The red one כתב:
שום אנטי דת ושום נעלי פומה. רק אנטי גיא דיין. גם מנסה לכפות עלינו לשחק בימי חול, וגם פתאום כל מה שהוא מייצג - נעלם כלא היה, איפה כבוד האדם וכו'?
איך הגעת לאנטי דת אלוהים יודע. אני בז לאנשים שמתיימרי להציג משהו X, נאבקים על משהו X ובסוף עושים משהו Y שמנוגד לכל מה שהם מייצגים. במקרה הזה גיא ייצג דת, אין לכך שום קשר לדעתי על הדת. זה יכול להיות גם משהו אחר לגמריי כמו שאתמול התעצבנתי מאוד על מרב מיכאלי הפמינסטית המטורפת שפתאום בגלל שזה איתן ברושי אז היא מודעת לזה שהוא "זכאי להלחם על חפותו" אבל כשהגישה תלונה על אנתוני וארן היא צילמה את עצמה מגישה תלונה במשטרה וקראה לו אנס מתועב. אם היא לא הייתה דו פרצופית, והייתה הולכת עם מה שהיא (כביכול) מאמינה ונלחמת בו - הייתה מגנה את ברושי עוד מהרגע הראשון. זו נבלה וזה טרפה.
ואגב אני דיי בטוח שבעבר הוא כן שיחק בשבת. אני זוכר בוודאות שהיה שחקן אחד מהחבר'ה שניסו לשנות את המצב שכבר שיחק בעבר בשבת, נדמה לי שזה היה הוא. ולא לפני 15 שנה, משהו מהשנים האחרונות...
אז כמו שרשמתי אם כבר דו פרצופיות זה אם היה חותם עכשיו בקבוצה מליגת העל בחוזה שמן ופתאום השבת לא הייתה מעניינת אותו, זו דו פרצופיות.
לזה שהוא התנהג בצורה גזענית אין שום קשר להיותו חובש כיפה ושומר שבת, שום קשר.
מירב מיכאלי שנתת היא דוגמה יפה כי כשנוח לה להגיש תלונה היא מגישה תלונה וכשנוח לה הוא זכאי להוכיח את חפותו, זו באמת דו פרצופיות.
וזה בדיוק העניין והמקרה שאין שום קשר בין להיות דתי ללהיות גזען.
מי שחובש כיפה ונלחם לא לשחק בשבת לא אמור לייצג את כל הערכים ומידות המוסר הטובות שיש בעולם, הוא מייצג עמדה של אנשים שלא רוצים לשחק כדורגל בשבת וזהו.
הוא לא הוביל מאבק חברתי לקבלת האחר והשונה, הוא לא הוביל קמפיינים למיגור הגזענות והוא לא עמד עם ראשי קהילת הלהט"ב בכיכר, אם היה עושה כך אז אכם היה מקום לדבר על דו פרצופיות.
לכן הטענה הזו לא מחזיקה מים, הוא עוד בן אדם טיפש שהוציא מילים מסריחות מהג'ורה שלו זה הכל.
בדיוק כמו שאם היה מדובר בשחקן חילוני שמייצג דעות של חילונים לא היית מכניס את העובדה שהוא חילוני למשוואה ככה העניין שגיא דיין חובש כיפה לא צריך להיכנס למשוואה.