המנודים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: המנודים

שליחה על ידי dardasmiley »

הראל כתב:אני חשוב שאם לא היו קוראים לו שיר צדק או שהוא לא היה בין המנודים .
החילוף שלו היה קורה בסביבות הדקה ה80 ככה ולא ה90 ל3-4 דקות כי באמת שהיינו צריכים בלם שיעזור להגנה .

לא אומר שהשפילו אותו אבל משהו פה קצת מסריח .
אני מאוד מקבל את מה שאתה אומר, אבל דווקא מכיוון אחר, לדעתי לא התכוונו להשתמש בו, ודחו את זה עד לרגע האחרון שיכלו בלי לפגוע בקבוצה.
רוצה לומר, רק כשברק הרגיש שאם הוא לא מכניס שחקן הגנה הוא מקבל גול שיר נכנס, לדעתי אם ברק לא היה מרגיש שהקבוצה במצוקה, שיר לא היה עולה.

מאמין ששחקן אחר שלא במנודים היה עולה כבר כמה דק' קודם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: לא ברור לי הקשר של המשפט, אבל גם לא ממש עקרוני לי להבין.

עוד מישהו חושב כמו מושיקו הגנב?
יש כאלה שהאליפויות גורמות להם לראות משחק רבע גמר גביע הטוטו בסמי עופר מול מכבי חיפה כאילו מדובר במשחק כל כך חסר חשיבות שבו באמת עו"ד יכול להגיד לבכר את מי לשתף.
אותם אנשים שחושבים שבגלל שהם פתחו איזה עמוד בפייסבוק או בילו זמן עם אלונה נותן להם את הלגיטימציה לדבר במילים כמו "גונב דעת" לכותבים אחרים.
כמו שאמרתי, השתן עלה לחלק מהאנשים לראש.
Totti כתב:לא אמרתי שהכניסו בכוונה כדי להשפיל, אלא בשם האיומים המשפטיים בתביעה.
לא מוצא שום סנריו מקצועי ששיר מתלבש או משותף על פיו.
טוב לדעת שכל הדעה שלך מתבססת על הניסיון המשפטי הרב שיש לך.
לי אולי אין את הניסיון המשפטי הרב והידע המשפטי הרב שיש לך בתחום, אבל אני יכול להגיד מהניסיון ומהידע המועט שלי שאין עו"ד בישראל שיטען בפני מועדון שמבחינה משפטית יש חובה לשתף שחקן במהלך משחק רשמי על מנת להימנע מתביעות בעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: יש כאלה שהאליפויות גורמות להם לראות משחק רבע גמר גביע הטוטו בסמי עופר מול מכבי חיפה כאילו מדובר במשחק כל כך חסר חשיבות שבו באמת עו"ד יכול להגיד לבכר את מי לשתף.
אותם אנשים שחושבים שבגלל שהם פתחו איזה עמוד בפייסבוק או בילו זמן עם אלונה נותן להם את הלגיטימציה לדבר במילים כמו "גונב דעת" לכותבים אחרים.
כמו שאמרתי, השתן עלה לחלק מהאנשים לראש.

טוב לדעת שכל הדעה שלך מתבססת על הניסיון המשפטי הרב שיש לך.
לי אולי אין את הניסיון המשפטי הרב והידע המשפטי הרב שיש לך בתחום, אבל אני יכול להגיד מהניסיון ומהידע המועט שלי שאין עו"ד בישראל שיטען בפני מועדון שמבחינה משפטית יש חובה לשתף שחקן במהלך משחק רשמי על מנת להימנע מתביעות בעתיד.
אהרון ברק, כשתתפנה מטיפולך המסור באקטיביזם השיפוטי, בוא לתת לנו כרצאה של גנב דעת מלומד בדיני עבודה וחוזים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

הדיון הזה באמת נמשך?
זה נשמע למישהו הגיוני ששחקן שאמרו לו פומבית שהוא לא רצוי, ישחק עבור הקבוצה מבלי שחל שינוי במעמדו?
זה יכול לקרות רק במשחק חסר חשיבות, רק לדקות מועטות ורק מסיבות לא מקצועיות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

gooner כתב:הדיון הזה באמת נמשך?
זה נשמע למישהו הגיוני ששחקן שאמרו לו פומבית שהוא לא רצוי, ישחק עבור הקבוצה מבלי שחל שינוי במעמדו?
זה יכול לקרות רק במשחק חסר חשיבות, רק לדקות מועטות ורק מסיבות לא מקצועיות.
כן.
בשביל זה משלמים לו המון כסף.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

CrazyRed7 כתב: כן.
זאת הסיבה שבגינה אפשר לעשות את זה.
זה לא מסביר מדוע כדאי לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: כן.
נכון רק בתיאוריה, סליחה אוטופיה... לא בפרקטיקה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

סליחה אבל עם כל הכבוד, הוא שחקן של המועדון. מקבל כסף, מקבל תנאים להתאמן גם אם זה לא נראה לו והוא ישחק מתי שיידרש לכך. נכון שההתנהלות יכלה להיות טובה יותר גם עכשיו ובעיקר בפרשה אבל כל עוד אין לך קייס נגד המועדון (או שיש לך ואתה לא עושה איתו כלום, לא באמת משנה) שתוק ותשחק מתי שיגידו לך גם אם אתה משחק שנייה וחצי. זה נכון לגבי צדק ונכון לגבי כל חוצפן אחר

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

כל הראיונות המתבכיינים האלה נוטפי המירמור של חן עזרא, הרוש ובן בסט רק מחזקים את הצידוק שבנידוי. תארו לכם שהם נוסעים למחנה אימונים ומטפטפים את כל הרעל הזה על השחקנים החדשים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אסי, דגים כתב:כל הראיונות המתבכיינים האלה נוטפי המירמור של חן עזרא, הרוש ובן בסט רק מחזקים את הצידוק שבנידוי. תארו לכם שהם נוסעים למחנה אימונים ומטפטפים את כל הרעל הזה על השחקנים החדשים
בן בסט יצא גבר בסך הכול

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיר צדק לא נכנס בשניות האחרונות של המשחק רגע לפני שהשופט שורק רק כדי ללחוץ יד לשחקן היוצא שאז אולי אפשר היה לדבר על שיתוף רשמי שלו רק בשביל לסמן V על הופעה רשמית שלו במדי הקבוצה כדי שיהיה הגנה טובה לתביעה עתידית אם תבוא, אלא שיר נכנס אחרי שבן שהר נפצע ולפני תוספת הזמן שלאור ה-9 חילופים שבוצעו + שתי ההרחקות + הפציעות של שהר ופרקינס היה צפוי שתהיה ארוכה (השופט הוסיף 6 דקות כשבפועל שרק בדקה ה-99).
בן שהר נפצע, ברק רצה עוד שחקן הגנה לדקות האחרונות כשאנחנו ב-9 שחקנים, ולכן שיר נכנס, זאת הסיבה היחידה שברק הכניס את שיר, גם אם יש כאן כותב שלא מסוגל לקבל דעות אחרות כי השתן עלה לו לראש ולכן מנסה להפוך אותם ללא רלוונטיות.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

כל דעה היא לגיטימית,
אבל באף מקום עבודה לא נותנים תפקיד חשוב לעובד שהסתכסכו איתו, רגע לפני שהוא עוזב.
במקרה כזה, או שהתפקיד לא באמת חשוב או שיש סיבות אחרות לכל הסאגה.
זה לא קשור לאורך החוזה או לסכום הפיצוי שמגיע לו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

gooner כתב:כל דעה היא לגיטימית,
אבל באף מקום עבודה לא נותנים תפקיד חשוב לעובד שהסתכסכו איתו, רגע לפני שהוא עוזב.
במקרה כזה, או שהתפקיד לא באמת חשוב או שיש סיבות אחרות לכל הסאגה.
זה לא קשור לאורך החוזה או לסכום הפיצוי שמגיע לו.
כדורגל זה לא עוד מקצוע.
ברוב המקצועות כשלא רוצים עובד הוא מתפטר/מפוטר והכל מתבצע בהליך יחסית מהיר עם הודעה מוקדמת של חודש לכל היותר.
בכדורגל יש רק שני חלונות להעביר את ה"עובדים", וכמעט תמיד ל"עובדים" יש חוזים ארוכים מה שאומר שלפטר אותם זה עניין הרבה יותר מסובך ובעלויות אחרות לגמרי מעובד רגיל.
זה גם מוביל לעובדה ש"עובדים" רבים מקבלים הזדמנות נוספת בסיטואציות שעובדים במקצועות אחרים כבר היו עוברים למקומות עבודה אחרים (מי אמר בן שהר אחרי הקיץ הקודם? או חנן ממן וניב זריהן אחרי ינואר הקודם?).
אז לטעון ששיר צדק הוא "עובד" כמו בכל מקום אחר בשוק או להשוות אותו לעובדים אחרים הוא פשוט לא נכון.
מניח שאם בעוד מקומות בשוק היו הגבלות כמו בכדורגל, ומקום עבודה מסוים היה מחויב להמשיך להעסיק את העובד במסגרת העבודה לאור חוזה קיים למשך עוד מס' חודשים ולפעמים אפילו למשך שנה שלמה נוספת, אז גם היו משתמשים באותו עובד כשהיה צורך גם אם זה היה בעבודות פחות חשובות.
אין לי ספק שאם שיר לא ימצא קבוצה שתקח אותו, אנחנו נמשיך להשתמש בו במידה ונצטרך.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

Sir Alex Ferguson כתב: כדורגל זה לא עוד מקצוע.
ברוב המקצועות כשלא רוצים עובד הוא מתפטר/מפוטר והכל מתבצע בהליך יחסית מהיר עם הודעה מוקדמת של חודש לכל היותר.
בכדורגל יש רק שני חלונות להעביר את ה"עובדים", וכמעט תמיד ל"עובדים" יש חוזים ארוכים מה שאומר שלפטר אותם זה עניין הרבה יותר מסובך ובעלויות אחרות לגמרי מעובד רגיל.
זה גם מוביל לעובדה ש"עובדים" רבים מקבלים הזדמנות נוספת בסיטואציות שעובדים במקצועות אחרים כבר היו עוברים למקומות עבודה אחרים (מי אמר בן שהר אחרי הקיץ הקודם? או חנן ממן וניב זריהן אחרי ינואר הקודם?).
אז לטעון ששיר צדק הוא "עובד" כמו בכל מקום אחר בשוק או להשוות אותו לעובדים אחרים הוא פשוט לא נכון.
מניח שאם בעוד מקומות בשוק היו הגבלות כמו בכדורגל, ומקום עבודה מסוים היה מחויב להמשיך להעסיק את העובד במסגרת העבודה לאור חוזה קיים למשך עוד מס' חודשים ולפעמים אפילו למשך שנה שלמה נוספת, אז גם היו משתמשים באותו עובד כשהיה צורך גם אם זה היה בעבודות פחות חשובות.
אין לי ספק שאם שיר לא ימצא קבוצה שתקח אותו, אנחנו נמשיך להשתמש בו במידה ונצטרך.
כל מה שאמרת די נכון, ולכן רצוי שמקום עבודה כמו קבוצת כדורגל לא ייצור סכסוכים פומביים כמו עם המנודים,
כיוון שמרגע זה הוא גם לא יכול לסמוך עליהם וגם ממשיך לשלם להם.
אכן, גם יכלו לחזור בהם מההחלטה ולקוות ליישור הההדורים, אבל זה בפירוש לא מה שקרה עם צדק, לפחות לא מה שידוע לי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איזה אוצר מילים עשיר משה.
מחולל הודעות *ארוכות* אוטומטי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה