ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בוא נוריד את הטון המתנשא.
לא משתנים ולא בלבולי ביצים.
המועדון רצה את אוגו לפני שנה ושנתיים ורוצה אותו גם היום.
בזמנו היה להם נוח שהוא מקבל שכר נמוך ביחס לערך השוק שלו, ובמקום להאריך את החוזה משכו את החבל.
בדיוק כמו במקרה של טוני שועוד איך קשור.
אותה התנהלות קלוקלת, אותה תוצאה.
את שניהם היה ניתן להשאיר או לכל הפחות להאריך חוזה במספר שנים ולגזור קופון בבוא היום במקום להסתפק בנזיד עדשים.
לא צריך להגן באוטומט על כל דבר.
עכשיו זה כבר כנראה מאוחר מדי, הרכבת יצאה מהתחנה.
ושוב, לא נכנס בכלל לעניין המקצועי ומיצוי כן או לא.
העובדות אומרות שקיימת הצעה. משמע, המועדון מעוניין בשחקן.
בוא נרגיע ומהר.
לא טוב לך,אתה גם לא חייב להגיב.
כל אחד נהיה לי כאן אבי נעלבי.
תלמד לקבל גם את הצד השני של המטבע.
אתה באוטומט מבקר את ההנהלה ואני בטח שלא באוטומט מגבה אותה.
במקרה הזה פתאום כולם חכמים ויודעים הכל והנה עכשיו עוד משתמש מוכיח לנו שהוא היה בנבכי המשא ומתן עם טוני ואסי משקר ובלה בלה.
אף אחד לא יודע כלום,לכן אני לא ממהר לשפוט את המועדון לחומרה כמוכם,כל הזמן בכל זמן.

סמל אישי של משתמש
YAKOZA
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YAKOZA »

אדום זקן כתב: בוא נרגיע ומהר.
במקרה הזה פתאום כולם חכמים ויודעים הכל והנה עכשיו עוד משתמש מוכיח לנו שהוא היה בנבכי המשא ומתן עם טוני ואסי משקר ובלה בלה.
אף אחד לא יודע כלום,לכן אני לא ממהר לשפוט את המועדון לחומרה כמוכם,כל הזמן בכל זמן.
בתור אחד שהיה שכן של טוני ואוגו , אני אומר לך בוודאות שכן, הם רוצים מאוד להישאר, הם אוהבים את העיר, את האוהדים, את השחקנים. ואת הכל פה, לא חסר להם פה באמת כלום, אבל הם מודעים למה שהם שווים.

אם אלונה קנתה אם כל הכבוד לה ואני מוריד בפנייה את הכובע, לשלם 16 מיליון שקל על שני שחקנים שלא מציגים חצי ממה שטוני עשה פה זה מחדל, אלונה הייתה יכולה לשדרג לשניהם את השכר במקום לגרור ולמרוח את המשא ומתן הזה, וכן שילמת מחיר מאוד כבד על עזיבת טוני, ועכשיו כולם חושבים שאם הבאנו את טאפוקו האמצע שלך יראה יותר טוב עם סאבו וקהבא אתם מאוד טועים. אבל ככה זה, רק אחרי שאתה מאבד משהו חשוב אתה מעריך, תלמדו את מקרה טוני.
אוגו בוס יש רק אחד!
אפשר לשחרר את סאבו וקהבא, שיהיה לנו אמצע חזק יותר עם טאפוקו ואוגו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בשורה התחתונה זו כבר פעם שלישית שהמועדון מגיע לשנת חוזה עם שחקן מפתח.
אז אם במקרה בוזגלו היו נסיבות שכנראה הצדיקו את זה, עם טוני כבר יש פחות כאלו ובמקרה אוגו עוד פחות.
לדעתי לפחות יש פה התנהלות בעייתית בעצם ההגעה לסיטואציה בכל כך הרבה מקרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

YAKOZA כתב:
בתור אחד שהיה שכן של טוני ואוגו , אני אומר לך בוודאות שכן, הם רוצים מאוד להישאר, הם אוהבים את העיר, את האוהדים, את השחקנים. ואת הכל פה, לא חסר להם פה באמת כלום, אבל הם מודעים למה שהם שווים.

אם אלונה קנתה אם כל הכבוד לה ואני מוריד בפנייה את הכובע, לשלם 16 מיליון שקל על שני שחקנים שלא מציגים חצי ממה שטוני עשה פה זה מחדל, אלונה הייתה יכולה לשדרג לשניהם את השכר במקום לגרור ולמרוח את המשא ומתן הזה, וכן שילמת מחיר מאוד כבד על עזיבת טוני, ועכשיו כולם חושבים שאם הבאנו את טאפוקו האמצע שלך יראה יותר טוב עם סאבו וקהבא אתם מאוד טועים. אבל ככה זה, רק אחרי שאתה מאבד משהו חשוב אתה מעריך, תלמדו את מקרה טוני.
אוגו בוס יש רק אחד!
אז אני שכן של אלונה ואומר לך שטוני לא רצה להישאר,כיף?
מת על האורך רוח והסבלנות שלכם.
כבר שרפתם את כולם.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

bs war כתב:בשורה התחתונה זו כבר פעם שלישית שהמועדון מגיע לשנת חוזה עם שחקן מפתח.
אז אם במקרה בוזגלו היו נסיבות שכנראה הצדיקו את זה, עם טוני כבר יש פחות כאלו ובמקרה אוגו עוד פחות.
מקרה בוזגלו היה בולט לעין והיה מלווה בהמון אמוציות שכולנו חווינו.

במקרה של טוני/אוגו הכל מאחורי הקלעים ואני בטוח שאם הינו נחשפים לזה יותר גם הינו ״אוכלים סיבוב״ באיזשהו אופן.

אפשר פשוט לקבל את העובדה ששחקנים רוצים להתקדם ויש להם אופציות לקבל חוזים שלא נוכל לתת.

אוגו קיבל הצעה, ולפני מה שאורן אומר גם הצעה יפה מאוד.
אוגו רוצה לבדוק הצעות נוספות, אין למועדון מה להלחם ולהעלות את ההצעה, זה לא שיש כרגע הצעה נגדית שאנחנו צריכים להשוות. הוא פשוט משהה את זה ושומר את הקלפים לעצמו...

אני מאמין שאם לא יתפתח משהו בינואר אלונה תשים לאוגו דד ליין כדי לדעת לאן פנינו..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:בשורה התחתונה זו כבר פעם שלישית שהמועדון מגיע לשנת חוזה עם שחקן מפתח.
ולמה שלא תסתכל על זה בצורה אחרת?תסתכל על זה כהישג של אלונה וההנהלה בכך שהצליחו להשאיר 2 מפלצות שכאלה בשיאם והצליחו לא לאבד אותם ולקחת 3 אליפויות?
אה, זה כנראה לא מתאים לאג’נדה שלך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: בוא נרגיע ומהר.
בוא תירגע גם אתה ותפסיק לצאת פה על אנשים ולהעביר שיעורים על מהות החיים.
אנחנו לא ילדים.
לא זכור לי מתי בפעם האחרונה ביקרתי את המועדון, בטח שלא על אוטומט.
להפך, אני אחד המגבים הכי גדולים כאן בתקופה האחרונה.
מי שחשב שהדברים ילכו חלק אחרי הקיץ שעברנו הוא או נאיבי או מנותק.

הדיון על טוני ואוגו מתנהל לא מהיום.
את שניהם ניתן היה כמעט בוודאות להשאיר או לכל הפחות להאריך חוזה ולשמור את הקלפים ביד שלנו במקרה של מכירה.
לפעמים אתה מתעקש על משהו ומשחרר רק כשזה נהיה מאוחר מדי.
זה בדיוק מה שקרה עם טוני ואוגו, שקיבלו הצעות יפות אחרי שכבר לא נשאר עם מי לדבר.
אם זה היה קורה בזמן שניהם היו מאריכים חוזה.
במקרה הזה זה נטו על המועדון שממשיך להגיע שוב ושוב למצבים האלה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אי אפשר לשפוט כי אנחנו רואים חלק קטן מהתמונה פה ולא מודעים לרוב השיקולים שנעשים במועדון. מצד שני אין ספק שיש פה בעיה בכל הנוגע ללשמור על שחקני מפתח
לא יודע מה לחשוב כבר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב: ולמה שלא תסתכל על זה בצורה אחרת?תסתכל על זה כהישג של אלונה וההנהלה בכך שהצליחו להשאיר 2 מפלצות שכאלה בשיאם והצליחו לא לאבד אותם ולקחת 3 אליפויות?
אה, זה כנראה לא מתאים לאג’נדה שלך.
נתחיל מזה שאתה כותב די ותיק פה ואתה אמור להכיר אותי קצת ולדעת שאין לי שום אג'נדה נגד המועדון. הביקורת שלי לא אוטומטית ותאמין לי שאני אוהב ומעריך את אנשי המועדון לא פחות ממך. כן בחצי השנה האחרונה יש לי בעיקר ביקורת על מה שקורה, כי מה לעשות יש מעט מאוד דברים טובים שאפשר להגיד על ההתנהלות המקצועית שלנו מאז הקיץ.
אז תחסוך לי (ולא רק לי) הערות על אג'נדה, על חיפוש רעל ועל מי אוהד יותר או פחות. פה אני מביע את דעתי, זה פורום. בשבת ביציע אני כמעט תמיד רב עם אנשים שמקללים או שורקים בוז, כי כן אני יודע לעשות את ההפרדה ולהגיע למשחקים ולשים את כל הביקורת בצד ולהתרכז בתמיכה בקבוצה.

ולנושא עצמו.
כל אחד יכול לראות דברים איך שהוא רוצה. אני לא חושב שהיגררות לשנת חוזה עם השחקנים הכי טובים שלך היא נכונה. הדבר הנכון בעיניי הוא לקרוא את המפה נכון ובזמן ולהאריך את החוזים עוד לפני שנפתח איזשהו פתח לסיטואציה כמו אלו שנקלענו אליהן עם אוגו, טוני ובוזגלו. אגב, אלונה עשתה את זה יפה עם בוזגלו עד שהפיצוץ היה כבר כנראה בלתי נמנע, והיא עושה את זה גם היום עם ברק בכר. מכבי עשו את זה מצוין עם זהבי.
אם אתה מבין שהשחקן לא רוצה להאריך חוזה, תחפש לעשות את הרווח המקסימלי מהסיטואציה, ולא להיגרר לשנת חוזה שבה אתה בעמדת נחיתות בכל מו"מ והשווי של השחקן יורד כי מועדונים יכולים לחכות שנה או חצי שנה ולהשיג אותו בחינם.
מכבי לצורך העניין, ואני יודע שאתה שונא לפרגן להם, ידעו להוציא מקסימום רווח מאיבוד של הכוכבים שלהם.

יכול להיות שאלונה חושבת נטו על הצלחה בטווח הקצר ולא על שורת הרווח, אבל קשה לי להאמין, בעיקר כי כל עוד הרווחים נשארים נמוכים יחסית היא צריכה להביא עוד כסף מהבית. בטווח הארוך התנהלות יותר נכונה ורווחית בשוק השחקנים ופחות התבססות על השקעה פרטית של אלונה יהיו יותר בריאים למועדון.

עריכה: אגב, הלחץ מאיבוד של שחקני מפתח נובע גם מכך שהמועדון לא הוכיח שהוא יודע להתכונן ליום שאחרי ולא מחזיק באסטרטגיית רכש או מערך סקאוטינג שבאמת יודעים למצוא מחליפים ראויים לכוכבים שעזבו.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 05 ינואר 2019, 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

YAKOZA כתב:

אוגו בוס יש רק אחד!
בוא תגזים.
דיא סבע ונייג'ל לא הבעיה שלנו.
עד כה שניהם עם מספרים טובים.
דיא סבע עם 4 שערים ו3 בישולים ונייג'ל עם 4 שערים ו4 בישולים.
הבעיה שלנו לא בהתקפה אלא בהגנה ובקישור האמצעי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בוא תירגע גם אתה ותפסיק לצאת פה על אנשים ולהעביר שיעורים על מהות החיים.
אנחנו לא ילדים.
לא זכור לי מתי בפעם האחרונה ביקרתי את המועדון, בטח שלא על אוטומט.
להפך, אני אחד המגבים הכי גדולים כאן בתקופה האחרונה.
מי שחשב שהדברים ילכו חלק אחרי הקיץ שעברנו הוא או נאיבי או מנותק.

הדיון על טוני ואוגו מתנהל לא מהיום.
את שניהם ניתן היה כמעט בוודאות להשאיר או לכל הפחות להאריך חוזה ולשמור את הקלפים ביד שלנו במקרה של מכירה.
לפעמים אתה מתעקש על משהו ומשחרר רק כשזה נהיה מאוחר מדי.
זה בדיוק מה שקרה עם טוני ואוגו, שקיבלו הצעות יפות אחרי שכבר לא נשאר עם מי לדבר.
אם זה היה קורה בזמן שניהם היו מאריכים חוזה.
במקרה הזה זה נטו על המועדון שממשיך להגיע שוב ושוב למצבים האלה.
אתה אח,אז בשמחה הייתי מעביר לך הרצאה על מהות החיים,אפילו בחינם.

סמל אישי של משתמש
YAKOZA
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YAKOZA »

דר אדום בנשמה כתב: בוא תגזים.
דיא סבע ונייג'ל לא הבעיה שלנו.
עד כה שניהם עם מספרים טובים.
דיא סבע עם 4 שערים ו3 בישולים ונייג'ל עם 4 שערים ו4 בישולים.
הבעיה שלנו לא בהתקפה אלא בהגנה ובקישור האמצעי.
לא אמרתי ששניהם הם הבעיה , אמרתי שאלונה שמה 16 מיליון שקל ולא רוצה לשדרג שכר של שני שחקנים שוברי שוויון בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
נתחיל מזה שאתה כותב די ותיק פה ואתה אמור להכיר אותי קצת ולדעת שאין לי שום אג'נדה נגד המועדון. הביקורת שלי לא אוטומטית ותאמין לי שאני אוהב ומעריך את אנשי המועדון לא פחות ממך. כן בחצי השנה האחרונה יש לי בעיקר ביקורת על מה שקורה, כי מה לעשות יש מעט מאוד דברים טובים שאפשר להגיד על ההתנהלות המקצועית שלנו מאז הקיץ.
אז תחסוך לי (ולא רק לי) הערות על אג'נדה, על חיפוש רעל ועל מי אוהד יותר או פחות. פה אני מביע את דעתי, זה פורום. בשבת ביציע אני כמעט תמיד רב עם אנשים שמקללים או שורקים בוז, כי כן אני יודע לעשות את ההפרדה ולהגיע למשחקים ולשים את כל הביקורת בצד ולהתרכז בתמיכה בקבוצה.

ולנושא עצמו.
כל אחד יכול לראות דברים איך שהוא רוצה. אני לא חושב שהיגררות לשנת חוזה עם השחקנים הכי טובים שלך היא נכונה. הדבר הנכון בעיניי הוא לקרוא את המפה נכון ובזמן ולהאריך את החוזים עוד לפני שנפתח איזשהו פתח לסיטואציה כמו אלו שנקלענו אליהן עם אוגו, טוני ובוזגלו. אגב, אלונה עשתה את זה יפה עם בוזגלו עד שהפיצוץ היה כבר כנראה בלתי נמנע, והיא עושה את זה גם היום עם ברק בכר. מכבי עשו את זה מצוין עם זהבי.
אם אתה מבין שהשחקן לא רוצה להאריך חוזה, תחפש לעשות את הרווח המקסימלי מהסיטואציה, ולא להיגרר לשנת חוזה שבה אתה בעמדת נחיתות בכל מו"מ והשווי של השחקן יורד כי מועדונים יכולים לחכות שנה או חצי שנה ולהשיג אותו בחינם.
מכבי לצורך העניין, ואני יודע שאתה שונא לפרגן להם, ידעו להוציא מקסימום רווח מאיבוד של הכוכבים שלהם.

יכול להיות שאלונה חושבת נטו על הצלחה בטווח הקצר ולא על שורת הרווח, אבל קשה לי להאמין, בעיקר כי כל עוד הרווחים נשארים נמוכים יחסית היא צריכה להביא עוד כסף מהבית. בטווח הארוך התנהלות יותר נכונה ורווחית בשוק השחקנים ופחות התבססות על השקעה פרטית של אלונה יהיו יותר בריאים למועדון.

עריכה: אגב, הלחץ מאיבוד של שחקני מפתח נובע גם מכך שהמועדון לא הוכיח שהוא יודע להתכונן ליום שאחרי ולא מחזיק באסטרטגיית רכש או מערך סקאוטינג שבאמת יודעים למצוא מחליפים ראויים לכוכבים שעזבו.
אתה אומר שאנחנו לוקים בהשארת שחקני מפתח כי אתה לוקח את ההישארות של טוני ואוגו כאן כמובן מאליו.
גם טוני וגם אוגו קיבלו לאורך השנים פה הצעות מצוינות(לפעמים שידרוג כספי גדול ולפעמים שידרוג מקצועי גדול) ובכל זאת אלונה הצליחה להשאיר אותם.
כן, אלונה זאת לא גולדהאר והיא לא תשים להם מיליון יורו לעונה בלי שום סיבה כדי ״לבלום״ התעניינות(וכמו שזכינו לראות, גם זה לא עזר למכבי).
אני מסכים איתך שאולי היה צריך לחשוב על מכירה קצת לפני כדי להרוויח כמה שקלים, אבל זאת לא בגלל שלא יכולים, פשוט לא רצו לפגוע מקצועית בקבוצה בשביל עוד מיליון יורו.

אגב מכבי,
היא איבדה שחקנים בחינם(דאבור - סעיף שחרור מצחיק, דסה עוד רגע) ומכרה/תמכור שחקנים בהפסד(טל בן חיים - קיבלו הצעה מפלצתית ברוז׳, 4 מיליון יורו ואחרי חצי שנה מכרו ב2.9..גם קיארטנסון וראיקוביץ אני מעריך).
בקיצור שיחק להם קלף עם המון מזל בשם זהבי. זה כל ההבדל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב: אתה אומר שאנחנו לוקים בהשארת שחקני מפתח כי אתה לוקח את ההישארות של טוני ואוגו כאן כמובן מאליו.
גם טוני וגם אוגו קיבלו לאורך השנים פה הצעות מצוינות(לפעמים שידרוג כספי גדול ולפעמים שידרוג מקצועי גדול) ובכל זאת אלונה הצליחה להשאיר אותם.
כן, אלונה זאת לא גולדהאר והיא לא תשים להם מיליון יורו לעונה בלי שום סיבה כדי ״לבלום״ התעניינות(וכמו שזכינו לראות, גם זה לא עזר למכבי).
אני מסכים איתך שאולי היה צריך לחשוב על מכירה קצת לפני כדי להרוויח כמה שקלים, אבל זאת לא בגלל שלא יכולים, פשוט לא רצו לפגוע מקצועית בקבוצה בשביל עוד מיליון יורו.

אגב מכבי,
היא איבדה שחקנים בחינם(דאבור - סעיף שחרור מצחיק, דסה עוד רגע) ומכרה/תמכור שחקנים בהפסד(טל בן חיים - קיבלו הצעה מפלצתית ברוז׳, 4 מיליון יורו ואחרי חצי שנה מכרו ב2.9..גם קיארטנסון וראיקוביץ אני מעריך).
בקיצור שיחק להם קלף עם המון מזל בשם זהבי. זה כל ההבדל.
שוב, אם זו האסטרטגיה (למצות עד תום חוזים קיימים על חשבון רווח בשביל להצליח בטווח הקצר) זה גם בסדר. אבל באסטרטגיה כזו צריך לדעת להיערך ליום שאחרי, ואצלנו בלשון המעטה לא ממש ידעו לעשות את זה (עד היום לא באמת פיצינו על העזיבות של בוזגלו, הובאן, ראדי וטוני).

לגבי מכבי- על טב"ח הרוויחו (רכשו אותו במיליון יורו למיטב זכרוני). את סאגת זהבי ניהלו מצוין לטעמי עם מקסימום רווח. דאבור אכן היה פאדיחה שלהם, למרות שאף אחד לא חשב שיגדל להיות מה שהוא היום. את דסה החליפו בקנדיל (בינתיים נראה שהוא לגמרי נכנס לנעליים) ויש מצב שאפילו יקבלו עליו כסף בחלון הזה. וידאר וראיקוביץ' לדעתי היו רכישות מוגזמות מלכתחילה.
גם על שחקנים יחסית זניחים שהם לא רצו (איגייבור לדוגמה) הם הצליחו לקבל כסף.
גם הם כמובן לא מושלמים, אבל לטעמי עדיין יותר טובים מאיתנו בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ההיסטריה כאן מביכה.
שמישהו כאן יקום ויגיד שלא ידע שהיום הזה יגיע.
השאלה היא איך אתה מתכונן אליו
"היועצים" למיניהם כאן שאוהבים לשחק בכסף שלא שלהם ומתיימרים לדעת את סודות ונבכי המשא ומתן מביכים לא פחות.
הגנה או לא הגנה על המערכת,יש כאן עניינים שאנחנו לא יודעים ומודעים.
להביע כאן דעות נחרצות זו זחיחות על גבול הטיפשות.
ושכל הנפגעים ייקחו כדור נגד בחילה.

שלח תגובה