ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי גדי »

אוהד הצלחות כתב:מתנדב לשחות נגד הזרם:
מצטער, לא מתחבר למהפך בהלך הרוח כאן. הארגון מצד אחד הציג פעילות מפוארת שנתנה לנו להרים את הראש כאוהדי ב"ש, ואין צורך לפרט. מצד שני היה ועדיין יש את הפן המחתרתי האלים , שאף פעם לא הבנתי , אני ועוד רבים אחרים, למה הוא טוב ולמה נחוץ. הנה רק כמה דוגמאות:

- השתלטות אלימה על אביזרי עידוד של ארגונים אחרים, בצורה מכוערת וברוטלית. אני זוכר מקרה אחד עם מכבי פ"ת
לפני שנתיים, ויש עוד אחרים. הכל בשביל עוד תמונה לאוסף עם באנר הפוך.
- הפירו בניקוסיה, שעכשיו עולה למועדון בקנס כבד. מי אמור לשלם את זה?
- חגיגות האליפות (כן ירבו!). אנשי הארגון משתכרים למרגלות הבמה וחוגגים בצורה בריונית, תוך הדלקת פירוטכניקה
ורימוני עשן, ועל הז** כל הנשים והילדים מסביב.

אלה רק כמה מקרים מתוך רבים אחרים, שגורמים לי לחשוב שאין כאן עשן בלי אש. מצטער, אם אתם לא רוצים צרות עם המשטרה, אפשר לוותר על ACAB. לא מתעסקים בחרא, נטו באים לדחוף.
והעניין הזה שעוצרים אחד משלנו, אז נתנפל על השוטרים ונמנע מעצר, זה לא נשמע לי כמו התנהגות של אוהדים תמימים. ככה מתנהגים בארגוני הפשיעה למינהם.
אני חוזר ומציע: וותרו על הפוזה ועל הניסיונות להרשים את אולטראס וורשה או דורטמונד. תתרכזו בהרמת תפאורות, בהובלת העידוד ובפעילות החברתית המבורכת. זה לא חייב לבוא בחבילה אחת עם כל מה שתיארתי למעלה.
זהו, פרקתי.

אנסה לענות לך. יתכן ויהיה ארוך.
כל המקרים שמנית אכן גרועים. לא אגן על אף אחד מהם. אני ממש מקווה שמי שפגע במועדון בניקוסיה יתבע וישלם. אבל אין באמת דבר כזה "ארגון". בסופו של יום זה אנשים בודדים שכל אחד מהם אחראי למעשיו. מי שעובר על החוק שישלם על כך.
אבל המשטרה החליטה שהיא מעל החוק ולמעשה היא לא זו שאוכפת את החוק אלא היא זו שמחוקקת, מבצעת וגם שופטת. גם שופטת. מעבר לזה היא מוסיפה חטא על הפשט כאשר היא מתעמרת באנשים. אם אתה לא בא לה טוב היא תגיע למקום העבודה שלך במדים עם זימון סרק לחקירה.
יש אנשים צעירים , לא ציניים כמונו, שחושבים שתפקידם להילחם על הדמוקרטיה. הם יודעים שיתעמרו בהם, יודעים שייתכן ויעצרו אותם סתם וייתכן שיפתחו להם תיק פלילי סתם או אולי סתם יביאו להם מכות כי הם בסך הכל אוהדי כדורגל. הם לא טיפשים ויודעים מה ההשלכות של זה אבל הם רוצים לחיות במדינה דמוקרטית.
אני אמרתי להם שבשביל מה להם להסתבך, זו בסך הכל חולצה שבכל מקרה הכיתוב עלייה אידיוטי. הרגשתי שאני המבוגר האחראי. אבל הם לא מוכנים להוריד את הראש. הם רוצים לחיות פה את כל החיים שלהם.
אני רוצה לחשוב שלא הייתי מתנגד למעצר שלי או של ילד שלי למרות שהוא לא עשה כלום. אם אני כן עם עצמי אז אני לא בטוח.
אני הבנתי שכל הבלאגן היה כאשר שלפו מישהו שעשה "מעשה מגונה". כן, הדובר העילג הוציא כזו הודעה. מעיד על הכל. כנראה שמישהו הוציא לשוטר אצבע משולשת. אכן חמור, אבל יש אלף דרכים יותר חכמות לטפל בעניין מאשר לפתוח בתגרה שהתוצאות שלה הן כתמי דם כמו בפיגוע.

אני לא מוכן לחיות במקום בו אנשים שומרי חוק עוברים גיהנום.
על המשטרה לאכוף את החוק. לשמור על הסדר.

לגבי החולצה, לא שמעתי שעצרו או אסרו על אנשים ללכת עם חולצות שמאשימות את חיילי צהל ברצח. לא שמעתי שעצרו את נועה בן ארצי שהאשימה את נתניהו באחריות לרצח של רבין. לא שמעתי שעצרו את מי שמאשים את הרמטכל בבגידה או שולח אותי לעזה למות כי אני שמאלני. אז למה השוטרים זה אחרת? הם כלכך רגישים?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אנסה לעשות לכם קצת סדר שתבינו איך הארגון הזה מתנהל ולמה הכל רקוב:

יש את היחידה למניעת אלימות בספורט. היא מתוקצבת ב 28 מיליון שקל שנתי.
עכשיו אתם אומרים לעצמכם מה המטרה שלהם? למנוע אלימות נכון? יופי.

עכשיו אני אציג לכם נתון שיסביר לכם כמה שהמדינה שלנו דפוקה וכמה שהמשטרה שלנו חסרת מעוף.
במקום לבוא ולהגיד כל הכבוד שאין אלימות בטרנר ואין בלאגן ואין גזענות ועושים מחוות לשחקנים על כיסא גלגלים ומארחים בכבוד כל קבוצה שמגיעה לפה מאירופה ובארץ ואף פעם לא היו פה דקירות ולא פריצות לדשא וחגגו פה אליפויות בכבוד ובספורטיביות במקום לחזק את כל המצב הקיים והנפלא הזה שהוא מעבר לכל ספק הכי טוב ולא אלים בארץ (באיצטדיונים של הגדולות) מה המשטרה עושה? מה המדינה עושה?

הם מאיימים על אנשי היחידה שהם יפרקו אותם כי היחידה לא מביאה "תוצאות".
במקום להבין שהתוצאה הכי טובה היא האווירה הספורטיבית במגרש ומחוצה לו הם רוצים "תוצאות" מסוג אחר.
הם רוצים מעצרים ומורחקים ודיונים להארכת מעצר ובתי משפט וכותרות בעיתונים.
תשאלו למה? כי זו השיטה הדפוקה שלהם!

במקום לקדם ולחזק יחידות משטרתיות ושוטרים שבגזרה שלהם אין התפרעויות ואירועי ספורט עוברים בשלום ובכיף במשך 3 שנים רצופות (כמו אצלנו בטרנר) הם נותנים להם בראש על כך שהם לא עוצרים ולא מרחיקים.

מה עושה שוטר פשוט במצב כזה? כשהחרב מונחת על הצוואר והקריירה והתפקיד בסכנה?
מייצר פרובוקציה !
למה? כדי לשמור על התחת שלו וכדי להתפרנס ולהביא אוכל לילדים שלו ומבחינתו כל האמצעים כשרים ולא אכפת לו מי יפגע בדרך, אם צריך לייצר מעצר והרחקה אז נייצר.

כל מה שקורה קורה בגלל התנהלות ומדיניות מטומטמת של מדינת חלם שמעודדת מעצרי שווא על חשבון שמירה על הסטטוס קוו שהיה שקט וטוב וספורטיבי לכולם!

יהודים מוסלמים ונוצרים, אשכנזים ומזרחים, שחורים ולבנים, נשים וגברים, כולנו ביחד נהנינו מכל הטוב הזה.

בדיוק כמו התביעה בבית משפט שנמדדת באחוז הרשעות ולא בחקירת האמת ככה ביחידה ל"מניעת אלימות".

בגלל זה נוצר מצב שאנשי יחידה למניעת אלימות בספורט מייצרים אלימות כדי להצדיק את קיומם.
כל עוד ימשיכו לבחון יחידות למניעת אלימות במספר מעצרים מוצלח ומספר הרחקות מוצלחות במקום לבחון אותם במספר אירועים שקטים ולא אלימים המצב יישאר ככה וזה שורש הבעיה, מבחן התוצאה הוא שגוי מיסודו.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

אורן וגדי, אתם אנשים יקרים, ואין לי עניין להתנגח.
אני פשוט שואל את עצמי למה מלכתחילה הוקמה היחידה למניעת אלימות בספורט, ולמה חשב מי שחשב שנחוצה זרוע שלה גם בבאר שבע. הרי ידוע שלמשטרה אין תקציבים מיותרים.
הארגון ראוי לכל ההערכה על הפעילות שלו לאורך השנים, ואני קטונתי. אבל אם מסתכלים על השתלשלות העניינים לאורך זמן, אז אין פה אף צד שהוא צח כשלג.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אוהד הצלחות כתב:אורן וגדי, אתם אנשים יקרים, ואין לי עניין להתנגח.
אני פשוט שואל את עצמי למה מלכתחילה הוקמה היחידה למניעת אלימות בספורט, ולמה חשב מי שחשב שנחוצה זרוע שלה גם בבאר שבע. הרי ידוע שלמשטרה אין תקציבים מיותרים.
הארגון ראוי לכל ההערכה על הפעילות שלו לאורך השנים, ואני קטונתי. אבל אם מסתכלים על השתלשלות העניינים לאורך זמן, אז אין פה אף צד שהוא צח כשלג.
קודם כל הם קיימים בכל מקום.

עכשיו רק שאלה, עצרו אתמול בלילה 2 אנשים נוספים כשבאו לבית שלהם(לא היו קשורים למקרה) מה הייתה הבעיה של אותה משטרה לעצור את אותו אוהד שהתגרה בהם לטענתם לאחר המשחק? יום אחריי בבית שלו? הם לא רצו את זה בשום שלב הרי, הם חיפשו את הפרובוקציה, האלימות והבלאגן.

חלאס עם הטרחנות והאמירות כמו "הארגון הזה הולך לכיוון לא טוב".

אין לכם מושג בחיי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אוהד הצלחות כתב:אורן וגדי, אתם אנשים יקרים, ואין לי עניין להתנגח.
היחידה מתוקצבת ממקורות חיצוניים. לא אורגניים של המשטרה.

שלא יהיה לך ספק. אני הראשון שבעד שמי שעובר על החוק ייענש. נחשפתי לדברים שלא האמנתי שקיימים במדינה דמוקרטית.

מה שכן הסיפור לא יגמר כאן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

באמת שמנסה להבין ולא במטרה להיכנס לוויכוח.
אורן אתה מסביר בצורה מפורטת על מטרות אותה מחלקה של המשטרה, ואולי באמת יש שם צורת עבודה עקומה כמו הדוגמא שנתת על בתי המשפט.
אבל אני שואל שאלה אחרת, אותם אוהדים שמתפרעים אחרי המשחק אם זה בגניבת באנרים, או בהדלקת אבוקות (ואני לא מדבר רק במהלך משחקים) לא אמורים לשמש מטרה לאותה יחידה?

והאם אותם אנשים לא מודעים לזה שכשהם עוברים על החוק באמצעות אותם מעשים בעצם מביאים על עצמם (וכנראה על יתר חברי הארגון שאני מניח שחלקם אכן ילדים טובים) את היחידה הזאת?

מסכים שבשבת זה היה פשוט פרובוקציה, בגלל עינייני החולצה וכו, אבל אם אותו אוהד באמת עשה אצבע משולשת לשוטר (כלומר נפל בפרובוקציה) אתה מצפה מהמשטרה לא לעצור אותו?

עכשיו ברור לי שיש המון טענות נגד, כמו ״שוטרים לא היו צריכים להיות שם מלחתחילה״ וכאלו, אבל תנסה רגע לחשוב על המפקד משטרה שרואה סרטונים של הארגון מעלה תמונה של חבורת אוהדים מטושטשי פנים מדליקים אבוקות בחוף הים ואותו מפקד, אחרי שהקצין שמתחתיו אומר לו אין אלימות ב 3 שנים האחרונות מהארגון, ברור שהוא יגיד לו אני סוגר את היחידה כי אין תוצאות.

מה שאני בא להגיד זה, שאני מסכים שיש בעייתיות גדולה בהתנהלות המשטרה, אבל לא צריך להיות תמימים ולהציג את הארגון כחבורת ילדים תמימים שרק מעודדים, ושוב ככה זה נראה מבחוץ, אם אתה יודע אחרת אשמח לשמוע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא מכיר את הפרטים ולא מעורה יתר על המידה בעינייני הארגון,אבל ארשה לעצמי לומר מספר דברים כצופה אובייקטיבי מן הצד.
ראשית,ההודעה של הארגון הוא ניצחונה של המשטרה.
זה מה שהם רצו,לשם הם חתרו וגם הצליחו להשיג.
משטרת ישראל הלכה מה שנקרא על הילד החנון שבכיתה,שמה את יהבה על ארגון שבגדול די מושפע,אבל בסהכ ילדים טובים.
בוא נראה אותם אל מול ארגון הפשע של הלה פמיליה,או הפחי אשפה של אולטראס הפועל ת"א,שם ההישגים לא משהו.
אבל דווקא משני הארגונים הללו הארגון שלנו צריך לשאוב את הכח,אם הם לא נשברו אין סיבה שהארגון יישבר.
ועכשיו לארגונינו,אני לא יעדן את הדברים מתוך ליקוק כמו שמנסים לעשות כאן אלה ישים את הדברים על השולחן.
הארגון הזה נוצר ונבנה מתוך אהבת הקבוצה,התעלה על עצמו אחרי שהיה מפולג למספר ארגונים שונים והחליטו שם אנשים טובים לאחד כוחות.
עם הזמן נכנסו לשם מה שאני קורא כוחות האופל,אותו דור שלא ידע את יוסף ואנשים טובים הדירו רגלם מתוך הארגון ויכולים לספר סיפורים עד מחר על "עייפות,התחייבויות קודמות" ובילבולי ביצים.
גם להם זה לא נראה אבל הם הפכו להיות מיעוט בעדר, וסוד קטן בשקט אני יגיד שלא ישמעו,הם כולם יכחישו.
בשנה וקצת האחרונות קרו מספר מקרים שהראו שהארגון הולך בדרך לא נכונה.
הפוסט המטומטם בפייסבוק אחרי ההפסד בגביע לק"ש,האבוקות במשחקים ובשיאם האבוקות בקפריסין,קריאות מטופשות לעבר המזרחי והתחושה שקיבלו שהם אוהדים אמיתיים ואנחנו בסהכ אורחים זמניים.
חבל,זה ארגון שאם הוא רוצה הוא הכי טוב בארץ ביי פאר,שהוא רוצה אני מדגיש.
ולא מתעסק עם המשטרה ומחפש צרות.
אני מקווה שאלונה תפתור את הבעיה והכל יבוא על מקומו בשלום ואני מקווה שהארגון למד את הטעויות שלו,יפסיק עם החארטות,אין כאן באמת תרבות אולטראס,סתם מושפעות.
ואני יחתום את דבריי כמו שפתחתי אותם.
ההודעה של הארגון זה נצחון של המשטרה.
תתעשתו ותחזרו להוביל אותנו כמו שעשיתם בצורה מעוררת כבוד והערצה עד היום.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב:אני לא מכיר את הפרטים ולא מעורה יתר על המידה בעינייני הארגון,אבל ארשה לעצמי לומר מספר דברים כצופה אובייקטיבי מן הצד.
משטרת ישראל הלכה מה שנקרא על הילד החנון שבכיתה,שמה את יהבה על ארגון שבגדול די מושפע,אבל בסהכ ילדים טובים.
בוא נראה אותם אל מול ארגון הפשע של הלה פמיליה,או הפחי אשפה של אולטראס הפועל ת"א,שם ההישגים לא משהו.
אבל דווקא משני הארגונים הללו הארגון שלנו צריך לשאוב את הכח,אם הם לא נשברו אין סיבה שהארגון יישבר.
ועכשיו לארגונינו,אני לא יעדן את הדברים מתוך ליקוק כמו שמנסים לעשות כאן אלה ישים את הדברים על השולחן.
הארגון הזה נוצר ונבנה מתוך אהבת הקבוצה,התעלה על עצמו אחרי שהיה מפולג למספר ארגונים שונים והחליטו שם אנשים טובים לאחד כוחות.
עם הזמן נכנסו לשם מה שאני קורא כוחות האופל,אותו דור שלא ידע את יוסף ואנשים טובים הדירו רגלם מתוך הארגון ויכולים לספר סיפורים עד מחר על "עייפות,התחייבויות קודמות" ובילבולי ביצים.
גם להם זה לא נראה אבל הם הפכו להיות מיעוט בעדר, וסוד קטן בשקט אני יגיד שלא ישמעו,הם כולם יכחישו.
הפוסט המטומטם בפייסבוק אחרי ההפסד בגביע לק"ש,האבוקות במשחקים ובשיאם האבוקות בקפריסין,קריאות מטופשות לעבר המזרחי והתחושה שקיבלו שהם אוהדים אמיתיים ואנחנו בסהכ אורחים זמניים.
אני מקווה שאלונה תפתור את הבעיה והכל יבוא על מקומו בשלום ואני מקווה שהארגון למד את הטעויות שלו,יפסיק עם החארטות,אין כאן באמת תרבות אולטראס,סתם מושפעות.
אני רוצה להתייחס רק למשפט שסימנתי.
בניגוד לחבר'ה בלה פמיליה, ולהרבה חברה אצל הפועל, כאן מדובר באנשים שיש להם מה להפסיד - אנשי משפחה, אנשים עובדים, אנשים שיש להם מה לתת בעולם האמיתי. בשבילם תיק במשטרה זה הרס של החיים. בשביל איזה שבור מהרחוב שהפך להיות לה פמיליה כי הוא שונא ערבים, אז עוד תיק או פחות תיק לא ישנה את האין עתיד.
אצל אנשים נורמטיביים כמו מנהיגי (או לפחות רובם) הארגון שלנו, תיק כזה הוא קו אדום, הנקודה שאתה אומר חאלאס, לא מסכן הכל בשביל גחמות של משטרה.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

"משטרת ישראל תפעל בהתאם ולא תאפשר כל גילוי אלימות, קריאות גזעניות, פגיעה ברכוש והתנהגות אחרת שעלולה להפר את הסדר הציבורי בניגוד לחוק".
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראינו בטדי ובדוחא

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:
היחידה מתוקצבת ממקורות חיצוניים. לא אורגניים של המשטרה.

שלא יהיה לך ספק. אני הראשון שבעד שמי שעובר על החוק ייענש. נחשפתי לדברים שלא האמנתי שקיימים במדינה דמוקרטית.

מה שכן הסיפור לא יגמר כאן.
מקורות חיצוניים או לא, החיים לימדו אותי שגופים מעין אלו מתנהלים לפי הכלל המנחה של ''מערכת המזינה את עצמה''. על כל המשתמע מכך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:אני לא מכיר את הפרטים ולא מעורה יתר על המידה בעינייני הארגון,אבל ארשה לעצמי לומר מספר דברים כצופה אובייקטיבי מן הצד.
מסכים לחלוטין שישנן תופעות שלא היו בעבר. אתה בוודאי מבין שאין כל אחד באירגון וזה לא ארגון עם משמעת. לא כולם מיישרים קו.

לגבי אלו שעזבו. אם היית נחשף לגיהנום שהם עברו בהטרדות של המשטרה היית מבין היטב למה הם לקחו 10 צעדים אחורה.
בחור בתחילת החיים עם תינוקות בבית לא יכול להכיל הגעה של שוטרים למקום העבודה או לבית בשעות הלילה. הוא צריך להיות דפוק בראש בכדי להמשיך להיות בחזית.
זה קרה להרבה מאוד אנשים.

זה כיף לשיר "הקבוצה מעל לכל" אבל זה לא נכון. הורסים וממררים לאנשים את החיים.

אני בכלל לא מדבר פה על דבר אבסרקטי שנקרא "ארגון" כי אין באמת חיה כזאת. אני מדבר על אנשים שהם מקסימום מובילי דעה.אין להם שליטה על מי שפותח אבוקה או גונב דגל של נתניה.

אף אחד לא מושלם וגם אנשים כמו עידן טועים וכעסתי עליהם לא פעם.
אבל זה לא המקרה כאן.
תקראו את חוק הספורט החדש ותבינו שאנשים קיבלו השראה מצפון קוריאה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
מסכים לחלוטין שישנן תופעות שלא היו בעבר. אתה בוודאי מבין שאין כל אחד באירגון וזה לא ארגון עם משמעת. לא כולם מיישרים קו.

לגבי אלו שעזבו. אם היית נחשף לגיהנום שהם עברו בהטרדות של המשטרה היית מבין היטב למה הם לקחו 10 צעדים אחורה.
בחור בתחילת החיים עם תינוקות בבית לא יכול להכיל הגעה של שוטרים למקום העבודה או לבית בשעות הלילה. הוא צריך להיות דפוק בראש בכדי להמשיך להיות בחזית.
זה קרה להרבה מאוד אנשים.

זה כיף לשיר "הקבוצה מעל לכל" אבל זה לא נכון. הורסים וממררים לאנשים את החיים.

אני בכלל לא מדבר פה על דבר אבסרקטי שנקרא "ארגון" כי אין באמת חיה כזאת. אני מדבר על אנשים שהם מקסימום מובילי דעה.אין להם שליטה על מי שפותח אבוקה או גונב דגל של נתניה.

אף אחד לא מושלם וגם אנשים כמו עידן טועים וכעסתי עליהם לא פעם.
אבל זה לא המקרה כאן.
תקראו את חוק הספורט החדש ותבינו שאנשים קיבלו השראה מצפון קוריאה
אני מבין בהחלט את מה שאתה אומר.
אולי אלונה תוכל לעזור,אבל זה חייב להיות הדדי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

צריך סרטונים או תמונות למי שיש. 0547886216

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

גדי כתב:צריך סרטונים או תמונות למי שיש. 0547886216
תפרסם בפייסבוק

בוודאות ראיתי מספר אנשים שצילמו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

באחד הימים הקרובים, אולי הערב, תהיה כתבה בחדשות ערוץ 2 על התעמרות והאלימות של המשטרה כנגד ארגון אוהדי הפועל באר שבע

שלח תגובה