ForeverRed כתב:
לא הבנתי את פשר המגילה.
כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה, אפילו הסכמתי עם זה.
התגובה לא הייתה ראויה, כי לא יצאתי נגד הקריאה לקהל להגיע ולתמוך. נווה אמר שלדעתו האצטדיון לא יהיה מלא ויש צדק בדבריו. זה כל כך הזוי לחשוב ככה?
מפה ועד הקנטות אישיות הדרך ארוכה. כנראה שהתסכול מוציא מהאנשים תגובות מכוערות וחבל.
אין שום קשר לביקורת מקצועית. דובר על נושא אחר בכלל.
אם תשים לב, מי שמשתולל פה בתגובות אלו דווקא אותם אוהדים שהשתיקו את המבקרים עד לפני יומיים.
ככה זה כשאתה חי במציאות מדומה. הכל נופל עליך בבום.
אח שלי, הספקת להכיר את הכנות שלי, ככה אני מאמין לפחות.
אומר מה שאני חושב בלי לחשבן על מי ועל מה.
מותר לחשוב הכל ומותר להגיד הכל.
ואתה ונווה לא משחררים מהתבוסה, עברו יומיים והוא ממשיך לזרוק רעל במעטפת של "ביקורת".
גם אתה לא משחרר ולא מפסיק לספר לנו כמה הכל לא טוב ויש דברים שאתה צודק בהם אבל כמו שזכותך לבקר פעם אחר פעם אחר פעם ולהחדיר את הוייב הזה לפורום זכותי לבוא ולהגיד לך מהצד: אח שלי אתה מגזים, אתה נסחף, אתה יורה לעצמך ברגל כי אתה אוהד אמיתי ורוצה את טובת הקבוצה ומה שאתה ונווה עושים עכשיו לא עוזר לקבוצה אלא רק פוגע בה.
ביקורת מבקרים פעם, פעמיים, שלושה.
תקרא את ה 20 תגובות האחרונות שלו ותחזור אלי עם זה, זה לא שהוא אומר "לדעתי טרנר לא יהיה מלא".
הוא מחדיר פה וייב שלילי, מעצים את המשבר, לא מנסה להיות חלק מהפתרון ובעצם מעצים את הבעיה.
ולא, הוא ממש לא הבעיה של הפורום אבל הציפיות ממנו הן ממש אבל ממש לא הציפיות מעוד יוזר גנרי ועל זה הביקורת שלי כלפיו.
רוצה לקבל? אחלה, לא רוצה? גם אחלה.
הוא מגזים ומגזים בגדול וכל החרא שנשפך פה משפיע ומחלחל עד לאיצטדיון שלא תטעה.
התפקיד שלנו הוא אחר, על אחת כמה וכמה בחור כמו נווה ומה שהוא מתיימר ליצג.