חנן ממן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: חנן ממן

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:עזבו את העבר, מה שהיה היה.
דברו מקצועית.
חנן ממן הוא באנקר בהרכב בקבוצה שרצה לתארים?

לדעתי הוא שחקן רוטציה טיפוסי לקבוצה שמשחקת בשני מפעלים (ליגה ואירופה).
לעיתים בהרכב, לעיתים עולה מהספסל, ובספירה כוללת מקבל מספיק דקות כדי להישאר מרוצה ולתרום את חלקו.

מי שיבנה עליו קבוצה סופו להתאכזב.
נכתב:

אין לי ספק שעל כל המגרעות שלו, הוא הקשר הכי באנקר שלנו אחרי מאור ומבחינת תפוקה הוא ליגה בפני עצמו.

ואז הגיע משה, נאווקמה, מליקסון, גיאורגי חאגי.

בואו, בלי לזייין את המוח ובלי תאוריות בשקל 20. מה שהיה לפני שנה, נגמר.
בסגל הנוכחי, חנן ממן הוא טופ 2 בשחקני ההתקפה.

לא יודע איך לספר את זה לכמה שחיים כאן בלה לה לנד, בית"ר ירושלים עלתה אתמול עם סגל התקפי ארוך ואיכותי משלנו פי כמה.

2018 מת, גם 2015.
ב-2019, יש לנו סגל בינוני, השלישי או הרביעי בטיבו בליגה.

שנה שעברה הוא היה שחקן משלים שגנב את ההצגה, היום הוא אחד הכוכבים של הקבוצה.
WELCOME.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:
נכתב:

אין לי ספק שעל כל המגרעות שלו, הוא הקשר הכי באנקר שלנו אחרי מאור ומבחינת תפוקה הוא ליגה בפני עצמו.

לא יודע איך לספר את זה לכמה שחיים כאן בלה לה לנד, בית"ר ירושלים עלתה אתמול עם סגל התקפי ארוך ואיכותי משלנו פי כמה.

2018 מת, גם 2015.

WELCOME.
בסגל הנוכחי, אין ספק

אם רוצים לבנות קבוצה דומה למה שהיה פה לפני שנתיים, הוא שחקן ספסל וגם זה בלחץ

ופתח כבר נושא משחק למה נראה שאתה מתחיל לחזור לעצמך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:
נכתב:

2018 מת, גם 2015.

שנה שעברה הוא היה שחקן משלים שגנב את ההצגה, היום הוא אחד הכוכבים של הקבוצה.
WELCOME.
תלך כאן אחורה, הייתי מאלה שהחזיקו ממנו וגם הייתי מהאחרונים שהגנו עליו.
גם היום אני מחזיק ממנו.
אבל אם הוא טופ 2 אצלנו אנחנו בבעיה (וזה בעיקר גם מעיד על הכישלון של ניג'ל אצלנו) כי למעט השליש האחרון הוא אוויר כשמבחינה הגנתית הוא בעייתי מאוד גם מבחינת כמות איבודי הכדור.
אני מסכים שכמו עם עזרא היה גם משהו מעבר למקצועי איתו, אבל בניגוד לעזרא שהתייבש חודשיים ביציע ממן כן קיבל הזדמנויות ונראה לפעמים כמו צל של שחקן בעיקר מבחינת חשק ואת זה קשה לי לקבל גם אם הייתה פגיעה במעמד המקצועי שלו.
לא הוגן להציג את הדברים כאילו ברק האשם היחידי שהוא רוב העונה לא פגע וכאילו לממן אין חלק, כי החלק של ממן בכישלון שלו השנה לא פחות משל בכר ולדעתי גם גדול יותר כי מדובר בשחקן מקצועני בקבוצה מקצוענית ומצופה ממנו ליותר ממה שהראה בתקופה שלא היה באנקר בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי rkuka »

אנחנו מדברים כאילו דה ברוינה על הספסל והעדיפו את ממן במקומו.
שמליקסון פצוע אין לנו עוד שחקן חוץ ממן שיכול לתת פס לגול ולפתוח משחק, ולא יודע כמה שחקנים זמינים ברמה שלו יש בארץ אם בכלל.
אז זה לא שאלה של אם רוצים או לא - הוא חייב לשחק כרגע וכנראה שיוביל את הקבוצה שנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: תלך כאן אחורה, הייתי מאלה שהחזיקו ממנו וגם הייתי מהאחרונים שהגנו עליו.
גם היום אני מחזיק ממנו.
אבל אם הוא טופ 2 אצלנו אנחנו בבעיה (וזה בעיקר גם מעיד על הכישלון של ניג'ל אצלנו) כי למעט השליש האחרון הוא אוויר כשמבחינה הגנתית הוא בעייתי מאוד גם מבחינת כמות איבודי הכדור.
אני מסכים שכמו עם עזרא היה גם משהו מעבר למקצועי איתו, אבל בניגוד לעזרא שהתייבש חודשיים ביציע ממן כן קיבל הזדמנויות ונראה לפעמים כמו צל של שחקן בעיקר מבחינת חשק ואת זה קשה לי לקבל גם אם הייתה פגיעה במעמד המקצועי שלו.
לא הוגן להציג את הדברים כאילו ברק האשם היחידי שהוא רוב העונה לא פגע וכאילו לממן אין חלק, כי החלק של ממן בכישלון שלו השנה לא פחות משל בכר ולדעתי גם גדול יותר כי מדובר בשחקן מקצועני בקבוצה מקצוענית ומצופה ממנו ליותר ממה שהראה בתקופה שלא היה באנקר בהרכב.
תראה מה מגיב המשתמש שמתחתיך ותתרכז רק בזה;

מי האלטרנטיבות לכמה משחקים רעים של חנן? תומר יוספי החביב? יוני אליאס שעולה להציל את המולדת נגד חדרה כשעוד היה לנו סיכוי? עדן בן בסט על תקן מספר 10?

מה יש בסגל שלנו בעונת המשחקים 18/19 שנותן לנו פריבילגיה לשרוף קליל לסיבוב שלם שחקן כמו ממן?

זה שתרוץ ותזכיר כאן את גדולי הדור כדי להחליש את הטענות, לא ישנה את העובדות.

כמו שנאמר: אם לא מליקסון, אז מי מוסר בסגל שלנו כדור עומק אחד...תן לי שם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: תראה מה מגיב המשתמש שמתחתיך ותתרכז רק בזה;

מי האלטרנטיבות לכמה משחקים רעים של חנן? תומר יוספי החביב? יוני אליאס שעולה להציל את המולדת נגד חדרה כשעוד היה לנו סיכוי? עדן בן בסט על תקן מספר 10?

מה יש בסגל שלנו בעונת המשחקים 18/19 שנותן לנו פריבילגיה לשרוף קליל לסיבוב שלם שחקן כמו ממן?

בתחילת העונה היו כאן האסלביינק וסבע שהגיעו בכסף גדול וציפיות גדולות.
הפוטנציאל של כל אחד מהם עולה על ממן במספר דרגות והם קיבלו את האשראי מתוך מחשבה שזה ישתלם בהמשך.
במקביל, ממן קיבל לא טוב את הסטטוס החדש ונראה כמו הצל של עצמו.
חלקכם האשמתם אותו בשביתה איטלקית.

בתגובה הקודמת שלך אמרת הכל.
עכשיו צריך לבחור אם בונים קבוצה אמיתית שתדע להתחרות על תארים, או שממשיכים עם קבוצה ששחקן בינוני פלוס כמו ממן (שגם כופה סגנון מאוד ספציפי) הוא אחד הכוכבים שלה.

במכבי תל אביב הוא עולה כל משחק בהרכב? בחיים לא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: תראה מה מגיב המשתמש שמתחתיך ותתרכז רק בזה;

אתה מסיט את הדיון מההודעה המקורית שלך ועל הדרך גם מעוות את התשובה שעניתי לך.
טענת ש:
"
Totti כתב:אני אומר כאן משהו קשה, גם אחרי משחק סביר שלו: אם בכר איבד אצלי נקודות על משהו (והרוויח כשהתקפל) זה כשגמר את ממן טוטאלית בשביל דיא את נייגל.
אז נכון שסבע כבר לא כאן והאסלביינק בלי ביטחון (ולפי הדיווחים גם עם משקל עודף) אבל אל תתנהג כאילו ממן יובש בשביל יוספי ואליאס. הוא קיבל מעמד פחות בשביל שני שחקנים עם רף גבוה משלו.
אם בקיץ הייתי שואל כל אחד כאן את מי הוא מעדיף, את ממן או את סבע ו/או האסלביינק התשובה הייתה ברורה.
בגלל זה כתבתי, שממן הוא לא איזה נואקמה. הוא שחקן קליני בשליש האחרון, שחקן שנותן מספרים גם כשהוא פחות טוב, אבל מבחינת רף, מבחינת השפעה על הקבוצה, האימפקט של סבע וניג'ל כשהם טובים הוא גדול יותר מהאימפקט של ממן כשהוא טוב.
זה שסבע לא המריא כאן וזה שניג'ל גם בינתיים לא ממריא כאן, לא אומר שאפשר לשנות את המציאות ולבקר את ברק כאילו בקיץ הוא החליט להריץ בכוח את יוספי ואליאס מהקיץ על חשבון ממן.
זה שחנן ממן חושב שהוא נואקמה, ולקח את ההורדה שלו לספסל בצורה כזאת שגם כשהוא שיחק הוא נראה חסר חשק והיו משחקים שגם בשליש האחרון הוא לא תרם כלום כי הראש שלו לא היה בכדורגל (ואז למעשה הוא אוויר בכל המגרש) זה כבר אשמתו.

ברק לא חף מביקורת, חלק מניהול הסגל זה להתמודד גם עם שחקנים פחות חזקים מנטלית, שפחות בנוים למאבקים על מקום בהרכב, ולדעתי בשלב מסוים גם נכנס לסיפור אגו וממן ירד בהיררכיה בצורה חדה מידי גם בגלל זה, אבל אני מבין לחלוטין את ברק, הוא בחר ללכת עם שני שחקנים עם רף גבוה יותר שיכולים לקחנו אותנו גבוה יותר, לא הוגן לדעתי לדבר על הסוגיות איתם ברק התמודד בקיץ ולחזק את הנקודה עם הסגל הקיים נטול סבע ועם האסלביינק חסר ביטחון (ואכתוב כאן שוב, אם אנחנו רוצים לחזור למה שהיינו פעם אנחנו חייבים למצוא דרך להחזיר את ניג'ל לעניינים, גם אם זריהן ועזרא יראו שיפור הם לא באיכות של ניג'ל שיכול לשדרג אותנו הרבה מאוד אם יהיה בכושר שיא).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דברו מקצועית.

לעיתים בהרכב, לעיתים עולה מהספסל, ובספירה כוללת מקבל מספיק דקות כדי להישאר מרוצה ולתרום את חלקו.

עובדתית הוא שחקן שהביא אליפות.
הוא לא סופרסטאר ברמת הטוני או מליקסון אבל הוא לגמרי אחד הישראלים הטובים ובעיקר היעילים בליגה.
אפשר לא להרגיש אותו הרבה דקות, אבל בשורה התחתונה הוא כמעט כל משחק מייצר מצבים או מגיע אליהם, גם בימים חלשים.
מדברים פה על חוסר התרומה ההגנתית שלו כאילו הוא קשר אחורי גרזן ולא משחק כ- 10, כמעט חצי חלוץ, מהיום הראשון שהגיע לכאן.
מי ישמע שחקנים אחרים בעמדה דומה לשלו כמו טוני, מליקסון, בוזגלו, נייג'ל וסבע נתנו פה חילוצים כמו דן גלזר.

הוא לחלוטין שחקן של קבוצה אלופה בישראל, גם אם לא אחד הכוכבים שלה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אנחנו ממשיכים לטחון דיבורים על מה שהיה.
היה.. אז בזמנו שעוד היו לגיונרים טובים שיכולת להביא ובנית קבוצה בתלכיד מצויין ופגיעה פנומנלית בזרים.
היום ממן הוא שחקן מרכזי בכל קבוצה,טוב לא טוב זה מה שיש היום בכדורגל הישראלי.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

דברו מקצועית.

עם קצת יותר איזון בקבוצה אז כן הוא שחקן בקבוצה שרצה לתארים( אנחנו מדברים על הליגה הישראלית כן?)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה פשר הבעיטות בבקבוקים בדרך לספסל?
אני מבין שיכולת על גבול השביתה לא הספיקה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:מה פשר הבעיטות בבקבוקים בדרך לספסל?
הוא רגיל שזריהן חילוף ראשון

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

ForeverRed כתב:מה פשר הבעיטות בבקבוקים בדרך לספסל?
לא הייתי ממהר לשפוט, הגיוני שהוא היה מאוכזב מעצמו

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לא לחץ יד לסאבו, התנהג כמו ילד בגן בחילוף שלו.

בקיצור חנן ממן לא רוצה להיות כאן עונה הבאה. אני בעד. סמל לבינונית. חירבן בתחתון 3/4 מהעונה. הבלחות על הבלחות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב:לא לחץ יד לסאבו, התנהג כמו ילד בגן בחילוף שלו.

בקיצור חנן ממן לא רוצה להיות כאן עונה הבאה. אני בעד. סמל לבינונית. חירבן בתחתון 3/4 מהעונה. הבלחות על הבלחות.
תיכף יספרו לך שהמאמן שורף אותו סתם.

שלח תגובה