Totti כתב:
תראה מה מגיב המשתמש שמתחתיך ותתרכז רק בזה;
מי האלטרנטיבות לכמה משחקים רעים של חנן? תומר יוספי החביב? יוני אליאס שעולה להציל את המולדת נגד חדרה כשעוד היה לנו סיכוי? עדן בן בסט על תקן מספר 10?
מה יש בסגל שלנו בעונת המשחקים 18/19 שנותן לנו פריבילגיה לשרוף קליל לסיבוב שלם שחקן כמו ממן?
זה שתרוץ ותזכיר כאן את גדולי הדור כדי להחליש את הטענות, לא ישנה את העובדות.
כמו שנאמר: אם לא מליקסון, אז מי מוסר בסגל שלנו כדור עומק אחד...תן לי שם.
אתה מסיט את הדיון מההודעה המקורית שלך ועל הדרך גם מעוות את התשובה שעניתי לך.
טענת ש:
"
Totti כתב:אני אומר כאן משהו קשה, גם אחרי משחק סביר שלו: אם בכר איבד אצלי נקודות על משהו (והרוויח כשהתקפל) זה כשגמר את ממן טוטאלית בשביל דיא את נייגל.
אז נכון שסבע כבר לא כאן והאסלביינק בלי ביטחון (ולפי הדיווחים גם עם משקל עודף) אבל אל תתנהג כאילו ממן יובש בשביל יוספי ואליאס. הוא קיבל מעמד פחות בשביל שני שחקנים עם רף גבוה משלו.
אם בקיץ הייתי שואל כל אחד כאן את מי הוא מעדיף, את ממן או את סבע ו/או האסלביינק התשובה הייתה ברורה.
בגלל זה כתבתי, שממן הוא לא איזה נואקמה. הוא שחקן קליני בשליש האחרון, שחקן שנותן מספרים גם כשהוא פחות טוב, אבל מבחינת רף, מבחינת השפעה על הקבוצה, האימפקט של סבע וניג'ל כשהם טובים הוא גדול יותר מהאימפקט של ממן כשהוא טוב.
זה שסבע לא המריא כאן וזה שניג'ל גם בינתיים לא ממריא כאן, לא אומר שאפשר לשנות את המציאות ולבקר את ברק כאילו בקיץ הוא החליט להריץ בכוח את יוספי ואליאס מהקיץ על חשבון ממן.
זה שחנן ממן חושב שהוא נואקמה, ולקח את ההורדה שלו לספסל בצורה כזאת שגם כשהוא שיחק הוא נראה חסר חשק והיו משחקים שגם בשליש האחרון הוא לא תרם כלום כי הראש שלו לא היה בכדורגל (ואז למעשה הוא אוויר בכל המגרש) זה כבר אשמתו.
ברק לא חף מביקורת, חלק מניהול הסגל זה להתמודד גם עם שחקנים פחות חזקים מנטלית, שפחות בנוים למאבקים על מקום בהרכב, ולדעתי בשלב מסוים גם נכנס לסיפור אגו וממן ירד בהיררכיה בצורה חדה מידי גם בגלל זה, אבל אני מבין לחלוטין את ברק, הוא בחר ללכת עם שני שחקנים עם רף גבוה יותר שיכולים לקחנו אותנו גבוה יותר, לא הוגן לדעתי לדבר על הסוגיות איתם ברק התמודד בקיץ ולחזק את הנקודה עם הסגל הקיים נטול סבע ועם האסלביינק חסר ביטחון (ואכתוב כאן שוב, אם אנחנו רוצים לחזור למה שהיינו פעם אנחנו חייבים למצוא דרך להחזיר את ניג'ל לעניינים, גם אם זריהן ועזרא יראו שיפור הם לא באיכות של ניג'ל שיכול לשדרג אותנו הרבה מאוד אם יהיה בכושר שיא).