אריק סאבו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אריק סאבו

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:תהיו גברים ואל תגידו לו מה ראיתם ממנו...שישתגע עם עצמו
בול :-D

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:תהיו גברים ואל תגידו לו מה ראיתם ממנו...שישתגע עם עצמו
תגיד מה אתה רוצה ממני לעזאזל?
עכשיו אתה עושה עליי חרם?
מה אנחנו ביסודי?
ואחר כך אתה אומר שאני מדרדר דיונים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: תגיד מה אתה רוצה ממני לעזאזל?
עכשיו אתה עושה עליי חרם?
מה אנחנו ביסודי?
ואחר כך אתה אומר שאני מדרדר דיונים.
לא חרם, ממש לא.
כבר שנתיים שאני משתדל להתעלם ממך.

אבל בחייאת, 50 הודעות "מה ראיתם ממנו??"

נחנקנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סאבו לא כוכב כדורגל, אבל הוא בהחלט שחקן טוב.

אני שוב מנסה להכנס לראש של בכר והאמת? מצליח להבין את הרצון לצרף אותו. כמו שהבנתי את המרדף אחרי ממן בזמנו (כשהפרשנות שלי התבררה בינגו, אבל מי סופר).

יש עמדה אחת במרכז הקישור שדורשת חיזוק- 50:50. יושב עליה אחד השחקנים המוערכים על ידי ברק ואחד המצטיינים בעונה החולפת- דן איינבינדר. חוץ ממנו, יש את ממן שתמיד אפשר למשוך קצת אחורה, אוחנה שיחזור מתישהו וקהבא.

להנחית עכשיו מגה סטאר ולהשכיב שם את הכסף הגדול פירושו, להפוך את כל המצויינים לעיל לשחקנים משניים בהצגה.

להחתים שחקן ברמתם, עם איכויות קצת שונות ויכולת לשחק במספר עמדות- זה לשמור על היררכיה בריאה.

סאבו כדורגלן מוכשר, יש פס נהדר ובעיטה טובה מרחוק. דיברתם על אופי? אמרו בעבר דברים דומים על מליקסון, בוזגלו, על בן ביטון, אפילו על אוגו. כולם הצליחו כאן בגדול.

הייתי שמח למישהו אחר בראיית "FM מנגר" הגרידית שלי- אבל בכדורגל אמיתי, יש המון שיקולים שחייבים לשקול, אנחנו כאוהדים לא תמיד שוקלים אותם.

דוגמא קלאסית מה-FM;

מחתים את רונאלדו כמחליף למסי וניימאר, כי הוא על המדף.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב:סאבו לא כוכב כדורגל, אבל הוא בהחלט שחקן טוב.

אני שוב מנסה להכנס לראש של בכר והאמת? מצליח להבין את הרצון לצרף אותו. כמו שהבנתי את המרדף אחרי ממן בזמנו (כשהפרשנות שלי התבררה בינגו, אבל מי סופר).

יש עמדה אחת במרכז הקישור שדורשת חיזוק- 50:50. יושב עליה אחד השחקנים המוערכים על ידי ברק ואחד המצטיינים בעונה החולפת- דן איינבינדר. חוץ ממנו, יש את ממן שתמיד אפשר למשוך קצת אחורה, אוחנה שיחזור מתישהו וקהבא.

להנחית עכשיו מגה סטאר ולהשכיב שם את הכסף הגדול פירושו, להפוך את כל המצויינים לעיל לשחקנים משניים בהצגה.

להחתים שחקן ברמתם, עם איכויות קצת שונות ויכולת לשחק במספר עמדות- זה לשמור על היררכיה בריאה.

סאבו כדורגלן מוכשר, יש פס נהדר ובעיטה טובה מרחוק. דיברתם על אופי? אמרו בעבר דברים דומים על מליקסון, בוזגלו, על בן ביטון, אפילו על אוגו. כולם הצליחו כאן בגדול.

הייתי שמח למישהו אחר בראיית "FM מנגר" הגרידית שלי- אבל בכדורגל אמיתי, יש המון שיקולים שחייבים לשקול, אנחנו כאוהדים לא תמיד שוקלים אותם.

דוגמא קלאסית מה-FM;

מחתים את רונאלדו כמחליף למסי וניימאר, כי הוא על המדף.
איך זה היררכיה בריאה? אתה מחזיק 3-4 שחקנים ברמה דומה על אותה עמדה, זה שלמשל לאוגו אין לך שום מחליף

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:
איך זה היררכיה בריאה? אתה מחזיק 3-4 שחקנים ברמה דומה על אותה עמדה, זה שלמשל לאוגו אין לך שום מחליף
לגבי אוגו אתה צודק.
אבל אם נתייחס רגע לקשרי 50:50 בלבד, ראדי בסאבו זה חילוף מאוד מתקבל על הדעת. לא נראה שמישהו מהשחקנים הקיימים יחטוף "מכה" רצינית במעמד.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב: לגבי אוגו אתה צודק.
אבל אם נתייחס רגע לקשרי 50:50 בלבד, ראדי בסאבו זה חילוף מאוד מתקבל על הדעת. לא נראה שמישהו מהשחקנים הקיימים יחטוף "מכה" רצינית במעמד.
ראדי זה לבל אחד למעלה, מה שנקרא חוד המשולש באמצע.
והוא גם ככה לא ממש שיחק בעונה הקודמת, היה אמור להיות מוחלף ע"י אוחנה, בפועל הוחלף ע"י ממן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: ואחר כך אתה אומר שאני מדרדר דיונים.
מדרדר יונים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:
ראדי זה לבל אחד למעלה, מה שנקרא חוד המשולש באמצע.
והוא גם ככה לא ממש שיחק בעונה הקודמת, היה אמור להיות מוחלף ע"י אוחנה, בפועל הוחלף ע"י ממן.
לא משוכנע שסאבו לא יכול לשחק קדימה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ראדי לא שיחק קדימה העונה.
דן מילא את התפקיד הזה, דיברנו על כך לא מעט במהלך העונה.
אוגו, ראדי שהיה בצניחה חופשית ודן שלא מספיק טכני לאייש את הקדמי יצרו אמצע שהתקפית הוא פשוט סרק.
כשממן בא השיטה כבר השתנתה. לא היה משולש של ממש באמצע, דן ואוגו עברו לשחק בקו אחד - פחות אחזקת כדור, מעבר יותר מהיר קדימה.

אני עם טוטי בקטע של ההיררכיה. כנראה שבכר מעדיף אמצע מגוון כשאוגו הוא הבאנקר היחיד - השאר יורכבו בהתאם לצורך.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אחלה רכש אם יגיע. הרבה יאכלו את הכובע לגביו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סאבו גם מאוד ורסטילי. יכול לשחק גם את המשבצת של ממן, גם את ה50:50 ויכול גם לחלטר כמגן ימני אם צריך(יעיל הרבה יותר במערך שלושת הבלמים).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: לא משוכנע שסאבו לא יכול לשחק קדימה.
דווקא יכול, הדבר היחידי שהוא בטוח יכול להוסיף לנו זה אלמנט של איום מרחוק. כל השאר סימן שאלה. אם ברק מתעקש עליו הוא רואה בו משהו מעבר כנראה. מקווה לאכול את הכובע במידה ויגיע

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

זה לא מדע מדוייק... הובאן לא היה שחקן מוביל, מבוגר, לא זוכר אם היה אפילו אז בנבחרת, וההצלחה שלו כאן הייתה פינומינאלית.
סאבו בתנאי הפתיחה אף עולה עליו... יצליח כמוהו????
סאבו שחקן מוכשר מאד, אבל מאד לא יציב ומאד אמוציונאלי. ייתכן ובמסגרת שלנו יקבל את הדחיפה המתאימה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סאבו יגיע לעמדת ה-50:50, משמע להתחרות באיינבינדר. את אוחנה וממן אני פחות רואה משחקים שם כרגע בכל מקרה.
עם כל האהבה לדן והרצון לא להנחית לו באנקרים על הראש, הוא שחקן סופר מוגבל. ברמה של אירופה אין לו הרבה מה למכור ולליגה הוא גם לא תמיד מספיק.

כדי לפתור חלק מהבעיות של העונה שעברה אנחנו צריכים שחקנים שידעו להעביר כובד משקל של משחק לחצי היריב. במסירת עומק, בכדור ארוך או בדריבל. לסאבו יש 1.5 מתוך 3 בקטגוריות האלה. לא בטוח שזה מספיק.

לסיום אני רוצה להתייחס לבעיטות מרחוק, אלמנט סופר קריטי בקבוצות דומיננטיות שהפך לכמעט לא קיים אצלנו לאור העזיבה של ראדי.
כל מי שבונה על סאבו בעניין הזה צריך לדעת שלא ממנו תגיע הישועה. לאנשים יש נטייה לזכור את הבומבה יוצאת הדופן שנכנסה אבל על כל אחת כזאת יש עשרות ציפורים שלא יעופו עוד.
לסאבו היו 2 שערי שדה העונה, סתם שתדעו. אחוזי הדיוק שלו למסגרת נמוכים מאוד.

שלח תגובה