בולTotti כתב:תהיו גברים ואל תגידו לו מה ראיתם ממנו...שישתגע עם עצמו

בולTotti כתב:תהיו גברים ואל תגידו לו מה ראיתם ממנו...שישתגע עם עצמו
תגיד מה אתה רוצה ממני לעזאזל?Totti כתב:תהיו גברים ואל תגידו לו מה ראיתם ממנו...שישתגע עם עצמו
לא חרם, ממש לא.דר אדום בנשמה כתב: תגיד מה אתה רוצה ממני לעזאזל?
עכשיו אתה עושה עליי חרם?
מה אנחנו ביסודי?
ואחר כך אתה אומר שאני מדרדר דיונים.
איך זה היררכיה בריאה? אתה מחזיק 3-4 שחקנים ברמה דומה על אותה עמדה, זה שלמשל לאוגו אין לך שום מחליףTotti כתב:סאבו לא כוכב כדורגל, אבל הוא בהחלט שחקן טוב.
אני שוב מנסה להכנס לראש של בכר והאמת? מצליח להבין את הרצון לצרף אותו. כמו שהבנתי את המרדף אחרי ממן בזמנו (כשהפרשנות שלי התבררה בינגו, אבל מי סופר).
יש עמדה אחת במרכז הקישור שדורשת חיזוק- 50:50. יושב עליה אחד השחקנים המוערכים על ידי ברק ואחד המצטיינים בעונה החולפת- דן איינבינדר. חוץ ממנו, יש את ממן שתמיד אפשר למשוך קצת אחורה, אוחנה שיחזור מתישהו וקהבא.
להנחית עכשיו מגה סטאר ולהשכיב שם את הכסף הגדול פירושו, להפוך את כל המצויינים לעיל לשחקנים משניים בהצגה.
להחתים שחקן ברמתם, עם איכויות קצת שונות ויכולת לשחק במספר עמדות- זה לשמור על היררכיה בריאה.
סאבו כדורגלן מוכשר, יש פס נהדר ובעיטה טובה מרחוק. דיברתם על אופי? אמרו בעבר דברים דומים על מליקסון, בוזגלו, על בן ביטון, אפילו על אוגו. כולם הצליחו כאן בגדול.
הייתי שמח למישהו אחר בראיית "FM מנגר" הגרידית שלי- אבל בכדורגל אמיתי, יש המון שיקולים שחייבים לשקול, אנחנו כאוהדים לא תמיד שוקלים אותם.
דוגמא קלאסית מה-FM;
מחתים את רונאלדו כמחליף למסי וניימאר, כי הוא על המדף.
לגבי אוגו אתה צודק.yedidel כתב:
איך זה היררכיה בריאה? אתה מחזיק 3-4 שחקנים ברמה דומה על אותה עמדה, זה שלמשל לאוגו אין לך שום מחליף
ראדי זה לבל אחד למעלה, מה שנקרא חוד המשולש באמצע.Totti כתב: לגבי אוגו אתה צודק.
אבל אם נתייחס רגע לקשרי 50:50 בלבד, ראדי בסאבו זה חילוף מאוד מתקבל על הדעת. לא נראה שמישהו מהשחקנים הקיימים יחטוף "מכה" רצינית במעמד.
מדרדר יוניםדר אדום בנשמה כתב: ואחר כך אתה אומר שאני מדרדר דיונים.
לא משוכנע שסאבו לא יכול לשחק קדימה.yedidel כתב:
ראדי זה לבל אחד למעלה, מה שנקרא חוד המשולש באמצע.
והוא גם ככה לא ממש שיחק בעונה הקודמת, היה אמור להיות מוחלף ע"י אוחנה, בפועל הוחלף ע"י ממן.
דווקא יכול, הדבר היחידי שהוא בטוח יכול להוסיף לנו זה אלמנט של איום מרחוק. כל השאר סימן שאלה. אם ברק מתעקש עליו הוא רואה בו משהו מעבר כנראה. מקווה לאכול את הכובע במידה ויגיעTotti כתב: לא משוכנע שסאבו לא יכול לשחק קדימה.