אוהד הצלחות כתב:מתנדב לשחות נגד הזרם:
מצטער, לא מתחבר למהפך בהלך הרוח כאן. הארגון מצד אחד הציג פעילות מפוארת שנתנה לנו להרים את הראש כאוהדי ב"ש, ואין צורך לפרט. מצד שני היה ועדיין יש את הפן המחתרתי האלים , שאף פעם לא הבנתי , אני ועוד רבים אחרים, למה הוא טוב ולמה נחוץ. הנה רק כמה דוגמאות:
- השתלטות אלימה על אביזרי עידוד של ארגונים אחרים, בצורה מכוערת וברוטלית. אני זוכר מקרה אחד עם מכבי פ"ת
לפני שנתיים, ויש עוד אחרים. הכל בשביל עוד תמונה לאוסף עם באנר הפוך.
- הפירו בניקוסיה, שעכשיו עולה למועדון בקנס כבד. מי אמור לשלם את זה?
- חגיגות האליפות (כן ירבו!). אנשי הארגון משתכרים למרגלות הבמה וחוגגים בצורה בריונית, תוך הדלקת פירוטכניקה
ורימוני עשן, ועל הז** כל הנשים והילדים מסביב.
אלה רק כמה מקרים מתוך רבים אחרים, שגורמים לי לחשוב שאין כאן עשן בלי אש. מצטער, אם אתם לא רוצים צרות עם המשטרה, אפשר לוותר על ACAB. לא מתעסקים בחרא, נטו באים לדחוף.
והעניין הזה שעוצרים אחד משלנו, אז נתנפל על השוטרים ונמנע מעצר, זה לא נשמע לי כמו התנהגות של אוהדים תמימים. ככה מתנהגים בארגוני הפשיעה למינהם.
אני חוזר ומציע: וותרו על הפוזה ועל הניסיונות להרשים את אולטראס וורשה או דורטמונד. תתרכזו בהרמת תפאורות, בהובלת העידוד ובפעילות החברתית המבורכת. זה לא חייב לבוא בחבילה אחת עם כל מה שתיארתי למעלה.
זהו, פרקתי.
אנסה לענות לך. יתכן ויהיה ארוך.
כל המקרים שמנית אכן גרועים. לא אגן על אף אחד מהם. אני ממש מקווה שמי שפגע במועדון בניקוסיה יתבע וישלם. אבל אין באמת דבר כזה "ארגון". בסופו של יום זה אנשים בודדים שכל אחד מהם אחראי למעשיו. מי שעובר על החוק שישלם על כך.
אבל המשטרה החליטה שהיא מעל החוק ולמעשה היא לא זו שאוכפת את החוק אלא היא זו שמחוקקת, מבצעת וגם שופטת. גם שופטת. מעבר לזה היא מוסיפה חטא על הפשט כאשר היא מתעמרת באנשים. אם אתה לא בא לה טוב היא תגיע למקום העבודה שלך במדים עם זימון סרק לחקירה.
יש אנשים צעירים , לא ציניים כמונו, שחושבים שתפקידם להילחם על הדמוקרטיה. הם יודעים שיתעמרו בהם, יודעים שייתכן ויעצרו אותם סתם וייתכן שיפתחו להם תיק פלילי סתם או אולי סתם יביאו להם מכות כי הם בסך הכל אוהדי כדורגל. הם לא טיפשים ויודעים מה ההשלכות של זה אבל הם רוצים לחיות במדינה דמוקרטית.
אני אמרתי להם שבשביל מה להם להסתבך, זו בסך הכל חולצה שבכל מקרה הכיתוב עלייה אידיוטי. הרגשתי שאני המבוגר האחראי. אבל הם לא מוכנים להוריד את הראש. הם רוצים לחיות פה את כל החיים שלהם.
אני רוצה לחשוב שלא הייתי מתנגד למעצר שלי או של ילד שלי למרות שהוא לא עשה כלום. אם אני כן עם עצמי אז אני לא בטוח.
אני הבנתי שכל הבלאגן היה כאשר שלפו מישהו שעשה "מעשה מגונה". כן, הדובר העילג הוציא כזו הודעה. מעיד על הכל. כנראה שמישהו הוציא לשוטר אצבע משולשת. אכן חמור, אבל יש אלף דרכים יותר חכמות לטפל בעניין מאשר לפתוח בתגרה שהתוצאות שלה הן כתמי דם כמו בפיגוע.
אני לא מוכן לחיות במקום בו אנשים שומרי חוק עוברים גיהנום.
על המשטרה לאכוף את החוק. לשמור על הסדר.
לגבי החולצה, לא שמעתי שעצרו או אסרו על אנשים ללכת עם חולצות שמאשימות את חיילי צהל ברצח. לא שמעתי שעצרו את נועה בן ארצי שהאשימה את נתניהו באחריות לרצח של רבין. לא שמעתי שעצרו את מי שמאשים את הרמטכל בבגידה או שולח אותי לעזה למות כי אני שמאלני. אז למה השוטרים זה אחרת? הם כלכך רגישים?