בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: בן שהר

שליחה על ידי niv1 »

varum99 כתב: ועדיין הוא לא רואה את שהר ממטר, אני לא חושב שיש מישהו מהאוהדים שמעדיף את שהר בחוד לעומת שועה
אני מעדיף את שהר

חוץ מזה, הדבר המביך שאמרת זה שכרגע הוא יותר טוב משהר בשיאו

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

varum99 כתב: אז מה אם הוא היה שם ? חסרות דוגמאות של שחקנים חלשים ששיחקו בקבוצות גדולות ?
תסתכלו על יכולות נטו.. להן שהר מעולם לא היה את היכולות שיש לשועה, אתם מזלזלים בשועה אם כבר, לטעמי הוא יהיה אחד הגדולים.
גם אם הוא יהיה הכי גדול שנולד כאן, בנק' הזמן הנוכחית, יש לו הרבה 'תשתחוו' לעבור לפני שאפשר יהיה לדבר עליו ועל שהר בגילו באותה נשימה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב:
כמובן שיש לי טענות לבכר בקטע הזה.
העניין הוא שאתם מגינים על בן שהר כאילו הוא שחקן אדיר לליגה שלנו. שובר שיוויון או איזה אימת ההגנות. לא הוא לא.
חלוץ בינוני שעובד קשה מאוד כדי להגיע למספרים בינוניים מאוד. הוא לא מספיק טוב למה שאנחנו צריכים לקבל מהחלוץ הבכיר שלנו. הייתי שמח שישאר כחלוץ הפחות בכיר אבל גם אני וגם אתה מבינים שברמת השכר שלו זה בלתי אפשרי. אם יגיע חלוץ יש מצב גדול שבינואר הוא לא כאן.
אני העברתי ביקורת על בן בעבר, ביקורת קשה אפילו, אבל שוב כשמדברים על חלוץ ישראלי, אין אלטרנטיבה טובה יותר.
שועה וגם עוואד מבחינתי הם שחקנים מאוד מעניינים והייתי שמח לראות אותם אצלנו, אבל צריך לזכור שכרגע יש לשניהם יותר בעיות משמעת משערים במכבי חיפה, ובמילא מדובר בשני שחקנים שהם לא רלוונטיים עבורנו בגלל שהם במועדון גדול ועשיר, ככה שלקבוע בנחרצות שכבר עכשיו הם טובים משהר, זה עובדתית לא נכון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

red ultras כתב:
אומר לך ככה בכוונה בצורה ברורה כדי שתבין את כוונתי:
אנחנו מדברים על חלוץ ישראלי שאמור לשמש כגיבוי לחלוץ זר שאולי יגיע כן? אז בכיף הייתי לוקח על בן שהר את רוקאביצה או דין דוד
דין דוד?
אם שהר היה מחמיץ כמו שהוא החמיץ מולנו אחרי הטעות של עמית הוא היה עובר כאן שחיטה כשרה.
דין דוד בן 23, משחק קבוע באשדוד, תבדוק כמה שערים הוא כבש אצלם. בן שהר בשנה שעברה כבש יותר שערים משדוד כבש באשדוד בכל התקופה אצלם.

רוקאביצה כמו אזולאי ווארן זה סיפור של הדשא של השכן טוב יותר, למרות שאם תשאל את השכן (אוהדים של מכבי חיפה) הם בכלל לא מחזיקים ממנן ורצו שהוא לא ימשיך בקיץ (גם חיפה החתימה אותו כברירת מחדל אחרי שוייסמן עזב), וגם כאן רוקאביצה משחק במועדון גדול כמו שהר גם בועט פנדלים עכשיו תשווה אותו לבן מבחינת כיבושים ותעדכן אותי מי כבש יותר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

די נו, מה דין דוד עכשיו...תשוו את שהר לרוקאביצה, לשכטר...מה דין דוד, אל תגחיכו את הדיון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
varum99
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי varum99 »

niv1 כתב: אני מעדיף את שהר

חוץ מזה, הדבר המביך שאמרת זה שכרגע הוא יותר טוב משהר בשיאו
והדבר המביך שאמרת שאתה מעדיף כרגע את בן שהר, כל אחד והדעה שלו.
אני לא זוכר גם כשהיה בשיא שהוא היה טוב עם כל ההייפ של צלסי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הויכוח הזה הוא בזבוז זמן מקלדת.
זה כמו הויכוח בין אנשים שמעריכים את נתניהו לאלה שלא.
אי אפשר לשכנע אף אחד.
זה האיש עם יתרונות וחסרונות כמו שיש לכל שחקן.
אני בוחר להעריך את מה שנתן,מה שנותן ומה שייתן בעתיד אחרים לא זו זכותם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

עונה קודמת:

בן שהר, 15 שערים, 3 בישולים, 2444 דקות.

איתי שכטר (חביב הפורום), 8 שערים, 7 בישולים, 2371 דקות.

דין דוד, 5 שערים, 3 בישולים, 1114 דקות.

ניקיטה רוקאביצה, 9 שערים, 2 בישולים, 2597 דקות.

שלומי אזולאי, 9 שערים, 3 בישולים, 2550 דקות.

אנתוני וארן, 7 שערים, 0 בישולים, 1617 דקות.

גיא מלמד, 10 שערים, 2 בישולים, 2330 דקות.

קייס גאנם, 7 שערים, 0 בישולים, 2032 דקות.

היחידים מהישראלים באזור של בן שהר (מהזרים יש את בצ'ראי ולוסיו):

ירדן שועה (בעיקר בעקבות התקופה בבני יהודה), 12 שערים, 6 בישולים, 2324 דקות.

אלירן עטר, 12 שערים, 4 בישולים, 1814 דקות.

המספרים מוכיחים חד משמעית שמהשוק הישראלי, בן שהר הוא החלוץ הטוב ביותר או אחד מהשלושה הטובים ביותר (עטר ושועה היחידים שהיו באזור שלו בשנה שעברה מבחינת מספרים).
הטעות היחידה שלנו שאנחנו ממשיכים לבנות עליו כבאנקר בהרכב, ולא מחפשים להביא חלוץ זר איכותי (ויסלח לי קאריו ב-150 אלף דולר עם מיסוי של זר), שיאתגר אותו ולפעמים גם יספסל אותו.
החלוץ שכולנו חולמים עליו חייב להיות חלוץ זר, כי בשוק הישראלי אין טוב יותר, בטח לא אחד מוכח.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ולבייל בריאל יש יותר שערים מזידאן. מה זה אומר? לא הרבה.
כמו שלא מדברים על המספרים של מאור כשמדברים על האיכויות שלו ככה לא צריך לנפנף במספרים של שהר.

כבודו במקומו מונח והוא כובש שערים (אם כי יכל והיה צריך לכבוש אפילו כפול עם כמות ההחמצות שלו), בשאר הפרמטרים הוא לא רלוונטי ורוב הזמן מהווה נזק למשחק השוטף.
הלוואי היה משפיע על המשחק שלנו כמו שכטר בעונה שעברה. וכן הייתי מוכן לקבל רק "8 שערים ו-7 בישולים" בתמורה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:ולבייל בריאל יש יותר שערים מזידאן. מה זה אומר? לא הרבה.
כמו שלא מדברים על המספרים של מאור כשמדברים על האיכויות שלו ככה לא צריך לנפנף במספרים של שהר.

כבודו במקומו מונח והוא כובש שערים (אם כי יכל והיה צריך לכבוש אפילו כפול עם כמות ההחמצות שלו), בשאר הפרמטרים הוא לא רלוונטי ורוב הזמן מהווה נזק למשחק השוטף.
הלוואי היה משפיע על המשחק שלנו כמו שכטר בעונה שעברה. וכן הייתי מוכן לקבל רק "8 שערים ו-7 בישולים" בתמורה.
תקרא קצת באינטרנט תגובות של אוהדי מכבי, שוחטים את שכטר, קוראים לו "בן בסט 2", טוענים שפריצה במכבי של שנה שעברה (לא לדבר על זהבי) מסיימים עם 20 - 25 שערים לאור העובדה שהם דרסו את הליגה.
אותו הדבר אוהדי בית"ר על אזולאי ווארן השנה, ואוהדי מכבי חיפה על רוקאביצה.

בסופו של דבר מה שהכי חשוב שחלוץ יעשה זה יכבוש. אם יש לך סקורר עם מספרים קבועים, אז אפשר לדבר בנוסף על חלוץ שעושה את כולם טובים יותר, שמייצר בעצמו מצבים, שמבשל בכמויות, אבל אם אין לך את החלוץ שיכבוש, אז בסוף אתה תמשיך להיות מתוסכל כי גם אם תגיע למצבים בלי סקורר שידע לשים אותו ברשת אתה תהיה בבעיה (דש חם מבית"ר ששם יש את אזולאי שהיה החלוץ שמסר הכי הרבה מסירות מפתח בשנה שעברה, אבל בגלל שהוא לא סקורר בית"ר השנה מחמיצה בכמויות ולא מצליחה לנצח משחקים).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:עונה קודמת:

בן שהר, 15 שערים, 3 בישולים, 2444 דקות.

איתי שכטר (חביב הפורום), 8 שערים, 7 בישולים, 2371 דקות.

דין דוד, 5 שערים, 3 בישולים, 1114 דקות.

ניקיטה רוקאביצה, 9 שערים, 2 בישולים, 2597 דקות.

שלומי אזולאי, 9 שערים, 3 בישולים, 2550 דקות.

אנתוני וארן, 7 שערים, 0 בישולים, 1617 דקות.

גיא מלמד, 10 שערים, 2 בישולים, 2330 דקות.

קייס גאנם, 7 שערים, 0 בישולים, 2032 דקות.

היחידים מהישראלים באזור של בן שהר (מהזרים יש את בצ'ראי ולוסיו):

ירדן שועה (בעיקר בעקבות התקופה בבני יהודה), 12 שערים, 6 בישולים, 2324 דקות.

אלירן עטר, 12 שערים, 4 בישולים, 1814 דקות.

המספרים מוכיחים חד משמעית שמהשוק הישראלי, בן שהר הוא החלוץ הטוב ביותר או אחד מהשלושה הטובים ביותר (עטר ושועה היחידים שהיו באזור שלו בשנה שעברה מבחינת מספרים).
הטעות היחידה שלנו שאנחנו ממשיכים לבנות עליו כבאנקר בהרכב, ולא מחפשים להביא חלוץ זר איכותי (ויסלח לי קאריו ב-150 אלף דולר עם מיסוי של זר), שיאתגר אותו ולפעמים גם יספסל אותו.
החלוץ שכולנו חולמים עליו חייב להיות חלוץ זר, כי בשוק הישראלי אין טוב יותר, בטח לא אחד מוכח.
די נו משה...הקייס עם הגולים של שהר נטחן.
לא חושב שיש ישראלים טובים ממנו בשוק שאפשר להביא. אבל אי אפשר לתת את הטיעון שהוא מלך שערים ובלה בלה בכל דיון כראיה מנצחת.

בשורה התחתונה מי שרוצה בהחלפתו (או איתגורו על ידי חלוץ טוב נוסף), רוצה בצדק.

לשהר יש עליות וירידות חדות מידי, פיקים משוגעים לעומת יובש כללי. הוא בקושי משפיע על המשחק השוטף, מרבה להחמיץ ומעבר לכך, איבד המון מהמהירות שאפיינה אותו והפכה אותו לסוג של שובר שיוויון בכדורגל שלנו.

זה שהשוק הישראלי מבחיל וזה שדין דוד או וראן הם אופציות שאסור שיוזכרו לצד שהר, אין ויכוח. אבל לטעון על בסיס מלכות השערים שהוא הטוב ביותר, זה מעט להתעלם מהמציאות.

תבחר זמן ומקום, לפחות שכטר ועטר שציינת ברשימה הזו עדיפים עליו. בעיניי גם ניקיטה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Sir Alex Ferguson כתב: תקרא קצת באינטרנט תגובות של אוהדי מכבי, שוחטים את שכטר, קוראים לו "בן בסט 2", טוענים שפריצה במכבי של שנה שעברה (לא לדבר על זהבי) מסיימים עם 20 - 25 שערים לאור העובדה שהם דרסו את הליגה.
אותו הדבר אוהדי בית"ר על אזולאי ווארן השנה, ואוהדי מכבי חיפה על רוקאביצה.

בסופו של דבר מה שהכי חשוב שחלוץ יעשה זה יכבוש. אם יש לך סקורר עם מספרים קבועים, אז אפשר לדבר בנוסף על חלוץ שעושה את כולם טובים יותר, שמייצר בעצמו מצבים, שמבשל בכמויות, אבל אם אין לך את החלוץ שיכבוש, אז בסוף אתה תמשיך להיות מתוסכל כי גם אם תגיע למצבים בלי סקורר שידע לשים אותו ברשת אתה תהיה בבעיה (דש חם מבית"ר ששם יש את אזולאי שהיה החלוץ שמסר הכי הרבה מסירות מפתח בשנה שעברה, אבל בגלל שהוא לא סקורר בית"ר השנה מחמיצה בכמויות ולא מצליחה לנצח משחקים).
לא יודע איפה אתה קורא. עונה שעברה שכטר היה מצוין והאוהדים של ת"א אהבו אותו. העונה פתח לא טוב.
ואם כבר אתה משתמש בקייס הזה אתה רוצה באמת רוצה שאני אתחיל לדבר על התגובות של אוהדים שלנו על בן שהר? עדיף שלא.

למעט שכטר בעונת 17/18, לאורך כל הדרך רציתי רק חלוץ זר אז הדיבורים שלך על אזולאי ודין דוד (מה הוא קשור לשיחה? שחקן ספסל באשדוד) לא רלוונטים. עצם העובדה שלא הביאו חלוץ זר הולכת להבליט את החיסרונות של שהר שחייב תחרות. אני לא הולך להאשים רק אותו במה שהולך לקרות בחצי עונה הקרובה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אני הייתי מהמבקרים הגדולים של שהר בשנה שעברה אם אתה זוכר, ואין ספק שהוא בולט וסיים כמלך השערים בעיקר בגלל שהליגה חלשה, אבל עדין מהשוק הישראלי אין אף אחד (שרלוונטי לנו) שהוא טוב יותר.
וגם אלה שלא רלוונטיים לנו, רוקאביצה שנה שעברה (בועט הפנדלים של חיפה דרך אגב) ביותר דקות כבש פחות ושוב תעשה קצת גוגל ותקרא מה אוהדי חיפה חושבים עליו. הדבר הטוב ביותר של אוהדי מכבי תל אביב על שכטר זה שהוא "תורם מאוד לחדר ההלבשה" (שוב מציע לעשות גוגל), ואלירן עטר התחיל שנה שעברה מצוין והיה היחידי עם ממוצע כיבושים טוב יותר יחסית לדקות אבל גם שם כמו עם שועה יש שחקן עם ראש בעייתי והמון בעיות התנהגות ובגלל זה בחצי השני של העונה הוא קיבל פחות ופחות דקות במכבי (וגם השנה באירופה לא נספר).

להגיד שבוודאות שיש ישראלי שטוב משהר, שיתן מספרים טובים יותר, שיתרום יותר, לא חושב שיש כזה בליגה.
הפיתרון היחידי לשוק הדל בישראלים הוא להביא חלוץ זר איכותי, וזה שהלכנו על קאריו ועכשיו אולי הולכים להסתפק בניג'ל כתחליף לשהר זה מחדל, לא פחות.

ושוב אני חוזר לעניין השכר (למרות שגם השמות למעלה מרוויחים סכומים יפים), בן שהר בשכר נמוך יותר היה מקבל כאן הרבה יותר קרדיט והיו מחזיקים ממנו הרבה יותר, אין מה לעשות, כשאתה מרוויח שכר כמו של באנקר בהרכב (וגם מקבל דקות בהתאם) זה גם מה שמצופה ממך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה דיון לעוס ומיותר עם טענות ממוחזרות.

-שהר שחקן סביר, אבל בליגה שלנו שושנה בין החוחים.
-אין ישראלים טובים ממנו, כי אין ישראלים טובים בעמדה בארץ.
- השכר שלו מטריד את כולם, הוא לא גנב אותו מאיש.
- הוא יבקיע בכל עונה 10-15 גולים ויוציא לנו את המיץ עם עוד 20-30 שיכול היה להבקיע.

סה טו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:זה דיון לעוס ומיותר עם טענות ממוחזרות.

-שהר שחקן סביר, אבל בליגה שלנו שושנה בין החוחים.
-אין ישראלים טובים ממנו, כי אין ישראלים טובים בעמדה בארץ.
- השכר שלו מטריד את כולם, הוא לא גנב אותו מאיש.
- הוא יבקיע בכל עונה 10-15 גולים ויוציא לנו את המיץ עם עוד 20-30 שיכול היה להבקיע.

סה טו.
רק לא סטו בחייאת

שלח תגובה