CrazyRed7 כתב:
ולמה שלא תסתכל על זה בצורה אחרת?תסתכל על זה כהישג של אלונה וההנהלה בכך שהצליחו להשאיר 2 מפלצות שכאלה בשיאם והצליחו לא לאבד אותם ולקחת 3 אליפויות?
אה, זה כנראה לא מתאים לאג’נדה שלך.
נתחיל מזה שאתה כותב די ותיק פה ואתה אמור להכיר אותי קצת ולדעת שאין לי שום אג'נדה נגד המועדון. הביקורת שלי לא אוטומטית ותאמין לי שאני אוהב ומעריך את אנשי המועדון לא פחות ממך. כן בחצי השנה האחרונה יש לי בעיקר ביקורת על מה שקורה, כי מה לעשות יש מעט מאוד דברים טובים שאפשר להגיד על ההתנהלות המקצועית שלנו מאז הקיץ.
אז תחסוך לי (ולא רק לי) הערות על אג'נדה, על חיפוש רעל ועל מי אוהד יותר או פחות. פה אני מביע את דעתי, זה פורום. בשבת ביציע אני כמעט תמיד רב עם אנשים שמקללים או שורקים בוז, כי כן אני יודע לעשות את ההפרדה ולהגיע למשחקים ולשים את כל הביקורת בצד ולהתרכז בתמיכה בקבוצה.
ולנושא עצמו.
כל אחד יכול לראות דברים איך שהוא רוצה. אני לא חושב שהיגררות לשנת חוזה עם השחקנים הכי טובים שלך היא נכונה. הדבר הנכון בעיניי הוא לקרוא את המפה נכון ובזמן ולהאריך את החוזים עוד לפני שנפתח איזשהו פתח לסיטואציה כמו אלו שנקלענו אליהן עם אוגו, טוני ובוזגלו. אגב, אלונה עשתה את זה יפה עם בוזגלו עד שהפיצוץ היה כבר כנראה בלתי נמנע, והיא עושה את זה גם היום עם ברק בכר. מכבי עשו את זה מצוין עם זהבי.
אם אתה מבין שהשחקן לא רוצה להאריך חוזה, תחפש לעשות את הרווח המקסימלי מהסיטואציה, ולא להיגרר לשנת חוזה שבה אתה בעמדת נחיתות בכל מו"מ והשווי של השחקן יורד כי מועדונים יכולים לחכות שנה או חצי שנה ולהשיג אותו בחינם.
מכבי לצורך העניין, ואני יודע שאתה שונא לפרגן להם, ידעו להוציא מקסימום רווח מאיבוד של הכוכבים שלהם.
יכול להיות שאלונה חושבת נטו על הצלחה בטווח הקצר ולא על שורת הרווח, אבל קשה לי להאמין, בעיקר כי כל עוד הרווחים נשארים נמוכים יחסית היא צריכה להביא עוד כסף מהבית. בטווח הארוך התנהלות יותר נכונה ורווחית בשוק השחקנים ופחות התבססות על השקעה פרטית של אלונה יהיו יותר בריאים למועדון.
עריכה: אגב, הלחץ מאיבוד של שחקני מפתח נובע גם מכך שהמועדון לא הוכיח שהוא יודע להתכונן ליום שאחרי ולא מחזיק באסטרטגיית רכש או מערך סקאוטינג שבאמת יודעים למצוא מחליפים ראויים לכוכבים שעזבו.