתנהל כמועדון צמרת תחרותי גם אם לא נהיה הטובים ביותר וגם אם הבעלים לא יהיו באותו מוד שהיו לפני 4.5 שנים.

*כל מה שכתבתי הוא מתחושות אישיות והסקת מסקנות מהמידע הרגיל שזורם לכל אוהד ואוהדת ועקב הניסיון וההיכרות האישית שלי, כמובן שאני מסתייג ויכול מאוד להיות שאני טועה אבל ככה זה נראה לי, לא מידיעה ולא ממקור מוסמך נטו אני*

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

היא יכולה להישאר הבעלים גם בלי להיות מעורב בכל דבר. לקחת צעד אחורה ולא להיות 100% זה אפשרי כשיש לך מנכ״ל וצוות מקצועי(כולל מנהל מקצועי מעל המאמן).
אני כן חושב שאלונה מראה סימונים של רצון להמשיך ולהשקיע. אם היא כבר לא רעבה כמו פעם זה גם בסדר, אפשר גם אחרת כפי שכתבתי מעל.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

oranu כתב: למה להכניס פוליטיקה לנושא שמתעסק בספורט?
למה להיות מאוס ובלתי נסבל ולכפות את הדעה הפוליטית הלא רלוונטית שלך לדיון הזה?
למה אתה לא יודע לכבד את חברי הפורום ואת החוקים בו?
למה ארגון אוהדים שמורכב מרוב ימני וממנהיגים סופר ימניים יודע להגיד שפוליטיקה מחוץ למשחק למרות שהיו יכולים לעצב את הארגון והקהל כימני ולא עשו זאת?
למה אתה מפר את האחדות ואת הדבר היחידי שמחבר כאן בין כולם - האהבה להפועל באר שבע?
למה אחרי זה אתה מתקרבן ומתמסכן?
למה אתה לא יודע להתנהל באופן שבו אתה מצפה מאחרים להתנהג ולשים את הפוליטיקה בצד?

ועכשיו בתגובה למה שכתבת מרות משפט הסיום הכה מיותר שלך:
לצערי, יש משהו בדבריך.
הכל מתחיל מהראש ומשם מחלחל למטה, אני חושב שהרעב והתשוקה שהיו באלונה לנצח ולהתקדם ולבסס את המעמד של המועדון ירדו, אני חושב שגם אצלה ואצל אלי יש שובע מסוים לאחר הפיק המטורף שהגענו אליו.

הייתי רוצה לראות את הרעב הזה חוזר, הייתי רוצה לראות מהלכים לטווח הארוך -
בניית מחלקת סקאוטינג, חיבור המועדון לקהל, תגמול אוהדים נאמנים (שיטת ניקוד וחברי מועדון), בניית מחלקת נוער עם מנהל מקצועי נפרד שמשריש את הדי אנ איי של המועדון בילדים כבר מגיל 12, בניית מודל עסקי ברור עם x כסף שמביאים מהבית והשאר מהכנסות טבעיות.

לצערי כל אלו לא קורים, אנשים שהביאו אותנו לאבני דרך מטורפות כמועדון עוזבים והמחליפים שלהם לא ברמה, גם מקצועית על הדשא, מחוצה לו וגם בשדרה הניהולית.

צוות העובדים הצטמצם, איכות העובדים והניסיון שלהם בירידה, אין מחליף ליועץ המנטלי, לפיזיולוג ומנתח נתוני האיצה, לא מחליפים דובר קליבר שעשה פה שינוי תדמיתי אדיר במישהי (מוכשרת ככל שתהיה) חסרת ניסיון בתפקידים במעמד כזה עם כל הכבוד והאהבה לתואר והניסיון הקודם שהוא לא באותו לבל, אולי אולי אחרי חפיפה של שנתיים כצמודה אליו וכיד ימינו 24/7.

מאיך שזה נראה מהצד אנחנו חוזרים אחורה, תקציב צוות העובדים וההנהלה יורד וגם כך יורדת הרמה של המועדון כולו, זה מתחיל מלמעלה ומחלחל לכל חלק וחלק במועדון.

מקווה שבמשפחת ברקת יקבלו החלטה הקיץ לאן פניהם מועדות, להמשיך עם הפועל בש כפרויקט חיים ב 200% או לא.
אם הם יהיו איתנו ב 200% אין לי ספק שנראה מהפך עם בנייה לטווח ארוך, תכנית מסודרת, מהפכה ניהולית, הסקת מסקנות והרמת הארגון כלפי מעלה.
אלי יודע לעשות את זה מצוין בחברות וארגונים טיפ טיפה יותר גדולים וקשים לניהול, אלונה כבר הוכיחה את היכולות שלה והרצון הבלתי מתפשר שלה להגיע ליעדים שהיא מציבה לעצמה, השאלה היא עד כמה אלי ואלונה רוצים ומהם היעדים שהגדירו לעצמם.

אני מאמין שבמהלך השנה הקרובות אנחנו נדע לאיזה כיוון זה הולך, אני לא כזה אופטימי אבל הלוואי ואני טועה.
לדעתי הרעב כבר לא יהיה אותו רעב ולכל היותר יהיה לנו בעלים נהדרים עם תנאים מצוינים ותקציבים יפים אבל לא כאלה שנמצאים ברבאק שהיו בו וזה יתבטא על הדשא, עד כאשר יגיע רוכש ראוי באמת.

מה שבטוח זה שמשפחת ברקת אם וכאשר תחליט, לא תשאיר את הפועל באר שבע בידיים של אדם חסר ניסיון או יכולות.
אני מקווה מאוד שהניצוץ ישוב אליהם אבל גם אם לא אני סומך עליהם בעיניים עצומות שכל עוד הם פה אנחנו נתנהל כמועדון צמרת תחרותי גם אם לא נהיה הטובים ביותר וגם אם הבעלים לא יהיו באותו מוד שהיו לפני 4.5 שנים.

*כל מה שכתבתי הוא מתחושות אישיות והסקת מסקנות מהמידע הרגיל שזורם לכל אוהד ואוהדת ועקב הניסיון וההיכרות האישית שלי, כמובן שאני מסתייג ויכול מאוד להיות שאני טועה אבל ככה זה נראה לי, לא מידיעה ולא ממקור מוסמך נטו אני*
איך מה שרשמת שונה ממה שרשמתי ? איזה דיעה פוליטית הכנסתי להודעה ? רשמתי שעצם ניסיון הכניסה שלה לשם מעיד על כוונות אחרות מההתעסקות בהפועל באר שבע, מעיד שיש לה רצון להתפתח באפיקים אחרים וברור שזה זכותה. אבל זה בא על חשבון הפועל באר שבע.

נ.ב עכשיו שמתי לב שהתכוונת למשפט על ביבי. אוקיי קיבלתי, לא היה במקום בפוסט הזה ספיציפית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין מה קשור אלונה לנושא הזה?
הקבוצה נראית פח וזה קשור לצוות מקצועי בלבד,שום קשר לאלונה.
16 מליון מאמנים מתחלפים עכשיו עם בכר על שלל הקיצוצים "וחוסר הרעב" של אלונה.
אלונה זה נושא אחר,זה שהקבוצה נראית לא מאומנת זה הנושא העיקרי כאן ואין שום קשר לקיצוצים,רעב כאלה ואחרים.

סמל אישי של משתמש
dh2311

שליחה על ידי dh2311 »

אדום זקן כתב:לא מבין מה קשור אלונה לנושא הזה?
הקבוצה נראית פח וזה קשור לצוות מקצועי בלבד,שום קשר לאלונה.
16 מליון מאמנים מתחלפים עכשיו עם בכר על שלל הקיצוצים "וחוסר הרעב" של אלונה.
אלונה זה נושא אחר,זה שהקבוצה נראית לא מאומנת זה הנושא העיקרי כאן ואין שום קשר לקיצוצים,רעב כאלה ואחרים.
האשמה ברובה היא על הצוות המקצועי, והקבוצה חייבת להראות יותר טוב. אבל כמו שכתבתי כאן רבות יש העדר אסטרטגיה ניהולית, אין באמת דרך נגיד של עכשיו נתן לפרוספקטים לשחק באופן קבוע ולא נילחם על האליפות. פתאום קצת נמצאים במקום הראשון והתמונה משתנה ומחתימים לך שני זרים. אני תמיד בעד להתחזק עם אפשר ואני חושב שז'סוואה שחקן טוב.
הבעיה שלי יותר היא העדר האסטרטגיה ובכלל הרגשה שההנהלה של הקבוצה קצת שחוקה, עייפה וחסרת מוטיבציה. אז לכן אני חושב שלא פחות אשים במצב המערכת הניהולית

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

האשמה היא על בכר שלא משתמש בכלים הכי טובים שיש ברשותו. זה בראש ובראשונה. אחרי זה אפשר לבוא ולהגיד שהכלים האלו לא מספיק טובים וזה נכון אגב, שחקן כמו סורו מרים את הקבוצה הזאת 2 רמות למעלה. אבל קודם כל שישתמש בטוב ביותר שלו, יעמיד קבוצה שעובדת, יפרוס אותה נכון על המגרש. בישביל לנצח את נס ציונה ובני יהודה לא צריך 200 מליון תקציב. הסגל הנוכחי מספיק כדי לעבור את המשוכות האלו.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

מה הקשר לאלונה??? נתנה למאמנים ולמנכ"ל הקבוצה את האמצעים הנדרשים, כרגע זה עוד צולע אבל אני משוכנע שייתחבר.
בתקופת "הבית היהודי" שלה אני עוד מבין את התרוץ, אבל כיום?
היא הבעלים הטוב ביותר שיש, שמאזן בין מתן ואהבה אמיתית לקבוצה עם אי התערבות בעבודת המאמן.

שלח תגובה