ב-י-ז-י-ו-ן + סקר : מי המאמן הבא שלכם?

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע

מי המאמן הלאומי הבא שלכם?

1.קשטן שימשיך.
0
אין הצבעות
2.יצחק שום.
0
אין הצבעות
3.גיא לוי.
3
38%
4.ראובן עטר.
1
13%
5.שלמה שרף.
0
אין הצבעות
6.אלישה לוי.
0
אין הצבעות
7.אחר.
4
50%

סך הכול הצבעות: 8

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: ב-י-ז-י-ו-ן + סקר : מי המאמן הבא שלכם?

שליחה על ידי nitsande »

8red כתב: טעות.
2 קבוצות ישראליות מצליחות השנה ולא הכדורגל הישראלי. אני רוצה לראות מה יקרה לקבוצות שישחקו באירופה השנה כשיצטרכו לרדת מהאולימפוסים של ליגת האלופות והליגה האירופאית למשחקים נגד עכו ורעננה. אני רוצה לראות אם בשנה הבאה אותם קבוצות או קבוצות אחרות, שיתמודדו בעונה הקרובה בליגה הרבה פחות איכותית, יצליחו לשחזר את הישגי הפועל ת"א ומכבי חיפה.

לא בכדי מכבי חיפה והפועל תל אביב מצליחות גם השנה - הניהול וההתנהלות, המסורת, העבודה הקשה, הצניעות - כל אלו שהובילו אותן להעפיל לשלב הבתים במסגרות האירופאיות.
המשחק נגד לטביה לא היה יותר קשה מהמשחק של מכבי חיפה נגד זלצבורג או מהמשחק של הפועל ת"א נגד גטבורג - והפלא ופלא הם עמדו במבחנים האלו בצורה מעוררת כבוד והערצה.
אם יעקב שחר היה יו"ר ההתאחדות - תאמין לי שממזמן דברים היו ניראים אחרת, אבל כמעט כמו בכל חברה ממשלתית ציבורית - השחיתות, העסקונה והג'ובים חוגגים - והציבור משלם.
חבל שאי אפשר להפריט את הגוף הזה שנקרא "ההתאחדות לכדורגל בישראל", אבל לדעתי בסוף העונה הזאת יוכח סופית למה צריך להקים בישראל "מנהלת ליגת העל" ולהפריד את ניהול הליגה הראשונה בישראל מההתאחדות.
טעות? אתה בטוח?
כל הנציגות שלנו באירופה (חוץ מנתניה המתפרקת) ייצגו את המדינה בכבוד רב! בשני מחזורי הפתיחה יש ממוצע של מעל 2 שערים למשחק!! אתה יודע מה, אם זה כישלון מעניין אותי לדעת איך אתה מגדיר הצלחה...
אמרתי כבר בנבחרת לוזון כשל בגדול! הליגה (בינתיים) היא סיפור הצלחה.
תן לו את הקרדיט שמגיע לו (בינתיים) על הדברים שמצליחים לו, זאת לא חוכמה רק לבוא ולהצביע כשמשהו נכשל.
להצלחה אבות רבים, הכישלון הוא יתום.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

יש הבדל בין לייצג בכבוד (בני יהודה) לבין באמת להצליח (מכבי חיפה והפועל ת"א).
ממוצע שערים לא אומר כלום על הרמה של הליגה. ממוצע קהל במגרשים כן יגיד משהו על זה.
ואני רוצה שאתה תמנה את אותם הדברים שבהם הוא כן הצליח כי בינתיים בכל מה שקשור לשיווק הליגה והנבחרת כמו גם הכשלון המקצועי של הנבחרת - וכל זה לאור ההצהרות הבומבסטיות שהפריח לאוויר - מראים שהוא נכשל כשלון חרוץ.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

8red כתב:יש הבדל בין לייצג בכבוד (בני יהודה) לבין באמת להצליח (מכבי חיפה והפועל ת"א).
ממוצע שערים לא אומר כלום על הרמה של הליגה. ממוצע קהל במגרשים כן יגיד משהו על זה.
ואני רוצה שאתה תמנה את אותם הדברים שבהם הוא כן הצליח כי בינתיים בכל מה שקשור לשיווק הליגה והנבחרת כמו גם הכשלון המקצועי של הנבחרת - וכל זה לאור ההצהרות הבומבסטיות שהפריח לאוויר - מראים שהוא נכשל כשלון חרוץ.
התערבות ספורטיבית, מתאים?
אני אומר שהליגה השנה תהיה אחת המעניינות שהיו בשנים האחרונות, ושהיא תשבור (בקלות) את כל השיאים של הליגה בשנה שעברה (בהתאמה לכמות הקבוצות).
ואז נדע אם לוזון הצליח או נכשל בליגה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

הסקר של ONE :

סה"כ משתתפים: 23212

מוביל אייל ברקוביץ עם 60%

גרנט שני עם 17%

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן עוד משהו לגבי הנבחרת ולמה לוזון צריך ללכת הביתה.
כשישראל הוגרלה לבית "הנוח" הזה ביחד עם נבחרות כמו שוויץ ויוון - אני אמרתי שאין מצב שאנחנו מצליחים לעבור את שתי הנבחרות האלו, שבדרך כלל מצליחות להעפיל פעם אחר פעם לטורנירים גדולים.
מי שסימן את המטרות ויצא בהצהרות מפה ועד הודעה חדשה - זה לא אחר מאבי לוזון. את הרוח הרברבנית הזאת הוא השרה על הנבחרת וזאת הסיבה שלדעתי הוא נושא באחריות לא פחות מקשטן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מה ציפית שהוא יגיד? כשאתה מקבל את הבית הקל ביותר שידעת והסיכויים לעלות גדולים מתמיד (על הנייר)?
הוא שואף ומכוון גבוה כי לשם הוא רוצה להגיע, ציפיות זה טוב.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

רציתי שלא יפתח ציפיות. אנחנו יודעים מה הנבחרת שלנו שווה ואנחנו מכירים את המסורת הביזיונית שלה - אז למה סתם לא לספור נבחרות כמו שוויץ, יוון (אלופת אירופה בעבר!!!!) ואפילו לטביה ששיחקה ביורו 2004...
מאיפה היהירות הזאת? מאיפה חוסר הכבוד הזה לנבחרות קצת יותר מוצלחות מהנבחרת שיש לך??
הבעיה של לוזון זה שהוא חי בבועה שמי שמגדל אותה זה פיפ"א עם הדירוג הבילתי הגיוני בעליל שלה לנבחרות בעולם.
ניצן אתה בעצמך אומר שהנבחרת שלנו לא חברה קבועה במועדון הנבחרות שכן מגיעות בקביעות לטורנירים הגדולים - אז למה אדון לוזון היה צריך לזלזל כל כך בנבחרות שקיבלנו בהגרלה הזאת, נבחרות שכן יש להן מסורת ואפילו הישגים??
ציפיות זה דבר טוב אבל אין לך דבר יותר טוב מלגלות איפוק וצניעות - שלפחות כשאתה נכשל - לא תצטרך לאכול את הכובע או לעמוד בפני דרישה ציבורית להתפטרות אחר כך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תשמע ניר, חלק משאיפה למצויינות היא עצם השאיפה. כדי לפגוע גבוה צריך לכוון הכי גבוה שאפשר,זה מה שעושה לוזון.
אין ספק שבכל עניין הנבחרת הוא כשל כישלון חרוץ (למרות שלא באופן ישיר) אבל זה לא הוגן לשפוט אותו רק ע"פ נבחרת שמעולם (פרט למקרה יחיד) לא עשתה יותר מזה...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

מתוך 33 אלף מצביעים 60% העדיפו את ברקוביץ כמאמן הבא של נבחרת ישראל.

https://www.one.co.il/Article/143821.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אימפריה באדום כתב:מתוך 33 אלף מצביעים 60% העדיפו את ברקוביץ כמאמן הבא של נבחרת ישראל.

https://www.one.co.il/Article/143821.html" onclick="window.open(this.href);return false;
האתר הזה זה אתר קידום מכירות לברקוביץ'.
להזכירך הוא מנחה בתוכנית הספורט של ONE יחד עם אופירה אסייג שמנהלת את האתר, סמוך עליי שאם גרנט היה מסיים עם 60 אחוז לא היו פותחים על זה כתבה מיוחדת.
פשוט מגעיל שבנאדם שכל קריירת האימון שלו מסתכמת באימון ילדים בנשר זוכה לכזה קמפיין תקשורתי מלוקק רק בגלל שהוא קצת מצחיק בטלוויזיה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

ניב כמה שאתה צודק זה גם מה שאני חשבתי הוא כותב כתבות ב ONE
https://www.one.co.il/cat/articles/Pers ... 737&cid=89" onclick="window.open(this.href);return false;

ועוזר להם והם מחזירים לו בתמורה אחוזים של סקר.

אבל ניב שים לב גם אתר ספורט 5 עשו סקר.

ואחרי 9000+ הצבעות במקום הראשון אייל ברקוביץ עם 49% אז אולי יש בזה משהו..

https://www.sport5.co.il/poll.aspx?Fold ... ocID=65112" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אימפריה באדום כתב:ניב כמה שאתה צודק זה גם מה שאני חשבתי הוא כותב כתבות ב ONE
https://www.one.co.il/cat/articles/Pers ... 737&cid=89" onclick="window.open(this.href);return false;

ועוזר להם והם מחזירים לו בתמורה אחוזים של סקר.

אבל ניב שים לב גם אתר ספורט 5 עשו סקר.

ואחרי 9000+ הצבעות במקום הראשון אייל ברקוביץ עם 49% אז אולי יש בזה משהו..

https://www.sport5.co.il/poll.aspx?Fold ... ocID=65112" onclick="window.open(this.href);return false;
בהחלט יש בזה משהו.
אני שומע לא מעט אנשים שרוצים לראות את ברקוביץ' על הקווים.
ובאמת עצוב שזה המצב...ציבור מטומטם יש פה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

מסכים איתך ניב, נקווה שלוזון לא יושפע מהלחץ ויחתים את גרנט.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"...

שלום חנוך לא פראייר חברים, הוא ידע מה הוא אומר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תשמעו,
אולי דווקא אייל זה האיש שהנבחרת צריכה- מהסיבה הפשוטה:
ניסינו כבר הכל!
ניסינו את המאמנים הישראלים הכי מוכשרים שהיו כאן, ניסינו מאמנים זרים - כלום לא עזר.
אולי אייל יכניס בהם את הפלפל והממזריות ואת התאווה שלו לנצחון.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה