ב-י-ז-י-ו-ן + סקר : מי המאמן הבא שלכם?

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע

מי המאמן הלאומי הבא שלכם?

1.קשטן שימשיך.
0
אין הצבעות
2.יצחק שום.
0
אין הצבעות
3.גיא לוי.
3
38%
4.ראובן עטר.
1
13%
5.שלמה שרף.
0
אין הצבעות
6.אלישה לוי.
0
אין הצבעות
7.אחר.
4
50%

סך הכול הצבעות: 8

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: ב-י-ז-י-ו-ן + סקר : מי המאמן הבא שלכם?

שליחה על ידי nitsande »

דורון כהן כתב:אני שמח שיש אנשים כמוני שיודעים טוב מאוד מי האשם המרכזי ברמת הכדורגל הישראלי
http://sports.walla.co.il/?w=/3733/1549771
אתר של ליצנים אחד אחד.
ושוב תפסיק להתייחס לכל מה שהתקשורת אומרת, לתקשורת יש אינטרסים!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

היה ראוי גם שמר לוזון ישמור על צניעות לפני שהוא מדבר.
זה הוא שאמר לפני שהתחיל הקמפיין שזו הגרלה קלה ושאנחנו בטוח
נגיע למונדיאל ושגם הוא יתפטר אם לא נעלה; זה יו"ר ההתאחדות שהטיח בעיתונאים בצורה מבישה ש"על אפכם ועל חמתכם נעלה למונדיאל".
זה יו"ר מכבי פ"ת לשעבר שזילזל בנבחרת לטביה והכריז על ניצחון
ודאי עוד לפני שהתחיל המשחק. לקראת יום כיפור הקרב ובא,
גם הוא וגם המאמן הלאומי צריכים לעשות חשבון נפש משותף
ולהגיע גם למסקנה המשותפת והחד משמעית: הגיע הזמן להניח את המפתחות על השולחן, ולתת לדם חדש להציל את העסק.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

nitsande כתב: דורון היקר,
עם חלק מהדברים שאמרת אני מסכים במאה אחוז, כמו למשל שהכסף שצריך להיות מושקע בנור הולך ברובו לשטויות...
אבל הגדלת הליגה היא לא צעד שיעלה את העניים בליגה? יש לך טעות עצבנית.
א. 16 קבוצות זה אומר שיש 16 קבוצות של אוהדים שמתעניינים בליגת העל שזה כבר יותר מ12.
ב. אבי לוזון לא קבע שהשש שיעלו יהיו רעננה אחי נצרת ועכו, הוא קבע 16 קבוצות כי יש פוטנציאל ל16 קבוצות, יש קבוצות כמו הפועל י-ם, כ"ס, מכבי הרצליה, קביליו יפו (בבוא העת) שיחלופו את הקבוצות הפחות מתאימות. אז נכון במיידי זה לא הפיתרון המושלם אבל לטווח ארוך זה הדבר הנכון לעשות.
ג.כשיש 16 קבוצות שהן 4 קבוצות יותר זה אומר שישחקו לפחות עוד 40 שחקנים ישראליים! 40!!! שחקנים מתוצרת בית שיוכלו לשפר את רמת הכדורגל בעתיד.
ראתי גם שכתבת שצריך להציב תקציב מינימום לכל קבוצה שרוצה לשחק בליגה הראונה של 12 מיליון, אז לידיעתך היום תקציב המינימום עומד על 11 מיליון.
עזוב אותך משטויות ותפסיק להקשיב לקופמן השלילי שתמיד מצליח לראות את הרע בכל דבר טוב, נכון שהכדורגל שלנו עדיין לא הליגה השישית בטיבה באירופה... אבל הוא גם לא כזה גרוע כמו שעושים אותו. להזכירך האלופה שלנו הדיחה ממוקדמות ליגת האלופות את אלופת אוסטרייה למשל, ועוד איזה קבוצה או שתיים. ועוד שתי נציגות שלנו העיפו נציגות שהגיעו משבדיה פורטוגל וכד'.
אז בטח שהכדורגל שלנו לא כזה גרוע.
בקשר ללוזון, צר לי לאכזב אותך אבל גם אני מאוד מעריך אותו, מה לעשות אני אדם שמחזיק מאנשי מעשים ולא דיבורים.
בינתיים לוזון עושה הכי הרבה מכל קודמיו בתפקיד, אם השינויים שהוא עושה טובים לנו או לא טובים לנו את זה הזמן יגיד.
הדבר החשוב ביותר בניהול הוא לעשות, לנסות לשנות, לייעל ולגוון את זה לוזון עושה.
אז תעשה לי טובה, אתה נשמע כמו שטוף מוח של קופמן תבחן את הדברים במבחן הזמן ולא במבחן התקשורת.
חבר יקר,
גילוי נאות: אני מעריץ של רון קופמן, מה שנכון נכון, זה הפרשן הכי אהוב עלי מכל הפרשנים האחרים שחוץ מללקק לא עושים כלום.
אתה יודע מה הבעיה עם אנשים כמו קופמן וכמוני??? שאנחנו חיים בעולם שכולו אמת ולפעמים האמת לא נוחה לאנשים.
כשהוא צריך לתת מחמאות אז הוא נותן בכיף, נבחרת הטניס עשתה ניצחון ענק על רוסיה??אני זוכר שכולם היללו אותם כולל קופמן.
עמרי כספי הולך לשחק ב- NBA???כולם מאחלים לו המון הצלחה כולל קופמן.
אבל כשצריך להעביר ביקורת גם אני חושב שהיא צריכה להיות חדה, עם כל הצער שבדבר.
אתה יכול להלל את אבי לוזון עד מחר, במבחן התוצאה הוא נכשל!! על זה אף אחד לא מתווכח חוץ ממספר אינטרסנטים.
הוא אמר שנעלה למונדיאל נכון???עלינו??? איפה האחריות שלו???שיסיק מסקנות ויפנה את המקום לפני שהכדורגל ייחרב סופית.
ליגה של 16 זה טוב לשחקן הישראלי???זה טוב לשחקנים כדוגמת יניב אלול שתמיד יהיה להם הצעה ממועדון מצ'וקמק, ואז הם ימשיכו לחלק הזמנות לאוהדים, אכן צעד גדול לשיפור הכדורגל.....
שחקן טוב תמיד מוצא את מקומו, יוסי בניון לא שיחק בליגה של 12 קבוצות??אליניב ברדה לא פתח בהרכב בליגה של 12 קבוצות??
מי שטוב הרקורד מדבר בשבילו, מי שגרוע כדוגמת אביתר אילוז נאלץ להעסיק גדוד אינטרסנטים שמעביר מסר שליגה של 16 קבוצות זה טוב...
אם 16 קבוצות זה טוב אולי נגדיל את הליגה ל-30 קבוצות??? גם אחווה עראבה ישחקו בליגה.....מה זה לא פריפריה???
להם אין שחקנים ישראלים????? בקושי יש 4 קבוצות נורמליות במדינת ישראל ורוצים להגדיל את הליגה.....

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה, שלא יעשו טובה ויביאו (כרגיל) את ה"סחורה הפגומה" הזאת שנקראת "נבחרת ישראל" לבאר שבע.
מגיע להם שישחקו מול 2000 איש (מקבלי הזמנות בלבד...) ברמת גן כדי שיבינו כולם (הנהלת ההתאחדות והעומד בראשה, המאמנים והשחקנים) את גודל הביזיון!

ואני שואל את עצמי, מתי ניזכה במדינה הזאת ליום שבו בעל תפקיד ממלכתי יקום שניה אחרי שנכשל, ויגיד:
"אני לוקח על עצמי את האחריות ומגיש את התפטרותי!" ?????

לצערי קשטן המשיך אתמול את מה שנהוג בממשלה, בכנסת, בצבא, במשטרה, בשב"ס וכמעט בכל מקום במדינה הזאת שמנוהל על ידי המדינה - פשוט לא לקחת שום אחריות ולחכות עד שהתקשורת תעבור למחדל של הגוף הציבורי הבא.
קשטן עוד הגדיל לעשות כשהשתמש אמש בשיטת ה"ש"ג אשם", כשהוציא את בניון ובכך בעצם ניסה להפיל עליו את האחריות לכישלון, כאילו בניון היה זה שקבע את ההרכבים הפותחים, את המערכים ואת השיטה והדרך של הנבחרת לכל אורך הקמפיין הביזיוני הזה.

אני לא מכיר במגזר הפרטי מנהלים שנשארים \ מושארים בתפקיד שלהם, ברגע שהם נכשלו, למרות שהצהירו הצהרות והעמידו תחזיות אופטמיות שקרסו.
אבל כבר אמרנו שבמגזר הציבורי אין דין ואין דיין ואם אדון לוזון ה(לא) נכבד לא חושב שהוא צריך לקום היום בבוקר ולהתפטר לאור התחזיות וההצהרות המפוצצות שלו שהתנפצו כמו בועת סבון - אז למה שקשטן ירגיש צורך שכזה?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תגידו לי מה זה השטויות האלה? למה לוזון עלה לשחק? לוזון קבע את ההרכב? לוזון אמר לקשטן לשחקכמו פחדן? ומי שישמע יחשוב שבאופן קבוע אנחנו במונדיאל וזאת הפעם הראשונה שלא עלינו בגל לוזון...
לוזון מצהיר הצהרות כי היא עומד מאחורי הנבחרת שלו באמונה שלמה עד הסוף המר! לוזון יוצא על התקשורת כדי להוריד אותם מהנבחרת בכל מחיר! כמו שמנהל טוב צריך לעשות, ככה עושה לוזון.
ודורון, אני מסכים שקופמן נותן מילה טובה כשצריך, על כל דבר שהוא חוץ מעל הכדורגל.
גם כששתי קבוצות מהליגה שלנו הגיעו לשלב הבתים במפעל אירופי היה צריך לסחוט ממנו מילה טובה...
תפסיקו לבלבל את המוח, צריך לעשות וצריך לשנות וצריך לנסות ולחדש את זה לוזון עושה. אף אחד לפניו לא עשה את זה כי פשוט לא היה לו אומץ!
לוזון צריך להגיד שנכשלנו ולעמוד מאחורי הכישלון, אבל אין שום סיבה שהוא יתפטר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן,
אני בכוונה אקצין ואשווה את הכשלון הזה לכשלונות קצת יותר מהותיים, כמו למשל מלחמת לבנון השניה.
הרי שם (אני לא יודע אם ספציפית אתה) רצו לערוף את הראשים של שר הבטחון וראש הממשלה, כשהתבררו התוצאות הלא מחמיאות של הלחימה, למרות שצה"ל אמור להיות הרבה יותר חזק ומתוחכם מהחיזבאללה. אבל מה? פרץ ואולמרט היו אלו שאחזו ברובים? הם אלו שהובילו את החטיבות השונות להסתערות בקרב? ממש לא. אבל הם אלו שהיו צריכים לקבל עליהם אחריות מיניסטריאלית ולסייים את תפקידם כמה שיותר מוקדם בעקבות הכשלונות בלחימה מול אוייב נחות בהרבה מצה"ל.

לוזון- פוליטיקאי מהזן הגרוע ביותר כשלעצמו, בניגוד ליו"ר של קבוצה פרטית שיכול לפטר את המאמן אך להמשיך לשאת בתפקידו, חייב לתת דין וחשבון לציבור. ה"צבא" שהוא עומד בראשו - נכשל כשלון חרוץ והוא חייב לקחת אחריות מיניסטריאלית ביחד עם ה"רמטכ"ל" שלו קשטן, וללכת בצוותא הבייתה ויפה שעה אחת קודם. קל וחומר על רקע ההצהרות המפוצצות שלו מאז אותו יום בו הוגרלה ישראל לבית המוקדמות הנוח ביותר שיכלה לקבל מאז ומעולם.

לוזון וקשטן - נכשלתם? לכו הבייתה!
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

רק ברקוביץ !!!!!!!
ולא אף אחד אחר
ואני שואל את עצמי מי הטיפשים שהצביעו לגיא לוי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

8red כתב:ניצן,
אני בכוונה אקצין ואשווה את הכשלון הזה לכשלונות קצת יותר מהותיים, כמו למשל מלחמת לבנון השניה.
הרי שם (אני לא יודע אם ספציפית אתה) רצו לערוף את הראשים של שר הבטחון וראש הממשלה, כשהתבררו התוצאות הלא מחמיאות של הלחימה, למרות שצה"ל אמור להיות הרבה יותר חזק ומתוחכם מהחיזבאללה. אבל מה? פרץ ואולמרט היו אלו שאחזו ברובים? הם אלו שהובילו את החטיבות השונות להסתערות בקרב? ממש לא. אבל הם אלו שהיו צריכים לקבל עליהם אחריות מיניסטריאלית ולסייים את תפקידם כמה שיותר מוקדם בעקבות הכשלונות בלחימה מול אוייב נחות בהרבה מצה"ל.

לוזון- פוליטיקאי מהזן הגרוע ביותר כשלעצמו, בניגוד ליו"ר של קבוצה פרטית שיכול לפטר את המאמן אך להמשיך לשאת בתפקידו, חייב לתת דין וחשבון לציבור. ה"צבא" שהוא עומד בראשו - נכשל כשלון חרוץ והוא חייב לקחת אחריות מיניסטריאלית ביחד עם ה"רמטכ"ל" שלו קשטן, וללכת בצוותא הבייתה ויפה שעה אחת קודם. קל וחומר על רקע ההצהרות המפוצצות שלו מאז אותו יום בו הוגרלה ישראל לבית המוקדמות הנוח ביותר שיכלה לקבל מאז ומעולם.

לוזון וקשטן - נכשלתם? לכו הבייתה!
השוואה לא הוגנת, מלחמת לבנון השנייה היא המלחמה הראשונה אי פעם (מיני רבות) שישראל נחלה תבוסה צורמת בצורה חד משמעית.
בכדורגל כמו שציינתי עד היום עלינו רק פעם אחת למונדיאל וגם זה היה אם אני לא טועה מבית אוקייני ולא אירופי...
ולהזכירך לוזון לא מנהל רק את נבחרת ישראל, לוזון מנהל את הכדורגל הישראלי. למרות הכישלון המוחץ של הנבחרת הכדורגל הישראלי דווקא מצליח, לפחות השנה.
במבחן התוצאה, ציון 5.5 יש מקום לשיפור ובלוזון אני מאמין שיעשה כל מה שאפשר כדי להביא את השיפור.
קשטן?? אני במקומו פורש מהתחום לצמיתות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

הוצאת בניון בדקה ה-66' סימלה יותר מהכל את המצב העגום של קשטן.

אני לא הולך לחדש כלום כי עברתי פה על רוב התגובות, אבל אני חושב שהריקבון הוא לא במאמן, לא בלוזון, לא בקבל ובטח ובטח שלא בבניון.
אם נבחרת ישראל לא מצליחה להכניס שער 1 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) לרפואה במהלך 93 דקות ברמת גן, אם הנבחרת לא מצליחה לנצח אף קבוצה גדולה מזה 10-12 שנים בהפרש של שער אחד (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), אם המאמן הלאומי חושב שבגלל שבניון שחקן אחד מעל כולם בנבחרת העלובה הזו, הוא יכול לעשות הכל ולקחת את כל הקבוצה על כתפיו הצרות (הבאמת צרות!!), אם אנחנו מצליחים לנצח רק 2 מתוך 7 משחקים בבית הכי קל במוקדמות המונדיאלועוד נבחרות מהחלשות באירופה כגון לוקסמבורג ומולדובה - אני חושב שכל אלו אומרים הכל!!

אני התביישתי בדבר הזה שנקרא נבחרת ישראל. אם מבית כזה לא עלינו אפילו מהמקום השני, זה באמת כנראה מה שאנחנו שווים.
נבחרת אנמית לוקחת כאן את כל הקופה כמו איך שאמר אתמול שרף: "אפילו הלטבים לא מאמינים שהם מובילים 1-0".

ביזיון.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

הנה הסקר ש ONE עשו.

https://www.one.co.il/Article/143752.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אחרי 2388 הצבעות ברקוביץ מוביל עם 63% מהקולות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

nitsande כתב: השוואה לא הוגנת, מלחמת לבנון השנייה היא המלחמה הראשונה אי פעם (מיני רבות) שישראל נחלה תבוסה צורמת בצורה חד משמעית.
בכדורגל כמו שציינתי עד היום עלינו רק פעם אחת למונדיאל וגם זה היה אם אני לא טועה מבית אוקייני ולא אירופי...
ולהזכירך לוזון לא מנהל רק את נבחרת ישראל, לוזון מנהל את הכדורגל הישראלי. למרות הכישלון המוחץ של הנבחרת הכדורגל הישראלי דווקא מצליח, לפחות השנה.
במבחן התוצאה, ציון 5.5 יש מקום לשיפור ובלוזון אני מאמין שיעשה כל מה שאפשר כדי להביא את השיפור.
קשטן?? אני במקומו פורש מהתחום לצמיתות.
טעות.
2 קבוצות ישראליות מצליחות השנה ולא הכדורגל הישראלי. אני רוצה לראות מה יקרה לקבוצות שישחקו באירופה השנה כשיצטרכו לרדת מהאולימפוסים של ליגת האלופות והליגה האירופאית למשחקים נגד עכו ורעננה. אני רוצה לראות אם בשנה הבאה אותם קבוצות או קבוצות אחרות, שיתמודדו בעונה הקרובה בליגה הרבה פחות איכותית, יצליחו לשחזר את הישגי הפועל ת"א ומכבי חיפה.

לא בכדי מכבי חיפה והפועל תל אביב מצליחות גם השנה - הניהול וההתנהלות, המסורת, העבודה הקשה, הצניעות - כל אלו שהובילו אותן להעפיל לשלב הבתים במסגרות האירופאיות.
המשחק נגד לטביה לא היה יותר קשה מהמשחק של מכבי חיפה נגד זלצבורג או מהמשחק של הפועל ת"א נגד גטבורג - והפלא ופלא הם עמדו במבחנים האלו בצורה מעוררת כבוד והערצה.
אם יעקב שחר היה יו"ר ההתאחדות - תאמין לי שממזמן דברים היו ניראים אחרת, אבל כמעט כמו בכל חברה ממשלתית ציבורית - השחיתות, העסקונה והג'ובים חוגגים - והציבור משלם.
חבל שאי אפשר להפריט את הגוף הזה שנקרא "ההתאחדות לכדורגל בישראל", אבל לדעתי בסוף העונה הזאת יוכח סופית למה צריך להקים בישראל "מנהלת ליגת העל" ולהפריד את ניהול הליגה הראשונה בישראל מההתאחדות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אתם חי בלהלהלנד אם אתם חושבים שברקוביץ' יציל את הנבחרת .
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

צריך שיהיה לנבחרת סוף סוף מאמן צעיר. חאלס כבר עם כל הזקנים -שרף, שום, קשטן, גרנט.... צריך להביא שחקן עבר, צעיר, שיקבל צ'אנס כמו האחרים. יש לנו הרבה כאלה: ברקוביץ', נימני, אבוקסיס, אלי אוחנה, ראובן עטר. אני חושב שכדאי לתת לאחד מהם צ'אנס! אם אני לא טועה בגרמניה נתנו לרודי פלר לאמן את נבחרת גרמניה הגדולה כשלא היה לו ניסיון בכלל באימון והוא הצליח להגיע לגמר המונדיאל ב 2002. וכמובן גם גוארדיולה שעשה עונה אדירה בבארסה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

גווארדיולה מאמן קבוצה שזה מאוד שונה מנבחרת - הוא חיי אותם.
בנוסף הוא עם נסיון בניגוד לברקוביץ שלכם - הוא אימן את ברצלונה ב'.
ההשוואה שלך בין הישראלים הצעירים לפפ בכלל לא הוגנת כלפי הישראלים צעירים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

שמעון א כתב:צריך שיהיה לנבחרת סוף סוף מאמן צעיר. חאלס כבר עם כל הזקנים -שרף, שום, קשטן, גרנט.... צריך להביא שחקן עבר, צעיר, שיקבל צ'אנס כמו האחרים. יש לנו הרבה כאלה: ברקוביץ', נימני, אבוקסיס, אלי אוחנה, ראובן עטר. אני חושב שכדאי לתת לאחד מהם צ'אנס! אם אני לא טועה בגרמניה נתנו לרודי פלר לאמן את נבחרת גרמניה הגדולה כשלא היה לו ניסיון בכלל באימון והוא הצליח להגיע לגמר המונדיאל ב 2002. וכמובן גם גוארדיולה שעשה עונה אדירה בבארסה.
אל תשכח ששלמה שרף העלה אותך להצלבה!!!!!

לדעתי האמן הבא של ישראל צריך להיות ביליץ

שלח תגובה