טעות? אתה בטוח?8red כתב: טעות.
2 קבוצות ישראליות מצליחות השנה ולא הכדורגל הישראלי. אני רוצה לראות מה יקרה לקבוצות שישחקו באירופה השנה כשיצטרכו לרדת מהאולימפוסים של ליגת האלופות והליגה האירופאית למשחקים נגד עכו ורעננה. אני רוצה לראות אם בשנה הבאה אותם קבוצות או קבוצות אחרות, שיתמודדו בעונה הקרובה בליגה הרבה פחות איכותית, יצליחו לשחזר את הישגי הפועל ת"א ומכבי חיפה.
לא בכדי מכבי חיפה והפועל תל אביב מצליחות גם השנה - הניהול וההתנהלות, המסורת, העבודה הקשה, הצניעות - כל אלו שהובילו אותן להעפיל לשלב הבתים במסגרות האירופאיות.
המשחק נגד לטביה לא היה יותר קשה מהמשחק של מכבי חיפה נגד זלצבורג או מהמשחק של הפועל ת"א נגד גטבורג - והפלא ופלא הם עמדו במבחנים האלו בצורה מעוררת כבוד והערצה.
אם יעקב שחר היה יו"ר ההתאחדות - תאמין לי שממזמן דברים היו ניראים אחרת, אבל כמעט כמו בכל חברה ממשלתית ציבורית - השחיתות, העסקונה והג'ובים חוגגים - והציבור משלם.
חבל שאי אפשר להפריט את הגוף הזה שנקרא "ההתאחדות לכדורגל בישראל", אבל לדעתי בסוף העונה הזאת יוכח סופית למה צריך להקים בישראל "מנהלת ליגת העל" ולהפריד את ניהול הליגה הראשונה בישראל מההתאחדות.
כל הנציגות שלנו באירופה (חוץ מנתניה המתפרקת) ייצגו את המדינה בכבוד רב! בשני מחזורי הפתיחה יש ממוצע של מעל 2 שערים למשחק!! אתה יודע מה, אם זה כישלון מעניין אותי לדעת איך אתה מגדיר הצלחה...
אמרתי כבר בנבחרת לוזון כשל בגדול! הליגה (בינתיים) היא סיפור הצלחה.
תן לו את הקרדיט שמגיע לו (בינתיים) על הדברים שמצליחים לו, זאת לא חוכמה רק לבוא ולהצביע כשמשהו נכשל.
להצלחה אבות רבים, הכישלון הוא יתום.