ran כתב:זה ממש לא קשור להרוויח ביושר לתקן בעונה הבאה.
עם כל הכבוד יש לו חלק משמעותי בהבאת השחקנים שמשחקים היום בסגל,
יש לו חלק משמעותי במרמור של רוב שחקני הסגל כיום וגם כאלה שעזבו,
והכי חשוב הוא איבד כיוון בהמון אספקטים שהוא היה מעולה בהם בעונות עברו.
המאמן שהיום על הקווים לא מזכיר במאומה את זה שעמד כאן ב-3 שנים שלפני וזה לא קשור רק לשחקנים שעל הדשא כי אם זאת הייתה הסיבה הייתי בראש שלכם שימשיך פה גם לעוד 20 שנה.
הוא כבוי, הוא עונה תשובות כבויות בראיונות, תשובות שחצניות ולא נכונות, מדבר לא נכון על מהלך המשחק ופשוט רואה דברים שונה ממה שהיה רואה בעבר שהיה קולע בכל מילה ומילה שהיה מוציא מהפה.
הוא יקבל את האופציה כמובן להמשיך בעונה הבאה, אבל זאת תהיה נפילה גדולה לדעתי וחבל שזה גם איתו ייגמר לא יפה כמו שאר השחקנים הגדולים שהיו פה ועזבו רובם בבושת פנים.
אני תמיד מקביל את הסיטואציות שקורות אצלנו לברצלונה, כי אלה שתי הקבוצות שלי והמצבים די דומים, לואיס אנריקה הביא את בארסה לטרבל ועוד אליפויות והמון תארים, בעונה האחרונה שלו התחילו בעיות עם שחקנים, חוסר חשק על המגרש, שחקנים כבויים, מאמן בלי רעב, ראיונות הזויים וזה גרם לעזיבה שהביאה דם חדש בנוסף לשחקנים חדשים ומרעננים. נשמע דומה לא?
זו דעתי, הלוואי ואני אטעה והוא יישאר פה ויצליח, אוהב אותו ואהבתי את ברק עוד לפני שהגיע אלינו.
אתה מייחס יותר מדי חשיבות לראיונות האלה לדעתי. כמו שאמרו פה כמה וכמה פעמים, זו איזושהי פלטפורמה להעביר מסרים לשחקנים. בעונה כזאת, כשהביטחון גם ככה ברצפה, לצאת עליהם כל שבוע על היכולת זה לא פתרון נכון, כשהיינו בעונות אליפות עם אובר ביטחון זה היה במקום להיכנס בהם בתקשורת מדי פעם כדי להוריד אותם לקרקע.
אני בטוח שבכר לא מרוצה ממה שהוא רואה העונה, הוא לא טיפש. לנסות למצוא נקודות חיוביות בכל השחור שעוטף אותנו העונה זה בסדר, אם כל המערכת תשקע בדיכאון ועצבים לא נתקדם לשום מקום.
בנוגע להשוואה לבארסה, כשיהיה לנו מועדון עם מדיניות ברורה וקבועה, תשתית מקצועית שלא תלויה במאמן כזה או אחר וסגל שיכול לקחת תארים כמעט עם כל מאמן, יהיה אולי ניתן להשוות את הסיטואציות.
אגב, בארסה של ואלוורדה לא ממש יותר טובה.