דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: לא הבנתי את פשר המגילה.
כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה, אפילו הסכמתי עם זה.
התגובה לא הייתה ראויה, כי לא יצאתי נגד הקריאה לקהל להגיע ולתמוך. נווה אמר שלדעתו האצטדיון לא יהיה מלא ויש צדק בדבריו. זה כל כך הזוי לחשוב ככה?
מפה ועד הקנטות אישיות הדרך ארוכה. כנראה שהתסכול מוציא מהאנשים תגובות מכוערות וחבל.

אין שום קשר לביקורת מקצועית. דובר על נושא אחר בכלל.
אם תשים לב, מי שמשתולל פה בתגובות אלו דווקא אותם אוהדים שהשתיקו את המבקרים עד לפני יומיים.
ככה זה כשאתה חי במציאות מדומה. הכל נופל עליך בבום.
אח שלי אתה חי במציאות הרבה יותר מדומה. ובמציאות המדומה שלך הכל חרא סביבך.
במקום להנות מהתקופה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון אתה עסוק בלחפש מה לא טוב. זו בעיקר בעיה שלך, לא של אף אחד אחר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: אח שלי אתה חי במציאות הרבה יותר מדומה. ובמציאות המדומה שלך הכל חרא סביבך.
במקום להנות מהתקופה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון אתה עסוק בלחפש מה לא טוב. זו בעיקר בעיה שלך, לא של אף אחד אחר.
חח אוף אני מתאפק לא להגיב רק כי לפני 4-5 הודעות התרעמתי על כתיבה לגופו של גולש :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: חח אוף אני מתאפק לא להגיב רק כי לפני 4-5 הודעות התרעמתי על כתיבה לגופו של גולש :קריצה קטנה:
לא נורא.

אתם כל הזמן באים וצועקים ״משטרת מחשבות משטרת מחשבות״. אתם לא פחות משטרת מחשבות, רק שאתם לא מסתכלים במראה אף פעם.
אתם החלטתם שהמועדון מתנהל חרא וכל מי שחושב ומנסה להראות לכם דעה או צד אחר, הופך לדובר המועדון.
לפחות אנחנו(מי עוד איתי?אפילו לא יודע) לא מתבכיינים והופכים את עצמנו לקורבנות.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: לא נורא.

אתם כל הזמן באים וצועקים ״משטרת מחשבות משטרת מחשבות״. אתם לא פחות משטרת מחשבות, רק שאתם לא מסתכלים במראה אף פעם.
אתם החלטתם שהמועדון מתנהל חרא וכל מי שחושב ומנסה להראות לכם דעה או צד אחר, הופך לדובר המועדון.
לפחות אנחנו(מי עוד איתי?אפילו לא יודע) לא מתבכיינים והופכים את עצמנו לקורבנות.
לאא איזה מגזים אתה, נסחפת רחוק ממש.

ממש לא. אתה הפכת זבוב לפיל, בדיוק כמו שהפכו אותי עכשיו לאויב הקהל כי מה כבר אמרתי? שאנשים לא היו קונים כרטיסים אם הייתה להם אפשרות אחרי הגומלין? מה לא לגיטימי בטענה הזו? הופך אותנו לקהל חרא, לא תומך? ממש לא, כל הקהלים היו עושים בדיוק אותו דבר, אנחנו לא שונים. ממש לא רואה איך זו התבכיינות או לא יודע מה..אבל בסדר..

ואותו דבר לגבי התנהלויות, בעיקר בקיץ. פשוט יצא שבקיץ הזה כמעט כל החלטה (אם לא כל החלטה) שלקחו, העלתה ספקות רבים. אז יוצא שמבקרים ואז היו יותר "התפוצציות" בינינו (לא ביני ובינך, בכללי כאן בפורום, מצד אלה שהריחו שדברים מסריחים לצד אלו שבכל זאת סומכים בעיניים סופר עצומות על המערכת) וכמובן שהתבוסה הזו בשלישי הוציאה את כולנו מהכלים...

יהיה טוב, אני מקווה :מלך:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מי שלא בא בשלישי הוא לוזר לא פחות מהשחקנים שחטפו בראש.
חשוב להגיע ביום שלישי ולתת תצוגה מרשימה כמה שניתן (ביציע ובמגרש) כי העונה האירופאית לא נגמרה, וכי אחרי הקרואטים יש לנו מפגש מול ניקוסיה שההכנה אליו, בעיקר מבחינה מנטלית, מתחילה כבר ביום שלישי הקרוב.

:יאללה הפועל:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: אח שלי אתה חי במציאות הרבה יותר מדומה. ובמציאות המדומה שלך הכל חרא סביבך.
אם אמירת האמת נחשבת בעיניך להתעסקות בחרא, אז אין הרבה מה להוסיף.
מי שלא מזהה בשנה האחרונה מהלכים שמובילים ועוד יובילו לנסיגה משמעותית ביכולת הוא או טיפש או חסר אכפתיות.
אני כותב פה שנים ולאורך התקופה תמיד הייתי מהאופטימיים שמסנגרים על המערכת. אם הטון השתנה ובשנה האחרונה יוצא שאני יותר ביקורתי כנראה שיש סיבה.

התקופה הטובה בתולדות המועדון שאתה מדבר עליה היא משהו שחלמנו עליו כל חיינו. לא רוצים לראות את זה נגמר, והאמת שאין באמת סיבה שזה יקרה.
קשה לראות את המערכת יורה לעצמה ברגל ולשתוק. זה מגיע ממקום של אכפתיות ולא מצורך בהמתי להעביר ביקורת על אנשים יקרים כמו אלונה וברק.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

להחליף שוער טוב כמו חיימוב בשטקוס זה בכלל לא יריה ברגל זה אפילו שדרוג מצויין(ואפשר להבין גם החתמה של שחקן כמו סטו)אבל לחליף אותו באנסטיס זה כדור בראש

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

hb7 כתב:להחליף שוער טוב כמו חיימוב בשטקוס זה בכלל לא יריה ברגל זה אפילו שדרוג מצויין(ואפשר להבין גם החתמה של שחקן כמו סטו)אבל לחליף אותו באנסטיס זה כדור בראש
חחחח אהבתי.
אם כי הגזמת זה יותר כמו לירות לעצמך בחזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: לא הבנתי את פשר המגילה.
כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה, אפילו הסכמתי עם זה.
התגובה לא הייתה ראויה, כי לא יצאתי נגד הקריאה לקהל להגיע ולתמוך. נווה אמר שלדעתו האצטדיון לא יהיה מלא ויש צדק בדבריו. זה כל כך הזוי לחשוב ככה?
מפה ועד הקנטות אישיות הדרך ארוכה. כנראה שהתסכול מוציא מהאנשים תגובות מכוערות וחבל.

אין שום קשר לביקורת מקצועית. דובר על נושא אחר בכלל.
אם תשים לב, מי שמשתולל פה בתגובות אלו דווקא אותם אוהדים שהשתיקו את המבקרים עד לפני יומיים.
ככה זה כשאתה חי במציאות מדומה. הכל נופל עליך בבום.
אח שלי, הספקת להכיר את הכנות שלי, ככה אני מאמין לפחות.
אומר מה שאני חושב בלי לחשבן על מי ועל מה.
מותר לחשוב הכל ומותר להגיד הכל.
ואתה ונווה לא משחררים מהתבוסה, עברו יומיים והוא ממשיך לזרוק רעל במעטפת של "ביקורת".
גם אתה לא משחרר ולא מפסיק לספר לנו כמה הכל לא טוב ויש דברים שאתה צודק בהם אבל כמו שזכותך לבקר פעם אחר פעם אחר פעם ולהחדיר את הוייב הזה לפורום זכותי לבוא ולהגיד לך מהצד: אח שלי אתה מגזים, אתה נסחף, אתה יורה לעצמך ברגל כי אתה אוהד אמיתי ורוצה את טובת הקבוצה ומה שאתה ונווה עושים עכשיו לא עוזר לקבוצה אלא רק פוגע בה.

ביקורת מבקרים פעם, פעמיים, שלושה.
תקרא את ה 20 תגובות האחרונות שלו ותחזור אלי עם זה, זה לא שהוא אומר "לדעתי טרנר לא יהיה מלא".
הוא מחדיר פה וייב שלילי, מעצים את המשבר, לא מנסה להיות חלק מהפתרון ובעצם מעצים את הבעיה.
ולא, הוא ממש לא הבעיה של הפורום אבל הציפיות ממנו הן ממש אבל ממש לא הציפיות מעוד יוזר גנרי ועל זה הביקורת שלי כלפיו.
רוצה לקבל? אחלה, לא רוצה? גם אחלה.
הוא מגזים ומגזים בגדול וכל החרא שנשפך פה משפיע ומחלחל עד לאיצטדיון שלא תטעה.
התפקיד שלנו הוא אחר, על אחת כמה וכמה בחור כמו נווה ומה שהוא מתיימר ליצג.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 26 יולי 2018, 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

תשמע אורן אתה מגזים ברמות..אבל ממש, קורא את ההודעה כמה פעמים ואין לי שמץ של מושג מאיפה הבאת את זה. בספק גדול אם קראת את השתלשלות השרשור מסוף עמוד 51. מה שאתה כתבת זה בדיוק מה שאני כתבתי בסוף עמוד 51 אבל אז אנשים החליטו לנפח את זה כאילו כתבתי שהקהל חרא והכי גרוע בליגה וחדרה שמים אותנו בכיס הקטן.

בכל מקרה סיימתי להגיב כאן על זה, נפגש בשלישי (מוצ״ש לצערי לא)

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:תשמע אורן אתה מגזים ברמות..אבל ממש. בספק גדול אם קראת את השתלשלות השרשור מסוף עמוד 51. מה שאתה כתבת זה בדיוק מה שאני כתבתי בסוף עמוד 51 אבל אז אנשים החליטו לנפח את זה כאילו כתבתי שהקהל חרא והכי גרוע בליגה וחדרה שמים אותנו בכיס הקטן.

בכל מקרה סיימתי להגיב כאן על זה, נפגש בשלישי (מוצ״ש לצערי לא)
אם הגזמתי במשהו זה אך ורק בציפיות שלי ממך.
אם לא שמת לב אני כמעט ולא יוצא פה נגד אנשים שזורקים רעל כי אני לא מצפה מהם, אני לא חושב שהם מבינים בכלל את המשמעויות של המילים ואת הכח והעוצמה שיש לקהל שלנו ולגודל ההשפעה שלו על המועדון.

ההשפעה הזאת יכולה להיות חיובית ושלילית וזה די תלוי בכל אחד מאיתנו ומתחיל ממובילי דעה, מפורומים בפייסבוק או פורום כמו פה או מדמויות מוכרות ביציע.
אם אנחנו נוביל את הקהל לתהום זה מה שיהיה.
עברו יומיים מהתבוסה, אז שחררתם קיטור 24 שעות לא פציתי פה.
הגיע הזמן לשחרר, ואני מעיר אך ורק ליוזרים שאני מחזיק מהם וחושב שיש להם הבנה ומחשבה קצת יותר עמוקה מהממוצע פה, אתה ופורבר ביניהם.
ההערה שלי לא אמורה לפגוע בך אלא להחמיא לך, אתה מאוד מוערך על ידי שלא יהיה לך ספק ולכן האכזבה מהגישה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

קח לדוגמא את אדום זקן, שחרר קיטור כמו כולם.
התעצבן, כתב, הגיב עניינית ורשם את דעתו.
גם אני לכלכתי על השוער הבן שרמוטה הזה.
אבל זהו, עבר ועכשיו ממשיכים הלאה ומחליפים דיסקט.
אדום זקן הוא דוגמא מצוינת לאוהד שעם כל העצבים והביקורת והצער שחרר וממשיך הלאה ועושה מה שצריך לעשות כדי לעזור למועדון והקבוצה ברגע כזה.

אתה ופורבר לא משחררים ולא נחים לרגע ועבר כבר מספיק זמן כדי שזה לא יהיה ככה.
אתם לא היחידים שכואב להם ויש לכם פה משמעות ומעמד ואני בטוח שאתם מבינים אותו, תתנהגו בהתאם ותעזרו לנו להחזיר את הקהל והקבוצה למסלול, חלאס.

סמל אישי של משתמש
The red one

חייב להפר את הבטחי כדי לחזור ולומר. אתה סופר מגזים, אבל באמת שלא בא לי לתת מניפסט כאן שיוכיח את טעותך ואת הגזמתך הפראית.

יאללה שמישהו כבר ינעול את האשכול הזה וששי יפתח אלוף האלופים

עריכה: הא, אשתו ילדה, : מזלטוב : יאללה שמישהו יקח את המושכות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:קח לדוגמא את אדום זקן, שחרר קיטור כמו כולם.
התעצבן, כתב, הגיב עניינית ורשם את דעתו.
גם אני לכלכתי על השוער הבן שרמוטה הזה.
אבל זהו, עבר ועכשיו ממשיכים הלאה ומחליפים דיסקט.
אדום זקן הוא דוגמא מצוינת לאוהד שעם כל העצבים והביקורת והצער שחרר וממשיך הלאה ועושה מה שצריך לעשות כדי לעזור למועדון והקבוצה ברגע כזה.

אתה ופורבר לא משחררים ולא נחים לרגע ועבר כבר מספיק זמן כדי שזה לא יהיה ככה.
אתם לא היחידים שכואב להם ויש לכם פה משמעות ומעמד ואני בטוח שאתם מבינים אותו, תתנהגו בהתאם ותעזרו לנו להחזיר את הקהל והקבוצה למסלול, חלאס.
סלאמתכ אח.
אין מה לעשות,עכשיו צריך לתת כתף.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

השמועות שזאגרב שיתפו שחקן מורחק הן נכונות?

שלח תגובה