אני מעדיף את שהרvarum99 כתב: ועדיין הוא לא רואה את שהר ממטר, אני לא חושב שיש מישהו מהאוהדים שמעדיף את שהר בחוד לעומת שועה
חוץ מזה, הדבר המביך שאמרת זה שכרגע הוא יותר טוב משהר בשיאו
אני מעדיף את שהרvarum99 כתב: ועדיין הוא לא רואה את שהר ממטר, אני לא חושב שיש מישהו מהאוהדים שמעדיף את שהר בחוד לעומת שועה
גם אם הוא יהיה הכי גדול שנולד כאן, בנק' הזמן הנוכחית, יש לו הרבה 'תשתחוו' לעבור לפני שאפשר יהיה לדבר עליו ועל שהר בגילו באותה נשימה.varum99 כתב: אז מה אם הוא היה שם ? חסרות דוגמאות של שחקנים חלשים ששיחקו בקבוצות גדולות ?
תסתכלו על יכולות נטו.. להן שהר מעולם לא היה את היכולות שיש לשועה, אתם מזלזלים בשועה אם כבר, לטעמי הוא יהיה אחד הגדולים.
אני העברתי ביקורת על בן בעבר, ביקורת קשה אפילו, אבל שוב כשמדברים על חלוץ ישראלי, אין אלטרנטיבה טובה יותר.red ultras כתב:
כמובן שיש לי טענות לבכר בקטע הזה.
העניין הוא שאתם מגינים על בן שהר כאילו הוא שחקן אדיר לליגה שלנו. שובר שיוויון או איזה אימת ההגנות. לא הוא לא.
חלוץ בינוני שעובד קשה מאוד כדי להגיע למספרים בינוניים מאוד. הוא לא מספיק טוב למה שאנחנו צריכים לקבל מהחלוץ הבכיר שלנו. הייתי שמח שישאר כחלוץ הפחות בכיר אבל גם אני וגם אתה מבינים שברמת השכר שלו זה בלתי אפשרי. אם יגיע חלוץ יש מצב גדול שבינואר הוא לא כאן.
דין דוד?red ultras כתב:
אומר לך ככה בכוונה בצורה ברורה כדי שתבין את כוונתי:
אנחנו מדברים על חלוץ ישראלי שאמור לשמש כגיבוי לחלוץ זר שאולי יגיע כן? אז בכיף הייתי לוקח על בן שהר את רוקאביצה או דין דוד
והדבר המביך שאמרת שאתה מעדיף כרגע את בן שהר, כל אחד והדעה שלו.niv1 כתב: אני מעדיף את שהר
חוץ מזה, הדבר המביך שאמרת זה שכרגע הוא יותר טוב משהר בשיאו
תקרא קצת באינטרנט תגובות של אוהדי מכבי, שוחטים את שכטר, קוראים לו "בן בסט 2", טוענים שפריצה במכבי של שנה שעברה (לא לדבר על זהבי) מסיימים עם 20 - 25 שערים לאור העובדה שהם דרסו את הליגה.הפועלעולה כתב:ולבייל בריאל יש יותר שערים מזידאן. מה זה אומר? לא הרבה.
כמו שלא מדברים על המספרים של מאור כשמדברים על האיכויות שלו ככה לא צריך לנפנף במספרים של שהר.
כבודו במקומו מונח והוא כובש שערים (אם כי יכל והיה צריך לכבוש אפילו כפול עם כמות ההחמצות שלו), בשאר הפרמטרים הוא לא רלוונטי ורוב הזמן מהווה נזק למשחק השוטף.
הלוואי היה משפיע על המשחק שלנו כמו שכטר בעונה שעברה. וכן הייתי מוכן לקבל רק "8 שערים ו-7 בישולים" בתמורה.
די נו משה...הקייס עם הגולים של שהר נטחן.Sir Alex Ferguson כתב:עונה קודמת:
בן שהר, 15 שערים, 3 בישולים, 2444 דקות.
איתי שכטר (חביב הפורום), 8 שערים, 7 בישולים, 2371 דקות.
דין דוד, 5 שערים, 3 בישולים, 1114 דקות.
ניקיטה רוקאביצה, 9 שערים, 2 בישולים, 2597 דקות.
שלומי אזולאי, 9 שערים, 3 בישולים, 2550 דקות.
אנתוני וארן, 7 שערים, 0 בישולים, 1617 דקות.
גיא מלמד, 10 שערים, 2 בישולים, 2330 דקות.
קייס גאנם, 7 שערים, 0 בישולים, 2032 דקות.
היחידים מהישראלים באזור של בן שהר (מהזרים יש את בצ'ראי ולוסיו):
ירדן שועה (בעיקר בעקבות התקופה בבני יהודה), 12 שערים, 6 בישולים, 2324 דקות.
אלירן עטר, 12 שערים, 4 בישולים, 1814 דקות.
המספרים מוכיחים חד משמעית שמהשוק הישראלי, בן שהר הוא החלוץ הטוב ביותר או אחד מהשלושה הטובים ביותר (עטר ושועה היחידים שהיו באזור שלו בשנה שעברה מבחינת מספרים).
הטעות היחידה שלנו שאנחנו ממשיכים לבנות עליו כבאנקר בהרכב, ולא מחפשים להביא חלוץ זר איכותי (ויסלח לי קאריו ב-150 אלף דולר עם מיסוי של זר), שיאתגר אותו ולפעמים גם יספסל אותו.
החלוץ שכולנו חולמים עליו חייב להיות חלוץ זר, כי בשוק הישראלי אין טוב יותר, בטח לא אחד מוכח.
לא יודע איפה אתה קורא. עונה שעברה שכטר היה מצוין והאוהדים של ת"א אהבו אותו. העונה פתח לא טוב.Sir Alex Ferguson כתב: תקרא קצת באינטרנט תגובות של אוהדי מכבי, שוחטים את שכטר, קוראים לו "בן בסט 2", טוענים שפריצה במכבי של שנה שעברה (לא לדבר על זהבי) מסיימים עם 20 - 25 שערים לאור העובדה שהם דרסו את הליגה.
אותו הדבר אוהדי בית"ר על אזולאי ווארן השנה, ואוהדי מכבי חיפה על רוקאביצה.
בסופו של דבר מה שהכי חשוב שחלוץ יעשה זה יכבוש. אם יש לך סקורר עם מספרים קבועים, אז אפשר לדבר בנוסף על חלוץ שעושה את כולם טובים יותר, שמייצר בעצמו מצבים, שמבשל בכמויות, אבל אם אין לך את החלוץ שיכבוש, אז בסוף אתה תמשיך להיות מתוסכל כי גם אם תגיע למצבים בלי סקורר שידע לשים אותו ברשת אתה תהיה בבעיה (דש חם מבית"ר ששם יש את אזולאי שהיה החלוץ שמסר הכי הרבה מסירות מפתח בשנה שעברה, אבל בגלל שהוא לא סקורר בית"ר השנה מחמיצה בכמויות ולא מצליחה לנצח משחקים).
רק לא סטו בחייאתTotti כתב:זה דיון לעוס ומיותר עם טענות ממוחזרות.
-שהר שחקן סביר, אבל בליגה שלנו שושנה בין החוחים.
-אין ישראלים טובים ממנו, כי אין ישראלים טובים בעמדה בארץ.
- השכר שלו מטריד את כולם, הוא לא גנב אותו מאיש.
- הוא יבקיע בכל עונה 10-15 גולים ויוציא לנו את המיץ עם עוד 20-30 שיכול היה להבקיע.
סה טו.