אתר של ליצנים אחד אחד.דורון כהן כתב:אני שמח שיש אנשים כמוני שיודעים טוב מאוד מי האשם המרכזי ברמת הכדורגל הישראלי
http://sports.walla.co.il/?w=/3733/1549771
ושוב תפסיק להתייחס לכל מה שהתקשורת אומרת, לתקשורת יש אינטרסים!
אתר של ליצנים אחד אחד.דורון כהן כתב:אני שמח שיש אנשים כמוני שיודעים טוב מאוד מי האשם המרכזי ברמת הכדורגל הישראלי
http://sports.walla.co.il/?w=/3733/1549771
חבר יקר,nitsande כתב: דורון היקר,
עם חלק מהדברים שאמרת אני מסכים במאה אחוז, כמו למשל שהכסף שצריך להיות מושקע בנור הולך ברובו לשטויות...
אבל הגדלת הליגה היא לא צעד שיעלה את העניים בליגה? יש לך טעות עצבנית.
א. 16 קבוצות זה אומר שיש 16 קבוצות של אוהדים שמתעניינים בליגת העל שזה כבר יותר מ12.
ב. אבי לוזון לא קבע שהשש שיעלו יהיו רעננה אחי נצרת ועכו, הוא קבע 16 קבוצות כי יש פוטנציאל ל16 קבוצות, יש קבוצות כמו הפועל י-ם, כ"ס, מכבי הרצליה, קביליו יפו (בבוא העת) שיחלופו את הקבוצות הפחות מתאימות. אז נכון במיידי זה לא הפיתרון המושלם אבל לטווח ארוך זה הדבר הנכון לעשות.
ג.כשיש 16 קבוצות שהן 4 קבוצות יותר זה אומר שישחקו לפחות עוד 40 שחקנים ישראליים! 40!!! שחקנים מתוצרת בית שיוכלו לשפר את רמת הכדורגל בעתיד.
ראתי גם שכתבת שצריך להציב תקציב מינימום לכל קבוצה שרוצה לשחק בליגה הראונה של 12 מיליון, אז לידיעתך היום תקציב המינימום עומד על 11 מיליון.
עזוב אותך משטויות ותפסיק להקשיב לקופמן השלילי שתמיד מצליח לראות את הרע בכל דבר טוב, נכון שהכדורגל שלנו עדיין לא הליגה השישית בטיבה באירופה... אבל הוא גם לא כזה גרוע כמו שעושים אותו. להזכירך האלופה שלנו הדיחה ממוקדמות ליגת האלופות את אלופת אוסטרייה למשל, ועוד איזה קבוצה או שתיים. ועוד שתי נציגות שלנו העיפו נציגות שהגיעו משבדיה פורטוגל וכד'.
אז בטח שהכדורגל שלנו לא כזה גרוע.
בקשר ללוזון, צר לי לאכזב אותך אבל גם אני מאוד מעריך אותו, מה לעשות אני אדם שמחזיק מאנשי מעשים ולא דיבורים.
בינתיים לוזון עושה הכי הרבה מכל קודמיו בתפקיד, אם השינויים שהוא עושה טובים לנו או לא טובים לנו את זה הזמן יגיד.
הדבר החשוב ביותר בניהול הוא לעשות, לנסות לשנות, לייעל ולגוון את זה לוזון עושה.
אז תעשה לי טובה, אתה נשמע כמו שטוף מוח של קופמן תבחן את הדברים במבחן הזמן ולא במבחן התקשורת.
השוואה לא הוגנת, מלחמת לבנון השנייה היא המלחמה הראשונה אי פעם (מיני רבות) שישראל נחלה תבוסה צורמת בצורה חד משמעית.8red כתב:ניצן,
אני בכוונה אקצין ואשווה את הכשלון הזה לכשלונות קצת יותר מהותיים, כמו למשל מלחמת לבנון השניה.
הרי שם (אני לא יודע אם ספציפית אתה) רצו לערוף את הראשים של שר הבטחון וראש הממשלה, כשהתבררו התוצאות הלא מחמיאות של הלחימה, למרות שצה"ל אמור להיות הרבה יותר חזק ומתוחכם מהחיזבאללה. אבל מה? פרץ ואולמרט היו אלו שאחזו ברובים? הם אלו שהובילו את החטיבות השונות להסתערות בקרב? ממש לא. אבל הם אלו שהיו צריכים לקבל עליהם אחריות מיניסטריאלית ולסייים את תפקידם כמה שיותר מוקדם בעקבות הכשלונות בלחימה מול אוייב נחות בהרבה מצה"ל.
לוזון- פוליטיקאי מהזן הגרוע ביותר כשלעצמו, בניגוד ליו"ר של קבוצה פרטית שיכול לפטר את המאמן אך להמשיך לשאת בתפקידו, חייב לתת דין וחשבון לציבור. ה"צבא" שהוא עומד בראשו - נכשל כשלון חרוץ והוא חייב לקחת אחריות מיניסטריאלית ביחד עם ה"רמטכ"ל" שלו קשטן, וללכת בצוותא הבייתה ויפה שעה אחת קודם. קל וחומר על רקע ההצהרות המפוצצות שלו מאז אותו יום בו הוגרלה ישראל לבית המוקדמות הנוח ביותר שיכלה לקבל מאז ומעולם.
לוזון וקשטן - נכשלתם? לכו הבייתה!
טעות.nitsande כתב: השוואה לא הוגנת, מלחמת לבנון השנייה היא המלחמה הראשונה אי פעם (מיני רבות) שישראל נחלה תבוסה צורמת בצורה חד משמעית.
בכדורגל כמו שציינתי עד היום עלינו רק פעם אחת למונדיאל וגם זה היה אם אני לא טועה מבית אוקייני ולא אירופי...
ולהזכירך לוזון לא מנהל רק את נבחרת ישראל, לוזון מנהל את הכדורגל הישראלי. למרות הכישלון המוחץ של הנבחרת הכדורגל הישראלי דווקא מצליח, לפחות השנה.
במבחן התוצאה, ציון 5.5 יש מקום לשיפור ובלוזון אני מאמין שיעשה כל מה שאפשר כדי להביא את השיפור.
קשטן?? אני במקומו פורש מהתחום לצמיתות.
אל תשכח ששלמה שרף העלה אותך להצלבה!!!!!שמעון א כתב:צריך שיהיה לנבחרת סוף סוף מאמן צעיר. חאלס כבר עם כל הזקנים -שרף, שום, קשטן, גרנט.... צריך להביא שחקן עבר, צעיר, שיקבל צ'אנס כמו האחרים. יש לנו הרבה כאלה: ברקוביץ', נימני, אבוקסיס, אלי אוחנה, ראובן עטר. אני חושב שכדאי לתת לאחד מהם צ'אנס! אם אני לא טועה בגרמניה נתנו לרודי פלר לאמן את נבחרת גרמניה הגדולה כשלא היה לו ניסיון בכלל באימון והוא הצליח להגיע לגמר המונדיאל ב 2002. וכמובן גם גוארדיולה שעשה עונה אדירה בבארסה.