עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:גיא דיין, הצדיק הגדול וירא השמיים, שכל כך חרד ממשחקי כדורגל בשבת כי הוא בסך הכול רוצה שלא יכפו עליו שום דבר ועל הדרך מנסה לכפות לאחרים, יעמוד לדין בגין התבטאות גזענית אחרי שעשה זריהן וקילל את עומר לקאו "אתיופי מסריח".

יופי של דו פרצופיות.
מה הקשר ???
התנהגות דוחה ומכוערת בלי קשר לעובדה שהוא חובש כיפה על הראש.
דו פרצופיות אם היה משחק פתאום בשבת זה כן. לא צריך לדחוף את האנטי דת שלכם לכל חור, יש דתיים טובים ודתיים חרא כמו שיש חילונים טובים וחילונים חרא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: מה הקשר ???
דו פרצופיות אם היה משחק פתאום בשבת זה כן. לא צריך לדחוף את האנטי דת שלכם לכל חור, יש דתיים טובים ודתיים חרא כמו שיש חילונים טובים וחילונים חרא.
1+

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

The red one כתב:גיא דיין, הצדיק הגדול וירא השמיים, שכל כך חרד ממשחקי כדורגל בשבת כי הוא בסך הכול רוצה שלא יכפו עליו שום דבר ועל הדרך מנסה לכפות לאחרים, יעמוד לדין בגין התבטאות גזענית אחרי שעשה זריהן וקילל את עומר לקאו "אתיופי מסריח".

יופי של דו פרצופיות.
בכלל לא רלוונטי שהוא דתי. גזענות צריך לעקור בכל הכח! העובדה שהוא דתי לא רלוונטית לסיפור כמו שהעובדה שזריהן ,שאמר את אותם דברים בדיוק, הוא חילוני

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ניסחת טוב ממני, כרגיל....

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

כרגיל מסכים.
אין קשר לאמונה שלו בדת , לזה שהוא אדם טיפש וגזען.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שמח שיש פה קונצנזוס לגבי העניין שלא צריך לחבר התנהגות דוחה של אדם להיותו דתי/חילוני או כל הגדרה אחרת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שום אנטי דת ושום נעלי פומה. רק אנטי גיא דיין. גם מנסה לכפות עלינו לשחק בימי חול, וגם פתאום כל מה שהוא מייצג - נעלם כלא היה, איפה כבוד האדם וכו'?

איך הגעת לאנטי דת אלוהים יודע. אני בז לאנשים שמתיימרי להציג משהו X, נאבקים על משהו X ובסוף עושים משהו Y שמנוגד לכל מה שהם מייצגים. במקרה הזה גיא ייצג דת, אין לכך שום קשר לדעתי על הדת. זה יכול להיות גם משהו אחר לגמריי כמו שאתמול התעצבנתי מאוד על מרב מיכאלי הפמינסטית המטורפת שפתאום בגלל שזה איתן ברושי אז היא מודעת לזה שהוא "זכאי להלחם על חפותו" אבל כשהגישה תלונה על אנתוני וארן היא צילמה את עצמה מגישה תלונה במשטרה וקראה לו אנס מתועב. אם היא לא הייתה דו פרצופית, והייתה הולכת עם מה שהיא (כביכול) מאמינה ונלחמת בו - הייתה מגנה את ברושי עוד מהרגע הראשון. זו נבלה וזה טרפה.

ואגב אני דיי בטוח שבעבר הוא כן שיחק בשבת. אני זוכר בוודאות שהיה שחקן אחד מהחבר'ה שניסו לשנות את המצב שכבר שיחק בעבר בשבת, נדמה לי שזה היה הוא. ולא לפני 15 שנה, משהו מהשנים האחרונות...

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: שום אנטי דת ושום נעלי פומה. רק אנטי גיא דיין. גם מנסה לכפות עלינו לשחק בימי חול, וגם פתאום כל מה שהוא מייצג - נעלם כלא היה, איפה כבוד האדם וכו'?

איך הגעת לאנטי דת אלוהים יודע. אני בז לאנשים שמתיימרי להציג משהו X, נאבקים על משהו X ובסוף עושים משהו Y שמנוגד לכל מה שהם מייצגים. במקרה הזה גיא ייצג דת, אין לכך שום קשר לדעתי על הדת. זה יכול להיות גם משהו אחר לגמריי כמו שאתמול התעצבנתי מאוד על מרב מיכאלי הפמינסטית המטורפת שפתאום בגלל שזה איתן ברושי אז היא מודעת לזה שהוא "זכאי להלחם על חפותו" אבל כשהגישה תלונה על אנתוני וארן היא צילמה את עצמה מגישה תלונה במשטרה וקראה לו אנס מתועב. אם היא לא הייתה דו פרצופית, והייתה הולכת עם מה שהיא (כביכול) מאמינה ונלחמת בו - הייתה מגנה את ברושי עוד מהרגע הראשון. זו נבלה וזה טרפה.

ואגב אני דיי בטוח שבעבר הוא כן שיחק בשבת. אני זוכר בוודאות שהיה שחקן אחד מהחבר'ה שניסו לשנות את המצב שכבר שיחק בעבר בשבת, נדמה לי שזה היה הוא. ולא לפני 15 שנה, משהו מהשנים האחרונות...
אז כמו שרשמתי אם כבר דו פרצופיות זה אם היה חותם עכשיו בקבוצה מליגת העל בחוזה שמן ופתאום השבת לא הייתה מעניינת אותו, זו דו פרצופיות.
לזה שהוא התנהג בצורה גזענית אין שום קשר להיותו חובש כיפה ושומר שבת, שום קשר.

מירב מיכאלי שנתת היא דוגמה יפה כי כשנוח לה להגיש תלונה היא מגישה תלונה וכשנוח לה הוא זכאי להוכיח את חפותו, זו באמת דו פרצופיות.

וזה בדיוק העניין והמקרה שאין שום קשר בין להיות דתי ללהיות גזען.
מי שחובש כיפה ונלחם לא לשחק בשבת לא אמור לייצג את כל הערכים ומידות המוסר הטובות שיש בעולם, הוא מייצג עמדה של אנשים שלא רוצים לשחק כדורגל בשבת וזהו.

הוא לא הוביל מאבק חברתי לקבלת האחר והשונה, הוא לא הוביל קמפיינים למיגור הגזענות והוא לא עמד עם ראשי קהילת הלהט"ב בכיכר, אם היה עושה כך אז אכם היה מקום לדבר על דו פרצופיות.
לכן הטענה הזו לא מחזיקה מים, הוא עוד בן אדם טיפש שהוציא מילים מסריחות מהג'ורה שלו זה הכל.

בדיוק כמו שאם היה מדובר בשחקן חילוני שמייצג דעות של חילונים לא היית מכניס את העובדה שהוא חילוני למשוואה ככה העניין שגיא דיין חובש כיפה לא צריך להיכנס למשוואה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב: וזה בדיוק העניין והמקרה שאין שום קשר בין להיות דתי ללהיות גזען.
מי שחובש כיפה ונלחם לא לשחק בשבת לא אמור לייצג את כל הערכים ומידות המוסר הטובות שיש בעולם, הוא מייצג עמדה של אנשים שלא רוצים לשחק כדורגל בשבת וזהו.

הוא לא הוביל מאבק חברתי לקבלת האחר והשונה, הוא לא הוביל קמפיינים למיגור הגזענות והוא לא עמד עם ראשי קהילת הלהט"ב בכיכר, אם היה עושה כך אז אכם היה מקום לדבר על דו פרצופיות.
לכן הטענה הזו לא מחזיקה מים, הוא עוד בן אדם טיפש שהוציא מילים מסריחות מהג'ורה שלו זה הכל.

בדיוק כמו שאם היה מדובר בשחקן חילוני שמייצג דעות של חילונים לא היית מכניס את העובדה שהוא חילוני למשוואה ככה העניין שגיא דיין חובש כיפה לא צריך להיכנס למשוואה.
מבחינתי אדם שכל כך חשוב לו לא לשחק בשבת (וניכר שזה חשוב לו) אמור גם לייצג ערכים ומידת מוסר שקשורות לדת, כי הרי זו הסיבה לכך שהוא פועל כה נמרצות על מנת לא לשחק בשבתות. לא אומר עכשיו כל אדם שחושב כיפה, אבל מי שלקח על עצמו להיות מוביל מאבק שכזה, מבחינתי צריך לפעול על פי ערכי הדת הבסיסיים. לא עכשיו חושב שגיא דיין צדיק ובקי בכל פסוק ופסוק, מקיים את כל המצוות ושומר נידה, אבל בטח לא לקלל ככה.

וזה בלי שום קשר שלדעתי אף אחד לא צריך לקלל ככה, כן? שלא יצא פה מצב שמבחינתי חילוניים יכולים להתגזען חופשי. כל מי שמקלל ככה - מפגר וצריך להיענש. שזה מגיע מגיא דיין ספציפית זה גרם לי לגחך יותר, אבל לא חושב שהוא צריך להיענש "יותר", ממש לא.
אתה לא רואה את התמונה ככה? קורא את ההודעה וחושב לעצמך 'איך הוא חושב בצורה כזו עקומה'? בסדר גמור, לא מנסה לשכנע אותך, אבל תעשה לי טובה - אל תהפוך כל זבוב לפיל. לא אנטי דת ולא שום דבר שמתקרב לזה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: מבחינתי אדם שכל כך חשוב לו לא לשחק בשבת (וניכר שזה חשוב לו) אמור גם לייצג ערכים ומידת מוסר שקשורות לדת, כי הרי זו הסיבה לכך שהוא פועל כה נמרצות על מנת לא לשחק בשבתות. לא אומר עכשיו כל אדם שחושב כיפה, אבל מי שלקח על עצמו להיות מוביל מאבק שכזה, מבחינתי צריך לפעול על פי ערכי הדת הבסיסיים. לא עכשיו חושב שגיא דיין צדיק ובקי בכל פסוק ופסוק, מקיים את כל המצוות ושומר נידה, אבל בטח לא לקלל ככה.

וזה בלי שום קשר שלדעתי אף אחד לא צריך לקלל ככה, כן? שלא יצא פה מצב שמבחינתי חילוניים יכולים להתגזען חופשי. כל מי שמקלל ככה - מפגר וצריך להיענש. שזה מגיע מגיא דיין ספציפית זה גרם לי לגחך יותר, אבל לא חושב שהוא צריך להיענש "יותר", ממש לא.
אתה לא רואה את התמונה ככה? קורא את ההודעה וחושב לעצמך 'איך הוא חושב בצורה כזו עקומה'? בסדר גמור, לא מנסה לשכנע אותך, אבל תעשה לי טובה - אל תהפוך כל זבוב לפיל. לא אנטי דת ולא שום דבר שמתקרב לזה.
סבבה לוקח בחזרה את ה"אנטי דת", מודה ועוזב ירוחם.
אני עדיין חושב שזה לא קשור למשוואה והמאבק שהוביל לא צריך להיות מוזכר בטענות אליו.
בסופו של יום כל אדם נורמטיבי יצהיר וישאף לא להיות גזען/גנב/רמאי/אלים וכו' וכו' וכו'.
נפל בלשונו והתנהג בצורה לא אתית ולא מוסרית בלי קשר לאמונה שלו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יונס מלדה יהיה הלהיט של העונה הקרובה. שחקן שחקן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ממליץ לראות את הגולים של נתניה מאתמול. פשוט כיף

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

איבוד שערורייה של מוחמד

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זיקרי לוהט.
45 שניות מפתיחת המשחק והפועל תל אביב עולה ל1-0.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

CrazyRed7 כתב:זיקרי לוהט.
45 שניות מפתיחת המשחק והפועל תל אביב עולה ל1-0.
אחלה של שחקן

נעול