בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:מילא היינו מפסידים לאיזה קבוצה איכותית, אבל להפסיד למכבי חיפה עם שחקן כמו וייסמן שתופר אותך? ואיפה הרעב של שנים קודמות? כל קבוצה מגיעה לכאן ושולטת ואנחנו לא לוחצים עולים עם שלושה בלמים ובונים על מתפרצות? ברק צריך להתעורר כי הוא האכזבה הכי גדולה העונה.
ועדין, ברק ראוי להזדמנות נוספת, כמו שמליקסון היה ראוי להזדמנות נוספת אחרי עונת החזרה המאכזבת שלו.
די עם הזלזול הזה, בחייאת
אנחנו עדיין לא ריאל מדריד
הסגל של חיפה לא פחות טוב משלנו. בטח העונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קבוצה בינונית שהציגה יכולת בינונית.
כל העונה אנחנו קודם כל מפסידים לעצמנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

הראל כתב:
+1

גם המאמן הכי טוב בעולם לא מוציא מהסגל הזה יותר מדי , זה הכלים שיש לו אז הוא מעדיף להיות במגננה קצת כי מה לעשות יש לו בסגל שחקנים שלא יודעים להניע כדדור או לצאת קדימה (וכן אני יודע הוא בחר אותם ובלה בלה) , אבל מגיע לו לפחות את הצ'אנס הזה לשנה הבאה לתקן .
הכל טוב ונכון, רק אל תבנו מגדלים על העונה הבאה, יש בקבוצה יותר מידי שחקנים פרווה, שלצערי הולכים להמשיך איתנו גם בשנה הבאה.
סורי, אבל אין לנו שלד מספיק איכותי בשביל להלביש עליו שנים-שלושה זרים טובים ולרוץ לאליפות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:אגב אני חייב לומר שהאמון של המערכת בבכר די ממלא אותי בגאווה. כמעט כל מועדון אחר בארץ היה מעיף אותו. שמח שאצלנו חושבים אחרת מהקו הישראלי הרגיל.
קצת הגזמת...

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

זה ממש לא קשור להרוויח ביושר לתקן בעונה הבאה.
עם כל הכבוד יש לו חלק משמעותי בהבאת השחקנים שמשחקים היום בסגל,
יש לו חלק משמעותי במרמור של רוב שחקני הסגל כיום וגם כאלה שעזבו,
והכי חשוב הוא איבד כיוון בהמון אספקטים שהוא היה מעולה בהם בעונות עברו.
המאמן שהיום על הקווים לא מזכיר במאומה את זה שעמד כאן ב-3 שנים שלפני וזה לא קשור רק לשחקנים שעל הדשא כי אם זאת הייתה הסיבה הייתי בראש שלכם שימשיך פה גם לעוד 20 שנה.
הוא כבוי, הוא עונה תשובות כבויות בראיונות, תשובות שחצניות ולא נכונות, מדבר לא נכון על מהלך המשחק ופשוט רואה דברים שונה ממה שהיה רואה בעבר שהיה קולע בכל מילה ומילה שהיה מוציא מהפה.
הוא יקבל את האופציה כמובן להמשיך בעונה הבאה, אבל זאת תהיה נפילה גדולה לדעתי וחבל שזה גם איתו ייגמר לא יפה כמו שאר השחקנים הגדולים שהיו פה ועזבו רובם בבושת פנים.
אני תמיד מקביל את הסיטואציות שקורות אצלנו לברצלונה, כי אלה שתי הקבוצות שלי והמצבים די דומים, לואיס אנריקה הביא את בארסה לטרבל ועוד אליפויות והמון תארים, בעונה האחרונה שלו התחילו בעיות עם שחקנים, חוסר חשק על המגרש, שחקנים כבויים, מאמן בלי רעב, ראיונות הזויים וזה גרם לעזיבה שהביאה דם חדש בנוסף לשחקנים חדשים ומרעננים. נשמע דומה לא?
זו דעתי, הלוואי ואני אטעה והוא יישאר פה ויצליח, אוהב אותו ואהבתי את ברק עוד לפני שהגיע אלינו.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 22 אפריל 2019, 23:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: הלך יחד עם ראדי והובאן.
+1

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

איףף קשוח להיכנס לפה היום אה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ran כתב:זה ממש לא קשור להרוויח ביושר לתקן בעונה הבאה.
המאמן שהיום על הקווים לא מזכיר במאומה את זה שעמד כאן ב-3 שנים שלפני וזה לא קשור רק לשחקנים שעל הדשא כי אם זאת הייתה הסיבה הייתי בראש שלכם שימשיך פה גם לעוד 20 שנה.
הוא כבוי, הוא עונה תשובות כבויות בראיונות, תשובות שחצניות ולא נכונות, מדבר לא נכון על מהלך המשחק ופשוט רואה דברים שונה ממה שהיה רואה בעבר שהיה קולע בכל מילה ומילה שהיה מוציא מהפה.
הוא יקבל את האופציה כמובן להמשיך בעונה הבאה, אבל זאת תהיה נפילה גדולה לדעתי וחבל שזה גם איתו ייגמר לא יפה כמו שאר השחקנים הגדולים שהיו פה ועזבו רובם בבושת פנים.
אני תמיד מקביל את הסיטואציות שקורות אצלנו לברצלונה, כי אלה שתי הקבוצות שלי והמצבים די דומים, לואיס אנריקה הביא את בארסה לטרבל ועוד אליפויות והמון תארים, בעונה האחרונה שלו התחילו בעיות עם שחקנים, חוסר חשק על המגרש, שחקנים כבויים, מאמן בלי רעב, ראיונות הזויים וזה גרם לעזיבה שהביאה דם חדש בנוסף לשחקנים חדשים ומרעננים. נשמע דומה לא?
זו דעתי, הלוואי ואני אטעה והוא יישאר פה ויצליח, אוהב אותו ואהבתי את ברק עוד לפני שהגיע אלינו.
אתה מייחס יותר מדי חשיבות לראיונות האלה לדעתי. כמו שאמרו פה כמה וכמה פעמים, זו איזושהי פלטפורמה להעביר מסרים לשחקנים. בעונה כזאת, כשהביטחון גם ככה ברצפה, לצאת עליהם כל שבוע על היכולת זה לא פתרון נכון, כשהיינו בעונות אליפות עם אובר ביטחון זה היה במקום להיכנס בהם בתקשורת מדי פעם כדי להוריד אותם לקרקע.
אני בטוח שבכר לא מרוצה ממה שהוא רואה העונה, הוא לא טיפש. לנסות למצוא נקודות חיוביות בכל השחור שעוטף אותנו העונה זה בסדר, אם כל המערכת תשקע בדיכאון ועצבים לא נתקדם לשום מקום.

בנוגע להשוואה לבארסה, כשיהיה לנו מועדון עם מדיניות ברורה וקבועה, תשתית מקצועית שלא תלויה במאמן כזה או אחר וסגל שיכול לקחת תארים כמעט עם כל מאמן, יהיה אולי ניתן להשוות את הסיטואציות.
אגב, בארסה של ואלוורדה לא ממש יותר טובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

רן, חושב שאתה מגזים בטירוף.
גם לא מצאתי שום בעיה בראיון שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

איזה מאמנים כבר יש בחוץ?
וחוץ מזה, אחרי שלוש שנים מדהימות הגיעה עונה פחות טובה, קרה גם במועדונים גדולים יותר למאמנים גדולים יותר, זה אומר שצריך להרים ידיים? ברק בכר זה נכס, בטח בנוף הישראלי, ואסור לוותר עליו, גם אחרי עונה לא טובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אם לא ברק אנחמו במקום 9 חלק ממאבקי ההישארות.
עונה רעה מאוד שלו ועדיין הוא מקום 3, לא רואה מישהו טוב ממנו בתקופה המאוד עדינה שהקבוצה נמצאת.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הראל כתב:גם לפני האדום לא היה לנו אמצע , היה כתוב בענק מראש שאמצע של ממן סאבו ויוספי אי אפשר לצאת איתו לקרב .

החילוף שהרג את המשחק היה של אוחנה ,הוא ההיה חייב להכנס על ממן ולא על יוספי זה היה הימור שלקח בכר שאם זה מצליח הוא גאון ואם מפסידים כמו שקרה זה עליו .
ואללה אחי בכר בשום שלב לא יכל לצאת מזה גאון....

כאילו לא למדנו מטעויות של תחילת העונה.
קשר אחורי עם אדום.
2 קשרים מחזיקים את האמצע.
אתה מוציא את אחד הקשרים שעושים הגנה (ועשו אחלה עבודה יחד) ומכניס קשר שחושב רק התקפה?

קבהא לבד כקשר אחורי?
כשיש כל כך הרבה שטחים?

חטא על פשע.
טעות יסוד בכדורגל.

החילוף היה צריך להיות במקום ממן. ואם הוא לא רוצה להוציא את ממן אז החילוף הזה לא היה צריך להתבצע.

זה טעות שלא אופיינית לבכר... לא צריך להגן בכל מחיר וגם לא צריך להיות קיצוני בעריפת ראשים.

הרי ברור שבכר המאמן שלנו עד 2066. (הלוואי)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

איך אתה יכול להשוות בין בארסה למה שקורה פה?

יש לבארסה את היצע המאמנים הכי גדול בעולם. אין מאמן שיסרב לאמן את מסי.

פה אתה מפטר מאמן דוחפים לך את קלינגר.

בלי קשר, בכר מאמן ענק.
גם אם חווה עונה גרועה. כולנו בני אדם, כולנו טועים. כולנו לפעמים מאבדים את הדרך.

יסיים את העונה, ילך לנוח. יחזור חזק. אין לי ספק בכלל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא רואה סימנים של הפקת לקחים. לא עם הרכש בינואר שנרכש תמורת 450 אלף יורו ומבלה יותר בספסל מאשר בהרכב, לא בהתנהלות מול שחקנים שברור לכולם שלא ימשיכו, לא ברכש המסתמן ולא לפי הראיונות של אסי ואלונה שלרענן את הצוות המקצועי בכלל לא עומד על הפרק.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הפועלעולה כתב:לא רואה סימנים של הפקת לקחים. לא עם הרכש בינואר שנרכש תמורת 450 אלף יורו ומבלה יותר בספסל מאשר בהרכב, לא בהתנהלות מול שחקנים שברור לכולם שלא ימשיכו, לא ברכש המסתמן ולא לפי הראיונות של אסי ואלונה שלרענן את הצוות המקצועי בכלל לא עומד על הפרק.
לא מבין... טאפוקו צריך להיות מוברג להרכב כי נקנה ב450,000 יורו?
מה רע בהתנהלות מול שחקנים שברור שלא ימשיכו? לתת להם לשחק?
איזה רכש מסתמן? כרגע מדברים רק על חלוץ מחליף לבן שהר מהליגה השניה בספרד... לא מרגיש כזה אומלל.
ו-תודה לאסי ואלונה שמבינים שאין מה לרענן את הצוות המקצועי...

שלח תגובה